Announcement

Collapse
No announcement yet.

Για συμπληρώματα και υγιεινή διατροφή (πάλι)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cpl_Shephard
    replied
    Originally posted by ChrisTop View Post
    Πόσες χειρότερη είναι η πρωτεΐνη που παίρνεις απο φυτικές πηγές απο την ζωική και γιατί;
    Εχεις δει ποτε vegetarian bodybuilder ?

Κανονικο vegetarian ομως, οχι να τρωει τυρια και αυγα :p

Τσεκαρε την σελιδα 180 απο αυτο το e-book

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Πόσες χειρότερη είναι η πρωτεΐνη που παίρνεις απο φυτικές πηγές απο την ζωική και γιατί;

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    μονοακορεστα και πολυακορεστα λιπαρα εχει ρε, ποιος μαμαει την πρωτεινη οταν προεχερχεται απο φυτικες πηγες ?
    Υπαρχει σε μαγαζι με βιολογικα πολτος απο φυστικι (στιφο και ανοστο σαν σκετο ταχινι ) οπως υπαρχουν και στα σουπερ μαρκετ μαρμελαδες με χυμο σταφυλιου αντι για ζαχαρη ή/και μαρμελαδες με φρουκτοζη

Μπορει καποιος να βαλει φυστικοβουτυρο στο πρωινο του για να συμπληρωσει τις 500-600 θερμιδες που χρειαζεται, ομως πολυ καλυτερο πρωινο απτο ψωμι (επεξεργασμενος υδατανθρακας, ουυυυυ 666 ) ειναι η βρωμη, αμα χρειαζονται ακορεστα λιπαρα για συμπληρωμα, εκτος απο μελι και κανελλα βαζουμε λιγα καρυδια απο πανω.

edit : επισης αμα θελουμε ντε και καλα φυστικοβουτυρο, το βασικο που κοιταμε στα συστικα ειναι να μην εχει υδρογονωμενα φυτικα ελαια, τα λεγομενα trans λιπαρα.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by Raf View Post
    Το φυστικοβούτυρο στη πραγματικότητα είναι υγιεινέστατο σε λογικές ποσότητες επειδή περιέχει πολλή πρωτεΐνη.
    Βασικά δεν περιέχει και πολυ πρωτεΐνη ούτε είναι και τόσο υγιεινό.. Δεν είναι κακό αλλα δεν το λες και health food.. :p

Leave a comment:

• Somari
    replied
    τι λεω και εγω...

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Το φυστικοβούτυρο στη πραγματικότητα είναι υγιεινέστατο σε λογικές ποσότητες επειδή περιέχει πολλή πρωτεΐνη.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Lew kai egw, ti stadiala lene se afto to topic?

Leave a comment:

• Somari
    replied
    exeis dikio, apo ta "skatoloidia" kai to taxini einai arketa igeiino

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Αφήστε τα φυστικοβούτυρα και πιάστε να ανακατέψετε μέλι με ταχίνι, παραδοσιακά πράματα. Και μια χαρά γεύση. Όχι ταχίνι σκέτο επειδή είναι μία στυφή αηδία.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Δε το θελω για πρωτεινη, απλα θελω να προσεχω τι βαζω στο πρωινο μου (η μαρμελαδα ειναι 80% ζαχαρη ξερω γω)
    Απο σουπερ μαρκετ παιρνω τωρα, το Calve
    Και εγω αυτο εχω παρει, μαλλον δεν υπαρχουν πολλες επιλογες στην Ελλαδα..

Leave a comment:

• Altair
    replied
    1 σοκοφρέτα υγείας
    1 πίτα αλάδωτη με καλαμάκι κοτόπουλο και ντομάτα

όπως βλέπετε είπα να φάω ελαφρά σήμερα,μέχρι που μου κεράσανε αυτό

1 κρέπα σοκολάτα μπισκότο.

Δε φταίω εγώ όπως βλέπετε.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Προς όλους όσους μου δίνουν συβμουλές:
    Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον παίδες,να'στε καλά.
    Τώρα σκέφτομαι να πάω να τσιμπήσω μια γλυκιά κρέπα,αλλά δε θα είναι εκεί η Μαρία που την κάνει τούμπανο,αλλά η Έλλη που είναι τούμπανο,αλλά δεν την κάνει ωραία.Χμμμμ.
    Μάλλον θα φάω φαγητό μια στα γρήγορα να φουσκώσω και μετά θα πάω να δω το τούμπανο.

edit:Aion ναι βρίσκω καλές τιμές,αλλά δεν έχω λεφτά.Εκτός κι αν θες να μου παίρνεις εσύ τις Collector's editions και τις κρέπες.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Το calve είναι νομίζω η καλύτερη επιλογή. Γενικότερα είναι δύσκολο να βρεις καλό φυστικοβούτυρο (χωρίς ζάχαρες, συντηρητικά....), Το βιολογικό από την άλλη είναι καλό αλλά χάνει σε γεύση. Και εγώ όταν παίρνω το Calve προτιμώ.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Δε το θελω για πρωτεινη, απλα θελω να προσεχω τι βαζω στο πρωινο μου (η μαρμελαδα ειναι 80% ζαχαρη ξερω γω)
    Απο σουπερ μαρκετ παιρνω τωρα, το Calve

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Super Market ξερω μονο, κατι πρεπει να προσεξεις στα συστατικα του αλλα δεν θυμαμαι τι τωρα.. Αν το θες μονο για προτεινη υπαρχουν και καλυτερες πηγες..

Leave a comment:

Working...
X