Announcement

Collapse
No announcement yet.

Για συμπληρώματα και υγιεινή διατροφή (πάλι)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Αφήστε τα φυστικοβούτυρα και πιάστε να ανακατέψετε μέλι με ταχίνι, παραδοσιακά πράματα. Και μια χαρά γεύση. Όχι ταχίνι σκέτο επειδή είναι μία στυφή αηδία.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

exeis dikio, apo ta "skatoloidia" kai to taxini einai arketa igeiino
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Lew kai egw, ti stadiala lene se afto to topic?
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

Το φυστικοβούτυρο στη πραγματικότητα είναι υγιεινέστατο σε λογικές ποσότητες επειδή περιέχει πολλή πρωτεΐνη.

Comment

τι λεω και εγω...
            Originally posted by Raf

Comment

Originally posted by Raf View Post
              Το φυστικοβούτυρο στη πραγματικότητα είναι υγιεινέστατο σε λογικές ποσότητες επειδή περιέχει πολλή πρωτεΐνη.
              Βασικά δεν περιέχει και πολυ πρωτεΐνη ούτε είναι και τόσο υγιεινό.. Δεν είναι κακό αλλα δεν το λες και health food.. :p

Comment

μονοακορεστα και πολυακορεστα λιπαρα εχει ρε, ποιος μαμαει την πρωτεινη οταν προεχερχεται απο φυτικες πηγες ?
                Υπαρχει σε μαγαζι με βιολογικα πολτος απο φυστικι (στιφο και ανοστο σαν σκετο ταχινι ) οπως υπαρχουν και στα σουπερ μαρκετ μαρμελαδες με χυμο σταφυλιου αντι για ζαχαρη ή/και μαρμελαδες με φρουκτοζη

Μπορει καποιος να βαλει φυστικοβουτυρο στο πρωινο του για να συμπληρωσει τις 500-600 θερμιδες που χρειαζεται, ομως πολυ καλυτερο πρωινο απτο ψωμι (επεξεργασμενος υδατανθρακας, ουυυυυ 666 ) ειναι η βρωμη, αμα χρειαζονται ακορεστα λιπαρα για συμπληρωμα, εκτος απο μελι και κανελλα βαζουμε λιγα καρυδια απο πανω.

edit : επισης αμα θελουμε ντε και καλα φυστικοβουτυρο, το βασικο που κοιταμε στα συστικα ειναι να μην εχει υδρογονωμενα φυτικα ελαια, τα λεγομενα trans λιπαρα.

Comment

Πόσες χειρότερη είναι η πρωτεΐνη που παίρνεις απο φυτικές πηγές απο την ζωική και γιατί;

Comment

Originally posted by ChrisTop View Post
                    Πόσες χειρότερη είναι η πρωτεΐνη που παίρνεις απο φυτικές πηγές απο την ζωική και γιατί;
                    Εχεις δει ποτε vegetarian bodybuilder ?

Κανονικο vegetarian ομως, οχι να τρωει τυρια και αυγα :p

Τσεκαρε την σελιδα 180 απο αυτο το e-book

Comment

Eγώ ξέρω πολύ κόσμο που τις ημέρες που δε τρώει κρέας για πρωτείνη τρώει όσπρια. Αλλά επίσης το να θες φυτική πρωτείνη, δεν είναι αναγκαστικό να το θες για "χτίσιμο", πολύ απλά εγώ την ζητάω ώστε και στα φυτικά φαγητά να έχω ratio πρωτείνης / υδατάνθρακα αρκετά υψηλό, για λόγους δίαιτας. Χέστηκα αν θα κάνω τούμπανο μπράτσο, βολεύομαι απλά και με την γράμμωση.
                      Originally posted by Raf

Comment

Στο φυστικοβούτυρο συνήθως δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Εγώ βρήκα αυτό http://www.haugen-gruppen.se/produkt...or_creamy.aspx (crunchy όμως) που είναι βιολογικό και έχει μια χαρά γεύση. Το χρησιμοποιώ και για να φτιάξω satay!

