Announcement

Collapse
No announcement yet.

Για συμπληρώματα και υγιεινή διατροφή (πάλι)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cpl_Shephard
    replied
    Και η μερεντα/nucrema/nutella ορο γαλακτος εχει στα συστατικα, αρα ειναι και αυτη ντοπα

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Πολλά ντόπερμαν μαζεύτηκαν.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Big Choco, 230-250gr, 1.5e

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    MRP ( meal replacement ) και κυριως για PWO shake ( post workout )

απλα βολεβει.

περισσοτερα εδω -> http://www.abcbodybuilding.com/laywindownon.pdf

και ναι το big choco ειναι κρουασαν, 1.5 ευρω στο περιπτερο :p

Leave a comment:

• straier
    replied
    Να ρωτήσω κάτι και γω ο αδαής; Ποιος ο λόγος να χρησιμοποιείτε έτοιμες σκόνες πρωτεΐνης όταν μπορείτε να φάτε ασπράδια αυγών; Πέρα από το προφανές ότι η έξτρα πρωτεΐνη χρειάζεται μόνο αν χτίζετε τρελά μεγέθη μυών και η πρωτεΐνη που παίρνετε από κανονική διατροφή είναι πολύ περιορισμένη...
    Και το big choco είναι κρουασάν;

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Εγω πηρα gold με γευση vanilla γιατι δεν ειχε καμια αλλη και πραγματικα δεν πινεται με τιποτα με νερο(με γαλα παλευεται καπως...) Fail αγορα επρεπε να περιμενω..

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Δεν πολύαπασχολεί το θέμα γεύση, πιο πολύ με ενδιαφέρει η διαλυτότητα και από γεύση απλά να πίνεται, να μην είναι αηδία δηλαδή . Από εκεί και πέρα είναι και θέμα γούστου. Για το άλλο που λες για την πρωτεΐνη, δεν κάνει θαύματα απλά είναι ότι πιο βασικό.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    sOLiD SNAKE είσαι το μονο άτομο που ξέρω που του αρέσει η πρωτεΐνη με γεύση σοκολάτα. Μετά από λίγες φορες γίνετε αηδία, δεν μπορείς να την συνηθίσεις. Εγώ και όλοι όσοι ξέρω έτσι είμαστε. Μονο η σοκολάτα της American Whey που πήρε και βραβείο Best Tasting Protein είναι ok (Double Dutch Chocolate).

Εγώ περνώ Dymatize Natural σε γεύση Vanilla πλέον. Να μειωθούν όσο περισσότερο οι μαλ*κίες που έχει μέσα μια πρωτεΐνη. Ήθελα να δοκιμάσω την Natural της ON αλλα για κάποιο λόγο δεν υπάρχει Ευρώπη πουθενά. Πλέον όμως κάνω αποχη από πρωτεΐνη μέχρι τέλος του Γενάρη.

Γενικά δεν μπορώ να πω ότι έχω προσέξει, τουλάχιστον αισθητή, διαφορα όταν πίνω πρωτεΐνη απότι όταν δεν πίνω.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Την γνωρίζω αλλά είναι ακριβή ρε φίλε.

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    listen here noobs ........

γλυκαντικα - αρωματα - ξενα γαλατα - προσθετα γευσης και μαλακιες λολ.

big choco μαμαει btw, στουμπωνεις κανονικα.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Από τις φυσιολογικές γεύσεις είχε μόνο double rich chocolate, οπότε επειδή δεν ήθελα να ρισκάρω, γιατί μιλάμε για 10lbs, πήρα αυτήν που την ξέρω. Για Rocky Road πήγαινα αρχικά γιατί μου την έχουν προτείνει πολλά άτομα αλλά you can never go wrong with chocolate.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Tι γευση την πηρες την gold;

100 ευρώ για την cookies and cream είναι το χειρότερο έξοδο που θα μπορούσες να κάνεις.

Αξίζουν οι Rocky Road και Choco (αποτι εχω ακουσει)

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Το ξέρουμε,ευχαριστούμε.

Βάφλα με μερέντα και 2 μπάλες παγωτό,1 αγριοκέρασο και 1 λεμονόπιτα.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    sOLiD SNAKE Αν είσαι ικανοποιημένος τότε ok δεν χρειάζεσαι κάτι. Καλύτερα κιόλας για την υγεία σου.
    Originally posted by Altair View Post
    2)σοκολάτα υγείας,μπισκότο,μπανάνα,ινδοκάρυδο.
    Βάζετε και τέτοιο? Είστε πολύ μπροστά ρε εσείς.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Aion τα preworkouts δεν λέω ότι δεν δουλεύουν αλλά εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν. Οπως έγραψα και πιο πάνω εξαρτάται τι θέλει να κάνει ο καθένας, εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένος με το φυσικό αποτέλεσμα (καλή διατροφή + σωστή γυμναστική/με ανάλογη ξεκούραση + whey + όταν βλέπω ότι δεν είναι πλήρης η διατροφή μου σε φρούτα κτλ καμιά πολύβιταμίνη). Τα υπόλοιπα δεν μου λένε κάτι σε αυτό που κάνω εγώ.

Leave a comment:

Working...
X