Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Σε ένα μέρος που γαζώνουν την αστυνομία και μετά για να μπει αυτή σε ένα χωριό φέρνουν τη μισή δύναμη τους εκεί, εσύ θα πήγαινες να μπλέξεις με ντόπια;
Όσο για αυτό με τα Σάββατα, όταν ένα μέρος βγάζει τη φήμη ότι έχει γυναίκες, εξαιτίας αυτόυ τελικά καταλήγει στο άλλο άκρο. Αν σε αυτό συνυπολογίσεις ότι μιλάμε για επαρχία κιόλας, μπορείς να φανταστείς για τι κατάσταση μιλάμε
Δεν ήταν αστείο.Δεν είναι αστείο,ένας άνθρωπος να τελειώνει πανεπιστήμιο έστω και μετά από 10 χρόνια και να μην ξέρει βασική ορθογραφία.Δείχνει ότι το σύστημα έχει αποτύχει.Επίσης η προστακτική κομμένη,ναι;
Πρόσεξε εσύ πώς μιλάς πρώτα και μετά θα κόψω και γω τις προστακτικές!Επίσης αν με έχεις δει πώς γράφω εδώ και γενικά σπανίως κάνω ορθογραφικά λάθη...Εκ παραδρομής το'γραψα έτσι...
Nintendo I.D.: paixtis 3ds friend code: 2664-2347-7128
Όταν κάνεις υποθέσεις και βγάζεις συμπεράσματα για ένα ολόκληρο γκρουπ ανθρώπων και μιλάς αρνητικά για αυτούς τότε μην περιμένεις καλύτερη συμπεριφορά.Εσύ το ξεκίνησες,εγώ το τελειώνω.
Σε ένα μέρος που γαζώνουν την αστυνομία και μετά για να μπει αυτή σε ένα χωριό φέρνουν τη μισή δύναμη τους εκεί, εσύ θα πήγαινες να μπλέξεις με ντόπια;
Αυτό συμβαίνει σε ΕΝΑ χωριό σε όλη την Κρήτη...
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Όταν κάνεις υποθέσεις και βγάζεις συμπεράσματα για ένα ολόκληρο γκρουπ ανθρώπων και μιλάς αρνητικά για αυτούς τότε μην περιμένεις καλύτερη συμπεριφορά.Εσύ το ξεκίνησες,εγώ το τελειώνω.
Ποιες υποθέσεις κάνω!Το είπαν και τα παιδιά πιο πάνω.Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν λίγο πολύ εδώ και δεκαετίες εκεί κάτω.Αλλού σε μικρότερο αλλού σε μεγαλύτερο βαθμό!
Nintendo I.D.: paixtis 3ds friend code: 2664-2347-7128
Μόνο εγώ έκανα αναφορά πιο πριν και αυτό που του είπα ήταν να μην μπλέξει με ντόπια και να μην βγαίνει Σάββατα. Δεν είπα αν είναι 100 χρόνια πίσω ή μπροστά... Κατά τα άλλα αν θέλετε να λύσετε τις όποιες διαφορές μπορείτε να το κάνετε και απο πμ.
Αυτό συμβαίνει σε ΕΝΑ χωριό σε όλη την Κρήτη...
Με την ίδια λογική αν δεν είχε γίνει εκείνο το περιστατικό θα λέγαμε ότι αυτό δεν συμβαίνει και καθόλου; τεσπα, ας μην ανοίξουμε τέτοια κουβέντα, η ουσία είναι ότι πηγαίνοντας εκεί φοιτητής πρέπει να έχεις υπόψιν ότι είναι πιθανό να δεις πράγματα που δεν υπήρχαν στον τόπο σου.
Οι κρητικοί είναι ιδιαίτερος λαός, και απ' ό,τι λέγεται, των άκρων. Θα έχω όλο τον χρόνο να τους μελετήσω.
Το οτι έχει πολλές γυναίκες μου το' χουν πει πολλοί αλλά δε ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχει στην καθημερινή ζωή, εκτός και αν επικρατεί γενική αγαμία και δίνουν ευκολότερα δικαίωμα. Εγώ πάντως δεν είμαι τύπος που το κυνηγάει τρελά και ούτε είμαι φαν του σαββατόβραδου, οπότε σε αυτό τουλάχιστον είμαστε καλυμμένοι.
Βεβαίως αν υπολογίσεις πως μέχρι τώρα στη ζωή μου μονίμως ζούσα σε νησί 3000 κατοίκων, κάθε πράγμα σχεδόν θα είναι καινούργιο για 'μένα.
η ουσία είναι ότι πηγαίνοντας εκεί φοιτητής πρέπει να έχεις υπόψιν ότι είναι πιθανό να δεις πράγματα που δεν υπήρχαν στον τόπο σου.
Αυτό ισχύει οπουδήποτε και αν πας.
Το οτι έχει πολλές γυναίκες μου το' χουν πει πολλοί αλλά δε ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχει στην καθημερινή ζωή
Όταν ακούω κάτι τέτοια γελάω. Δηλαδή τους άντρες τι τους κάνανε σε ολόκληρη την Κρήτη; Το μόνο που μάλλον ισχύει είναι πως στη σχολή που διάλεξες θα έχει κυρίως κοπέλες. Από κει και πέρα στον έξω κόσμο θα είναι πολύ πιο ισορροπημένα τα πράγματα.
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Paixtis δε φτανει που προσβαλεις και γενικευεις για μια ολοκληρη κοινωνια ζητας και τα ρεστα μετα. Προσωπικα επαθα πλακα με τους Κρητικους, οι ανθρωποι ειναι πολυ μπροστα απο μας οχι πισω. Μακαρι να τους μοιαζαμε, θα μασταν λιγοτερο μιζεροι και παθητικοι σα κοινωνια και περισσοτερο αυτοδυναμοι και αυταρκεις.
Το να μη μπλεξει με κρητικια επισης ειναι αστειο, δε παει σε χωριο στο Ρεθυμνο παει.
Straier προφανως αυτο ισχυει παντου ομως στη Κρητη η διαφορα που βιωσα εγω τουλαχιστον ειναι πολυ πιο κοντα στο να πεις οτι πας σε αλλη χωρα παρα σε αλλο μερος της Ελλαδας.
Comment