Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τι έχετε σπουδάσει;
Collapse
X
-
Σε ποιον;Originally posted by sOLiD SNAKE View PostΚαλά δεν την παλεύουν αρκετοί καθηγητές
. Εγώ θυμάμαι μια φορά πήγα να βοηθήσω έναν καθηγητή των Ηλ.Μηχ. πατρας να φτιάξει το γραφείο του και μας έβαλε να μετακινούμε ένα έπιπλο σε ένα άδειο δωμάτιο επί 40 λεπτά. Το γυρίζαμε από εδώ, το γυρίζαμε από εκεί, ένα εκατοστό δεξιά, μισό χιλιοστό αριστερά δεν του άρεσε πουθενά :kill:. Δεν παρεξηγώ όμως γιατί όσοι μπαίνουν σε τέτοιες σχολές βγαίνουν με ψυχολογικά, φαντάσου να ασχολείται ο άλλος 10-20 χρόνια με το αντικείμενο, μιλάμε για κλινικές περιπτώσεις
.
Leave a comment:
-
Καλά δεν την παλεύουν αρκετοί καθηγητές
. Εγώ θυμάμαι μια φορά πήγα να βοηθήσω έναν καθηγητή των Ηλ.Μηχ. πατρας να φτιάξει το γραφείο του και μας έβαλε να μετακινούμε ένα έπιπλο σε ένα άδειο δωμάτιο επί 40 λεπτά. Το γυρίζαμε από εδώ, το γυρίζαμε από εκεί, ένα εκατοστό δεξιά, μισό χιλιοστό αριστερά δεν του άρεσε πουθενά :kill:. Δεν παρεξηγώ όμως γιατί όσοι μπαίνουν σε τέτοιες σχολές βγαίνουν με ψυχολογικά, φαντάσου να ασχολείται ο άλλος 10-20 χρόνια με το αντικείμενο, μιλάμε για κλινικές περιπτώσεις
.
Leave a comment:
-
Ο τύπος έχει γενικότερα θέματα. Θυμάμαι γνωστός μου να μου λέει ιστορίες ότι ωρυόταν πως ο ήταν συμφοιτητής με το νανόπουλο και αυτός του έκλεβε τις ιδέες (που σαι σομαρι να κραξεις). Είναι και ίδιος με τον simpson τον αριστερά στη φώτο http://images2.fanpop.com/images/pho...6-1024-768.jpg και έτρωγε δούλεμα και για αυτό.Originally posted by Xeno View PostΜιας και λεμε για πανεπιστημια...
http://freddos.sport24.gr/2013/01/29/5827/
Τι τους ταϊζουν τους φυσικους εκεί στην πατρα θα ήθελα να ξερα... εγώ είχα έναν ο οποίο ήταν ίδιος ο larry... όταν τον πρωτοείδα κόντεψα να σκάσω στα γέλια
Leave a comment:
-
-
Γινε δασκαλα η κατι τετοιο γυναικειο, τα animation και αυτα καντα Hobby imo..
Leave a comment:
-
Η εμποροπλοιάρχων και η μηχανικών είναι σχολές που δεν υπάγονται στο υπουργείο παιδείας και έτσι δεν λειτουργούν με τους ίδιους κανονισμούς.
Leave a comment:
-
E den exei tourismous h diavazeis h poulas patates.
Oxi, Ellada sthn Mhxaniona, Thessalonikh spoudasa Paixtis.
Leave a comment:
-
Sth dikh mou sxolh an emenes parapanw apo 1 mathima exanes to eksamhno , an exanes 2 eksamhna se petousan apo thn sxolh.
Leave a comment:
-
Έχεις πειραματιστεί σε κάποιο πρόγραμμα τύπου photoshop?Originally posted by TenshiKo View PostΕντάξει απο αυτό έχω, παράλληλα με τη σχολή θα δουλεύω να μαζέψω λεφτά και μετά ευελπιστώ να πάω σε μια σχολή για animation.
Κατα πόσο θα τα καταφέρω δεν ξέρω γιατί θέλω να μείνω και μόνη μου.
Leave a comment:
Leave a comment: