Announcement

Collapse
No announcement yet.

Frozen yoghurt και ένοχες απολαύσεις

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by ChrisTop View Post
    the winter is coming.
    sigpic

Comment

Και το άσπρο πίσω του είναι γιαούρτι, ε?
      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Γιαούρτι με μέλι > τα πάντα όλα

Αλήθεια στην Θεσσαλονίκη που έχει παγωμένο γιαούρτι;Από περιέργεια και μόνο θα δοκιμάσω.Πρώτη φορά ακούω για αυτό το πράγμα.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
        In Matsuno we trust.

Comment

Originally posted by Titus View Post
          Και το άσπρο πίσω του είναι γιαούρτι, ε?
          ειναι νεο brand.
          παγωμενα γιαουρτια stark: "because winter is coming ALL the year" (τωρα και σε πηλινα)
          sigpic

Comment

Δεν ειναι σοβαρες επενδυσεις αυτες, ειναι ο καθε τυχαιος "wannabe" επειχειρηματιας που νομιζει οτι βρηκε την κοτα με τα χρυσα αυγα.. Sorry δεν μου πεφτει και λογος απλα ετσι πιστευω..

ΥΓ: Μου αρεσει πολυ το γιαουρτι και ετρωγα και γιαουρτι παγωτο(παιζει να ημουν ο μονος.) πριν γινει μοδα..

Comment

Originally posted by Titus
              Εμένα πάντος το παγωμένο γιαούρτι μου φαίνεται αηδιαστικό σαν ιδέα και δεν το βάζω στο στόμα μου.
              Είναι καλύτερο απ' ό,τι ακούγεται (κάνοντας την υπόθεση πως μπορώ ν' φανταστώ το πως μπορεί ν' ακούγεται στα δικά σου αυτιά, πάντα).

Originally posted by i Have no Equal View Post
              ΥΓ: Μου αρεσει πολυ το γιαουρτι και ετρωγα και γιαουρτι παγωτο(παιζει να ημουν ο μονος.) πριν γινει μοδα..
              Σιγά ρε underground τύπε! Όλοι ξέρουμε παγωτατζίδικα / ζαχαροπλαστεία τα οποία να είχαν παγωτό γιαούρτι πολλά χρόνια τώρα, δεν είναι και η ανύπαρκτη γεύση. Και ναι, μου αρέσει κι εμένα ως γεύση.
              "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Originally posted by TheCursed View Post
                Είναι καλύτερο απ' ό,τι ακούγεται (κάνοντας την υπόθεση πως μπορώ ν' φανταστώ το πως μπορεί ν' ακούγεται στα δικά σου αυτιά, πάντα).
                Φαντασου ενα Total με ζαχαρη παγωμενο με κρεμωδη υφη παγωτου soft.. Ακουγεται καλυτερα τωρα??

Originally posted by TheCursed View Post
                Σιγά ρε underground τύπε! Όλοι ξέρουμε παγωτατζίδικα / ζαχαροπλαστεία τα οποία να είχαν παγωτό γιαούρτι πολλά χρόνια τώρα, δεν είναι και η ανύπαρκτη γεύση. Και ναι, μου αρέσει κι εμένα ως γεύση.
                Οχι υπηρχαν/υπάρχουν αλλα δεν αρεσε σε κανεναν που ξερω τουλάχιστον και μαλλον την αποψη του Τιτου ειχαν..

Comment

Originally posted by i Have no Equal View Post
                  Οχι υπηρχαν/υπάρχουν αλλα δεν αρεσε σε κανεναν που ξερω τουλάχιστον και μαλλον την αποψη του Τιτου ειχαν..
                  Απαράδεκτες οι παρέες σου.

Comment

Παγωτό γιαούρτι παίζει από την προηγούμενη χιλιετία
                    Για παγωμένο γιαούρτι τώρα, ισχύει ότι είναι πανάκριβο;

Comment

ετρωγα και γιαουρτι παγωτο(παιζει να ημουν ο μονος.) πριν γινει μοδα..
                      Ο ορισμός του γιαουρτοhipster.

Μια ερώτηση, τα μαγαζιά αυτά μόνο παγωμένο γιαούρτι πουλάνε; Τελευταία φορά που ήμουν Ελλάδα δεν πρόσεξα κανένα τέτοιο μαγαζί.

Πάντως να λέτε ευχαριστώ που οι διατροφικές μόδες στην Ελλάδα είναι πράγματα όπως το παγωμένο γιαούρτι...
                      Originally posted by Squall Leonhart
                      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                      Originally posted by 丹野
                      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                      Originally posted by Ryu_gr
                      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Originally posted by sub_zero View Post
                        Για παγωμένο γιαούρτι τώρα, ισχύει ότι είναι πανάκριβο;
                        Ναι δυστυχώς. 5 ευρώ σχεδόν για μια καλή ποσότητα. Τουλάχιστον σε 2-3 που έχω πάει τόσο πάει.

Πάντως και γω ήμουν διστακτικός στην αρχή, αλλά ναι αξίζει.

Μια ερώτηση, τα μαγαζιά αυτά μόνο παγωμένο γιαούρτι πουλάνε;
                        Ναι, σε διάφορες γεύσεις και κατ' επιλογή γαρνίρισμα, π.χ. σιρόπι σοκολάτας, κομμάτια μπισκότο κτλ.
                        The illusion of free will is an illusion.

Comment

Originally posted by Ryu_gr View Post
                          Ναι δυστυχώς. 5 ευρώ σχεδόν για μια καλή ποσότητα. Τουλάχιστον σε 2-3 που έχω πάει τόσο πάει.
                          Τι εννοείς "καλή ποσότητα"; Εδώ πάντως η βασική μερίδα χωρίς πολλά επιπλέον πάει 2.60€.

Comment

Βάζεις όσο θέλεις και μετά το ζυγίζουν. Ναι ένα απλό τόσο κάνει αλλά για να νιώσεις πρέπει να δώσεις παραπάνω.
                            The illusion of free will is an illusion.

Comment

Originally posted by sOLiD SNAKE
                              Τα παγωτατζίδικα γιατί δεν έχουν κλείσει τόσα χρόνια ;
                              Γιατί φαντάζομαι δεν μιλάμε για dedicated παγωτατζίδικα, αλλά για κρεπερί/βαφλερί. Γιαυτό λέω αν πουλάνε μόνο Frozen Yoghurt θα αναγκαστούνε να κλείσουν, αν αναπτύξουν λίγο την μπίζνα να καλύπτει και τις χειμωνιάτικες ανάγκες που ο κόσμος δεν αναζητά να βάλει κάτι παγωμένο στον λαιμό του κάτι γίνεται.

Comment

Originally posted by ChrisTop View Post
                                αν αναπτύξουν λίγο την μπίζνα να καλύπτει και τις χειμωνιάτικες ανάγκες που ο κόσμος δεν αναζητά να βάλει κάτι παγωμένο στον λαιμό του κάτι γίνεται.
                                Ζεστό γιαούρτι μήπως?
                                Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Working...
                                X