Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γυναίκες gamers

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tanno για πες το ρε
    τικι-τικι
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Κάνε τον Κιμ Γιονγκ Ουν.
      κατ-κατ.gif
      sigpic

Comment

• Den pianw to skeptiko alla ekana ena meme

"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Originally posted by Somari View Post
          Θέλετε κολπάκι που να σας κάνει πιο αργό το lvl-up?
          Ναι, αντε πες το μας εσκασες.
          Do a barrel roll!

Comment

• Παραβλέποντας την Τάννοια (τάννο + άνοια) να πω πως όταν ήσασταν στο δημοτικό πέρναγε πολύ αργα ο χρόνος επειδή κάθε μέρα ο εγκέφαλος προσλάβανε, επεξεργαζόταν και αποθήκευε νέες πληροφορίες. Κάθε μέρα μάθαινες και κάτι καινούργιο. Έτσι όταν τελείωνες πχ την πέμπτη δημοτικού ένοιωθες λες και είχε περάσει πολύς καιρός γιατί ο εγκέφαλος είχε σύνολο πληροφοριών τελείως διαφορετικό από την τετάρτη. Από τη στιγμή που μπεις σε μια ρουτίνα, κάθε μέρα είναι ίδια. Κάθε μέρα δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω από την προηγούμενη. Οπότε η λύση: νέες εμπειρίες, διάφορα χόμπι, οτιδήποτε μπορεί να γεμίσει τον "σκληρό"

Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός, έχω πιει 4 μπύρες, αλλιώς edit αύριο
            Originally posted by Raf

Comment

• Και γω έχω πιει 4 τσίπουρα αλλά σε πιάνω.Συνέχισε τα λες ωραία!
              Nintendo I.D.: paixtis
              3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Χιπς!
                Νομίζω με τόσο αλκοολ, γενικότερα η ροή του χρόνου γίνεται σχετικιστική
                Originally posted by Raf

Comment

• Οπότε χρειαζόμαστε θεωρία πεδίου για να επιλύσουμε το πρόβλημα!!!!
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Εγώ ξέρω ότι όταν περνάς καλά,ο χρόνος περνάει γρηγορότερα.Πχ η Β' λυκείου που ήμουν μέσα στο άγχος δεν πέρναγε με τίποτα.Στη Γ' λυκείου που δε με ένοιαζε τίποτα,ούτε που κατάλαβα πότε πέρασε η χρονιά.θέλετε πιο πρόσφατο παράδειγμα;όλο το καλοκαίρι που δούλευα και πέρναγα καλά,δεν κατάλαβα για πότε πέρασε.με εξαίρεση τον αύγουστο που κάθε μέρα τη θυμάμαι λες και κράτησε βδομάδες.Ο χειρότερος μήνας της ζωής μου,δεν πέρναγε με τίποτα.Πολύ δουλειά,άγχος,αλλαγές σε εργασιακό και μη,περιβάλλον,γενικά γαμήθηκε το σύμπαν.Με το που τελείωσε ο Αύγουστος,οι Σεπτέμβριος-οκτώβριος πέρασαν χαλαρά.
                    Carpe diem

Comment

• Dhladh o kalyteros tropos einai na prospathoume na mathoume anwtera mathimatika, gymnoi sthn plateia ths polhs?

No thanks!
                      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                      Kindred, this blade and I.
                      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                      Greek Gaming Videos
                      Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Γενικότερα όσο μεγαλώνουμε και πολλαπλασιάζονται τα νευρικά κύτταρα, μας φαίνεται ότι ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα γιατί επεξεργάζεται ο εγκέφαλος τις πληροφορίες γρηγορότερα, δεν ξέρω αν οι νεες εμπειρίες κ πληροφόριες σου δίνουν την αίσθηση οτι περνάει πιο αργά ο χρόνος αλλά σίγουρα περνάει καλύτερα

Και θα συνιστούσα στην ηλικία σας να μην πίνετε πολύ!!

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
                          Dhladh o kalyteros tropos einai na prospathoume na mathoume anwtera mathimatika, gymnoi sthn plateia ths polhs?

No thanks!
                          εεε συγκεκριμενοποιεις τωρα... πχ αν φετος εισαι ολη μερα σπιτι δουλεια ενω του χρονου αποφασισεις να μαθεις πιανο και γαλλικα, του χρονου θα δεις πως θα σου φανει ο χρονος σαν να εισαι παλι στο λυκειο
                          Originally posted by Raf

Comment

• Originally posted by TenshiKo View Post
                            Γενικότερα όσο μεγαλώνουμε και πολλαπλασιάζονται τα νευρικά κύτταρα
                            Αυτό όμως νομίζω πως σταματάει στα 19 (που θεωρείται βιολογικά το "peak" της ευφυίας), από εκεί και μετά ο εγκέφαλος σταματάει ν' αναπτύσσεται και αντίθετα υποχωρεί σιγά - σιγά.
                            "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Εχω ακουσει πολλες θεωριες για αυτο το peak... 19, 25, ποτέ... κλπ

(ωπα και οχι peak ευφιίας αλλά ίσως ταχύτητας επεξεργασίας, αλλιώς όλοι οι εφευρέτες θα ήταν teens)
                              Originally posted by Raf

Comment

• Originally posted by Somari View Post
                                (ωπα και οχι peak ευφιίας αλλά ίσως ταχύτητας επεξεργασίας, αλλιώς όλοι οι εφευρέτες θα ήταν teens)
                                Ναι, αυτό.
                                "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Working...
                                X