Announcement

Collapse
No announcement yet.

Για συμπληρώματα και υγιεινή διατροφή (πάλι)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 2-2,5 γρ πρωτεΐνης ανά γρ σωματικού βάρους είναι υπερβολικό
    Ναι,η αλήθεια είναι οτι δυσκολεύομαι να φάω 170 κιλά κοτόπουλο κάθε μέρα...
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Δειτε και αυτο (μη flamaρετε πριν το δειτε ολο)

Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

εδιτ (λολ αυτο το dp ηταν ακουσιο)
      Originally posted by Raf

Comment

• Originally posted by Somari View Post
        Ναι,η αλήθεια είναι οτι δυσκολεύομαι να φάω 170 κιλά κοτόπουλο κάθε μέρα...
        Ειναι ανα κιλο οχι γραμμαριο..

100g κοτοπουλο ειναι περιπου 20-30g πρωτεινης αν θυμαμαι καλα οποτε αν ζυγιζεις 80kg για παραδειγμα και πρεπει να φας 1.5 προς καθε κιλο σωματικου βαρους τοτε περιπου 400g κοτοπουλο ειναι αρκετο..

Comment

• Ναι μωρε το ξερω, τρολλαρω... Το θεμα ειναι πως το "χομπυ" της πρωτεινης, ειτε φυσικη ειτε βοηθηματος, ειναι πανακριβο
          Originally posted by Raf

Comment

• ναι δεν θυμομουνα νουμερο ακριβως ανα γραμμαριο γι αυτο και ανεφερα να με διωρθωσει οποιος τα εχει ζεστα , solid ναι ετσι ειναι οπως τα λες, μονο που προσωπικα διαφωνω στο οτι παιζουν τοσο καθοριστικο ρολο τα γονιδια, η προσωπικη μου εμπειρια αλλα μου εχει δειξει

να συμπληρωσω οτι ανεξαρτητα την πηγη της πρωτεινης πρεπει να δημιουργησεις ενα αναβολικο περιβαλλον γυρω απο τον οργανισμο σου πριν και μετα την προπονηση(με bcaa γλουταμινες κτλ) για να απορροφησει την ποσοτητα πρωτεινης που δεχεται

Η πρωτεΐνη δεν κάνει θαύματα, είναι απλά ότι πιο βασικό (συμπλήρωμα ή από φαγητό)
            σαφως, αλλα οχι να ξεχωριζουμε οσους την παιρνουνε και απο συμπληρωμα απο αυτους παιρνουνε ιδιας ποσοτητας πρωτεινη μονο απο το φαγητο

αντε τελος το off topic

Comment

• η προσωπικη μου εμπειρια αλλα μου εχει δειξει
              πως; πως ξέρεις πως τα τούμπανα που βλέπεις δεν είναι προδιαθετημένα να γίνουν τούμπανα;
              Originally posted by Raf

Comment

• Κάπου υπήρχε αντίστοιχο θέμα παλιότερα αλλά χρονιάρες μέρες δεν έχω όρεξη να ψάχνω, οπότε βολευτείτε με ένα προσωρινό rename. Η υπερκάλτ αρχή του θέματος παραμένει, αν και σε σύντομο διάστημα προβλέπω να συζητάτε για τις Ένοπλες Δυνάμεις, το Dreamcast και τη Χρυσή Αυγή.

Τέλος πάντων, εγώ το μόνο που ξέρω είναι πως 4 μήνες στην Ολλανδία που έτρωγα μόνο σπιτικό μαγειρευτό φαϊ (από φρέσκα ψάρια και λαχανικά μέχρι κρεατικά, ζυμαρικά, όσπρια και κανονικό τυρί) έχασα 2 - 3 κιλά που δε μου περισσευαν κιόλας (1.70 / 60 κιλά πάντα, το ρεκόρ μου ήταν 63). Λόγος το εντελώς ηλίθιο ψωμί που έχουν εκεί, που είναι όλο μαλακό σαν ψωμί για τοστ, οπότε αναγκαστικά έτρωγα αυτές τις επίπεδες τούρκικες λαγάνες. Επίσης είχα κόψει τελείως τα κουλουράκια, τα βουτήματα και τις σπιτικές πίτες γιατί 1) δεν ξέρω να τα φτιάχνω - ακόμα 2) οι φούρνοι δεν έχουν ή έχουν αηδίες ενώ τα σουπερμάρκετ έχουν τα σιχαμερά βιομηχανοποιημένα. Αποτέλεσμα το να τρώω σα ζώο και παρόλα αυτά τη μισή μέρα να πεινάω. Έβαλε και το χεράκι του το καθημερινό ποδήλατο, αδυνάτισα...

