Announcement

Collapse
No announcement yet.

Για συμπληρώματα και υγιεινή διατροφή (πάλι)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vaynard
    replied
    οι άλλες είναι οι καζεΐνες, δε ξέρω γιατί δεν υπάρχουν συμπληρώματα με αυτές, μάλλον έχουν χειρότερο προφίλ αμινοξέων
    πως δεν υπαρχουνε

οριστε ρε παιδια τα εχει ολα εδω να τελειωνουμε

Aγωνιστικά ΝέαΠρωτοσέλιδα IFBB Professional League Detroit Pro 2026 by Bodybuilding.gr Team 18 hours ago Χαμηλή Οσφυαλγία (Low Back Pain) & Γυμναστήριο by Αντρέας Σταμάτης 22 hours ago Bodybuilding.gr Live Instagram # 31 – Γιάννης Αλιμπέρτης by Bodybuilding.gr Team 4 days ago Τελευταια Νεα IFBB Professional League Detroit Pro 2026 18 hours ago Χαμηλή Οσφυαλγία (Low...

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    μηπως οι καζεινες που λες περιεχοντε στα συμπληρωματα CASEIN;

μου φαινετε παραξενο να μην τα ξερεις, εδω εγω δεν ηξερα καν τι ειναι οι καζεινες του γαλακτος

Casein παντως ειναι το συμπληρωμα που περνουν οι αθλητες πριν τον υπνο, επειδη εχει πιο αργη αποροφηση.

Επισης πιο οικονομικη λυση αντι της casein ειναι whey με γαλα (για αυτους που δεν εχουν λεφτα για κασεινη)

Leave a comment:

• straier
    replied
    Παρεμπιπτόντως το whey δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, είναι οι υδατοδιαλυτές πρωτεΐνες του γάλακτος (οι άλλες είναι οι καζεΐνες, δε ξέρω γιατί δεν υπάρχουν συμπληρώματα με αυτές, μάλλον έχουν χειρότερο προφίλ αμινοξέων;). Οπότε, αν υποθέσουμε ότι τα συμπληρώματα περιέχουν μόνο αυτό και τα καταναλώνεις σε νορμαλ ποσότητες δεν είναι λογικό να περιμένεις να κάνεις κάτι κακό στον οργανισμό σου. Άσε που τα "τυριά" τυρόγαλου-whey (μυζήθρες, ανθότυροι, μανούρια κλπ) είναι πεντανόστιμα.
    Από την άλλη αν δεν ασκείσαι υπερβολικά πολύ δεν είμαι τόσο σίγουρος πόσο πραγματικά σου χρειάζεται η έξτρα πρωτεΐνη και μπορεί να αποδειχθεί επιζήμια σε βάθος χρόνου...

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    ALTAIR!!!! μην ακους τι σου λενε

(συμπληρωματα) Λιποδιαλυτες, υποτιθετε οτι βοηθουν στη διουριση (τουαλετα),μειωνουν την ορεξη, προκαλουν θερμογενεση δηλαδη εφιδρωνεσε πιο πολυ, και αναλογως τον λιποδλτ μπορει να σου δινει και πολλη ενεργεια

Ο πρώτος λιποδιαλίτης που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι το νερό, παμφθηνο, κοβει την ορεξη και αποβαλει τοξινες.

Επειδη βαρεθηκες τις bs

Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΛΟΣ νομιμος ΛΙΠΟΔΙΑΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ANIMAL CUTS ΤΗΣ UNIVERSAL. ( ο μονος καλος παρανομος ειναι η εφεδρινη αλλα τεσπα)

τον εχω παρει εδω και μερικες μερες. Ειναι οτι πιο hardcore μπορεις να βρεις και να μην σου γαμησει την υγεια.

Λοιπον εμενα προσωπικα (απο σμρ το ειδα αυτο βασικα αυτην την στιγμη) μου εβαλε τρελες τσιτες. Πολυ ενεργεια. Αποβαλει πολυ νερο απο το σωμα γιαυτο παντα πινε πολυ νερο.

Διατροφη πρεπει να κανεις ουτως η αλλως. Δεν υπαρχει μαγικο χαπι η σκονη.

Σορρυ μπαντ. Το καλυτερο που εχεις να κανεις για απωλεια λιπους low carb, only good fat, high protein diet.

ayta... και πολλα αλλα αλλα κουραστηκα να γραφω. μολις τελειωσα και μια ωρα προπονηση

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    μπορεις να τρως αυτα που θες χωρις να στερησε τιποτα το θεμα δεν ειναι η καταχρηση που θα γινει μια φορα αλλα να μην γινεται συνεχεια , εκτος και αν νομιζεις οτι θα μπορεις να τρως 2 προφιτερολ απο τον αδρια και 3 πατατακια τσακιρης την ημερα ενω παιρνεις τους λυποδιαλυτες και θα εισαι κυριλε

κοιτα προσωπικα δεν εχω παρει λυποδιαλυτες, εχω ακουσει απο φιλους/γνωστους που πηρανε αναμικτες αποψεις με την ζυγαρια να γερνει στις συχνες και εντονες παρενεργιες , οποτε ψαξτο καλα πρωτα πριν τους παρεις imo

