Announcement

Collapse
No announcement yet.

Farewell to England (and other places)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Δεν εχω το μεγαλο πισι,ιτς ντεντ....

Θα δουμε, για τον μπιγκ μακ πρεπει να γινει κουβεντα...
    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Παιδιά, είστε να του κάνουμε ένα αποχαιρετιστήριο G-O meeting πριν αποχωρήσει από την Ελλάδα?
      sigpic

Comment

Originally posted by Xeno View Post
        Καλη τυχη, καλο ξεκινημα και οκ τουλαχιστον απο εκει θα παιζεις μπαλα σε ολη την Ευρωπη, οποτε θα ναι ευκαιρια να δεις και αρκετα πραγματα εκει τριγυρω. Εννοειται πως το καλοκαιρι οταν γυρισεις θα γινει meeting, μαφιοζικο κατα προτιμηση και με αναλογο ιταλικο μενου με ολα τα κολπα που θα χεις δει εκει.

Imrahil θα μαι κι εγω στα λημερια σου (περιπου) αυτο το ΣΚ. Ανεβαζω την προσφορα απο κουβα KFC σε Nando's all you can eat (αλλα τιγκα spicy).
        Με τρελαίνεις, αλλά θα προτιμούσα να μου'δινες 5000λέξεις για mergers regulation presentation μέχρι τη Δευτέρα

Comment

Ιμρα Λονδινο εισαι αυτο τον καιρο;

Comment

Στα πέριξ (1ώρα+ από Victoria). Μάλλον δεν σου είμαι πρακτικός για διανυκτέρευση, αλλά αν μου πεις σε ποιο αεροδρόμιο έρχεσαι μπορώ να σου πω φτηνά hostels/ξενοδοχεία και να σου δώσω οδηγίες (αν θες)

Comment

Gatwick.

Aν για τις 30 του μηναμ ψηνεσαι απογευμα για βολτα τοτε θα ηταν μια χαρα, δεν με απασχολει η διανυκτερευση, ολο και καποιο δωματιο θα βρω κοντα εκει ετσι;

Comment

Αν εννοείς Gatwick, όχι σε χαμηλή τιμή. Υπάρχει το yotel(ιαπωνικές κάψουλες) μέσα στο αεροδρόμιο, αλλά θα δώσεις 40-50 λίρες (βέβαια γλιτώνεις τα μεταφορικά για Λονδίνο).
                Υπάρχουν αρκετά ξενοδοχεία κοντά στο Gatwick, στα οποία όμως χρειάζεσαι είτε αυτοκινήτο για να πας, είτε να πάρεις mini bus από το terminal προς αυτά δίνοντας 3,5 λίρες, που είναι normal, αλλά πάλι μιλάμε για κανονικά ξενοδοχεία, όχι hostels, δηλαδή 50λίρες+.
                Αν πας Λονδίνο, μπορείς να κάνείς ό,τι κι ο Xeno, να κλείσεις δηλαδή φθηνό τρένο online από Southern ή Southeastern.co.uk. Αναλόγως τη μέρα, μπορείς να βρεις και με 5. Αυτό θα σε πάει Victoria. Εκεί γύρω έχει ξενοδοχεία, μέτρια(i.e. για τον πούτσο) και σχετικά φτηνά (30-40), αλλά δυστυχώς πάλι όχι hostels. Ηostels πολλά έχει Kensington, Earl's Court ή King's Cross. Όλα αυτά, ειδικά τα 2 πρώτα είναι καμιά 2 στάσεις με το μετρό από Victoria.΄Εκεί βρίσκεις κουκέτα με 10-15 λίρες εύκολα.

Comment

Πολυ χλωμο να μπω στην διαδικασια να παω Λονδινο μονος και να ψαχνομαι. Προτιμω Ιαπωνεζικες καψουλες και υπνο,who cares about 50 pounds anyway.

Comment

Υπάρχει προοπτική για δουλειά (ηλεκτρολογικά ανανεώσιμης ενέργειας) κοντά στη Δρέσδη της Γερμανίας!

Comment

Thn kaneis kai esy?
                      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                      Kindred, this blade and I.
                      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                      Greek Gaming Videos
                      Greek Final Fantasy Forum

Comment

τιτε να περιμενεις φωτογραφια της βασιλισσας στο York. ωραια μερα η σημερινη:-P.

Comment

Originally posted by Ground_zero View Post
                          Thn kaneis kai esy?
                          Σημεία των καιρών αγαπητέ. Δεν είναι σίγουρο αλλά είναι πολύ πιθανό.

Comment

Her Majesty:

(crowded) York:

Ήταν ωραία μέρα. Κάποιοι τυχεροί είδαν την Her Majesty σε απόσταση ενός μέτρου .

Comment

Masterική φωτό η πρώτη! Νομίζω σου χαμογελάει κιόλας!
                              The illusion of free will is an illusion.

Comment

Originally posted by Ryu_gr View Post
                                Masterική φωτό η πρώτη! Νομίζω σου χαμογελάει κιόλας!
                                σιγα μη του κλεινει και το ματι...με τοσο καταρακτη που θα εχει η ελισαβετ στην ηλικια που ειναι σιγα μη βλεπει περα απο το ενα μετρο

Comment

Working...
                                X