Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Καλη τυχη, καλο ξεκινημα και οκ τουλαχιστον απο εκει θα παιζεις μπαλα σε ολη την Ευρωπη, οποτε θα ναι ευκαιρια να δεις και αρκετα πραγματα εκει τριγυρω. Εννοειται πως το καλοκαιρι οταν γυρισεις θα γινει meeting, μαφιοζικο κατα προτιμηση και με αναλογο ιταλικο μενου με ολα τα κολπα που θα χεις δει εκει.
Imrahil θα μαι κι εγω στα λημερια σου (περιπου) αυτο το ΣΚ. Ανεβαζω την προσφορα απο κουβα KFC σε Nando's all you can eat (αλλα τιγκα spicy).
Με τρελαίνεις, αλλά θα προτιμούσα να μου'δινες 5000λέξεις για mergers regulation presentation μέχρι τη Δευτέρα
Στα πέριξ (1ώρα+ από Victoria). Μάλλον δεν σου είμαι πρακτικός για διανυκτέρευση, αλλά αν μου πεις σε ποιο αεροδρόμιο έρχεσαι μπορώ να σου πω φτηνά hostels/ξενοδοχεία και να σου δώσω οδηγίες (αν θες)
Aν για τις 30 του μηναμ ψηνεσαι απογευμα για βολτα τοτε θα ηταν μια χαρα, δεν με απασχολει η διανυκτερευση, ολο και καποιο δωματιο θα βρω κοντα εκει ετσι;
Αν εννοείς Gatwick, όχι σε χαμηλή τιμή. Υπάρχει το yotel(ιαπωνικές κάψουλες) μέσα στο αεροδρόμιο, αλλά θα δώσεις 40-50 λίρες (βέβαια γλιτώνεις τα μεταφορικά για Λονδίνο).
Υπάρχουν αρκετά ξενοδοχεία κοντά στο Gatwick, στα οποία όμως χρειάζεσαι είτε αυτοκινήτο για να πας, είτε να πάρεις mini bus από το terminal προς αυτά δίνοντας 3,5 λίρες, που είναι normal, αλλά πάλι μιλάμε για κανονικά ξενοδοχεία, όχι hostels, δηλαδή 50λίρες+.
Αν πας Λονδίνο, μπορείς να κάνείς ό,τι κι ο Xeno, να κλείσεις δηλαδή φθηνό τρένο online από Southern ή Southeastern.co.uk. Αναλόγως τη μέρα, μπορείς να βρεις και με 5. Αυτό θα σε πάει Victoria. Εκεί γύρω έχει ξενοδοχεία, μέτρια(i.e. για τον πούτσο) και σχετικά φτηνά (30-40), αλλά δυστυχώς πάλι όχι hostels. Ηostels πολλά έχει Kensington, Earl's Court ή King's Cross. Όλα αυτά, ειδικά τα 2 πρώτα είναι καμιά 2 στάσεις με το μετρό από Victoria.΄Εκεί βρίσκεις κουκέτα με 10-15 λίρες εύκολα.
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Comment