Συμφωνώ απολύτως σομαρι.
Από την άλλη όμως ακόμα και αν το dna σου δεν σου επιτρέπει να γίνεις τούμπανο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να φτάσεις σε ένα πολύ καλό επίπεδο αν κάνεις σοβαρή προσπάθεια.Μπορεί να μην φτάσεις το 20 πχ αλλά το 15 είναι εφικτό.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Για συμπληρώματα και υγιεινή διατροφή (πάλι)
Collapse
X
-
Νομιζω εχει ενα valid point ο κολλητος, αλλα πρεπει να κανεις μεγαλη καταχρηση και σε συνδιασμο με κακη διατροφη για να παθεις κατι(που και κακιστη διατροφη μονο να κανεις παλι εχεις πιθανοτητες να παθεις) συμφωνα με οσα εχω διαβασει.. Normal δοσολογια και η Whey δε κανει κακο ισα ισα..
Παραπληροφορηση υπαρχει και με το παραπνω σε διατροφικα θεματα και συμπληρωματα οπως και φυσικα επικινδυνες σε μακροχρονια χρηση ουσιες.
+1 οτι Genetics παιζουν τεραστιο ρολο οταν μιλαμε για μυικοτητα και γραμμωση..
Leave a comment:
-
Deus σε αυτά που γράφεις ξεχνάς έναν παράγοντα ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΟ: Genetics. Επειδή συμβαίνει στον κολλητό σου δε συμβαίνει σε όλους.
Leave a comment:
-
Μπορείς να γράφεις όσο ειρωνικά θέλεις,δεν με νοιάζει καθόλου ούτε να σε πείσω ούτε να μου μιλήσεις κόσμια.Εγώ μετέφερα μια άποψη ατόμου που τα έχει σπουδάσει αυτά τα θέματα.Τις αποδεχτείς δεν τις αποδεχτείς δεν μου καίγεται καρφί.
Leave a comment:
-
Poinikopoiisi poulerikwn twra! Mporei o kosmos na faei para poli kai na min mporesei o organismos tous na *metavolisei* tin proteini!Originally posted by Deus View PostΚοίταξε,δεν λέω ότι όλα είναι επικίδυνα για την υγεία.Συμφωνώ στο ότι είναι ελεγμένα κτλ κτλ όμως το θέμα είναι ότι ο πολύς κόσμος ΔΕΝ ξέρει πως να τα χρησιμοποιήσει!Διατροφολόγος μου έχει πει ότι η χρήση whay και πρωτεινών μπορεί μακροχρόνια να προκαλέσει νεφρική ανεπάρκεια επειδή ο οργανισμός δυσκολεύεται να μεταβολίσει την επιπλέον πρωτείνη που λαμβάνει.
PS: i parapanisia proteini pou den metavolizete paei stin xestra
Leave a comment:
-
Κοίταξε,δεν λέω ότι όλα είναι επικίδυνα για την υγεία.Συμφωνώ στο ότι είναι ελεγμένα κτλ κτλ όμως το θέμα είναι ότι ο πολύς κόσμος ΔΕΝ ξέρει πως να τα χρησιμοποιήσει!Διατροφολόγος μου έχει πει ότι η χρήση whay και πρωτεινών μπορεί μακροχρόνια να προκαλέσει νεφρική ανεπάρκεια επειδή ο οργανισμός δυσκολεύεται να μεταβολίσει την επιπλέον πρωτείνη που λαμβάνει.Σαφώς και υπάρχει περίπτωση να μην πάθεις τίποτα,όμως για εμένα και μόνο που υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα για εμένα είναι λόγος να μείνεις μακριά από αυτά.Στην τελική,ποιος ο λόγος να καταφεύγεις σε τέτοια προιόντα,παρεμβαίνοντας στην χημεία του οργανισμού σου,από την στιγμή που μπορείς να τα πετύχεις όλα αυτά με σωστή διατροφή και γυμναστική;Για εμένα το καλύτερο που έχει να κάνει κανείς είναι να πληρώσει έναν διατροφολόγο και έναν γυμναστή ΜΙΑ ΦΟΡΑ για μια κατάλληλη διατροφή και πρόγραμμα γυναστικής για να πετύχει το αποτέλεσμα που θέλει παρά να δαπανά κατεξακολούθηση χρήματα για whey κτλ κτλ τα οποία,όπως έχω ξαναπεί,μπορεί να έχουν άσχημα αποτελέσματα όχι απαραίτητα επειδή είναι βλαβερά αλλά επειδή δεν ξέρει κάποιος σε τι δοσολογία να τα χρησιμοποιήσει.Αν τωρα εσείς που τα χρησιμοποιείτε ξέρετε τι σας γίνεται και γνωρίζετε πολύ καλά σε τι δοσολογία πρέπει να τα παίρνετε πηγαίνω πάσο και μαγκιά σας,στην τελική ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον ευατό του,εγώ απλά θεώρησα πρέπον να σας προβληματίσω για την πιθανή επικινδυνότητά τους.Originally posted by Vaynard View Postε καλα τωρα βρε deus κινδυνολογεις, αμα ειναι να ξαναβαλω τις εκπομπες του ευαγγελατου που τα ειχε βγαλει ολα σκαρτα
προφανως τα συμπληρωματα δεν ειναι ολα ακινδυνα αλλα μην φτασετε και στην ισωπεδωση οτι πρεπει να τα πεταχτουν ολα απο το παραθυρο προφανως στην καταχρηση και στην υπερβολη ολα πειραζουνε και το ποιο αγαθο βιολογικο προιον αμα φας κανα τονο θα σε πειραξει, αλλα τα περισσοτερα whey ειναι ελεγμενα απο εοφ και απο αλλες αντιστοιχες παγκοσμιες οργανωσεις , στις σωστες δοσολογιες βοηθανε στην ισσοροπημενη διατροφη, ενταξει κατι περιεργα nitro, deep cuts, προσμηξεις και τα λοιπα πρεπει να τα προσεχεις και να βλεπεις προσεκτικα τι περιεχουνε προτου αποφασισεις να γινεις....πειραματοζωο
πχ στα συμπληρωματα μιας και τα θιξατε, οτιδηποτε απο ΟΝ και gaspari ειναι συνηθως εγγυηση ποιοτητας
@lms τι να πω εχεις ξεφυγει, εισαι ενα βημα πριν την ψυχωση με την φαση, καλα ξεμπερδεματα
Lms καλύτερα να αργήσεις να χάσεις βάρος παρά να χάσεις γρήγορα αλλά να φορτωθείς προβλήματα υγείας.Σταμάτα να διαβάζεις από δω και από κει τι γράφεται στο νετ και πήγαινε σε έναν διατροφολόγο.Γύρω στα 30 ευρώ θα δώσεις αλλά θα τα δώσεις μια φορά και θα πάρεις και ένα σωστό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στα μέτρα σου.
Πληροφοριακά ο κολλητός μου έχει το καλύτερο σώμα που έχω δει (απίστευτη γράμμωση και μυς και πολύ μεγάλη σωματική δύναμη,όχι απλά όγκος)Ξεπερνάει όλους όσους έχω δει να παίρνουν whey κτλ και δεν έχει πάρει ποτέ απολύτως τίποτα.
Leave a comment:
-
ε καλα τωρα βρε deus κινδυνολογεις, αμα ειναι να ξαναβαλω τις εκπομπες του ευαγγελατου που τα ειχε βγαλει ολα σκαρτα
προφανως τα συμπληρωματα δεν ειναι ολα ακινδυνα αλλα μην φτασετε και στην ισωπεδωση οτι πρεπει να τα πεταχτουν ολα απο το παραθυρο προφανως στην καταχρηση και στην υπερβολη ολα πειραζουνε και το ποιο αγαθο βιολογικο προιον αμα φας κανα τονο θα σε πειραξει, αλλα τα περισσοτερα whey ειναι ελεγμενα απο εοφ και απο αλλες αντιστοιχες παγκοσμιες οργανωσεις , στις σωστες δοσολογιες βοηθανε στην ισσοροπημενη διατροφη, ενταξει κατι περιεργα nitro, deep cuts, προσμηξεις και τα λοιπα πρεπει να τα προσεχεις και να βλεπεις προσεκτικα τι περιεχουνε προτου αποφασισεις να γινεις....πειραματοζωο
πχ στα συμπληρωματα μιας και τα θιξατε, οτιδηποτε απο ΟΝ και gaspari ειναι συνηθως εγγυηση ποιοτητας
@lms τι να πω εχεις ξεφυγει, εισαι ενα βημα πριν την ψυχωση με την φαση, καλα ξεμπερδεματα
Leave a comment:
-
I see, είχες λιγότερα θηρία από το κανονικό, για αυτό παίρνεις "animal"Τόσο άσχημα που μάλλιστα πίστευα οτι ειχα υποθηριωδισμο.
Leave a comment:
-
Κλασσικα bs, που στηριζεις αυτα που λες;Originally posted by Deus View PostΕπίσης προς όλους τους υπόλοιπους που χρησιμοποιούν σκευάσματα τύπου whey και έτσι.Πετάξτε τα από το παράθυρο,είναι ύποπτα για σοβαρά προβλήματα υγείας σε βάθος χρόνου.ΜΟΝΟ αν είστε απολύτως σίγουροι και το έχετε ψάξει πολύ συνεχίστε να τα χρησιμοποιείτε.
Εχω μεγαλο προβλημα στην απωλεια βαρους, ο μεταβολισμος μου ειναι πολυ αργος.
Τόσο άσχημα που μάλλιστα πίστευα οτι ειχα υποθηριωδισμο.
το cuts το μονο που κανει ειναι να βοηθαει στην διουρηση και στην εφιδρωση. Δεν φαινετε να με βοηθαει αυτα, αλλα ελπιζω οτι καιει περισσότερα fat cells με τη θερμογενεση.
Leave a comment:
-
LMS το μόνο που μπορώ να συμπεράνω απο αυτά που λες είναι οτι είτε μας τρολάρεις ομαδικά ή οτι είσαι τελείως άσχετος σε θέματα γύρω απ'το σώμα σου.
Leave a comment:
-
LMS παράτα τα animal cuts και τις τέτοιες βλακείες,αυτά θα σου διαλύσουν εντελώς τον μεταβολισμό και τα αποτελέσματα πίστεψέ με δεν θα σου αρέσουν καθόλου.Επίσης απόφυγε δίαιτες τύπου μόνο λαχανικά με έναν τόνο,θα χάσεις κιλά αλλά ο οργανισμός σου θα ρέψει και έπειτα θα τα ξαναβάλεις προτού καλά καλά το καταλάβεις.Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να χάσεις κιλά.Τρώγε φυσιολογικά και από τα πάντα ΑΛΛΑ με μέτρο και γυμναστική.Οτιδήποτε άλλο κάνεις θα σου κάνει ζημιά μακροχρόνια.Είσαι μικρός ακόμα και ο μεταβολισμός σου τώρα διαμορφώνεται,αν τον χαλάσεις τώρα μετά θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.
Επίσης προς όλους τους υπόλοιπους που χρησιμοποιούν σκευάσματα τύπου whey και έτσι.Πετάξτε τα από το παράθυρο,είναι ύποπτα για σοβαρά προβλήματα υγείας σε βάθος χρόνου.ΜΟΝΟ αν είστε απολύτως σίγουροι και το έχετε ψάξει πολύ συνεχίστε να τα χρησιμοποιείτε.
Leave a comment:
-
Μια που μπήκες στον κόπο να κάνεις το extrapolation, κάνε το πρόγραμμα για 3 μήνες να φτάσεις τα 15...αποτι φαινετε χανω 1 κιλό την ημέρα multiply*30 θ φτασω τα 75 κιλα soon.
Το επιπλέον δέρμα τι θα το κάνεις;θα βγαλω και μια φωτο τους κοιλιακους μου :"(
Thread closed.-Αν είναι σοβαρή η γκόμενα πάλι δούλεμα θα φας βέβαια.
Leave a comment:
-
lms ψάξε για καμιά γκόμενα γιατί εδώ είτε δούλεμα θα φας, είτε θα αδιαφορήσουμε τελείως.
Αν είναι σοβαρή η γκόμενα πάλι δούλεμα θα φας βέβαια.
Leave a comment:
-
δηλαδη εχεις πρει μυικη μαζα;
σήμερα 106.7 κιλα
αποτι φαινετε χανω 1 κιλό την ημέρα multiply*30 θ φτασω τα 75 κιλα soon. θα βγαλω και μια φωτο τους κοιλιακους μου :"(
Leave a comment:
Leave a comment: