Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γυναίκες gamers

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by TenshiKo View Post
    Άραξτε δεν ειμαι γυναίκα ο azrael είμαι!!:Ρ

Μιας που απο το θέμα ξεφύγαμε θέλω να μου λύσετε κάτι απορίες:
    1. Γιατί δεν επιβιώνει καμία τύπισσα εδώ; Φεύγουν μόνες τους ή τους κάνετε πόλεμο και τις διώχνετε; και 2. Τι σας έχει κάνει αυτός ο azrael πια?:Ρ
    1. Δεν ειναι οτι δεν επιβιωνουν. Δε μπαινουν εξαρχης. Ειμαστε μια ελληνικη κοινοτητα 20 ατομων και αρκετα ψαγμενων - δε το λεω με ψωνιστικη εννοια, απλα εδω υπαρχουν ατομα που εχουν παιξει τιτλους που το main gaming κοινο αγνοει, επισης εδω δε θα δεις μεγαλες συζητησεις για το τελευταιο Call of Duty, PES, Fifa κλπ. Ποσο πιθανο ειναι να μπει εδω μια γυναικα και γιατι να μεινει.

2. Τιποτα. Ο Azrael ειναι ατομαρα (ηταν), εχει χαθει καιρο (2-3 χρονια;), αρκετες φορες εκανε ψευτικο προφιλ. Δεν εκανε ομως κακο στο forum. We miss you buddy.
    Do a barrel roll!

Comment

• απλα εδω υπαρχουν ατομα που εχουν παιξει τιτλους που το main gaming κοινο αγνοει
      Τωρα την εντυπωσιασες παρα πολυ...

Comment

• Αστους να δικαιολογούνται όσες φορές έχω ανοίξει θέμα για γυναίκες το κλειδώνουν, είναι φανατικοί χριστιανοί και θεωρούν αμαρτία την ενασχόληση με τα θηλυκά! Έτσι μετα το αβατο του αγιου όρους δημιουργήθηκε το άβατο των nerds..

Comment

• Μια άλλη απορία που έχω είναι πιο εύκολο να βρούμε γυναίκα gamer νεαρής ηλικίας,κάτω των 25 ή άνδρα gamer που έχει καβατζάρει τα 50;

Comment

• Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.
            Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Καλά ήξερα γιατί μου αρέσει αυτό το θέμα. Κάθε φορά που έρχεται ο Azra το θέμα γίνεται λίγο πιο «καμένο». χαχαχαχαχαχαχαχαχα :xp:

Βρήκα να στραμπουλήξω το δεξί μου πόδι και να μάθιω αυτό το γαμημένο νέο. χαχαχαχαχα ... ΑΟΥΤΣ! Φέρτε νοσοκόμα, ρε παιδιάαααααα!!!!
              sigpic

Comment

• Αυτή για ωραία την έβαλες; Βέβαια στην Ισπανία αυτή παίζει όντως να θεωρείται Θεά... :xp:
                "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Originally posted by Gift View Post
                  Μια άλλη απορία που έχω είναι πιο εύκολο να βρούμε γυναίκα gamer νεαρής ηλικίας,κάτω των 25 ή άνδρα gamer που έχει καβατζάρει τα 50;

Φαντάζομαι πιο εύκολα γυναίκα κάτω των 25..:Ρ

Comment

• Entaksei penhntarhdes gamers aneksarthtws fyllou kai egw to vlepw dyskolo, 40 to poly tha elega.
                    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                    Kindred, this blade and I.
                    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                    Greek Gaming Videos
                    Greek Final Fantasy Forum

Comment

• 40ρηδες ξερω αρκετους παντως
                      Originally posted by Raf
                      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Εμείς θα γίνουμε παίδες μην ανησυχείτε!Εδώ θα'μαστε!

Originally posted by TenshiKo View Post
                        Αν είναι κούκλος αθλητικός τυπάς δεν είναι του γούστου μου!
                        Δεν είμαι κούκλος αθλητικός τυπάς...Έτσι νομίζει ο tanno...
                        Nintendo I.D.: paixtis
                        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Originally posted by i Have no Equal View Post
                          Φημες λενε οτι ο paixtis σωζει το φορουμ απο την απολυτη ασχημια και αποτελει role-model του συγχρονου gamer..
                          Το λένε και οι φήμες !

Originally posted by paixtis View Post
                          Εμείς θα γίνουμε παίδες μην ανησυχείτε!Εδώ θα'μαστε!
                          Καλά οι περισσότεροι δε θέλετε και πολύ.. 10 χρονάκια ακόμα. :Ρ

Comment

• Καλά οι περισσότεροι δε θέλετε και πολύ.. 10 χρονάκια ακόμα. :Ρ
                            Xalaroua ligo, 20 xronia thelei o megalyteros
                            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                            Kindred, this blade and I.
                            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                            Greek Gaming Videos
                            Greek Final Fantasy Forum

Comment

• μιας και λετε για γυναικες gamers και πως μπορουν να επηρεασουν το gaming η το αντιστροφο οριστε ενας τροπος να βγουν λεφτα μεσα σε τουτη την τρελοεποχη που διανυουμε μεσα απο αυτο

*μπειτε twitch tv ανοιξτε ενα stream διαλεξτε ενα game (το οποιο να εχει κοσμο) βαλτε την αδερφη/ξαδερφη/φιλη/γκομενα/γειτονισσα/θυληκο σκυλο σας σε μια καμερα να παιζει/η να σχολιαζει ενω παιζετε εσεις η ακομα καλυτερα να παιζετε και οι δυο

*μην banarete κανενα streamonster οτι και αν γραφει, απαντατε σε ολα τα σχολια (σεξιστικα/χαζα/τρολλιες και μη) δημιουργηστε ιντριγκες με αλλους streamers αν μπορειτε, καντε δημοσιες σχεσεις δωστε την εντυπωση μιας εντονης προσωπικοτητας (αν δεν εχετε) και κρατηστε ενα σταθερο ωραριο που streαμαρετε , κατα καιρους να γινονται giveaways (δεν ειναι υποχρεωτικο) αν εσεις ή η κοπελα που βαλατε ειναι και skilled gamer ακομα καλυτερα αλλα αν δεν ειστε φροντιστε η κοπελα να εχει ενεργο ρολο σε ολα τα παραπανω τουλαχιστον

*με τον καιρο και αφου αποκτηστε ενα σταθερο κοινο βαλτε donations to support the stream

*profit

**ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ δεν απομακρινετε την κοπελα απο την καμερα ποτε

ολα τα παραπανω γινονται και ΧΩΡΙΣ την συμμετοχη θηλυκης παρουσιας, με την συμμετοχη της ομως επιταχυνεται x100 η επιτευξη του στοχου

Comment

• ^^ Ακριβως... Και να μη νιωθει απο gaming κανενα προβλημα αρκει να δειχνει ωραια.. ;)

Comment

Working...
                                X