Αλήθεια; Έχετε net στο βαπόρι; Πως είναι, σε ποντοπόρα είσαι; Από που γύρισες;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τι έχετε σπουδάσει;
Collapse
X
-
Exoume doryforikh syndesh mono otan eimaste konta sta limania.
H syndesh an rwtas pws einai tote einai ok arketa kalh.
Eimai se container ship.
To round pou ekana to teleftaio 7mhno htan Ellada-Italia-Galia-Ispania-Germania-Agglia kai ta idia pros ta pisw. (Den lew limania se kathe xwra giati tha grapsw polla).
To vapori efoswn afth th fora epiane Ellada ksemparkara apo edw."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Συγχαρητήρια!
Προσπάθησε να μη σκέφτεσαι τις "μελλοντικές προοπτικές", το "επίπεδο του τμήματος" και δεν ξέρω τι άλλο και απόλαυσε το αντικείμενο και αυτά που έχει να σου προσφέρει. Αν μάθεις αυτά που πρέπει, το αγαπήσεις και δείξεις ενδιαφέρον δε θα χαθείς, πίστεψέ με.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Συγχαρητήρια Raf! Πραγματικά μπράβο, κάθε επιτυχία και καλή πρόοδο! Και φυσικά καλή φοιτητική ζωή!
Comment
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Η πρώτη μου επιλογή ήταν το αντίστοιχο τμήμα φιλολογίας στο ίδιο μέρος, μα το έχασα για 50 μόρια. Τώρα, η ιστορική επιστήμη (γιατί μάλλον θα διαλέξω αυτή τη κατεύθυνση έναντι του αρχαιολογικού) είναι αρκετά συναρπαστική, και αυτό που ζητάω στη παρούσα φάση είναι εμβάθυνση στην επιστημονική μέθοδο.
Comment
-
Τι ωραία νέα, πολλά συγχαρητήρια . Όχι απλώς πέρασες σε ένα ενδιαφέρον τμήμα, αλλά και στο Ρέθυμνο.
Άντε, καλό ξεκίνημα και όπως είπε και ο Titus μη σκέφτεσαι τόσο το μέλλον, όσο το παρόν και το τι θα κερδίσεις μέσω της σχολής. Βέβαια μην τα φορτώσεις όλα στον κόκορα και επικεντρωθείς αποκλειστικά στη φοιτητική ζωή, τα ελληνικά πανεπιστήμια μπορούν να σου παρέχουν πολύ σημαντικά εφόδια για το μέλλον, αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να μην αφήσεις τις όποιες ευκαιρίες να περάσουν.
Comment
-
Καλή αρχή κι από μένα, είμαστε και γείτονες.
Άντε, καλό ξεκίνημα και όπως είπε και ο Titus μη σκέφτεσαι τόσο το μέλλον, όσο το παρόν και το τι θα κερδίσεις μέσω της σχολής. Βέβαια μην τα φορτώσεις όλα στον κόκορα και επικεντρωθείς αποκλειστικά στη φοιτητική ζωή, τα ελληνικά πανεπιστήμια μπορούν να σου παρέχουν πολύ σημαντικά εφόδια για το μέλλον, αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να μην αφήσεις τις όποιες ευκαιρίες να περάσουν.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Comment
Comment