Announcement
Collapse
No announcement yet.
Για συμπληρώματα και υγιεινή διατροφή (πάλι)
Collapse
X
-
Εγώ που πίνω και τρώω Herbalife με μια σωστή δόση και ποιότητα τροφής και είμαι 59 κιλά πιάνομαι;
-
Πήρα ήδη τα 7.Originally posted by NickTG View PostΣυνηθίζεις την άσκηση. Ανέβασε ένταση.
Βέβαια καμιά 10αριά κιλά τα χρειάζεσαι.
82 κιλά and counting.
Γυμναστήριο δεν πάω, μόνο ποδόσφαιρο 1-2 φορές την βδομάδα και 4 χιλιόμετρα πήγαινε έλα με τα πόδια πανεπιστήμιο είναι οι ασκήσεις μου.
Leave a comment:
-
Να κοψεις τις κρεπες θα ηταν μια καλη αρχη..Originally posted by Altair View PostΕγώ που είμαι 105 κιλά και 1,78 τι να κάνω;
Leave a comment:
-
Εγώ που είμαι 105 κιλά και 1,78 τι να κάνω;
Πάλι κρέπα σήμερα btw.Γλυκιά,ανάμικτη,μισκότο,μπανάνα.
Τουλάχιστον μετά περπάτησα ένα τρίωρο.
Leave a comment:
-
Originally posted by ChrisTop View PostΌχι μωρέ απλά παχαίνω πιο εύκολα τρώγοντας τα ίδια και αθλούμενος το ίδιο. Ίσως είναι και θέμα οργανισμού, αλλά οκ ακόμα καλά κρατιέμαι έχουμε ακόμα.
Συνηθίζεις την άσκηση. Ανέβασε ένταση.
Βέβαια καμιά 10αριά κιλά τα χρειάζεσαι.
Leave a comment:
-
Εγώ είμαι 75 σταθερά.Γυμνάζομαι βέβαια σπίτι,προσέχω την διατροφή μου και κάνω ποδηλασία και πολεμικές τέχνες.
Ο κολλητός μου πάντως είναι ο πιο γυμνασμένος άνθρωπος που έχω δει(απίστευτοι μυς και γράμμωση και κοιλιακοί σαν πέτρα)χωρίς να έχει πάρει ποτέ τίποτα.
Leave a comment:
-
Symfwnw me ton Deus, egw eimai 30 kai zygizw 60-70 kila analoga ama exoume douleia h oxi.
Leave a comment:
-
Όχι μωρέ απλά παχαίνω πιο εύκολα τρώγοντας τα ίδια και αθλούμενος το ίδιο. Ίσως είναι και θέμα οργανισμού, αλλά οκ ακόμα καλά κρατιέμαι έχουμε ακόμα.
Leave a comment:
-
Christop μήπως υπερβάλεις λίγο για τον μεταβολισμό σου;Εγώ είμαι 28 και ο μεταβολισμός μου είναι μια χαρά,πολύ εύκολα μπορώ να ελέγξω το βάρος μου.Δεν λέω να μην προσέχεις φυσικά,απλά να μην νομίζεις ότι σε πήραν τα χρόνια.;)
Ρε παιδιά μήπως το θέμα να μετονομαστεί σε "τουμπανιαση και υγιεινή διατροφή;"
Leave a comment:
-
Όταν με το καλό αρχίσω να μένω μόνος μου θα γίνεις ο διατροφολόγος μου. Είμαι και 21 και οι εποχές που ο μεταβολισμός μου ήταν τούρμπο και μπορούσα να φάω ό,τι γουστάρω σιγά σιγά περνάνε.
Leave a comment:
-
Θα δοκιμάσω τις συνταγές σου κάποια στιγμή.
Απλά η ζωική πρωτείνη κρύβει άλλους κινδύνος (πχ το μοσχάρι που είναι το πιο τούμπανο, είναι κόκκινο κρέας, και με ιστορικό καρδιακών στην οικογένεια προσπαθώ να το αποφύγω, το κοτόπουλο και το ασπράδι είναι νομίζω ότι καλύτερο βέβαια)
Leave a comment:
-
Originally posted by Somari View PostEγώ ξέρω πολύ κόσμο που τις ημέρες που δε τρώει κρέας για πρωτείνη τρώει όσπρια. Αλλά επίσης το να θες φυτική πρωτείνη, δεν είναι αναγκαστικό να το θες για "χτίσιμο", πολύ απλά εγώ την ζητάω ώστε και στα φυτικά φαγητά να έχω ratio πρωτείνης / υδατάνθρακα αρκετά υψηλό, για λόγους δίαιτας. Χέστηκα αν θα κάνω τούμπανο μπράτσο, βολεύομαι απλά και με την γράμμωση.
σελιδα 31
Περισσοτερη μυικη μαζα = μεγαλυτερος μεταβολικος ρυθμος (περσι ιουλιο τον ειχα φτασει στις 2300 θερμιδες με 70μυικα κιλα και 15% λιπος "αποθεμα' ) Η σκετη γραμμωση ειναι για τις γυναικουλες :pThe critical factor in turning your body into a “fat-burning machine” is to build
and maintain as much lean body mass as possible. Muscle is the bodybuilder’s fatburning secret weapon! Muscle is your metabolic furnace. The more muscle you have,
the more calories you burn, even at rest. With more muscle, you burn more calories even
while you sleep.
With a higher lean body mass, you’ll also burn more calories during exercise. If
you put two people side by side jogging on a treadmill, one of them with 180 pounds of lean body mass and the other with 150 pounds of lean body mass, the person with 180
pounds of lean body mass will burn more calories from the exact same workout.
On topic : βγαλε το αλατι να δεις τι γευση θα εχει, το αλοιφα παλιοτερα σε ψωμι εσαιων που ειναι ασυγκριτα πιο γευστικο απο το κοινο ψωμι και απλα δεν....

^
50g βρωμη με μελι και 4 καρυδια
50g ψωμι εσσαιων με βιολογικο φυστικοβουτυρο
5 δαμασκηνα sunsweet
25g whey
πολυβιταμινη, HMB και σπιρουλινα
τον τελευταιο καιρο πριν σταματησω να ασχολουμαι το εκανα πιο "budget"
αντικατεστησα το πανακριβο ψωμι με περισσοτερη βρωμη.τον πολτο φυστικιου με περισσοτερα καρυδια και την whey με γιαουρτι 0%, παλι 600 θερμιδες εβγαινε
Leave a comment:
-
Στο φυστικοβούτυρο συνήθως δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Εγώ βρήκα αυτό http://www.haugen-gruppen.se/produkt...or_creamy.aspx (crunchy όμως) που είναι βιολογικό και έχει μια χαρά γεύση. Το χρησιμοποιώ και για να φτιάξω satay!
Leave a comment:
-
Eγώ ξέρω πολύ κόσμο που τις ημέρες που δε τρώει κρέας για πρωτείνη τρώει όσπρια. Αλλά επίσης το να θες φυτική πρωτείνη, δεν είναι αναγκαστικό να το θες για "χτίσιμο", πολύ απλά εγώ την ζητάω ώστε και στα φυτικά φαγητά να έχω ratio πρωτείνης / υδατάνθρακα αρκετά υψηλό, για λόγους δίαιτας. Χέστηκα αν θα κάνω τούμπανο μπράτσο, βολεύομαι απλά και με την γράμμωση.
Leave a comment:

Leave a comment: