Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γυναίκες gamers

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• τι να σου πω δε ψάχνω άντρες για να ξέρω..

Comment

• Φημες λενε οτι ο paixtis σωζει το φορουμ απο την απολυτη ασχημια και αποτελει role-model του συγχρονου gamer..

Comment

• Ντάξει, βρήκα αυτό που έψαχνα τότε

Comment

• Γυναικες gamers; Δε νομιζω να υπαρχουν, προσωπικα δεν εχω δει ποτε κονσολα σε κουζινα σπιτιου.
          Do a barrel roll!

Comment

• :resp:

Comment

• Ραμπιδη μαζεψου .....

Comment

• Πρέπει να μην ξεχνάμε πάντως πως στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες δυτικές χώρες (τουλάχιστον για Αγγλία, Αμερική μπορώ να εγγυηθώ - και όχι, δεν υπάρχει κάποια έρευνα ούτε γι' αυτό, μάλλον τα ξύνουν όλη τη μέρα αυτοί οι "επιστήμονες" :troll οι γυναίκες gamers είναι αρκετά λιγότερες, εδώ διατηρούμε ακόμη το χόμπι περισσότερο αντρικό. Βέβαια κι αυτό σιγά - σιγά ολοένα και αλλάζει.
                "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Προσωπικα εξακολουθω να αμφιβαλλω για το αν η TenshiΚo ειναι οντως γυναικα... πιστευω οποιαδηποτε normal γυναικα θα χε φυγει ηδη.

Απαιτω γυμνες φωτογραφιες για αποδειξη.
                  Do a barrel roll!

Comment

• Χρήστο μη το ζορίζεις, έχω αποκλειστικό βίντεο απο το ταξίδι σου στην Ιαπωνία!

[YOUTUBEHD]0shZsKkEn_c[/YOUTUBEHD]

Comment

• Αυτη η κ...ολα φταιει που εχασα το επαθλο...
                      Do a barrel roll!

Comment

• Άραξτε δεν ειμαι γυναίκα ο azrael είμαι!!:Ρ

Μιας που απο το θέμα ξεφύγαμε θέλω να μου λύσετε κάτι απορίες:
                        1. Γιατί δεν επιβιώνει καμία τύπισσα εδώ; Φεύγουν μόνες τους ή τους κάνετε πόλεμο και τις διώχνετε; και 2. Τι σας έχει κάνει αυτός ο azrael πια?:Ρ

Comment

• o azrael einai

Comment

• Comment

• Φημες λενε οτι ο paixtis σωζει το φορουμ απο την απολυτη ασχημια και αποτελει role-model του συγχρονου gamer..
                              Χαχα τρου στόρι όπως φαίνεται και από τα λεγόμενα του μεγιστότατου στην υπογραφή μου.
                              Πλάκα πλάκα θυμάμαι πως κάποιες γνωστές μου είχαν δει φωτογραφίες από άτομα του forum και ο παίχτης είχε αποσπάσει τα πλέον θετικά σχόλια.
                              Δεν είναι θέμα Νιντέντο πλέον.-
                              Originally posted by Squall Leonhart
                              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                              Originally posted by 丹野
                              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                              Originally posted by Ryu_gr
                              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Αν είναι κούκλος αθλητικός τυπάς δεν είναι του γούστου μου!

Comment

Working...
                                X