Announcement

Collapse
No announcement yet.

Frozen yoghurt και ένοχες απολαύσεις

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• TheCursed
    replied
    Αντί να χαίρεστε που γίνονται επενδύσεις στη χώρα... Ου, να μου χαθείτε!

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Στον Κορυδαλλό στην πλατεία Ελευθερίας μέτρησα 3 σε ακτίνα 50 μέτρων.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Καλά ρε ένα chillbox σε κάθε πόλη (εκτός Αθήνας) είναι, τι το κακό έχει ; Αμάν δηλαδή να μην ανοίξει τίποτα καινούργιο στην Ελλάδα κατευθείαν να το γρουσουζέψουμε

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ειναι παντού τα γιαουρτάδικα πλέον.. Αυτή η υπερβολή στην Ελλάδα δε θα σταματήσει ποτέ..

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Στη Κω που πήγα για την απόλυσή μου πέτυχα ένα τέτοιο μαγαζί, μου καλοφάνηκε. Το χειμώνα όμως δε θα παίζει μπίζνα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εδώ στην Κω πάντως,όλες οι καφετέριες έχουν μηχάνημα για frozen yogurt.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Originally posted by TheCursed View Post
    Παίζει να ήταν και το μοναδικό στην Ελλάδα, ενώ φέτος έχει τουλάχιστον πέντε και η κάθε πόλη...
    fixed

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Εγώ θυμάμαι πέρισυ το καλοκαίρι να είναι ΕΝΑ παντως, και μάλιστα φίλες μου να μου το λένε να πάμε σε φάση oneofthekind
    Παίζει να ήταν και το μοναδικό στην Ελλάδα, ενώ φέτος έχει τουλάχιστον ένα και η κάθε πόλη...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Εγώ θυμάμαι πέρισυ το καλοκαίρι να είναι ΕΝΑ παντως, και μάλιστα φίλες μου να μου το λένε να πάμε σε φάση oneofthekind

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    2-3 χρόνια; Θα γελάει ο κόσμος τώρα που θα ρθει ο χειμώνας εκτός και αν τα κάνουν τυροπιτάδικα ή δεν ξέρω και γω τι.

Leave a comment:

• Frozen yoghurt και ένοχες απολαύσεις

Ρε παιδιά τι γίνεται με τα frozen yogurt; Δεν έχω ξαναδεί άλλη μόδα να εξαπλώνεται τόσο γρήγορα. Ειδικά στο κέντρο κάθε 5 μαγαζιά έχει και ένα γιαουρτάδικο.
    Δεν λέω γαμάτο το frozen yogurt, αλλά 2-3 χρόνια τους δίνω πριν αρχίοσυν να κλείνουν ένα-ένα.
Working...
X