Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cars - Motorbikes - Racing

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Aion δύο ερωτήσεις:

Σε ποια χώρα ζεις;

Στρίβεις καθόλου ή μόνο στην ευθεία τρέχεις;
    I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

Συμφωνώ πως αυτό με τα τεραστια φτερά και όλα τα σχετικά συμβαίνει με όλα τα αυτοκίνητα, όμως άλλο να βλέπεις για παράδειγμα ένα Supra και να λες "Τόσο όμορφο και δυνατό αυτοκίνητο, και του έβαλε ένα φτερό ΝΑ! Κρίμα." και άλλο να βλέπεις ένα Yaris και να λες "Αυτός νομίζει ότι το Yaris είναι sport car, plus του έβαλε ένα φτερό πιο μεγάλο από ολόκληρο το αυτοκίνητο.".

Ναι, το αυτοκίνητο είναι για να μας εξυπηρετεί, όμως αν σε κάποιον αρέσει η ταχύτητα και θέλει να συνδυάσει και τα δυο τότε δεν θα πάρει Yaris κατά την γνώμη μου. Και ναι, πιστεύω είναι αυτοκίνητο για κοπέλες. Το design του αυτό δείχνει, τουλάχιστον σε μένα. Δεν λέω ότι δεν πρέπει να το οδηγούν άντρες με τίποτα, απλά πιστεύω ότι είναι αυτοκίνητο για γυναίκες.

Όπως και να έχει... Όπως είπα και πριν είναι θέμα γούστου. Αν στον GhostGR αρέσει το Yaris τόσο πολύ ας το πάρει, απλός του λέω πως αν του αρέσει και η ταχύτητα τότε πιθανόν να το μετανιώσει. Εκτος και αν υπάρχει χρήμα για να πάρει κιαλλο αυτοκίνητο αφού μάθει με το Yaris.
      Aion δύο ερωτήσεις:

Σε ποια χώρα ζεις;

Στρίβεις καθόλου ή μόνο στην ευθεία τρέχεις;
      [/b]
      NickTG δυο απαντήσεις:

Λόγο του τιμονιού που είναι στα δεξιά ρωτάς ε? Από Κύπρο είμαι.

Τι ακριβώς εννοείς με αυτό? Αν στρίβω τρέχοντας?

Εννοείτε πως η ταχύτητα είναι επικίνδυνη, μοιραία πολλές φορες. Προσέχω όσο μπορώ, και προσπαθώ να τρέχω όπου μπορώ.

<span style="font-family:Century Gothic">MAY THE RATS EAT YOUR EYES&#33; I am now lost to your cause&#33; The Darkness comes...&#33; IT WILL DAMN US ALL&#33;&#33;&#33; </span>

Comment

Αυτά είναι μερικά videos που έκανα ψες. Λίγο η ζεστη, λίγο η κακή ποιότητα του video που βγάζει η camera που χρησιμοποίησα, λίγο ο φαγωμένος δίσκος του clutch, το κακό gearbox, και το τρυπημένο exhaust... Κάνουν τους 197 ίππους (η όσους από αυτούς έχουνε μείνει τελοσπάντων) του αυτοκινητου μου να φαίνονται πενιχρή (όχι πως δεν είναι).

http://www.youtube.com/watch?v=dcu-Tvi2EJQ

http://www.youtube.com/watch?v=ccMd0rhw86I

http://www.youtube.com/watch?v=Sp0qaUaeRHk

http://www.youtube.com/watch?v=O-eCqn23bTo

Σύντομα θα κάνω και ένα video όπου τρέχω μαζί με ένα Evolution III.

Αν στο κοντινό μέλλον (also known as χειμώνας = more power) φτιάξω το αυτοκίνητο ίσος βάλω και αλλα videos με καλύτερη ποιότητα.

<span style="font-family:Century Gothic">MAY THE RATS EAT YOUR EYES&#33; I am now lost to your cause&#33; The Darkness comes...&#33; IT WILL DAMN US ALL&#33;&#33;&#33; </span>

Comment

Παιδια λεω να παρω το νεο HOnda Jazz νομιζω λεγεται και Fit επειδη δε καιει πολυ και θα ναι υβριδικο, επειδη ειμαι πανασχετος πειτε μου και σεις καμια γνωμη, αξιζει 16,000 ευρω που θα κανει περιπου? εγω πιο πολυ ελεγα να παρω το νεο fabia μιας και μου αρεσει πολυ, αλλα μου πε ενας κολλητος οτι στο υβριδικο μπορω να εξοικονομησω μεχρι και 60% λιγοτερα καυσιμα.

Comment

Για ποια εκδοση λες, για τη 1200αρα;

Comment

δε ξερω τιμες, αλλα ειμαι φαν των 1,400 εκδοσεων, ειναι η χρυση τομη.

Comment

Η υβριδική έκδοση θα βγει σε 2-3 χρόνια.

Comment

Vre ti pathame..
                  Tou ekatse tou patera mou na parei CRV...
                  Antio civicaki,antio taxitita, antio prosperaseis ( )

Comment

Ποιο civic έχετε;

Comment

To 4porto &#39;98 montelo 160hp

Comment

Προσπάθησε να τον πείσεις για το καινούριο accord to 2.4 τότε. Από τα καλύτερα στην κατηγορία του.

Comment

To 4porto &#39;98 montelo 160hp
                          [/b]
                          Αν το δινει μεχρι 5000 το συζηταμε...
                          :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

10k+

Comment

Mου ειπε ο θειος μου που ειναι λαμογιο και εχει λεφτα πως στη
                              Γερμανια τα αμαξια ειναι παμφθηνα και πως αν παρω μια Μρεσεντες απο κει μεταχειρησμενη κλπ θα στοιχησει γυρω στα 15,000 ευρω μαζι με μεταφορα κλπ, οντως ετσι ειναι?

Comment

Ανάλογα τη χρονολογία του μοντέλου, τα κυβικά και τους ρύπους.
                                Πάντως τα μεταχειρισμένα είναι πολύ πιο φτηνά εκεί.
                                Ακόμα μην ξεχνάς πως όταν μιλάμε για τέτοια αυτοκίνητα δε θες λεφτά μόνο για την αγορά αλλά και για τη συντήρηση.

Comment

Working...
                                X