Announcement

Collapse
No announcement yet.

Για συμπληρώματα και υγιεινή διατροφή (πάλι)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Linkmastersword View Post
    νηστεια καταρχας ειναι οτι πιο ηλιθιο εχει σκεφτει ο ανθρωπος
    ποσες πρωτεινες επερνες απο τα φασολια; ελεος δηλαδη.
    απο που και ως που το κρεας ειναι "βρωμικο" φαγητο και τα φυστικοβουτυρα οι χαλβαδες οι σοκολατες μας βοηθουν να "καθαριστουμε" (απο τι; )
    i call bs.

το οτι εσυ εχασες κιλα δεν σημαινει οτι θα δουλεψει σε αλλους, ειπαμε genetics, δεν ξερουμε ακριβως τα nutritient factors απο αυτα που ετρωγες, τις θερμιδες που εκαιγες και και και.

Και όχι, τις βασικες αρχές της διατροφης δεν τις ξερουν οι κοινοι θνητοι οπως απεδειξες με το ποστ σου.

Εγώ ποτέ δε θα εδινα λεφτα σε διατροφολογο για να μου πει οσα ηδη ξερω. Εχουμε ιντερνετ, εχουμε google, εχουμε σωμα.
    Eλα linkms παιχτουρα ΑΘΑΝΑΤΕ δειξε μας πως γινεται ρε και κανε debunk της ισως πιο αποδεδειγμενα πληρη και υγιεινη διατροφη ανα τους αιωνες... με animal cuts για κυρια διατροφη

Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• μα ειναι λαθος

red meat a few times a month;

τα φρουτα εχουν πολλα σακχαρα, δεν πρεπει να ειναι με τα λαχανικα
      ΤΥΡΙ; seriously; και μαλιστα τα light τυρια δεν ξερω καν αν υπηρχαν τον προηγούμενο αιωνα

ολα λαθος ειναι και βασικα οτι να'ναι, δεν υπαρχει σωστη διατροφη που να κατατασει τα φαγητα σε τετοιες κατηγοριες
      υπαρχουν CARBS, PROTEINS, FATS, SUGARS, SALTS, και αλλα nutrition factors.

Comment

• νηστεια καταρχας ειναι οτι πιο ηλιθιο εχει σκεφτει ο ανθρωπος
        απο που και ως που το κρεας ειναι "βρωμικο" φαγητο και τα φυστικοβουτυρα οι χαλβαδες οι σοκολατες μας βοηθουν να "καθαριστουμε" (απο τι ; )
        i call bs.
        Η ειρωνεία του κειμένου σου με σκοτώνει...

Πάντως Καταραμένε πιστεύω πως ο βασικός λόγος που έχασες κιλά είναι επειδή δεν έτρωγες αυγά και γάλα και συνεπώς τυρί και γλυκά... Αν δεν είσαι άτομο που σαβουριάζει junk food συνεχώς και σου αρέσουν φρούτα και λαχανικά αν κόψεις τα πολλά γλυκά θα χάσεις σχεδόν αυτόματα κιλά.
        Originally posted by Squall Leonhart
        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
        Originally posted by 丹野
        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
        Originally posted by Ryu_gr
        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• lms Είσαι τελείως μα τελείως λάθος
          1) Ναι red meat a few time a month. Ο καλύτερος φίλος του εμφράγματος, ρώτα οποιονδήποτε καρδιολόγο.
          2)Τα φρούτα έχουν σακχαρα αλλα ειναι τιγκα σε βιταμινες...
          3) Υπαρχει, λεγεται μεσογειακη. Look into it, και βασιζεται σε ισορροπια υδατανθρακων, πρωτεινης, λιπαρων, σακχαρων και νατριου (στα ελληνικα ) αντι να στα χωριζει σε κατηγοριες

Εγώ ποτέ δε θα εδινα λεφτα σε διατροφολογο για να μου πει οσα ηδη ξερω. Εχουμε ιντερνετ, εχουμε google, εχουμε σωμα.
          το οποιο δε χρησιμοποιησες για να βρεις τις παρενεργειες των fat burners πριν τα συστησεις σε αλλους.

SERIOUSLY?

Black-eyed peas nutrition show that they make a great addition to any diet. The benefits of black-eyed peas range from weight control to better gut health.

