Announcement

Collapse
No announcement yet.

Frozen yoghurt και ένοχες απολαύσεις

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ryu_gr
    replied
    Originally posted by sub_zero View Post
    Για παγωμένο γιαούρτι τώρα, ισχύει ότι είναι πανάκριβο;
    Ναι δυστυχώς. 5 ευρώ σχεδόν για μια καλή ποσότητα. Τουλάχιστον σε 2-3 που έχω πάει τόσο πάει.

Πάντως και γω ήμουν διστακτικός στην αρχή, αλλά ναι αξίζει.

Μια ερώτηση, τα μαγαζιά αυτά μόνο παγωμένο γιαούρτι πουλάνε;
    Ναι, σε διάφορες γεύσεις και κατ' επιλογή γαρνίρισμα, π.χ. σιρόπι σοκολάτας, κομμάτια μπισκότο κτλ.

Leave a comment:

• straier
    replied
    ετρωγα και γιαουρτι παγωτο(παιζει να ημουν ο μονος.) πριν γινει μοδα..
    Ο ορισμός του γιαουρτοhipster.

Μια ερώτηση, τα μαγαζιά αυτά μόνο παγωμένο γιαούρτι πουλάνε; Τελευταία φορά που ήμουν Ελλάδα δεν πρόσεξα κανένα τέτοιο μαγαζί.

Πάντως να λέτε ευχαριστώ που οι διατροφικές μόδες στην Ελλάδα είναι πράγματα όπως το παγωμένο γιαούρτι...

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Παγωτό γιαούρτι παίζει από την προηγούμενη χιλιετία
    Για παγωμένο γιαούρτι τώρα, ισχύει ότι είναι πανάκριβο;

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Οχι υπηρχαν/υπάρχουν αλλα δεν αρεσε σε κανεναν που ξερω τουλάχιστον και μαλλον την αποψη του Τιτου ειχαν..
    Απαράδεκτες οι παρέες σου.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by TheCursed View Post
    Είναι καλύτερο απ' ό,τι ακούγεται (κάνοντας την υπόθεση πως μπορώ ν' φανταστώ το πως μπορεί ν' ακούγεται στα δικά σου αυτιά, πάντα).
    Φαντασου ενα Total με ζαχαρη παγωμενο με κρεμωδη υφη παγωτου soft.. Ακουγεται καλυτερα τωρα??

Originally posted by TheCursed View Post
    Σιγά ρε underground τύπε! Όλοι ξέρουμε παγωτατζίδικα / ζαχαροπλαστεία τα οποία να είχαν παγωτό γιαούρτι πολλά χρόνια τώρα, δεν είναι και η ανύπαρκτη γεύση. Και ναι, μου αρέσει κι εμένα ως γεύση.
    Οχι υπηρχαν/υπάρχουν αλλα δεν αρεσε σε κανεναν που ξερω τουλάχιστον και μαλλον την αποψη του Τιτου ειχαν..

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Titus
    Εμένα πάντος το παγωμένο γιαούρτι μου φαίνεται αηδιαστικό σαν ιδέα και δεν το βάζω στο στόμα μου.
    Είναι καλύτερο απ' ό,τι ακούγεται (κάνοντας την υπόθεση πως μπορώ ν' φανταστώ το πως μπορεί ν' ακούγεται στα δικά σου αυτιά, πάντα).

Originally posted by i Have no Equal View Post
    ΥΓ: Μου αρεσει πολυ το γιαουρτι και ετρωγα και γιαουρτι παγωτο(παιζει να ημουν ο μονος.) πριν γινει μοδα..
    Σιγά ρε underground τύπε! Όλοι ξέρουμε παγωτατζίδικα / ζαχαροπλαστεία τα οποία να είχαν παγωτό γιαούρτι πολλά χρόνια τώρα, δεν είναι και η ανύπαρκτη γεύση. Και ναι, μου αρέσει κι εμένα ως γεύση.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Δεν ειναι σοβαρες επενδυσεις αυτες, ειναι ο καθε τυχαιος "wannabe" επειχειρηματιας που νομιζει οτι βρηκε την κοτα με τα χρυσα αυγα.. Sorry δεν μου πεφτει και λογος απλα ετσι πιστευω..

ΥΓ: Μου αρεσει πολυ το γιαουρτι και ετρωγα και γιαουρτι παγωτο(παιζει να ημουν ο μονος.) πριν γινει μοδα..

Leave a comment:

• kakashi_gr
    replied
    Originally posted by Titus View Post
    Και το άσπρο πίσω του είναι γιαούρτι, ε?
    ειναι νεο brand.
    παγωμενα γιαουρτια stark: "because winter is coming ALL the year" (τωρα και σε πηλινα)

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Γιαούρτι με μέλι > τα πάντα όλα

Αλήθεια στην Θεσσαλονίκη που έχει παγωμένο γιαούρτι;Από περιέργεια και μόνο θα δοκιμάσω.Πρώτη φορά ακούω για αυτό το πράγμα.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Και το άσπρο πίσω του είναι γιαούρτι, ε?

Leave a comment:

• kakashi_gr
    replied
    Originally posted by ChrisTop View Post
    the winter is coming.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Frozen yogurt δεν έχω δοκιμάσει, το κανονικο απλο γιαουρτάκι χωρίς γεύσεις κτλ όμως το λατρεύω

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Εμένα πάντος το παγωμένο γιαούρτι μου φαίνεται αηδιαστικό σαν ιδέα και δεν το βάζω στο στόμα μου.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    the winter is coming
    Τα παγωτατζίδικα γιατί δεν έχουν κλείσει τόσα χρόνια ;

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Στην Αθήνα/Πειραιά υπάρχουν πάνω απο 100 μαγαζιά (τόσα πρέπει να χω δει μόνο εγώ, αλλά δεν θέλω να πω κάνα τρελό νούμερο). Πράγμα πολύ ηλίθιο κατά την γνώμη μου μιας και the winter is coming, αλλά για να δούμε άμα θα πέσω μέσα.

Leave a comment:

Working...
X