Comment

Originally posted by Somari View Post
                          Eγώ ξέρω πολύ κόσμο που τις ημέρες που δε τρώει κρέας για πρωτείνη τρώει όσπρια. Αλλά επίσης το να θες φυτική πρωτείνη, δεν είναι αναγκαστικό να το θες για "χτίσιμο", πολύ απλά εγώ την ζητάω ώστε και στα φυτικά φαγητά να έχω ratio πρωτείνης / υδατάνθρακα αρκετά υψηλό, για λόγους δίαιτας. Χέστηκα αν θα κάνω τούμπανο μπράτσο, βολεύομαι απλά και με την γράμμωση.

σελιδα 31

The critical factor in turning your body into a “fat-burning machine” is to build
                          and maintain as much lean body mass as possible. Muscle is the bodybuilder’s fatburning secret weapon! Muscle is your metabolic furnace. The more muscle you have,
                          the more calories you burn, even at rest. With more muscle, you burn more calories even
                          while you sleep.
                          With a higher lean body mass, you’ll also burn more calories during exercise. If
                          you put two people side by side jogging on a treadmill, one of them with 180 pounds of lean body mass and the other with 150 pounds of lean body mass, the person with 180
                          pounds of lean body mass will burn more calories from the exact same workout.
                          Περισσοτερη μυικη μαζα = μεγαλυτερος μεταβολικος ρυθμος (περσι ιουλιο τον ειχα φτασει στις 2300 θερμιδες με 70μυικα κιλα και 15% λιπος "αποθεμα' ) Η σκετη γραμμωση ειναι για τις γυναικουλες :p

On topic : βγαλε το αλατι να δεις τι γευση θα εχει, το αλοιφα παλιοτερα σε ψωμι εσαιων που ειναι ασυγκριτα πιο γευστικο απο το κοινο ψωμι και απλα δεν....

^

50g βρωμη με μελι και 4 καρυδια
                          50g ψωμι εσσαιων με βιολογικο φυστικοβουτυρο
                          5 δαμασκηνα sunsweet
                          25g whey
                          πολυβιταμινη, HMB και σπιρουλινα

τον τελευταιο καιρο πριν σταματησω να ασχολουμαι το εκανα πιο "budget"

αντικατεστησα το πανακριβο ψωμι με περισσοτερη βρωμη.τον πολτο φυστικιου με περισσοτερα καρυδια και την whey με γιαουρτι 0%, παλι 600 θερμιδες εβγαινε

Comment

Θα δοκιμάσω τις συνταγές σου κάποια στιγμή.
                            Απλά η ζωική πρωτείνη κρύβει άλλους κινδύνος (πχ το μοσχάρι που είναι το πιο τούμπανο, είναι κόκκινο κρέας, και με ιστορικό καρδιακών στην οικογένεια προσπαθώ να το αποφύγω, το κοτόπουλο και το ασπράδι είναι νομίζω ότι καλύτερο βέβαια)
                            Originally posted by Raf

Comment

Όταν με το καλό αρχίσω να μένω μόνος μου θα γίνεις ο διατροφολόγος μου. Είμαι και 21 και οι εποχές που ο μεταβολισμός μου ήταν τούρμπο και μπορούσα να φάω ό,τι γουστάρω σιγά σιγά περνάνε.

Comment

Christop μήπως υπερβάλεις λίγο για τον μεταβολισμό σου;Εγώ είμαι 28 και ο μεταβολισμός μου είναι μια χαρά,πολύ εύκολα μπορώ να ελέγξω το βάρος μου.Δεν λέω να μην προσέχεις φυσικά,απλά να μην νομίζεις ότι σε πήραν τα χρόνια.;)

Ρε παιδιά μήπως το θέμα να μετονομαστεί σε "τουμπανιαση και υγιεινή διατροφή;"

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                                In Matsuno we trust.

Comment

Working...
                                X