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Όπως προείπα.Έχω κάνει διατροφή σωστή και είδα αποτελέσματα.Το θέμα είναι ότι είμαι απείθαρχος.Δεν γουστάρω να στερούμαι.Οκ,να προσέξω.αλλά δεν επιστρέφω στη βοσκή και στη στέρηση.Ξαναρωτάω λοιπόν για λιποδιαλύτες,ΜΟΝΟ.Ούτε πρωτεϊνες θέλω ούτε κρεατίνες,αμινοξέα και δνε ξέρω κι εγώ τι.Τι επίδραση έχουν αυτοί στον οργανισμό;Πόσο επιβλαβείς είναι,αν είναι,και σε τι ποσότητα;

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ω ναι, η μεγαλυτερη μαλακια που μπορει να κανεις ειναι μια crash diet, δοκιμασμενο (ακομα και στην περιπτωση μου που ηταν κιλα μονο 2-3 χρονων) , τα ξαναπηρα α-με-σως

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    .....και ο αλλος θελει να παρει λυποδιαλυτες, το οτι εχει δοκιμασει ρε παιδι μου ολα τα υπολοιπα και δεν πιασανε

Leave a comment:

• Somari
    replied
    χαχα οκ ναι... επισης οπως πολυ σωστα ειπωθηκε, την προδιαθεση την "φτιαχνεις" στα παιδικα σου χρονια... Εγω πιτσιρικι ημουν "αποστεωμενος" με αποτελεσμα οταν πάχυνα (100κγ) στα 20 μου, οταν αποφασισα να τα χασω, δε στερηθηκα τιποτα, απλα έκανα 6 μηνες τρέξιμο στο πάρκο...

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    μα το θεμα δεν ειναι οσοι εχουνε οντως την προδιαθεση...που ειναι πολυ λιγοτεροι απο οοολους τους υπολοιπους που λενε ψεματα οτι δεν παιρνουνε τιποτα και εχουνε ανοιξει σπιτι τους μαγαζι με συμπληρωματα

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Vaynard View Post
    προδιαθετημενα να γινουνε τουμπανα με τι? με γαλατακι, τρια λαγοποδαρα,μια ρακετα στην παραλια , δυο εκτασεις και 10 λεπτα διαδρομο? ελα ντε

Μα προφανως ισχει και το τι τρως / κανεις ρε... Απλά μπορεί κάποιος να έχει γενετικό μεταβολισμό να χέζει τα λίπη και να αφομοιώνει την πρωτεινη σε μυες και καποιος αλλος το αντιθετο

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Ο Συλβεστρος εκτος του οτι καταπινει πλεον το HGH σαν νερακι μην ξεχνας οτι ολη του τη ζωη ασχολειται με το σωμα του. Δεν δουλεψε ποτε full-time και σπανια εχασε προπονηση, βαλε και οτι ειχε απο πανω του στρατο απο personal trainers, fitness experts etc. και ειναι λογικο να εχει το σωμα που εχει..

Εμεις οι κοινοι θνητοι απο την αλλη...

ναι δεν διαφωνουμε καπου

βαλε και τις πλαστικες/botox και εισαι κομπλε

Λοιπόν μου είπε ένα φιλαράκι να ξεκινήσουμε γυμναστήριο,να πάρουμε και λιποδιαλύτες να είμαστε κομπλέ.Τι μπορείτε να μου πείτε για τους λιποδιαλύτες;Είμαι εντελώς άσχετος.
    ξεκινα να τρως μικρα γευματα χωρις λιπαρα 5 φορες την ημερα και σε συνδιασμο με ποιοτικο χρονο στο γυμναστηριο θα χασεις σωστα τα κιλα που θες, δεν χρειαζεται να μπλεξεις με λυποδιαλυτες

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Χρόνια πολλά κι από μένα.
    Λοιπόν μου είπε ένα φιλαράκι να ξεκινήσουμε γυμναστήριο,να πάρουμε και λιποδιαλύτες να είμαστε κομπλέ.Τι μπορείτε να μου πείτε για τους λιποδιαλύτες;Είμαι εντελώς άσχετος.
    No offense αλλά μη μου πείτε τίποτα για σωστή διατροφή κλπ,τα ξέρω αυτά και δεν τα κάνω,να προσέξω ναι,να τα κάνω όλα όπως πρέπει με τίποτα.
    Ευχαριστώ.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ο Συλβεστρος εκτος του οτι καταπινει πλεον το HGH σαν νερακι μην ξεχνας οτι ολη του τη ζωη ασχολειται με το σωμα του. Δεν δουλεψε ποτε full-time και σπανια εχασε προπονηση, βαλε και οτι ειχε απο πανω του στρατο απο personal trainers, fitness experts etc. και ειναι λογικο να εχει το σωμα που εχει..

Εμεις οι κοινοι θνητοι απο την αλλη...

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    πως; πως ξέρεις πως τα τούμπανα που βλέπεις δεν είναι προδιαθετημένα να γίνουν τούμπανα;
    προδιαθετημενα να γινουνε τουμπανα με τι? με γαλατακι, τρια λαγοποδαρα,μια ρακετα στην παραλια , δυο εκτασεις και 10 λεπτα διαδρομο? ελα ντε

και αλλιως ο 15-16χρονος που η αυξητικη ορμονη κανει party στο σωμα του..
    στο δρομο που χαραξε ο sylvester 63+ ειναι και δειχνει 40

Leave a comment:

Working...
X