Αν δεν ρήξεις πρώτα 2-3 αγκωνιές να ζαλιστεί να ανοίξει ο λαιμός δεν γίνετε τίποτα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Περί έρωτος και άλλων φαντασμάτων...
Collapse
X
-
Θα απαντήσω λίγο χύμα.Φωτό δεν βλέπετε που να κωλοχτυπιέστε Bakuri Liguri (singular: Bakurus Ligurus).
Από κει και πέρα,εντάξει κοινό μυστικό είναι ότι κάτι παίζεται.Οι άλλες κοπέλες στη ρεσεψιόν είναι όλο υπονοοούμενα,ο Δ/ντης μου λέει,αν θες να την γαμήσεις,ελεύθερα,μην κολλάς κλπ.Το θέμα είναι αυτή.Σήμερα πετούσαμε συνέχεια υπονοούμενα ο ένας στον άλλον,αύριο μεσημέρι κανονίσαμε να πάμε για μπάνιο,εκτός κι αν μας τη δώσει και πάμε στο δωμάτιό της κι επίσης αύριο βράδυ θα έρθει να μου κάνει παρέα στη ρεσεψιόν ,με το που τελειώσει η βάρδιά της.Δεν ξέρω τι θα γίνει.
Deus η 50αρα έχει φύγει καιρό,οι Αγγλιδούλες οι μικρές το ίδιο,ήρθαν άλλες βέβαια,αυτή που μου έστελνε φιλάκια,γίναμε φίλοι στο φατσοβιβλίο και έχουμε βγάλει και φωτό παρέα.Επίσης μου πρότεινε για δουλειά στην Αγγλία με το που τελειώσω από δω.Πέρα από αυτήν το ίδιο μου πρότεινε και η φίλη της.Θα δούμε.
Πάμε στο ζουμί τώρα.
Μια μαγείρισσα εδώ πάνω στην κουβέντα μου είπε,έπιασε η ευχή που μου έδωσες χτες να περάσω καλά.Της απαντάω Σαββατογεννημένος είμαι,είτε κατάρα,είτε ευχή δώσω θα πιάσει.Δώσε μου την άλλη ευχή που είναι βρισιά λέει.Της την έδωσα.Άμα θες στην πραγματοποιώ κιόλας της κάνω.θα το σκεφτώ και θα σου πω,μου λέει.
Επίσης η Μόνικα,Πολωνέζα,φίλη της Ανέτας,αλλά βρήκε γκόμενο,σήμερα καθόταν και μου μίλαγε φορώντας μόνο μια πετσέτα με αποτέλεσμα να φαίνεται η κωλάρα της.Περιττό να πω πως ήταν απίστευτα δεχτική στα πειράγματά μου.
Για να δούμε.
Επίσης κάτι παίζει με μια τουρίστρια μεταλλού από Γερμανία,θα δούμε.Μου είπε να πάμε για ποτό,αλλά δε νομίζω να πάω εκτός κι αν πάω μεσημέρι.
Ground τη θερινή περίοδο στα ξενοδοχεία,το ρεπό είναι είτε πολυτέλεια,είτε αναγκαιότητα,εγώ όμως ως βραδυνός και μοναδικός άντρας,δεν θα πάρω ποτέ ρεπό.Δουλέυω 11-7.
Αυτά.Carpe diem
Comment
-
Altair an vgeis apo ekei mesa xwris na phdhkseis kamia den tha se exw filo pleon..."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
-
Πώς δεν έχει κλειδωθεί το θέμα με όλα αυτά που λέγονται. Που είναι ο Καταραμένος οεο;
Εδώ στον Πειραιά άμα δεν πας για anal σε λένε γκει.
Η κοπέλα είχε μεγάλο πρόβλημα. Αλλα έδειχνε και αλλα έκανε. Είχε και κόλλημα ακόμα με τον πρώην. Το να μου λέει ας πούμε να τις πετάξω έξω τα ματια και μετά να μου λέει "Σιγά και σταματα" τότε η ξενέρα είναι μεγάλη. Ούτε να τελειώσεις έτσι δεν μπορείς. Ούτε ήξερε να συμπεριφερθεί. Ούτε oral δεν ήξερε να κάνει (για facef*ck ούτε λόγος), κάτι που μου την σπάει πολύ. Έτσι στο τέλος κατάντησε να προσπαθώ να τελειώσω για να τελειώνουμε.
Αν δεν μπορείς να τελειώσεις χωρίς oral δε φταίει η κοπέλα αλλά η έλλειψη τριβής με την παραδοσιακή μέθοδο.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
Comment