Announcement
Collapse
No announcement yet.
Εκλογές 6ης Μαίου 2012
Collapse
X
-
Ακριβώς.Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι τα μνημόνια δεν τα θέλει ο λαός.Ο Σαμαράς απάντησε στο ενδεχόμενο αριστερής κυβέρνησης του Τσίπρα σε δεξιά κυβέρνηση με ΔΗ.ΣΥ., ΔΡΑΣΗ και ΛΑΟΣ...Ότι να'ναι.Άντε να δούμε τι θα γίνει στις επόμενες εκλογές που όπως φαίνεται είναι κοντά.
-
Kαλύτερα συγκυβερνηση εστω και με τσιπρα θελουν να μας κανουν να ψηφισουμε μνημονιο
Leave a comment:
-
Το πρόβλημα είναι τι θ' απαντήσουν οι άλλες δυνάμεις. Προσωπικά θα ήθελα να δω όλους τους αρχηγούς υπουργούς και πρωθυπουργό ως αριστερή δύναμη. Δυστυχώς έχουν θέσει ο καθένας τους τους όρους τους όπου μαστουρώσει στο μυαλό τους.
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι όλοι οι όροι συμπίπτουν με το συμφέρον του Ελληνικού Λαού και όχι της κωλόγρας της Μερκέλ. Οπότε απορώ γιατί μαλακίζονται τόσο και δεν συνεργάζονται... Η Κυβέρνηση αυτή θα ήταν προσωρινή μέχρι να εξαλειφθούν τα προβλήματα που έφεραν οι μάσονοι προδότες.
Leave a comment:
-
Οι οικολόγοι,Κοινωνική Συμφωνία και ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι εκτός βουλής και δεν μπορούν να μπουν στην κυβέρνηση.Χωρίς ΝΔ ή έστω ΠΑΣΟΚ(και όλα τα άλλα κόμματα μαζί) είναι αδύνατη η κυβέρνηση.Αν δεν υπήρχε το μπόνους των 50 εδρών στον πρώτο κάτι μπορούσε να γίνει.Οπότε πολύ δύσκολο να γίνει κάτι.
Leave a comment:
-
Kάτσε να δουμε ο Τσίπρας ισως σχηματίσει κυβέρνηση. Ηδη ο Κουβέλης είναι μαζί του, μεγάλη είναι η πιθανότητα και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να τον στηρίξουν. Επίσης θα έρθει σε επαφή με Οικολόγους, Κοινωνική Συμφωνία, ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Δεν τσίμπισε την πουστικη προσκληση πασοκ νδ για κυβέρνηση με την συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς οι δύο παραπάνω να αρνηθούν το μνημόνιο και να πάρουν πισω τις υπογραφές τους. Ουσιαστικά ο δικομματισμός προτεινε στον ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση εθνικής ενοτητας κτλ η οποία θα συνεχίσει το μνημόνιο ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι κτλ μιλάνε για μη αναγνώριση του μνημονίου, για λογιστικο έλεγχο του χρέους, για επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων κτλ όταν μάλιστα η πλειοψηφεία των Ελλήνων συμφωνεί καθώς έτσι ψήφισε.
επισης το poll του φόρουμ μονο αντιπροσωπευτικο δεν ειναι.
Leave a comment:
-
Πολλοί που ψηφίζουν βάση αντίδρασης και αποδυνάμωσης των μεγάλων κομμάτων θα πάνε στον Τσίπρα(ανάμεσά τους και εγώ) λόγω του ότι έχει μεγάλη δυναμική ώστε να βγει πρώτο κόμμα.
Leave a comment:
-
Btw νομίζω μετά την λήξη των διερευνητικών εντολών και αν δεν βγει κάποιο αποτέλεσμα από αυτές όπως όλα δείχνουν, να ανοίξουμε το θέμα για τις επόμενες εκλογές με το αντίστοιχο poll.Νομίζω θα έχει ενδιαφέρον καθώς θα αλλάξουν πολλοί στάση απ' ότι φαίνεται.