ΨΑΞΟΥ ΛΙΓΟ.
          (ή μάλλον συνέχισε να τρέφεσαι με animal cuts, το αποτελεσμα θα ειναι αυτο που περγραφουν οι βιολογοι ως "natural selection")
          Originally posted by Raf

Comment

• (ή μάλλον συνέχισε να τρέφεσαι με animal cuts, το αποτελεσμα θα ειναι αυτο που περγραφουν οι βιολογοι ως "natural selection")

Originally posted by 丹野
            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Εχουμε ιντερνετ, εχουμε google, εχουμε σωμα.

Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

@ Altair

Το ειπες και μονος σου οτι εισαι παντελως ασχετος, διαβασε τα 10 τελευταια ποστ του vanyard απο 3 φορες το καθενα και το βραδυ κανε μια χαρη στον εαυτο σου και μην ξημεωσεις παλι για να παρεις trophies στις casualιες του ps3 ( )

Διαβασε κανενα βιβλιο καλυτερα και φτιαξε το καταραμενο βιολογικο σου ρολοι, δεν τρωνε πρωινο στις 6 το απογευμα.

Αμα κανεις τα μισα απο οσα γραφει ο venuto στο βιβλιο του δεν θα σου περασει ποτε ξανα απο το μυαλο σου η λεξη "λιποδιαλυτης"

Επισης αν καταλαβεις τα μισα αποσα γραφει στα ενθετα

"FOODS THAT BURN FAT, FOODS THAT TURN TO FAT" και "THE A-FOOD, B-FOOD LECTURE - HOW TO GET GOOD GRADES ON YOUR FOOD CHOICES"

τοτε θα μαθεις να βλεπεις το φαγητο σαν καυσιμο και οχι σαν απολαυση ( τις 5 ημερες της εβδομαδας εστω ) αρα θα γινεις λιγοτερο "απειθαρχος"

Comment

• Originally posted by straier View Post
                Πάντως Καταραμένε πιστεύω πως ο βασικός λόγος που έχασες κιλά είναι επειδή δεν έτρωγες αυγά και γάλα και συνεπώς τυρί και γλυκά... Αν δεν είσαι άτομο που σαβουριάζει junk food συνεχώς και σου αρέσουν φρούτα και λαχανικά αν κόψεις τα πολλά γλυκά θα χάσεις σχεδόν αυτόματα κιλά.
                Το θέμα είναι πως οι περισσότεροι ξηροί καρποί, τα όσπρια αλλά και τα γλυκά που έτρωγα (παστέλια, χαλβάδες) έχουν στην πραγματικότητα εξίσου πολλές θερμίδες με τις τροφές που έκοψα (κι ας είναι κατά τ' άλλα πιο υγιεινές)... Οπότε δε νομίζω πως φταίει αυτό.

Ένας παράγοντας ο οποίος ενδέχεται να έπαιξε ρόλο είναι το ότι το κρέας (η αγαπημένη μου τροφή γευστικά σε περίοδο μη νηστείας, αν και η μακροχρόνια αποχή από την κατανάλωσή του το άλλαξε αυτό) ίσως το τρώω πέραν απλά της κάλυψης της πείνας.

Linkmasterdsword, μου θυμίζεις εμένα πριν μερικά χρόνια, όταν είχα πάνω - κάτω τις ίδιες απόψεις περί διατροφής, λίγο πιο μετριασμένες βέβαια... Το θέμα είναι πως εγώ το δοκίμασα και πέτυχε, ποσώς μ' ενδιαφέρει το κατά πόσο τα αποτελέσματα θα είναι τα ίδια για εσένα ή τον οποιοδήποτε, αρκούμαι στο να το προτείνω κι αν θες το δοκιμάζεις κι εσύ. Το βέβαιον είναι πως οι όποιες έρευνες έχουν γίνει επί της διατροφικής αξίας των διάφορων τροφών λίγο - πολύ επιβεβαιώνουν το Somari και με βάση αυτές η εμπειρία μου κατηγοριοποιείται απλώς ως "απόλυτα αναμενόμενη και φυσιολογική".

