Announcement

Collapse
No announcement yet.

Για συμπληρώματα και υγιεινή διατροφή (πάλι)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• χαχα οκ ναι... επισης οπως πολυ σωστα ειπωθηκε, την προδιαθεση την "φτιαχνεις" στα παιδικα σου χρονια... Εγω πιτσιρικι ημουν "αποστεωμενος" με αποτελεσμα οταν πάχυνα (100κγ) στα 20 μου, οταν αποφασισα να τα χασω, δε στερηθηκα τιποτα, απλα έκανα 6 μηνες τρέξιμο στο πάρκο...
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• .....και ο αλλος θελει να παρει λυποδιαλυτες, το οτι εχει δοκιμασει ρε παιδι μου ολα τα υπολοιπα και δεν πιασανε

Comment

• Ω ναι, η μεγαλυτερη μαλακια που μπορει να κανεις ειναι μια crash diet, δοκιμασμενο (ακομα και στην περιπτωση μου που ηταν κιλα μονο 2-3 χρονων) , τα ξαναπηρα α-με-σως
        Originally posted by Raf

Comment

• Όπως προείπα.Έχω κάνει διατροφή σωστή και είδα αποτελέσματα.Το θέμα είναι ότι είμαι απείθαρχος.Δεν γουστάρω να στερούμαι.Οκ,να προσέξω.αλλά δεν επιστρέφω στη βοσκή και στη στέρηση.Ξαναρωτάω λοιπόν για λιποδιαλύτες,ΜΟΝΟ.Ούτε πρωτεϊνες θέλω ούτε κρεατίνες,αμινοξέα και δνε ξέρω κι εγώ τι.Τι επίδραση έχουν αυτοί στον οργανισμό;Πόσο επιβλαβείς είναι,αν είναι,και σε τι ποσότητα;
          Carpe diem

Comment

• μπορεις να τρως αυτα που θες χωρις να στερησε τιποτα το θεμα δεν ειναι η καταχρηση που θα γινει μια φορα αλλα να μην γινεται συνεχεια , εκτος και αν νομιζεις οτι θα μπορεις να τρως 2 προφιτερολ απο τον αδρια και 3 πατατακια τσακιρης την ημερα ενω παιρνεις τους λυποδιαλυτες και θα εισαι κυριλε

κοιτα προσωπικα δεν εχω παρει λυποδιαλυτες, εχω ακουσει απο φιλους/γνωστους που πηρανε αναμικτες αποψεις με την ζυγαρια να γερνει στις συχνες και εντονες παρενεργιες , οποτε ψαξτο καλα πρωτα πριν τους παρεις imo

Comment

• ALTAIR!!!! μην ακους τι σου λενε

(συμπληρωματα) Λιποδιαλυτες, υποτιθετε οτι βοηθουν στη διουριση (τουαλετα),μειωνουν την ορεξη, προκαλουν θερμογενεση δηλαδη εφιδρωνεσε πιο πολυ, και αναλογως τον λιποδλτ μπορει να σου δινει και πολλη ενεργεια

Ο πρώτος λιποδιαλίτης που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι το νερό, παμφθηνο, κοβει την ορεξη και αποβαλει τοξινες.

Επειδη βαρεθηκες τις bs

Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΛΟΣ νομιμος ΛΙΠΟΔΙΑΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ANIMAL CUTS ΤΗΣ UNIVERSAL. ( ο μονος καλος παρανομος ειναι η εφεδρινη αλλα τεσπα)

τον εχω παρει εδω και μερικες μερες. Ειναι οτι πιο hardcore μπορεις να βρεις και να μην σου γαμησει την υγεια.

Λοιπον εμενα προσωπικα (απο σμρ το ειδα αυτο βασικα αυτην την στιγμη) μου εβαλε τρελες τσιτες. Πολυ ενεργεια. Αποβαλει πολυ νερο απο το σωμα γιαυτο παντα πινε πολυ νερο.

Διατροφη πρεπει να κανεις ουτως η αλλως. Δεν υπαρχει μαγικο χαπι η σκονη.

