Announcement

Collapse
No announcement yet.

Για συμπληρώματα και υγιεινή διατροφή (πάλι)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kostakis420
    replied
    μα αν θες να χασεις κιλα και γουσταρεις κρεας γιατι να το κοψεις;

εγω τρωω καθε μερα κοτοπουλο (στηθος) και τονο.
    κοψε το χοιρινο και τα λουκανικα και εισαι κομπλε

τα γαλακτοκομικα ειναι αλλο θεμα, γαλα χαμηλα λιπαρα και τυρι απαγορευμενο.

η νηστεια ειναι οντως κακη ιδεα καθως εχει βγαλει το κρεας τελειως απο την διατροφη.
    ασε που αμα πεις πριν το Πασχα "νηστευω" θα σε περασουν για θρησκευομενο.

διαιτα να κανεις και να μην περιμενεις το πασχα, την επομενη era, τη δευτέρα παρουσία ή την αποκαλυψη. Ελεος, ζουμε ειδη σε post apocalyptic world και ακομα βρισκεις δικαιολογιες ;

Τωρα μην το κανεις που εχουν αρχισει οι γιορτες γιατι δε θα αντεξεις, εγω εχω ξεχασει την γευση του μελομακαρονου.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Crpl I will do so...NOT!!!
    Γουστάρω να σαβουριάζω,γουστάρω τα γλυκά,γουστάρω να τρώω πρωινό στις 3 το μεσημέρι.Άκου υπερβολές,6 το απόγευμα.1-2 φορές έγινε αυτό.
    Σοβαρά τώρα.Λέω να μπω σε πρόγραμμα πάλι,αλλά αυτό θα γίνει μετά τις γιορτές,όχι τώρα που το σπίτι,όχι μόνο το δικό μου,είναι γεμάτο γλυκά.

edit:άσχετο,αλλά έχω σκεφτεί πολλές φορές τη νηστεία.όχι για θρησκευτικούς λόγους,κλάην,ούτε καν,μπας και χάσω κάνα κιλό και βελτιώσω κάπως τις δαιτροφικές μου συνήθειες.Δυστυχώς τα περισσότερα νηστίσιμα δε μου αρέσουν.Χαλβάς,χταπόδια,καλαμαράκια κλπ δηλαδή.Επίσης έχω αλλεργία στις γαρίδες.Οπότε δυστυχώς τρώει άκυρο.Φρούτα και λαχανικά,μ'αρέσουν μεν,βαριέμαι να τα ετοιμάζω δε.
    Προτάσεις δεκτές βέβαια.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by straier View Post
    Πάντως Καταραμένε πιστεύω πως ο βασικός λόγος που έχασες κιλά είναι επειδή δεν έτρωγες αυγά και γάλα και συνεπώς τυρί και γλυκά... Αν δεν είσαι άτομο που σαβουριάζει junk food συνεχώς και σου αρέσουν φρούτα και λαχανικά αν κόψεις τα πολλά γλυκά θα χάσεις σχεδόν αυτόματα κιλά.
    Το θέμα είναι πως οι περισσότεροι ξηροί καρποί, τα όσπρια αλλά και τα γλυκά που έτρωγα (παστέλια, χαλβάδες) έχουν στην πραγματικότητα εξίσου πολλές θερμίδες με τις τροφές που έκοψα (κι ας είναι κατά τ' άλλα πιο υγιεινές)... Οπότε δε νομίζω πως φταίει αυτό.

Ένας παράγοντας ο οποίος ενδέχεται να έπαιξε ρόλο είναι το ότι το κρέας (η αγαπημένη μου τροφή γευστικά σε περίοδο μη νηστείας, αν και η μακροχρόνια αποχή από την κατανάλωσή του το άλλαξε αυτό) ίσως το τρώω πέραν απλά της κάλυψης της πείνας.

Linkmasterdsword, μου θυμίζεις εμένα πριν μερικά χρόνια, όταν είχα πάνω - κάτω τις ίδιες απόψεις περί διατροφής, λίγο πιο μετριασμένες βέβαια... Το θέμα είναι πως εγώ το δοκίμασα και πέτυχε, ποσώς μ' ενδιαφέρει το κατά πόσο τα αποτελέσματα θα είναι τα ίδια για εσένα ή τον οποιοδήποτε, αρκούμαι στο να το προτείνω κι αν θες το δοκιμάζεις κι εσύ. Το βέβαιον είναι πως οι όποιες έρευνες έχουν γίνει επί της διατροφικής αξίας των διάφορων τροφών λίγο - πολύ επιβεβαιώνουν το Somari και με βάση αυτές η εμπειρία μου κατηγοριοποιείται απλώς ως "απόλυτα αναμενόμενη και φυσιολογική".

Το κρέας δεν είναι ούτε απαραίτητο για να χτίσεις μύες, αλλά απ' ό,τι φαίνεται δεν είναι ούτε και η καλύτερη τροφή για να το κάνεις. Όσο για τα φρούτα, αν θεωρείς πως παχαίνουν σε σημαντικό βαθμό επειδή έχουν σάκχαρα, είσαι γελασμένος. Χρειάζεται προσπάθεια για να παχύνει κανείς με φρούτα, ειδικά αν αποτελούν κομμάτι του κυρίως γεύματος σου.

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Originally posted by Linkmastersword View Post
    Εχουμε ιντερνετ, εχουμε google, εχουμε σωμα.

@ Altair

Το ειπες και μονος σου οτι εισαι παντελως ασχετος, διαβασε τα 10 τελευταια ποστ του vanyard απο 3 φορες το καθενα και το βραδυ κανε μια χαρη στον εαυτο σου και μην ξημεωσεις παλι για να παρεις trophies στις casualιες του ps3 ( )

Διαβασε κανενα βιβλιο καλυτερα και φτιαξε το καταραμενο βιολογικο σου ρολοι, δεν τρωνε πρωινο στις 6 το απογευμα.

Αμα κανεις τα μισα απο οσα γραφει ο venuto στο βιβλιο του δεν θα σου περασει ποτε ξανα απο το μυαλο σου η λεξη "λιποδιαλυτης"

Επισης αν καταλαβεις τα μισα αποσα γραφει στα ενθετα

"FOODS THAT BURN FAT, FOODS THAT TURN TO FAT" και "THE A-FOOD, B-FOOD LECTURE - HOW TO GET GOOD GRADES ON YOUR FOOD CHOICES"

τοτε θα μαθεις να βλεπεις το φαγητο σαν καυσιμο και οχι σαν απολαυση ( τις 5 ημερες της εβδομαδας εστω ) αρα θα γινεις λιγοτερο "απειθαρχος"

Leave a comment:

• straier
    replied
    (ή μάλλον συνέχισε να τρέφεσαι με animal cuts, το αποτελεσμα θα ειναι αυτο που περγραφουν οι βιολογοι ως "natural selection")

Leave a comment:

• Somari
    replied
    lms Είσαι τελείως μα τελείως λάθος
    1) Ναι red meat a few time a month. Ο καλύτερος φίλος του εμφράγματος, ρώτα οποιονδήποτε καρδιολόγο.
    2)Τα φρούτα έχουν σακχαρα αλλα ειναι τιγκα σε βιταμινες...
    3) Υπαρχει, λεγεται μεσογειακη. Look into it, και βασιζεται σε ισορροπια υδατανθρακων, πρωτεινης, λιπαρων, σακχαρων και νατριου (στα ελληνικα ) αντι να στα χωριζει σε κατηγοριες

Εγώ ποτέ δε θα εδινα λεφτα σε διατροφολογο για να μου πει οσα ηδη ξερω. Εχουμε ιντερνετ, εχουμε google, εχουμε σωμα.
    το οποιο δε χρησιμοποιησες για να βρεις τις παρενεργειες των fat burners πριν τα συστησεις σε αλλους.

ποσες πρωτεινες επερνες απο τα φασολια; ελεος δηλαδη.
    SERIOUSLY?

That you have to eat meat to get enough iron is a myth. You can help avoid iron deficiency anemia by filling your plate with plant-based sources of iron like these in this list, which registered dietitian nutritionists recommend!

ΨΑΞΟΥ ΛΙΓΟ.
    (ή μάλλον συνέχισε να τρέφεσαι με animal cuts, το αποτελεσμα θα ειναι αυτο που περγραφουν οι βιολογοι ως "natural selection")

Leave a comment:

• straier
    replied
    νηστεια καταρχας ειναι οτι πιο ηλιθιο εχει σκεφτει ο ανθρωπος
    απο που και ως που το κρεας ειναι "βρωμικο" φαγητο και τα φυστικοβουτυρα οι χαλβαδες οι σοκολατες μας βοηθουν να "καθαριστουμε" (απο τι ; )
    i call bs.
    Η ειρωνεία του κειμένου σου με σκοτώνει...

Πάντως Καταραμένε πιστεύω πως ο βασικός λόγος που έχασες κιλά είναι επειδή δεν έτρωγες αυγά και γάλα και συνεπώς τυρί και γλυκά... Αν δεν είσαι άτομο που σαβουριάζει junk food συνεχώς και σου αρέσουν φρούτα και λαχανικά αν κόψεις τα πολλά γλυκά θα χάσεις σχεδόν αυτόματα κιλά.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    μα ειναι λαθος

red meat a few times a month;

τα φρουτα εχουν πολλα σακχαρα, δεν πρεπει να ειναι με τα λαχανικα
    ΤΥΡΙ; seriously; και μαλιστα τα light τυρια δεν ξερω καν αν υπηρχαν τον προηγούμενο αιωνα

ολα λαθος ειναι και βασικα οτι να'ναι, δεν υπαρχει σωστη διατροφη που να κατατασει τα φαγητα σε τετοιες κατηγοριες
    υπαρχουν CARBS, PROTEINS, FATS, SUGARS, SALTS, και αλλα nutrition factors.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    απο που και ως που το κρεας ειναι "βρωμικο" φαγητο και τα φυστικοβουτυρα οι χαλβαδες οι σοκολατες μας βοηθουν να "καθαριστουμε" (απο τι; )
    i call bs.

το οτι εσυ εχασες κιλα δεν σημαινει οτι θα δουλεψει σε αλλους, ειπαμε genetics, δεν ξερουμε ακριβως τα nutritient factors απο αυτα που ετρωγες, τις θερμιδες που εκαιγες και και και.

Και όχι, τις βασικες αρχές της διατροφης δεν τις ξερουν οι κοινοι θνητοι οπως απεδειξες με το ποστ σου.

Εγώ ποτέ δε θα εδινα λεφτα σε διατροφολογο για να μου πει οσα ηδη ξερω. Εχουμε ιντερνετ, εχουμε google, εχουμε σωμα.
    Eλα linkms παιχτουρα ΑΘΑΝΑΤΕ δειξε μας πως γινεται ρε και κανε debunk της ισως πιο αποδεδειγμενα πληρη και υγιεινη διατροφη ανα τους αιωνες... με animal cuts για κυρια διατροφη

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Originally posted by TheCursed View Post
    Εγώ πάντως δεν προτείνω διατροφολόγο, τις βασικές αρχές της καλής διατροφής ούτως ή άλλως όλοι τις ξέρουμε και τα αυστηρά προγράμματα βοηθάνε μόνο όσους χρειάζονται μπαμπούλες.

Να αναφέρω ενδεικτικά πως είχα κάνει σαράντα μέρες νηστεία πριν το Πάσχα (αυστηρή - δεν έτρωγα τίποτε απολύτως απ' όσα θεωρητικά "απαγορεύονται", ούτε και αλκοόλ), χωρίς καθόλου μειωμένες μερίδες και συνεχίζοντας κανονικά τη γυμναστική την οποία έκανα και νωρίτερα (μέτρια πράγματα) κι ενώ τις πρώτες μέρες είχα παχύνει, στη συνέχεια έχασα κιλά εντυπωσιακά γρήγορα.

Όλο αυτό είχε γίνει με σκοπό την αποτοξίνωση και μόνο, περιέργως όμως οδήγησε και σε αδυνάτισμα αλλά και ταχύτερη μυϊκή ανάπτυξη. Τα γεύματα μου ήταν όλα συνδυασμοί προτεινόμενων για νηστεία τροφών (οι βασικές μου τροφές ήταν φυστικοβούτυρο, ενίοτε άλλοι ξηροί καρποί, κριτσίνια, χαλβάδες, όσπρια, μακαρόνια, ρύζι και πολλά λαχανικά και φρούτα). Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει όλοι να το δοκιμάσετε, ίσως να μην πιάσει, ίσως να είναι επικίνδυνο. Το δικό μου σώμα πάντως αντέδρασε πολύ θετικά.

Το πιο ενδιαφέρον απ' όλα είναι πως τα κιλά εκείνα, αν κι επέστρεψα σε συνήθειες σαβουριάσματος στη συνέχεια, μέχρι σήμερα δεν τα έχω ξαναβάλει, ακούσια δίαιτα for the win.

Disclaimer: Η παραπάνω διατροφή, τουλάχιστον όπως την έκανα εγώ, κοστίζει.
    απο που και ως που το κρεας ειναι "βρωμικο" φαγητο και τα φυστικοβουτυρα οι χαλβαδες οι σοκολατες μας βοηθουν να "καθαριστουμε" (απο τι ; )
    i call bs.