Το κρέας δεν είναι ούτε απαραίτητο για να χτίσεις μύες, αλλά απ' ό,τι φαίνεται δεν είναι ούτε και η καλύτερη τροφή για να το κάνεις. Όσο για τα φρούτα, αν θεωρείς πως παχαίνουν σε σημαντικό βαθμό επειδή έχουν σάκχαρα, είσαι γελασμένος. Χρειάζεται προσπάθεια για να παχύνει κανείς με φρούτα, ειδικά αν αποτελούν κομμάτι του κυρίως γεύματος σου.
                "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Crpl I will do so...NOT!!!
                  Γουστάρω να σαβουριάζω,γουστάρω τα γλυκά,γουστάρω να τρώω πρωινό στις 3 το μεσημέρι.Άκου υπερβολές,6 το απόγευμα.1-2 φορές έγινε αυτό.
                  Σοβαρά τώρα.Λέω να μπω σε πρόγραμμα πάλι,αλλά αυτό θα γίνει μετά τις γιορτές,όχι τώρα που το σπίτι,όχι μόνο το δικό μου,είναι γεμάτο γλυκά.

edit:άσχετο,αλλά έχω σκεφτεί πολλές φορές τη νηστεία.όχι για θρησκευτικούς λόγους,κλάην,ούτε καν,μπας και χάσω κάνα κιλό και βελτιώσω κάπως τις δαιτροφικές μου συνήθειες.Δυστυχώς τα περισσότερα νηστίσιμα δε μου αρέσουν.Χαλβάς,χταπόδια,καλαμαράκια κλπ δηλαδή.Επίσης έχω αλλεργία στις γαρίδες.Οπότε δυστυχώς τρώει άκυρο.Φρούτα και λαχανικά,μ'αρέσουν μεν,βαριέμαι να τα ετοιμάζω δε.
                  Προτάσεις δεκτές βέβαια.
                  Carpe diem

Comment

• μα αν θες να χασεις κιλα και γουσταρεις κρεας γιατι να το κοψεις;

εγω τρωω καθε μερα κοτοπουλο (στηθος) και τονο.
                    κοψε το χοιρινο και τα λουκανικα και εισαι κομπλε

τα γαλακτοκομικα ειναι αλλο θεμα, γαλα χαμηλα λιπαρα και τυρι απαγορευμενο.

η νηστεια ειναι οντως κακη ιδεα καθως εχει βγαλει το κρεας τελειως απο την διατροφη.
                    ασε που αμα πεις πριν το Πασχα "νηστευω" θα σε περασουν για θρησκευομενο.

διαιτα να κανεις και να μην περιμενεις το πασχα, την επομενη era, τη δευτέρα παρουσία ή την αποκαλυψη. Ελεος, ζουμε ειδη σε post apocalyptic world και ακομα βρισκεις δικαιολογιες ;

Τωρα μην το κανεις που εχουν αρχισει οι γιορτες γιατι δε θα αντεξεις, εγω εχω ξεχασει την γευση του μελομακαρονου.

Comment

• Το θέμα είναι πως οι περισσότεροι ξηροί καρποί, τα όσπρια αλλά και τα γλυκά που έτρωγα (παστέλια, χαλβάδες) έχουν στην πραγματικότητα εξίσου πολλές θερμίδες με τις τροφές που έκοψα (κι ας είναι κατά τ' άλλα πιο υγιεινές)... Οπότε δε νομίζω πως φταίει αυτό.

Ένας παράγοντας ο οποίος ενδέχεται να έπαιξε ρόλο είναι το ότι το κρέας (η αγαπημένη μου τροφή γευστικά σε περίοδο μη νηστείας, αν και η μακροχρόνια αποχή από την κατανάλωσή του το άλλαξε αυτό) ίσως το τρώω πέραν απλά της κάλυψης της πείνας.
                      Πόσα φυστίκια να φας πια! Επίσης, αν δε σου άρεσαν το ίδιο με αυτά που έτρωγες πριν τότε ακούσια θα τρως λιγότερο. Επίσης οι ξηροί καρποί σε κάνουν να νιώθεις γεμάτος σε αντίθεση με τα γλυκά. Προφανώς δεν ήμουν μπροστά για να ξέρω και εσύ δε θα θυμάσαι εφόσον δεν το έκανες επίτηδες απλά έτσι υποθέτω...

Όσο για το κρέας, εξαρτάται και τι κρέας σου αρέσει. Το κρέας χωρίς λίπος δεν έχει ιδιαίτερα υψηλή θερμιδική αξία και σε κάνει να αισθάνεσαι γεμάτος σχετικά γρήγορα. Αν πάλι αναφέρεσαι σε παϊδάκια, γύρους, μπέικον κλπ τότε ναι μάλλον έπαιξε σημαντικό ρόλο.
                      Originally posted by 丹野

Comment

μα αν θες να χασεις κιλα και γουσταρεις κρεας γιατι να το κοψεις;
                        Εγώ όπως έγραψα πάντως δεν το έκοψα γι' αυτό, τα κιλά απλώς χάθηκαν...

Originally posted by Linkmastersword View Post
                        τα γαλακτοκομικα ειναι αλλο θεμα, γαλα χαμηλα λιπαρα και τυρι απαγορευμενο.
                        ΟΚ το τυρί, αλλά αυτή η καραμέλα με το γάλα... Πραγματικά, το πλήρες γάλα έχει τόσα λίγα λιπαρά και η διαφορά του από το light είναι τόσο μικρή, που εν τέλει δεν έχει πραγματικά απολύτως κανένα λόγο ύπαρξης το δεύτερο. Εμπορικό τρικ είναι η ύπαρξή του.

η νηστεια ειναι οντως κακη ιδεα καθως εχει βγαλει το κρεας τελειως απο την διατροφη.
                        Και;

Τώρα που το ξανακοιτάω, πάντως, ξέχασα ν' αναφέρω πως καμιά φορά έτρωγα τηγανητά καλαμάρια.

ασε που αμα πεις πριν το Πασχα "νηστευω" θα σε περασουν για θρησκευομενο.
                        Άσε, την πάτησα έτσι...

διαιτα να κανεις μπλα μπλα
                        Άντε πάλι τα ίδια, δεν καταλαβαίνεις με τίποτα...

Τωρα μην το κανεις που εχουν αρχισει οι γιορτες γιατι δε θα αντεξεις, εγω εχω ξεχασει την γευση του μελομακαρονου.
                        Δεν είχα τέτοια θέματα και (όπως έγραψα και πριν) από ένα σημείο και μετά ξεχνάς όλες τις γεύσεις τις οποίες έχεις στερηθεί και δε σου λείπει καμία...

Είπαμε, όμως, η διατροφή πρέπει να είναι ισορροπημένη για να μην έχουμε δυσάρεστες συνέπειες. Εγώ έκανα αρκετό διάβασμα πριν ξεκινήσω, αλλά και κατά τη διάρκεια.

Originally posted by straier View Post
                        Πόσα φυστίκια να φας πια! Επίσης, αν δε σου άρεσαν το ίδιο με αυτά που έτρωγες πριν τότε ακούσια θα τρως λιγότερο.
                        Πολλά... Οι περισσότεροι ξηροί καρποί μου αρέσουν αρκετά πάντως, οπότε δεν είχα κανένα θέμα.

Επίσης οι ξηροί καρποί σε κάνουν να νιώθεις γεμάτος σε αντίθεση με τα γλυκά.
                        Ισχύει. Εμένα βασικά τα γλυκά με σκάνε (είναι περίφημη η ταχύτητα με την οποία καταναλώνω παγωτό - πιο αργά δε γίνεται), αλλά αυτό δεν έχει διάρκεια.

Όσο για το κρέας, εξαρτάται και τι κρέας σου αρέσει. Το κρέας χωρίς λίπος δεν έχει ιδιαίτερα υψηλή θερμιδική αξία και σε κάνει να αισθάνεσαι γεμάτος σχετικά γρήγορα. Αν πάλι αναφέρεσαι σε παϊδάκια, γύρους, μπέικον κλπ τότε ναι μάλλον έπαιξε σημαντικό ρόλο.
                        Το αγαπημένο μου γενικά είναι το ψάρι και το μοσχαρίσιο, τα οποία όμως ούτως ή άλλως δεν τρώω συχνά. Στη διατροφή μου τον πρώτο λόγο έχει το χοιρινό (κλασικά) και πολύ λιγότερο το κοτόπουλο ή και τα χοιρινά φιλέτα.
                        "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Τελειωσα την πρωτη εβδομαδα υποθερμιδικης διαιτας, αποτέλεσμα να χασω μονο τα νερα.