Σορρυ μπαντ. Το καλυτερο που εχεις να κανεις για απωλεια λιπους low carb, only good fat, high protein diet.

ayta... και πολλα αλλα αλλα κουραστηκα να γραφω. μολις τελειωσα και μια ωρα προπονηση

Comment

• Παρεμπιπτόντως το whey δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, είναι οι υδατοδιαλυτές πρωτεΐνες του γάλακτος (οι άλλες είναι οι καζεΐνες, δε ξέρω γιατί δεν υπάρχουν συμπληρώματα με αυτές, μάλλον έχουν χειρότερο προφίλ αμινοξέων;). Οπότε, αν υποθέσουμε ότι τα συμπληρώματα περιέχουν μόνο αυτό και τα καταναλώνεις σε νορμαλ ποσότητες δεν είναι λογικό να περιμένεις να κάνεις κάτι κακό στον οργανισμό σου. Άσε που τα "τυριά" τυρόγαλου-whey (μυζήθρες, ανθότυροι, μανούρια κλπ) είναι πεντανόστιμα.
                Από την άλλη αν δεν ασκείσαι υπερβολικά πολύ δεν είμαι τόσο σίγουρος πόσο πραγματικά σου χρειάζεται η έξτρα πρωτεΐνη και μπορεί να αποδειχθεί επιζήμια σε βάθος χρόνου...
                Originally posted by Squall Leonhart
                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                Originally posted by 丹野
                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                Originally posted by Ryu_gr
                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• μηπως οι καζεινες που λες περιεχοντε στα συμπληρωματα CASEIN;

μου φαινετε παραξενο να μην τα ξερεις, εδω εγω δεν ηξερα καν τι ειναι οι καζεινες του γαλακτος

Casein παντως ειναι το συμπληρωμα που περνουν οι αθλητες πριν τον υπνο, επειδη εχει πιο αργη αποροφηση.

Επισης πιο οικονομικη λυση αντι της casein ειναι whey με γαλα (για αυτους που δεν εχουν λεφτα για κασεινη)

Comment

• οι άλλες είναι οι καζεΐνες, δε ξέρω γιατί δεν υπάρχουν συμπληρώματα με αυτές, μάλλον έχουν χειρότερο προφίλ αμινοξέων
                    πως δεν υπαρχουνε

οριστε ρε παιδια τα εχει ολα εδω να τελειωνουμε

Comment

• Originally posted by Linkmastersword View Post
                      ALTAIR!!!! μην ακους τι σου λενε

(συμπληρωματα) Λιποδιαλυτες, υποτιθετε οτι βοηθουν στη διουριση (τουαλετα),μειωνουν την ορεξη, προκαλουν θερμογενεση δηλαδη εφιδρωνεσε πιο πολυ, και αναλογως τον λιποδλτ μπορει να σου δινει και πολλη ενεργεια

Ο πρώτος λιποδιαλίτης που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι το νερό, παμφθηνο, κοβει την ορεξη και αποβαλει τοξινες.

Επειδη βαρεθηκες τις bs

Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΛΟΣ νομιμος ΛΙΠΟΔΙΑΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ANIMAL CUTS ΤΗΣ UNIVERSAL. ( ο μονος καλος παρανομος ειναι η εφεδρινη αλλα τεσπα)

τον εχω παρει εδω και μερικες μερες. Ειναι οτι πιο hardcore μπορεις να βρεις και να μην σου γαμησει την υγεια.

Λοιπον εμενα προσωπικα (απο σμρ το ειδα αυτο βασικα αυτην την στιγμη) μου εβαλε τρελες τσιτες. Πολυ ενεργεια. Αποβαλει πολυ νερο απο το σωμα γιαυτο παντα πινε πολυ νερο.

Διατροφη πρεπει να κανεις ουτως η αλλως. Δεν υπαρχει μαγικο χαπι η σκονη.

Σορρυ μπαντ. Το καλυτερο που εχεις να κανεις για απωλεια λιπους low carb, only good fat, high protein diet.

ayta... και πολλα αλλα αλλα κουραστηκα να γραφω. μολις τελειωσα και μια ωρα προπονηση
                      Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

με τις υγειες σου
                      Originally posted by Raf

Comment

• Κατάλαβα.Δε με βλέπω να γλιτώνω τη βοσκή και το πολύ νερό τελικά.
                        Carpe diem

Comment

• animal cuts ειπαμε

Comment

• Εγώ πάντως δεν προτείνω διατροφολόγο, τις βασικές αρχές της καλής διατροφής ούτως ή άλλως όλοι τις ξέρουμε και τα αυστηρά προγράμματα βοηθάνε μόνο όσους χρειάζονται μπαμπούλες.

Να αναφέρω ενδεικτικά πως είχα κάνει σαράντα μέρες νηστεία πριν το Πάσχα (αυστηρή - δεν έτρωγα τίποτε απολύτως απ' όσα θεωρητικά "απαγορεύονται", ούτε και αλκοόλ), χωρίς καθόλου μειωμένες μερίδες και συνεχίζοντας κανονικά τη γυμναστική την οποία έκανα και νωρίτερα (μέτρια πράγματα) κι ενώ τις πρώτες μέρες είχα παχύνει, στη συνέχεια έχασα κιλά εντυπωσιακά γρήγορα.

