Τόσο άσχημα που μάλλιστα πίστευα οτι ειχα υποθηριωδισμο.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Για συμπληρώματα και υγιεινή διατροφή (πάλι)
Collapse
X
-
ε καλα τωρα βρε deus κινδυνολογεις, αμα ειναι να ξαναβαλω τις εκπομπες του ευαγγελατου που τα ειχε βγαλει ολα σκαρτα
προφανως τα συμπληρωματα δεν ειναι ολα ακινδυνα αλλα μην φτασετε και στην ισωπεδωση οτι πρεπει να τα πεταχτουν ολα απο το παραθυρο προφανως στην καταχρηση και στην υπερβολη ολα πειραζουνε και το ποιο αγαθο βιολογικο προιον αμα φας κανα τονο θα σε πειραξει, αλλα τα περισσοτερα whey ειναι ελεγμενα απο εοφ και απο αλλες αντιστοιχες παγκοσμιες οργανωσεις , στις σωστες δοσολογιες βοηθανε στην ισσοροπημενη διατροφη, ενταξει κατι περιεργα nitro, deep cuts, προσμηξεις και τα λοιπα πρεπει να τα προσεχεις και να βλεπεις προσεκτικα τι περιεχουνε προτου αποφασισεις να γινεις....πειραματοζωο
πχ στα συμπληρωματα μιας και τα θιξατε, οτιδηποτε απο ΟΝ και gaspari ειναι συνηθως εγγυηση ποιοτητας
@lms τι να πω εχεις ξεφυγει, εισαι ενα βημα πριν την ψυχωση με την φαση, καλα ξεμπερδεματα
Comment
-
Originally posted by Vaynard View Postε καλα τωρα βρε deus κινδυνολογεις, αμα ειναι να ξαναβαλω τις εκπομπες του ευαγγελατου που τα ειχε βγαλει ολα σκαρτα
προφανως τα συμπληρωματα δεν ειναι ολα ακινδυνα αλλα μην φτασετε και στην ισωπεδωση οτι πρεπει να τα πεταχτουν ολα απο το παραθυρο προφανως στην καταχρηση και στην υπερβολη ολα πειραζουνε και το ποιο αγαθο βιολογικο προιον αμα φας κανα τονο θα σε πειραξει, αλλα τα περισσοτερα whey ειναι ελεγμενα απο εοφ και απο αλλες αντιστοιχες παγκοσμιες οργανωσεις , στις σωστες δοσολογιες βοηθανε στην ισσοροπημενη διατροφη, ενταξει κατι περιεργα nitro, deep cuts, προσμηξεις και τα λοιπα πρεπει να τα προσεχεις και να βλεπεις προσεκτικα τι περιεχουνε προτου αποφασισεις να γινεις....πειραματοζωο
πχ στα συμπληρωματα μιας και τα θιξατε, οτιδηποτε απο ΟΝ και gaspari ειναι συνηθως εγγυηση ποιοτητας
@lms τι να πω εχεις ξεφυγει, εισαι ενα βημα πριν την ψυχωση με την φαση, καλα ξεμπερδεματα
Lms καλύτερα να αργήσεις να χάσεις βάρος παρά να χάσεις γρήγορα αλλά να φορτωθείς προβλήματα υγείας.Σταμάτα να διαβάζεις από δω και από κει τι γράφεται στο νετ και πήγαινε σε έναν διατροφολόγο.Γύρω στα 30 ευρώ θα δώσεις αλλά θα τα δώσεις μια φορά και θα πάρεις και ένα σωστό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στα μέτρα σου.
Πληροφοριακά ο κολλητός μου έχει το καλύτερο σώμα που έχω δει (απίστευτη γράμμωση και μυς και πολύ μεγάλη σωματική δύναμη,όχι απλά όγκος)Ξεπερνάει όλους όσους έχω δει να παίρνουν whey κτλ και δεν έχει πάρει ποτέ απολύτως τίποτα.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Originally posted by Deus View PostΚοίταξε,δεν λέω ότι όλα είναι επικίδυνα για την υγεία.Συμφωνώ στο ότι είναι ελεγμένα κτλ κτλ όμως το θέμα είναι ότι ο πολύς κόσμος ΔΕΝ ξέρει πως να τα χρησιμοποιήσει!Διατροφολόγος μου έχει πει ότι η χρήση whay και πρωτεινών μπορεί μακροχρόνια να προκαλέσει νεφρική ανεπάρκεια επειδή ο οργανισμός δυσκολεύεται να μεταβολίσει την επιπλέον πρωτείνη που λαμβάνει.
PS: i parapanisia proteini pou den metavolizete paei stin xestra
Comment
-
Μπορείς να γράφεις όσο ειρωνικά θέλεις,δεν με νοιάζει καθόλου ούτε να σε πείσω ούτε να μου μιλήσεις κόσμια.Εγώ μετέφερα μια άποψη ατόμου που τα έχει σπουδάσει αυτά τα θέματα.Τις αποδεχτείς δεν τις αποδεχτείς δεν μου καίγεται καρφί.
Tidy!
In Matsuno we trust.
Comment
-
Νομιζω εχει ενα valid point ο κολλητος, αλλα πρεπει να κανεις μεγαλη καταχρηση και σε συνδιασμο με κακη διατροφη για να παθεις κατι(που και κακιστη διατροφη μονο να κανεις παλι εχεις πιθανοτητες να παθεις) συμφωνα με οσα εχω διαβασει.. Normal δοσολογια και η Whey δε κανει κακο ισα ισα..
Παραπληροφορηση υπαρχει και με το παραπνω σε διατροφικα θεματα και συμπληρωματα οπως και φυσικα επικινδυνες σε μακροχρονια χρηση ουσιες.
+1 οτι Genetics παιζουν τεραστιο ρολο οταν μιλαμε για μυικοτητα και γραμμωση..
Comment
-
Συμφωνώ απολύτως σομαρι.
Από την άλλη όμως ακόμα και αν το dna σου δεν σου επιτρέπει να γίνεις τούμπανο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να φτάσεις σε ένα πολύ καλό επίπεδο αν κάνεις σοβαρή προσπάθεια.Μπορεί να μην φτάσεις το 20 πχ αλλά το 15 είναι εφικτό.
Tidy!
In Matsuno we trust.
Comment
-
εγώ απλά θεώρησα πρέπον να σας προβληματίσω για την πιθανή επικινδυνότητά τους.
Διατροφολόγος μου έχει πει ότι η χρήση whay και πρωτεινών μπορεί μακροχρόνια να προκαλέσει νεφρική ανεπάρκεια επειδή ο οργανισμός δυσκολεύεται να μεταβολίσει την επιπλέον πρωτείνη που λαμβάνει.
Κοίταξε,δεν λέω ότι όλα είναι επικίδυνα για την υγεία.Συμφωνώ στο ότι είναι ελεγμένα κτλ κτλ όμως το θέμα είναι ότι ο πολύς κόσμος ΔΕΝ ξέρει πως να τα χρησιμοποιήσει!
Πληροφοριακά ο κολλητός μου έχει το καλύτερο σώμα που έχω δει (απίστευτη γράμμωση και μυς και πολύ μεγάλη σωματική δύναμη,όχι απλά όγκος)Ξεπερνάει όλους όσους έχω δει να παίρνουν whey κτλ και δεν έχει πάρει ποτέ απολύτως τίποτα.
χωρις να μπω σε λεπτομεριες το θεμα ειναι οτι οι πρωτεινες κατα κανονα αυτο που κανουνε ειναι να βοηθανε στην αποτασταση των μυων μετα απο προπονηση για να αρχισεις να παιρνεις μυικη μαζα πρεπει να δινεις στον οργανισμο σου αν θυμαμαι καλα (ας με διωρθωσετε οσοι ασχοληστε ποιο ενεργα) 2-2,5 και βαλε γραμμαρια πρωτεινης για καθε κιλο σου την ημερα, (ειτε απο το φαι σου ειτε απο συμπληρωμα) το κακο ειναι οτι με φαγακι μονο δεν προκειται να την παρεις αυτην την ποσοτητα εκτος και αν τρως ΠΟΛΥ, πρεπει να τρως ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ σχολαστικα μετα (αν δεν παρεις συμπληρωματα) γιατι θα βαλεις και λιπος αναγκαστηκα,
ολα τα υπολοιπα που λενε πρωτεινες ογκου, γραμμωσης και τα λοιπα ειναι μαλακιες, ολες οι πρωτεινες αποσκοπουνε στον ιδιο στοχο , κανουνε κατι συγκεκριμενο αυτο που εξηγησα παραπανω, εκτος και αν παμε σε προσμηξεις με κρεατινες γλουταμινες αμινοξεα,υδατανθρακες, λιποδιαλυτες, ορμονες και τα λοιπα
Comment
-
Vaynard έχεις δίκιο ότι έγραψα ισοπεδωτικά και ζητάω συγνώμη.
Σαφώς και μέτρο πρέπει να υπάρχει παντού,δεν διαφωνούμε,εδώ όμως μίλησα για τα συμπληρώματα όχι για το αλάτι πχ.
Όσον αφορά τον κολλητό μου δεν με τρολαρει καθόλου,τον ξέρω είκοσι χρόνια και τον γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα.Επίσης ξέρω και άλλα άτομα που έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση και δεν έχουν πάρει ποτέ τίποτα.Δεν αντιλέγω όμως ότι ο σωματότυπος και το. Dna παίζουν μεγάλη σημασία.
Tidy!
In Matsuno we trust.
Comment
-
δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη αλοιμονο κουβεντα γινεται
ανεφερα το αλατι γιατι ειπες νεφρικη ανεπαρκεια οποτε ειναι ενα αμεσα συγκρισιμο παραδειγμα με τα συμπληρωματα
οσο για τον κολλητο σου προφανως τον ξερεις καλυτερα απο οτι εμειςκρατα μια επιφυλλαξη ομως, το ανθρωπινο σωμα εχει φυσικα ορια αναλογα την προδιαθεση και τα genetics του καθε ανθρωπου, τα οποιο ομως δεν ξεπερνιουνται μονο με ασπραδια απο αυγο, βρωμη, τονο, αθλητικη ζωη και την δυναμη της θελησης...
Comment
-
Παίδες χρονιά πολλά, διάβασα την συζητήσει στα πεταχτά και θα κάνω μόνο ένα γρήγορο ποστ.
1) Τα γονίδια παίζουν τεράστιο μα τεράστιο ρόλο.
2) Η σωστή διατροφή είναι και ισορροπημένη, πρωτεΐνη-καλοί υδατάνθρακας-βιταμίνες είναι η αγία τριάδα.
3) Τα πολλά μικρά (σωστά) γεύματα (5-6 δηλαδή/ανα 3 ώρες) βοηθάνε στο να ξυπνήσεις τον μεταβολισμό (αν κοιμάται) και βοηθάει και στην απώλεια βάρους γιατί έτσι κάνεις καύσεις συνέχεια και οι ποσότητες που τρως είναι τέτοιες ώστε να μπορεί οργανισμούς να εκμεταλλευτεί αυτά που τρως.
4)2-2,5 γρ πρωτεΐνης ανά γρ σωματικού βάρους είναι υπερβολικό. 1,5 γρ πρωτεΐνης είναι το φυσιολογικό (αθλητές). 2 γρ είναι υπερβολή και μόνο για αγωνιστικούς BodyBuilders, που αυτοί τρώνε και παίρνουν τον κώλο τους. Οχι τίποτα άλλο αλλά στην καλύτερη απλά θα την χέσεις και στην χειρότερη θα την κάνει λίπος ο οργανισμός σου.
LMS 3 ώρες δυνατή αερόβια και με καθόλου υδατάνθρακες στην διατροφή σου που σκατά βρίσκεις ενέργεια ; Και να θυμάσαι ότι ο αργός και σταθερός τρόπος είναι ο καλύτερος.
και σιγα το groundbreaking βοηθημα που ειναι η whey
Comment
Comment