Καποιος αλλος ειναι κρυφοαδερφη στη συγκεκριμενη περιπτωση μαλλον:tanno::tanno::tanno:
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Γυναίκες gamers
Collapse
X
-
Μάθατε ότι ταξίδευα για Ολλανδία σήμερα και είπατε να τα κάνετε μπάχαλο ε?
Ναι οι περισσότερες που ασχολούνται δεν έχουν και ιδιαίτερη θηλυκότητα, το ίδιο όμως ισχύει και για τα αρσενικά εν τέλη.
Εκτός κι αν εννοείς πως ούτε τα αρσενικά έχουν ιδιαίτερη θυληκότητα, οπότε μαζί σου!!!Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Den kserw gia esas alla egw ama megalwsw tha ginw kyknos kai tha to metaniwsete oloi!"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Originally posted by NickTG View PostΥπάρχει κάποια έρευνα για αυτό;
Σοβαρά τώρα, φτάνει μ' αυτήν την καραμέλα. Αν διαφωνείς γράψε το, η κατάθεση προσωπικής εμπειρίας θ' αρχίσει σε λίγο να θεωρείται κατάθεση δεισιδαιμονίας αν συνεχίσουμε έτσι."Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
Comment
-
Στερεοτυπα FTW... Υπαρχουν γυναικες gamers και ειναι και πολυ ομορφες πολλες φορες, εχει τυχει να γνωρισω και τετοια οποτε δεν ειναι και τοσο σπανιο φαινομενο.. Τωρα οποιος "κυκλοφορει" περισσοτερο στον πραγματικο κοσμο(4D, 1000fps FTW) γνωριζει και περισσοτερες γυναικες(οποτε περισσοτερες πιθανοτητες να βρει γυναικα gamer). Οποιος δεν εχει τοσες κοινωνικες επαφες και κρινει με οτι θυμαται απο τη σχολη του/σχολειο και απο το τι βλεπει στις καφετεριες που παει τοτε θα εχει και στρεβλωμένη αποψη..
PS: Δεν "κυκλοφορω" πολυ στην τυχη την πετυχα(και δεν εγινε και τιποτα)..
Comment
-
Originally posted by TheCursed View PostΥπάρχει κάποια έρευνα που να αποδεικνύει πως είσαι άνθρωπος;
Σοβαρά τώρα, φτάνει μ' αυτήν την καραμέλα. Αν διαφωνείς γράψε το, η κατάθεση προσωπικής εμπειρίας θ' αρχίσει σε λίγο να θεωρείται κατάθεση δεισιδαιμονίας αν συνεχίσουμε έτσι.
Δηλαδη γραφεις απο προσωπικη εμπειρια για την πλειονοτητα ολων των gamers.
Υποθετω τους εχεις γνωρισει ολους. Μαλιστα.
Στερεοτυπα μερος 3ο.
Comment
-
Originally posted by NickTG View PostΔηλαδη γραφεις απο προσωπικη εμπειρια για την πλειονοτητα ολων των gamers.
Υποθετω τους εχεις γνωρισει ολους. Μαλιστα.
Enpsty, τι ακριβώς εννοείς; Γιατί είναι διφορούμενο αυτό που έγραψες..."Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
Comment
-
Originally posted by TheCursed View PostΌταν χάσω την ελευθερία να κάνω το πρώτο ή όταν το δεύτερο γίνει απαραίτητη προϋπόθεση για να έχω γνώμη επί του θέματος, σε παρακαλώ να μ' ενημερώσεις.
Μιας και δεν θα γίνει κάτι τέτοιο μπορείς να συνεχίσεις έτσι.
Και εγώ μπορώ να συνεχίσω να γράφω πως αυτά που γράφεις είναι αβάσιμες γενικότητες που αντικατοπτρίζουν τη ζωή σου.
Comment
-
Comment