Όλο αυτό είχε γίνει με σκοπό την αποτοξίνωση και μόνο, περιέργως όμως οδήγησε και σε αδυνάτισμα αλλά και ταχύτερη μυϊκή ανάπτυξη. Τα γεύματα μου ήταν όλα συνδυασμοί προτεινόμενων για νηστεία τροφών (οι βασικές μου τροφές ήταν φυστικοβούτυρο, ενίοτε άλλοι ξηροί καρποί, κριτσίνια, χαλβάδες, όσπρια, μακαρόνια, ρύζι και πολλά λαχανικά και φρούτα). Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει όλοι να το δοκιμάσετε, ίσως να μην πιάσει, ίσως να είναι επικίνδυνο. Το δικό μου σώμα πάντως αντέδρασε πολύ θετικά.

Το πιο ενδιαφέρον απ' όλα είναι πως τα κιλά εκείνα, αν κι επέστρεψα σε συνήθειες σαβουριάσματος στη συνέχεια, μέχρι σήμερα δεν τα έχω ξαναβάλει, ακούσια δίαιτα for the win.

Disclaimer: Η παραπάνω διατροφή, τουλάχιστον όπως την έκανα εγώ, κοστίζει.
                            "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Originally posted by Linkmastersword View Post
                              animal cuts ειπαμε
                              happy blood clotting... γαμας που γαμας το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΩΜΑ, μην παρεις και αλλους στο λαιμο σου.
                              Originally posted by Raf

Comment

• Originally posted by TheCursed View Post
                                Εγώ πάντως δεν προτείνω διατροφολόγο, τις βασικές αρχές της καλής διατροφής ούτως ή άλλως όλοι τις ξέρουμε και τα αυστηρά προγράμματα βοηθάνε μόνο όσους χρειάζονται μπαμπούλες.

Να αναφέρω ενδεικτικά πως είχα κάνει σαράντα μέρες νηστεία πριν το Πάσχα (αυστηρή - δεν έτρωγα τίποτε απολύτως απ' όσα θεωρητικά "απαγορεύονται", ούτε και αλκοόλ), χωρίς καθόλου μειωμένες μερίδες και συνεχίζοντας κανονικά τη γυμναστική την οποία έκανα και νωρίτερα (μέτρια πράγματα) κι ενώ τις πρώτες μέρες είχα παχύνει, στη συνέχεια έχασα κιλά εντυπωσιακά γρήγορα.

Όλο αυτό είχε γίνει με σκοπό την αποτοξίνωση και μόνο, περιέργως όμως οδήγησε και σε αδυνάτισμα αλλά και ταχύτερη μυϊκή ανάπτυξη. Τα γεύματα μου ήταν όλα συνδυασμοί προτεινόμενων για νηστεία τροφών (οι βασικές μου τροφές ήταν φυστικοβούτυρο, ενίοτε άλλοι ξηροί καρποί, κριτσίνια, χαλβάδες, όσπρια, μακαρόνια, ρύζι και πολλά λαχανικά και φρούτα). Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει όλοι να το δοκιμάσετε, ίσως να μην πιάσει, ίσως να είναι επικίνδυνο. Το δικό μου σώμα πάντως αντέδρασε πολύ θετικά.

Το πιο ενδιαφέρον απ' όλα είναι πως τα κιλά εκείνα, αν κι επέστρεψα σε συνήθειες σαβουριάσματος στη συνέχεια, μέχρι σήμερα δεν τα έχω ξαναβάλει, ακούσια δίαιτα for the win.

Disclaimer: Η παραπάνω διατροφή, τουλάχιστον όπως την έκανα εγώ, κοστίζει.
                                νηστεια καταρχας ειναι οτι πιο ηλιθιο εχει σκεφτει ο ανθρωπος
                                ποσες πρωτεινες επερνες απο τα φασολια; ελεος δηλαδη.
                                απο που και ως που το κρεας ειναι "βρωμικο" φαγητο και τα φυστικοβουτυρα οι χαλβαδες οι σοκολατες μας βοηθουν να "καθαριστουμε" (απο τι ; )
                                i call bs.

το οτι εσυ εχασες κιλα δεν σημαινει οτι θα δουλεψει σε αλλους, ειπαμε genetics, δεν ξερουμε ακριβως τα nutritient factors απο αυτα που ετρωγες, τις θερμιδες που εκαιγες και και και.

Και όχι, τις βασικες αρχές της διατροφης δεν τις ξερουν οι κοινοι θνητοι οπως απεδειξες με το ποστ σου.

Εγώ ποτέ δε θα εδινα λεφτα σε διατροφολογο για να μου πει οσα ηδη ξερω. Εχουμε ιντερνετ, εχουμε google, εχουμε σωμα.

Comment

Working...
                                X