Leave a comment:
-
Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά νομίζω (τουλάχιστον για Μ. Βρετανία) πως μπορείς να ψηφίσεις μέσω πρεσβείας ή προξενείου αν κάνεις αίτηση κάποιο διάστημα πριν, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Αλίευσα αυτό στο Facebook για κάθε ενδιαφερόμενο, και νομίζω αξίζει. Είναι συλλογή υπογραφών για να κινηθούν πιο γρήγορα οι διαδικασίες ώστε να δοθεί αυτή η δυνατότητα.
Εκφράζουμε την επιτακτική ανάγκη και το αίτημα των Ελλήνων που διαμένουν στο εξωτερικό, για επαναξιολόγηση της υπάρχουσας νομοθεσίας - Αρθρο 51 του Συντάγματος,ώστε να επιτραπεί στους Έλληνες κατοίκους του εξωτερικού η δυνατότητα να ψηφίζουν στις Εθνικές Βουλευτικές εκλογές από τις χώρες στις οποίες διαμένουν.
Το Άρθρο 51 δίνει την δυνατότητα ψήφου για τους περίπου έξι και πλέον εκατομμύρια απόδημους Έλληνες, ομως δεν έχει ψηφιστεί ακόμα ο εκτελεστικός νόμος που θα καταστήσει εφικτή την εκλογική διαδικασία από τις χώρες που διαμένουν.
Leave a comment:
-
Originally posted by Imrahil View Post1) πως κάποιος ο οποίος βρίσκεται εκτός παραγωγής και διαθέτει δυσανάλογα μεγάλο πλούτο σε σχέση με αυτή του την ιδιότητα, αποτελεί ο ίδιος ένα παράδοξο.
Βέβαια ο "δυσανάλογος πλούτος" που έχει κάποιος που βρίσκεται εκτός παραγωγής έχει παραχθεί από τους γονείς του π.χ. (μιας και έχουν κερδίσει την ανταλλακτική του αξία σε χρήματα λόγω της εργασίας τους) και δεν έχει παραχωρηθεί από κάποιου είδους δάνειο ούτε έχει χαριστεί.
Ήτοι, αν κάποιος παίρνει 900 ευρώ το μήνα σημαίνει ότι παράγει και 3 PS3, αν του χάριζαν PS3 ή με κάποιον τρόπο κάποιος μπορούσε να συσσωρεύει ιδιοκτησία μεγαλύτερης της αξίας της δουλειάς του, θα είχε καταρρεύσει ολόκληρο το οικονομικό σύστημα.
Leave a comment:
-
Θα ήθελα πολύ να μάθω με ποιον τρόπο μπορείς να ελέγξεις τα νούμερα, τι ακριβώς σημαίνει παραγωγή κλπ.Γι' αυτό και σου ζήτησα να ελέγξεις τα νούμερα ο ίδιος, καθώς βάσει του τι έχεις παράξει και του τι έχεις, αυτά τα νούμερα πιστεύω πως δεν βγαίνουν.
Θα έλεγα πάντως πως ο μέσος Έλληνας πληρώνεται λιγότερο για το ίδιο επίπεδο παραγωγής σε σχέση με το μέσο δυτικοευρωπαίο.
Το γιατί κάποιος πάει ή δεν πάει εξωτερικό είναι πολύ σχετικό, υπάρχουν πολλοί παράγοντες όπως οικονομικοί, οικογενειακοί κλπ αλλά σίγουρα η τεμπελιά δεν είναι ένας από αυτούς. Και το λέω αυτό έχοντας ίσως περισσότερα χρόνια έξω από οποιονδήποτε άλλο εδώ μέσα και ξέροντας πολλά άτομα που έχουν ή δεν έχουν φύγει. Για την ιστορία, master των 17.000-20.000 όπως του Evans απλά δε θα είχα την οικονομική δυνατότητα να κάνω όπως πιστεύω και πολλοί εδώ μέσα.Στο μεταξύ συμπολίτες σου που πραγματικά θέλουν να δουλέψουν φτάνουν μέχρι τη Σκωτία, όσο εσύ επιβεβαιώνεις στο defencenet πόσο φταίνε οι άλλοι και όχι έσυ, ανάμεσα στα skyrim sessions.