το οτι εσυ εχασες κιλα δεν σημαινει οτι θα δουλεψει σε αλλους, ειπαμε genetics, δεν ξερουμε ακριβως τα nutritient factors απο αυτα που ετρωγες, τις θερμιδες που εκαιγες και και και.

Και όχι, τις βασικες αρχές της διατροφης δεν τις ξερουν οι κοινοι θνητοι οπως απεδειξες με το ποστ σου.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    animal cuts ειπαμε
    happy blood clotting... γαμας που γαμας το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΩΜΑ, μην παρεις και αλλους στο λαιμο σου.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Εγώ πάντως δεν προτείνω διατροφολόγο, τις βασικές αρχές της καλής διατροφής ούτως ή άλλως όλοι τις ξέρουμε και τα αυστηρά προγράμματα βοηθάνε μόνο όσους χρειάζονται μπαμπούλες.

Να αναφέρω ενδεικτικά πως είχα κάνει σαράντα μέρες νηστεία πριν το Πάσχα (αυστηρή - δεν έτρωγα τίποτε απολύτως απ' όσα θεωρητικά "απαγορεύονται", ούτε και αλκοόλ), χωρίς καθόλου μειωμένες μερίδες και συνεχίζοντας κανονικά τη γυμναστική την οποία έκανα και νωρίτερα (μέτρια πράγματα) κι ενώ τις πρώτες μέρες είχα παχύνει, στη συνέχεια έχασα κιλά εντυπωσιακά γρήγορα.

Όλο αυτό είχε γίνει με σκοπό την αποτοξίνωση και μόνο, περιέργως όμως οδήγησε και σε αδυνάτισμα αλλά και ταχύτερη μυϊκή ανάπτυξη. Τα γεύματα μου ήταν όλα συνδυασμοί προτεινόμενων για νηστεία τροφών (οι βασικές μου τροφές ήταν φυστικοβούτυρο, ενίοτε άλλοι ξηροί καρποί, κριτσίνια, χαλβάδες, όσπρια, μακαρόνια, ρύζι και πολλά λαχανικά και φρούτα). Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει όλοι να το δοκιμάσετε, ίσως να μην πιάσει, ίσως να είναι επικίνδυνο. Το δικό μου σώμα πάντως αντέδρασε πολύ θετικά.

Το πιο ενδιαφέρον απ' όλα είναι πως τα κιλά εκείνα, αν κι επέστρεψα σε συνήθειες σαβουριάσματος στη συνέχεια, μέχρι σήμερα δεν τα έχω ξαναβάλει, ακούσια δίαιτα for the win.

Disclaimer: Η παραπάνω διατροφή, τουλάχιστον όπως την έκανα εγώ, κοστίζει.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    animal cuts ειπαμε

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Κατάλαβα.Δε με βλέπω να γλιτώνω τη βοσκή και το πολύ νερό τελικά.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    ALTAIR!!!! μην ακους τι σου λενε

(συμπληρωματα) Λιποδιαλυτες, υποτιθετε οτι βοηθουν στη διουριση (τουαλετα),μειωνουν την ορεξη, προκαλουν θερμογενεση δηλαδη εφιδρωνεσε πιο πολυ, και αναλογως τον λιποδλτ μπορει να σου δινει και πολλη ενεργεια

Ο πρώτος λιποδιαλίτης που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι το νερό, παμφθηνο, κοβει την ορεξη και αποβαλει τοξινες.

Επειδη βαρεθηκες τις bs

Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΛΟΣ νομιμος ΛΙΠΟΔΙΑΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ANIMAL CUTS ΤΗΣ UNIVERSAL. ( ο μονος καλος παρανομος ειναι η εφεδρινη αλλα τεσπα)

τον εχω παρει εδω και μερικες μερες. Ειναι οτι πιο hardcore μπορεις να βρεις και να μην σου γαμησει την υγεια.

Λοιπον εμενα προσωπικα (απο σμρ το ειδα αυτο βασικα αυτην την στιγμη) μου εβαλε τρελες τσιτες. Πολυ ενεργεια. Αποβαλει πολυ νερο απο το σωμα γιαυτο παντα πινε πολυ νερο.

Διατροφη πρεπει να κανεις ουτως η αλλως. Δεν υπαρχει μαγικο χαπι η σκονη.

Σορρυ μπαντ. Το καλυτερο που εχεις να κανεις για απωλεια λιπους low carb, only good fat, high protein diet.

ayta... και πολλα αλλα αλλα κουραστηκα να γραφω. μολις τελειωσα και μια ωρα προπονηση

με τις υγειες σου

Leave a comment:

Working...
X