400-600 θερμίδες την ημέρα με 2-3 γέυματα

3 κουταλιες κοφτες βρωμη με απαχο γαλα
                          1 κουτακι τονο, καμια φορα με κανα λαχανικο μαζι(σημερα εφαγα μοσχαρισια μπριζολα για αλλαγη)
                          απογευμα καμια φορα παλι βρωμη με γαλα(σημερα δεν εφαγα πχ)

δεν μπορω να κανω διαιτα και να τροω μαγιονεζες και ψωμια και αυγα κλπ, παρολο που πρεπει να εχω πανω απο 2500 θερμιδες την ημερα απλα δεν μπορω, αν φαω μια φετα ψωμι θα καταληξω να φαω μια φρατζολα, με λαδι, ελιες, φετα και παστουρμα, λουκανικα και μπεικον, μορταδελες παριζες κλπ κλπ, μετα θα φωναξω YOLO και θα φαω ενα βαζο μερεντα, μελι με ταχινι, donuts μελομακαρονα κουραμπιεδες και οτι βρω τελος παντων, θα πιω και 2 λιτρα γαλα και θα παω για υπνο. Την επομενη μερα θα βαραω το κεφαλι μου.

Οι γυναικουλες που κανουν υποθερμιδικες παντα εχουν το προβλημα της πεινας, οτι τρωνε λιγο και χωνουν μηλα και αχλαδια στην διαιτα σαν "σνακς" κλπ για να "γεμιζει το στομαχι και να μην "γουργουριζει" και ετσι φαινετε σαν να ειναι παραπανισια τα snacks αυτα, οτι δηλαδη κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι αυτες οι παραπανω θερμιδες στη διαιτα.

Εγω ομως δεν νιωθω ποτε πεινα. Το μονο που σκεφτομαι ειναι πως θα ειμαι οταν θα χασω τα κιλα, δεν με νοιαζει το να ειναι γεματο το στομαχι μου, αν θα βαλω λιγο τριμα τυριου στη μεριδουλα φαγητο, βαλω λιγη κετσαπ η "τσιμπησω" την ακρη απο μια παστουλα.

Αν το κανω, νιωθω πως η συγκεκριμενη μερα πηγε χαμενη, και δεν εχει νοημα αν φαω ολα τα mcdonalds μεχρι το επομενο πρωι. καπου ειχα ακουσει οτι ειναι "the fat guys logic"

ειναι πολυ πιο δυσκολο για μενα να κανω διαιτα με 3200 θερμιδες που να ειναι low carb high protein αποτι να τροω πολυ λιγο με την ιδεα "κανε υπομονη, αξιζει το αποτελεσμα"
                          μεχρι και με το λαδι στη σαλατα συμβαινει αυτο. εχω δοκιμασει, μια κουταλια της σουπας.
                          δεν περασε πολυ ωρα μεχρι να αρχισω τις παπαρες με το ψωμι.
                          To ιδιο και με τα αμυγδαλα. Πηρα αμυγδαλα να βαζω 5-6 καθε βραδυ σε απαχο γιαουρτι και τα εφαγα ολα σε μια ωρα.

ποσο πιο αργα μπορει να χασω κιλα με υποθερμιδικη; ποσο πιο πολυ καθυστερει ο μεταβολισμος;

μαρεσει να σκεφτομαι με τον παλιο καλο τροπο σκεψης, calories in->calories out, γιατι μας μπερδευουν καθε χρονο με αλλες μαλακιες; simple stuff, καψε παραπανω απο οσο τρως και θα αδυνατισεις

Comment

• Ξεκιναω μια μαχη κατα της καταναλωσης ζαχαρης... για να δουμε...
                            Originally posted by Raf

Comment

• θα την βγαλεις εντελως η θα την αντικαταστησεις με φρουκτοζη-δεξτροζη;

Comment

• Μαχαίρι λέμε.Τα ημίμετρα δεν κάνουν καλό....!!!
                                Nintendo I.D.: paixtis
                                3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Working...
                                X