Πώς ορίζεις τη φτώχεια; Μου φαίνεται εντελώς κενή δήλωση. Η φτώχεια είναι πάντα συνάρτηση του πώς είναι τα πράγματα γύρω σου και πώς είχες συνηθίσει να ζεις. Καλώς ή κακώς δε ζούμε στην Σομαλία. Ναι, έχουμε λεφτά να φάμε (προς το παρόν) αλλά δεν είναι ο μόνος δείκτης φτώχειας... Και επειδή έτυχε φέτος να είμαι Ελλάδα και τα Χριστούγεννα και το Πάσχα μπορώ να μιλήσω για την οικογένειά μου και να πω με αρκετή σιγουριά πως περνάνε πολύ δύσκολα, χρειάστηκε να συνεισφέρω οικονομικά σε μικρό βαθμό και αν υπάρξουν και άλλες μειώσεις και άλλοι φόροι αμφιβάλλω αν θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα εξυπηρέτησης των οικονομικών τους υποχρεώσεων... Και το λέω αυτό έχοντας επίγνωση πως είναι σε σχετικά καλή μοίρα και υπάρχουν άλλοι που έχουν πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα.Δεν έχεις ιδέα τι θα πει φτώχια. Και δεν το λέω για να σε προσβάλλω ή να σε τρομοκρατήσω, κανείς μας εδώ δεν έχει. Είμαστε η πιο καλομαθημένη γενιά στην ιστορία του δυτικού κόσμου.
Leave a comment:
-
Το ότι έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο Ελληνικός λαός δεν νομίζω ότι το αμφισβητεί κανείς και αν το κάνει απλά εθελοτυφλεί και στρουθοκαμηλίζει. Μην εξισώνουμε όμως την ευθύνη του λαού με αυτή της πολιτικής σκηνής. Τα δάνεια δεν τα έπαιρναν οι κυβερνήσεις για να τα μοιράζει και να περνάει καλά ο κόσμος, ένα κομμάτι ψωμί του έδινε για να του ρίχνει στάχτη στα μάτια και να συνεχίζουν το μεγάλο φαγοπότι τους. Δεν ήταν όλοι οι ελληνες δημόσιοι υπάλληλοί και διοικητές ΔΕΚΟ. Και στο κάτω κάτω ο δημόσιος υπάλληλος φταίει που μπήκε στο δημόσιο ή αυτός που τον έβαλε, αυτός δουλειά ήθελε. Και ακόμα και όταν τον έβαλε στο δημόσιο δεν έγινε μόνος του τεμπέλης, τον έκαναν τεμπέλη. Δεν γίνεται να έχεις προσλάβει μόνιμους υπαλλήλους στους δήμους για να φτιάχνουν τους δρόμους και να αναθέτεις σε ιδιωτικές εταιρείες να φτιάχνουν τους δρόμους (που ξεχνάνε να βάλουν και τα μισά υλικά μέσα), δηλαδή να έχεις προσλάβει άτομα απλά για να κάθονται, ποιος φταίει δηλαδή αυτός που κάθεται ; βάλτων να δουλέψει ή μην τον προσλαμβάνεις.
Leave a comment:
-
το καναλι της βουλης θα χτυπαει 50αρια σε τηλεθεαση απο δω και μπρος
Leave a comment:
-
Παροτι ψηφισα μνημονιακο κομμα (Δραση) - προσωπικα δε με νοιαζει και να βγουμε αο το μνημονιο, ειμαι ετοιμος για την αλλη μερα. Κατι μου λεει ομως οτι οι πρωτοστατες των αντιμνημονιακων θεσεων δεν εχετε καταλαβει τι θυσιες θα πρεπει να γινουν για να ανταπεξελθουμε στη νεα οικονομικη πραγματικοτητα.
Εκει βεβαια δε θα μας πειραξει για τη σταση πληρωμων συνταξεων, μισθωτων και και και. Ή μαλλον βλεπω απο τωρα στα forum και στα facebook τα status "Να βγουμε εξω με τα οπλα, να τα παρουμε απο τους πλουσιους, να χυθει αιμα, ταξικη επανασταση τωρα". Βεβαια μονο ιδρωτας θα χυθει πανω στα πληκτρολογια.
Θα φαει σκατο πολυ ακομη αυτος ο τοπος για να ξυπησει.
ΥΓ: Ε ναι ρε συ Imrahil προσεχε λιγο τι γραφεις, το forum ειναι για να κραζουμε απροσωπα οχι για να λεμε αληθειες.
Leave a comment:
Leave a comment: