Announcement

Collapse
No announcement yet.

Για συμπληρώματα και υγιεινή διατροφή (πάλι)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    περιμενουμε εντυπωσεις
    o τυπος λεει για 2-4 κυκλους, εγω καταφερα μονο 2 (με βαρακια 5 κιλων)... και το θεωρω θαυμα

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Και όποιος αντέξει

Ξεθάβω βαράκια και το δοκιμάζω asap.Thanks for sharing Somari.;)

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Α μπραβο, για γραμμωση λεει επισης ο τυπος. Παντως τωρα που ξεκουραζομαι, νιωθω πιο "ευεξια κουρασης (λολ καταλαβαινετε τι εννοω) απο οταν τρεχω τζογκιν. Βεβαια αντιστοιχα κατα τη διαρκεια της γυμναστικης ειναι και πιο πολυ γαμησι.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Compound exercises, έτσι λέγεται. Σε ένταση για γράμμωση. Εγώ σε δυο περίπου βδομάδες ξεκινώ για όγκο.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    αυτη τη στιγμη εχω κανει 2 κυκλους και σταζω ολοκληρος, ο ιδρωτας δεν εχει δερμα να κατσει. και δεν ειμαι πολυ παχυσαρκος, 180εκ 85 κγ

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Ξεκίνα, LMS!

Είμαστε βέβαιοι πως αυτό καίει περισσότερο λίπος από τις κλασικές αερόβιες;

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Και όποιος αντέξει

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Καλά ρε εγώ τέτοιο θέμα έκανα? Μου αλλάξατε το topic.

Linkmastersword
    Αφού δοκίμασα pre-workouts, είχα ψηθεί να πάρω λιποδιαλυτές, έτσι άρχισα να κοιτάζω online για να βρω ένα καλο product. Κοίταξα σε ελληνικά forums για bodybuilding, σε ξένα, άρθρα, etc... Και μου έκοψαν την φορα, ζύγισα τα πράγματα και κατέληξα ότι δεν κάνουν, έτσι το αφίσα. Μετά από καιρό μου ξαναμπήκε η ιδέα, και τελικά αγόρασα κάποιους στα τυφλά. Τους ήπια μια φορα και δεν με άγγιξαν, τίποτα. Ξανακοίταξα στο internet μήπως και έκανα κάποιο λάθος την πρώτη φορα, όμως δυστυχώς πάλι κατέληξα στο ίδιο συμπέρασμα. Σε γενικές γραμμές οι λιποδιαλυτές δεν κάνουν δουλειά, ποσο μάλλον καθοριστική.

Τα Animal Cuts ήθελα να αγοράσω και εγώ, καθώς theorounte από τα ανωτερα, όμως δεν είχα καταλάβει την ημερήσια δοσολογία διαβάζοντας, και όταν είδα video το έβαλα στα πόδια. Εφτά χάπια ΝΑ ημερησίως??? You kidding me.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Aν την αντικαταστήσω, θα ειναι με γλυκαντικα (θα ψαξω λιγο την ασφαλεια τους)
    Φρουκτοζη θα τρωω, δε θα κοψω τα φρουτα...

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Μαχαίρι λέμε.Τα ημίμετρα δεν κάνουν καλό....!!!

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    θα την βγαλεις εντελως η θα την αντικαταστησεις με φρουκτοζη-δεξτροζη;

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ξεκιναω μια μαχη κατα της καταναλωσης ζαχαρης... για να δουμε...

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Τελειωσα την πρωτη εβδομαδα υποθερμιδικης διαιτας, αποτέλεσμα να χασω μονο τα νερα.

400-600 θερμίδες την ημέρα με 2-3 γέυματα

3 κουταλιες κοφτες βρωμη με απαχο γαλα
    1 κουτακι τονο, καμια φορα με κανα λαχανικο μαζι(σημερα εφαγα μοσχαρισια μπριζολα για αλλαγη)
    απογευμα καμια φορα παλι βρωμη με γαλα(σημερα δεν εφαγα πχ)

δεν μπορω να κανω διαιτα και να τροω μαγιονεζες και ψωμια και αυγα κλπ, παρολο που πρεπει να εχω πανω απο 2500 θερμιδες την ημερα απλα δεν μπορω, αν φαω μια φετα ψωμι θα καταληξω να φαω μια φρατζολα, με λαδι, ελιες, φετα και παστουρμα, λουκανικα και μπεικον, μορταδελες παριζες κλπ κλπ, μετα θα φωναξω YOLO και θα φαω ενα βαζο μερεντα, μελι με ταχινι, donuts μελομακαρονα κουραμπιεδες και οτι βρω τελος παντων, θα πιω και 2 λιτρα γαλα και θα παω για υπνο. Την επομενη μερα θα βαραω το κεφαλι μου.

Οι γυναικουλες που κανουν υποθερμιδικες παντα εχουν το προβλημα της πεινας, οτι τρωνε λιγο και χωνουν μηλα και αχλαδια στην διαιτα σαν "σνακς" κλπ για να "γεμιζει το στομαχι και να μην "γουργουριζει" και ετσι φαινετε σαν να ειναι παραπανισια τα snacks αυτα, οτι δηλαδη κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι αυτες οι παραπανω θερμιδες στη διαιτα.

Εγω ομως δεν νιωθω ποτε πεινα. Το μονο που σκεφτομαι ειναι πως θα ειμαι οταν θα χασω τα κιλα, δεν με νοιαζει το να ειναι γεματο το στομαχι μου, αν θα βαλω λιγο τριμα τυριου στη μεριδουλα φαγητο, βαλω λιγη κετσαπ η "τσιμπησω" την ακρη απο μια παστουλα.

Αν το κανω, νιωθω πως η συγκεκριμενη μερα πηγε χαμενη, και δεν εχει νοημα αν φαω ολα τα mcdonalds μεχρι το επομενο πρωι. καπου ειχα ακουσει οτι ειναι "the fat guys logic"

ειναι πολυ πιο δυσκολο για μενα να κανω διαιτα με 3200 θερμιδες που να ειναι low carb high protein αποτι να τροω πολυ λιγο με την ιδεα "κανε υπομονη, αξιζει το αποτελεσμα"
    μεχρι και με το λαδι στη σαλατα συμβαινει αυτο. εχω δοκιμασει, μια κουταλια της σουπας.
    δεν περασε πολυ ωρα μεχρι να αρχισω τις παπαρες με το ψωμι.
    To ιδιο και με τα αμυγδαλα. Πηρα αμυγδαλα να βαζω 5-6 καθε βραδυ σε απαχο γιαουρτι και τα εφαγα ολα σε μια ωρα.

ποσο πιο αργα μπορει να χασω κιλα με υποθερμιδικη; ποσο πιο πολυ καθυστερει ο μεταβολισμος;

μαρεσει να σκεφτομαι με τον παλιο καλο τροπο σκεψης, calories in->calories out, γιατι μας μπερδευουν καθε χρονο με αλλες μαλακιες; simple stuff, καψε παραπανω απο οσο τρως και θα αδυνατισεις

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Linkmastersword View Post
    μα αν θες να χασεις κιλα και γουσταρεις κρεας γιατι να το κοψεις;
    Εγώ όπως έγραψα πάντως δεν το έκοψα γι' αυτό, τα κιλά απλώς χάθηκαν...

τα γαλακτοκομικα ειναι αλλο θεμα, γαλα χαμηλα λιπαρα και τυρι απαγορευμενο.
    ΟΚ το τυρί, αλλά αυτή η καραμέλα με το γάλα... Πραγματικά, το πλήρες γάλα έχει τόσα λίγα λιπαρά και η διαφορά του από το light είναι τόσο μικρή, που εν τέλει δεν έχει πραγματικά απολύτως κανένα λόγο ύπαρξης το δεύτερο. Εμπορικό τρικ είναι η ύπαρξή του.

η νηστεια ειναι οντως κακη ιδεα καθως εχει βγαλει το κρεας τελειως απο την διατροφη.
    Και;

Τώρα που το ξανακοιτάω, πάντως, ξέχασα ν' αναφέρω πως καμιά φορά έτρωγα τηγανητά καλαμάρια.

ασε που αμα πεις πριν το Πασχα "νηστευω" θα σε περασουν για θρησκευομενο.
    Άσε, την πάτησα έτσι...

διαιτα να κανεις μπλα μπλα
    Άντε πάλι τα ίδια, δεν καταλαβαίνεις με τίποτα...

Τωρα μην το κανεις που εχουν αρχισει οι γιορτες γιατι δε θα αντεξεις, εγω εχω ξεχασει την γευση του μελομακαρονου.
    Δεν είχα τέτοια θέματα και (όπως έγραψα και πριν) από ένα σημείο και μετά ξεχνάς όλες τις γεύσεις τις οποίες έχεις στερηθεί και δε σου λείπει καμία...

Είπαμε, όμως, η διατροφή πρέπει να είναι ισορροπημένη για να μην έχουμε δυσάρεστες συνέπειες. Εγώ έκανα αρκετό διάβασμα πριν ξεκινήσω, αλλά και κατά τη διάρκεια.

Originally posted by straier View Post
    Πόσα φυστίκια να φας πια! Επίσης, αν δε σου άρεσαν το ίδιο με αυτά που έτρωγες πριν τότε ακούσια θα τρως λιγότερο.
    Πολλά... Οι περισσότεροι ξηροί καρποί μου αρέσουν αρκετά πάντως, οπότε δεν είχα κανένα θέμα.

Επίσης οι ξηροί καρποί σε κάνουν να νιώθεις γεμάτος σε αντίθεση με τα γλυκά.
    Ισχύει. Εμένα βασικά τα γλυκά με σκάνε (είναι περίφημη η ταχύτητα με την οποία καταναλώνω παγωτό - πιο αργά δε γίνεται), αλλά αυτό δεν έχει διάρκεια.

Όσο για το κρέας, εξαρτάται και τι κρέας σου αρέσει. Το κρέας χωρίς λίπος δεν έχει ιδιαίτερα υψηλή θερμιδική αξία και σε κάνει να αισθάνεσαι γεμάτος σχετικά γρήγορα. Αν πάλι αναφέρεσαι σε παϊδάκια, γύρους, μπέικον κλπ τότε ναι μάλλον έπαιξε σημαντικό ρόλο.
    Το αγαπημένο μου γενικά είναι το ψάρι και το μοσχαρίσιο, τα οποία όμως ούτως ή άλλως δεν τρώω συχνά. Στη διατροφή μου τον πρώτο λόγο έχει το χοιρινό (κλασικά) και πολύ λιγότερο το κοτόπουλο ή και τα χοιρινά φιλέτα.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Το θέμα είναι πως οι περισσότεροι ξηροί καρποί, τα όσπρια αλλά και τα γλυκά που έτρωγα (παστέλια, χαλβάδες) έχουν στην πραγματικότητα εξίσου πολλές θερμίδες με τις τροφές που έκοψα (κι ας είναι κατά τ' άλλα πιο υγιεινές)... Οπότε δε νομίζω πως φταίει αυτό.

Ένας παράγοντας ο οποίος ενδέχεται να έπαιξε ρόλο είναι το ότι το κρέας (η αγαπημένη μου τροφή γευστικά σε περίοδο μη νηστείας, αν και η μακροχρόνια αποχή από την κατανάλωσή του το άλλαξε αυτό) ίσως το τρώω πέραν απλά της κάλυψης της πείνας.
    Πόσα φυστίκια να φας πια! Επίσης, αν δε σου άρεσαν το ίδιο με αυτά που έτρωγες πριν τότε ακούσια θα τρως λιγότερο. Επίσης οι ξηροί καρποί σε κάνουν να νιώθεις γεμάτος σε αντίθεση με τα γλυκά. Προφανώς δεν ήμουν μπροστά για να ξέρω και εσύ δε θα θυμάσαι εφόσον δεν το έκανες επίτηδες απλά έτσι υποθέτω...

Όσο για το κρέας, εξαρτάται και τι κρέας σου αρέσει. Το κρέας χωρίς λίπος δεν έχει ιδιαίτερα υψηλή θερμιδική αξία και σε κάνει να αισθάνεσαι γεμάτος σχετικά γρήγορα. Αν πάλι αναφέρεσαι σε παϊδάκια, γύρους, μπέικον κλπ τότε ναι μάλλον έπαιξε σημαντικό ρόλο.

Leave a comment:

Working...
X