Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
Παραβλέποντας την Τάννοια (τάννο + άνοια) να πω πως όταν ήσασταν στο δημοτικό πέρναγε πολύ αργα ο χρόνος επειδή κάθε μέρα ο εγκέφαλος προσλάβανε, επεξεργαζόταν και αποθήκευε νέες πληροφορίες. Κάθε μέρα μάθαινες και κάτι καινούργιο. Έτσι όταν τελείωνες πχ την πέμπτη δημοτικού ένοιωθες λες και είχε περάσει πολύς καιρός γιατί ο εγκέφαλος είχε σύνολο πληροφοριών τελείως διαφορετικό από την τετάρτη. Από τη στιγμή που μπεις σε μια ρουτίνα, κάθε μέρα είναι ίδια. Κάθε μέρα δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω από την προηγούμενη. Οπότε η λύση: νέες εμπειρίες, διάφορα χόμπι, οτιδήποτε μπορεί να γεμίσει τον "σκληρό"
Εγώ ξέρω ότι όταν περνάς καλά,ο χρόνος περνάει γρηγορότερα.Πχ η Β' λυκείου που ήμουν μέσα στο άγχος δεν πέρναγε με τίποτα.Στη Γ' λυκείου που δε με ένοιαζε τίποτα,ούτε που κατάλαβα πότε πέρασε η χρονιά.θέλετε πιο πρόσφατο παράδειγμα;όλο το καλοκαίρι που δούλευα και πέρναγα καλά,δεν κατάλαβα για πότε πέρασε.με εξαίρεση τον αύγουστο που κάθε μέρα τη θυμάμαι λες και κράτησε βδομάδες.Ο χειρότερος μήνας της ζωής μου,δεν πέρναγε με τίποτα.Πολύ δουλειά,άγχος,αλλαγές σε εργασιακό και μη,περιβάλλον,γενικά γαμήθηκε το σύμπαν.Με το που τελείωσε ο Αύγουστος,οι Σεπτέμβριος-οκτώβριος πέρασαν χαλαρά.
Dhladh o kalyteros tropos einai na prospathoume na mathoume anwtera mathimatika, gymnoi sthn plateia ths polhs?
No thanks!
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
Γενικότερα όσο μεγαλώνουμε και πολλαπλασιάζονται τα νευρικά κύτταρα, μας φαίνεται ότι ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα γιατί επεξεργάζεται ο εγκέφαλος τις πληροφορίες γρηγορότερα, δεν ξέρω αν οι νεες εμπειρίες κ πληροφόριες σου δίνουν την αίσθηση οτι περνάει πιο αργά ο χρόνος αλλά σίγουρα περνάει καλύτερα
Και θα συνιστούσα στην ηλικία σας να μην πίνετε πολύ!!
Dhladh o kalyteros tropos einai na prospathoume na mathoume anwtera mathimatika, gymnoi sthn plateia ths polhs?
No thanks!
εεε συγκεκριμενοποιεις τωρα... πχ αν φετος εισαι ολη μερα σπιτι δουλεια ενω του χρονου αποφασισεις να μαθεις πιανο και γαλλικα, του χρονου θα δεις πως θα σου φανει ο χρονος σαν να εισαι παλι στο λυκειο
Originally posted by Raf
Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Γενικότερα όσο μεγαλώνουμε και πολλαπλασιάζονται τα νευρικά κύτταρα
Αυτό όμως νομίζω πως σταματάει στα 19 (που θεωρείται βιολογικά το "peak" της ευφυίας), από εκεί και μετά ο εγκέφαλος σταματάει ν' αναπτύσσεται και αντίθετα υποχωρεί σιγά - σιγά.
Comment