Άτιμη κοινωνία...Τώρα είμαι σίγουρα γύρω στα 57 - 58 και προσπαθώ σφαίρα να παχύνω σαβουριάζοντας τα πάντα.
                Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Παιζει ρολο και η ηλικια που ξεκινας, αλλιως θα κανω σωμα εγω στα 27 αν αποφασισω να το πιασω σοβαρα το αθλημα και αλλιως ο 15-16χρονος που η αυξητικη ορμονη κανει party στο σωμα του..

Comment

• μηπως εχει τελιωσει η αναπτυξη μου; παντα χοντρος ημουν και παντα δυσκολευομουν να χασω κιλα

τι να πω.... αν μπορουσα θα κατεβαζα εφεδρινες τωρα...

παω για το 2ο pack του animal cuts για σημερα να καψω την κοτοσουπα
                    ακομα ειμαι φουσκωμενος απο το γιορτινο τραπεζι

Comment

• Originally posted by Somari View Post
                      πως; πως ξέρεις πως τα τούμπανα που βλέπεις δεν είναι προδιαθετημένα να γίνουν τούμπανα;
                      προδιαθετημενα να γινουνε τουμπανα με τι? με γαλατακι, τρια λαγοποδαρα,μια ρακετα στην παραλια , δυο εκτασεις και 10 λεπτα διαδρομο? ελα ντε

και αλλιως ο 15-16χρονος που η αυξητικη ορμονη κανει party στο σωμα του..
                      στο δρομο που χαραξε ο sylvester 63+ ειναι και δειχνει 40

Comment

• Ο Συλβεστρος εκτος του οτι καταπινει πλεον το HGH σαν νερακι μην ξεχνας οτι ολη του τη ζωη ασχολειται με το σωμα του. Δεν δουλεψε ποτε full-time και σπανια εχασε προπονηση, βαλε και οτι ειχε απο πανω του στρατο απο personal trainers, fitness experts etc. και ειναι λογικο να εχει το σωμα που εχει..

Εμεις οι κοινοι θνητοι απο την αλλη...

Comment

• Χρόνια πολλά κι από μένα.
                          Λοιπόν μου είπε ένα φιλαράκι να ξεκινήσουμε γυμναστήριο,να πάρουμε και λιποδιαλύτες να είμαστε κομπλέ.Τι μπορείτε να μου πείτε για τους λιποδιαλύτες;Είμαι εντελώς άσχετος.
                          No offense αλλά μη μου πείτε τίποτα για σωστή διατροφή κλπ,τα ξέρω αυτά και δεν τα κάνω,να προσέξω ναι,να τα κάνω όλα όπως πρέπει με τίποτα.
                          Ευχαριστώ.
                          Carpe diem

Comment

• Originally posted by i Have no Equal View Post
                            Ο Συλβεστρος εκτος του οτι καταπινει πλεον το HGH σαν νερακι μην ξεχνας οτι ολη του τη ζωη ασχολειται με το σωμα του. Δεν δουλεψε ποτε full-time και σπανια εχασε προπονηση, βαλε και οτι ειχε απο πανω του στρατο απο personal trainers, fitness experts etc. και ειναι λογικο να εχει το σωμα που εχει..

Εμεις οι κοινοι θνητοι απο την αλλη...

ναι δεν διαφωνουμε καπου

βαλε και τις πλαστικες/botox και εισαι κομπλε

Λοιπόν μου είπε ένα φιλαράκι να ξεκινήσουμε γυμναστήριο,να πάρουμε και λιποδιαλύτες να είμαστε κομπλέ.Τι μπορείτε να μου πείτε για τους λιποδιαλύτες;Είμαι εντελώς άσχετος.
                            ξεκινα να τρως μικρα γευματα χωρις λιπαρα 5 φορες την ημερα και σε συνδιασμο με ποιοτικο χρονο στο γυμναστηριο θα χασεις σωστα τα κιλα που θες, δεν χρειαζεται να μπλεξεις με λυποδιαλυτες

Comment

• Originally posted by Vaynard View Post
                              προδιαθετημενα να γινουνε τουμπανα με τι? με γαλατακι, τρια λαγοποδαρα,μια ρακετα στην παραλια , δυο εκτασεις και 10 λεπτα διαδρομο? ελα ντε

Μα προφανως ισχει και το τι τρως / κανεις ρε... Απλά μπορεί κάποιος να έχει γενετικό μεταβολισμό να χέζει τα λίπη και να αφομοιώνει την πρωτεινη σε μυες και καποιος αλλος το αντιθετο
                              Originally posted by Raf

Comment

• μα το θεμα δεν ειναι οσοι εχουνε οντως την προδιαθεση...που ειναι πολυ λιγοτεροι απο οοολους τους υπολοιπους που λενε ψεματα οτι δεν παιρνουνε τιποτα και εχουνε ανοιξει σπιτι τους μαγαζι με συμπληρωματα

Comment

Working...
                                X