Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι έχετε σπουδάσει;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Lol περνάω εγώ έξω τότε . My bad.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ο Bigboss είναι γεολόγος!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    ΒΒ κατηγορείς τους φυσικούς για τα χρόνια που κάνουν να τελειώσουν τη σχολή τους, ενώ δεν ξέρεις εσύ ο ίδιος σε ποιον κλάδο ανήκει η δικιά σου σχολή; Έλα, πέρνα έξω ήσυχα και ωραία, χωρίς να το κάνεις πάλι θέμα .

Τέλος πάντων, λες το προφανές, απλά κάπου μέσα δε μου είναι ξεκάθαρο αν θέλεις να την πεις στον παίχτη επειδή άργησε, ή στους φυσικούς γενικά και αόριστα επειδή αργούν. Από εκεί και ύστερα, νομίζω είναι δεδομένο ότι το φυσικό εντάσσεται σε μία από τις 5 δυσκολότερες σχολές της Ελλάδος, για πολλούς και διάφορους λόγους. Οι καθηγητές μπορεί όντως να είναι ένας από αυτός, αλλά το βαρύ πρόγραμμα μαθημάτων σε συνδυασμό με τα ντουβάρια φοιτητές μάλλον είναι ο βασικότερος λόγος που ο ΜΟ είναι υψηλός.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Έχω υπάρξει φοιτητής γεωλογικού Θεσ/νικης για ένα χρόνο,φοιτητής φυσικού Ιωαννίνων για ένα εξάμηνο κ οφείλω να πω ότι δεν συγκρίνονται με το φυσικό Θεσ/νίκης ούτε σε ανωμαλία καθηγητών ούτε σε πλήθος μαθημάτων κ δυσκολία μαθημάτων κ εξετάσεων.Οπότε έχω μέτρα σύγκρισης κ ξέρω πολύ καλά τι λέω.Αλλά η αλήθεια αν ξεκινούσα πριν ένα χρόνο το φυσικό Θεσ/νίκης θα το έβγαζα 4ετία σίγουρα,το γεωλογικό 3ετία κ το φυσικό Ιωαννίνων κάπου εκεί.Οπότε όλα συμβάλουν κ η βαρεμαρα μ αλλά κ όλοι οι άλλοι παράγοντες π ανέφερα!

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    οκ ειχα την εντύπωση πως είναι.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Mα η γεωπονία δε μετράει σαν θετική επιστήμη... (η γεωλογία είναι )

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Originally posted by TenshiKo View Post
    Altair δε με νοιάζει πια τι κάνεις, μπήκε ο Aion στη ζωη μου.
    Εμενα? Έναν απλό υδραυλικό? Κάποιον που όλη μέρα ξεβουλώνει σωλήνες και πατάει χελώνες, ενώ την νύχτα δουλεύει και σαν ταξιτζής για να βγει το νυχτοκάματο?

A ρε wesker, άτιμη κοινωνία.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Wat?
    Πότε το γεωπονικό μπήκε στη ΣΘΕ;
    το γεωπονικό δεν ανήκει στην ΣΘΕ, δεν το έβαλα μέσα, το ανέφερα ως θετική επιστήμη.

edit:
    τώρα είδα πως το έβαλα και αυτο μεσα στην παρένθεση των ΣΘΕ, εντάξει απο κεκτημένη ταχύτητα το έβαλα

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Wat?

Πότε το γεωπονικό μπήκε στη ΣΘΕ;

Εγώ θα απαντήσω στον BigBoss με ερώτηση:

Τι είδους επιστήμονες ήταν οι πιο γνωστές ευφυίες;

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    και επειδη το thread εγινε απο γυναικα το επομενο thread ξερετε τι ερωτηση θα εχει ετσι?

ολη η γυναικεια σοφια μαζεμενη ανα τους αιωνες σε μια ατακα απο την Steffi

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Δεν είπα πως δεν είναι δύσκολη σχολή αλλά δεν είναι η μοναδική δύσκολη σχολή. Δεν μπορώ να πω αν είναι δυσκολότερη απο μια άλλη καθως δεν έχω μέτρο σύγκρισης δηλαδή δεν πήρα πτυχίο από φυσικό,χημικό,γεωλογικό ή φυσικό γεωπονία ηλεκτρολόγων μηχανικών για να πω ποια εμένα μου φάνηκε πιο δύσκολη σχολή γιατί όπως είπα δεν έχω μέτρο σύγκρισης.

Αυτά που μπορώ να πω γενικά είναι πως όλες οι σχολές θετικών επιστημών (γεωλογία, φυσική, μαθηματικά, πληροφορική,βιολογία) το χημικό, το γεωπονικό δεν είναι εύκολες σχολές (δηλαδή καμία σχέση με κάτι παιδαγωγικά κτλ) και θέλουνε διάβασμα αλλιως ή δεν θα πάρεις ποτέ πτυχίο ή θα πάρεις σε καμιά δέκα χρόνια. Επίσης περίεργοι καθηγητές υπάρχουνε σε όλες τις σχολές, αλλά και πάλι αν διαβάσεις καλά και δεν είσαι και άτυχος μπορεί να περάσεις το μάθημα του περίεργου και με την πρώτη. Δηλαδή αν χρειάζεσαι 8+ χρονια για να πάρεις πτυχίο απο μια σχολή αυτό οφείλεται στο ότι εσύ δεν διάβαζες και όχι στο ότι ο τάδε καθηγητής είναι περίεργος ή τα μαθήματα είναι πανδύσκολα. Άρα το φυσικό, αν ισχύει αυτό που είπε ο παιχτης για 8 χρονια, έχει φοιτητές που στα πρώτα 4 χρονια της σχολής ίσως και περισσότερο κάνουνε τουρισμό στη Θεσσαλονίκη και όταν αρχίζουνε να γκρινιάζουνε οι γονεις για τα λεφτά που στέλνουνε και για τα νοίκια στρώνουνε την κωλάρα τους (για όσους δεν είναι απο σαλονίκη και νοικιάζουνε διαμέρισμα)

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Καλα μην το πας στο αλλο ακρο. Η κοπελα μου φυσικος τελειωσε και μου περιεγραφε παρα πολλα σκηνικα που συνεβαιναν εντος του πανεπιστημιου, που ηταν για γελια. Η δικια μου ενσταση ηταν στο οτι ο παιχτης χρησιμοποιησε το μεσο ορο ως δικαιολογια για τη δικια του καθυστέρηση. Το οτι ειναι δυσκολη σχολη (δυσκολοτερη απο πολλες αλλες) ειναι γεγονος, κατι που γιγαντωνεται με την περιέργεια διαφορων καθηγητων.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Εμείς του Φυσικού συνήθως έχουμε μεγάλους μέσους όρους αποφοίτησης.Στο Θεσ/νίκης το νούμερο αγγίζει τα 8 χρόνια....
    τόσο καλούς φοιτητές έχει το φυσικό θεσσαλονίκης;;;;... γιούργια

μετά πως να μην μας χλευάζουνε οι ξένοι.

α εν τω μεταξύ και άλλες σχολές είναι δύσκολες (πχ ολες των θετικών επιστημών, πολυτεχνείο, χημικό, γεωπονικό κτλ) αλλά δεν χρειάζονται οι φοιτητές 8ετία και βάλε για να τελειώσουνε γιατί Δ-Ι-Α-Β-Α-Ζ-Ο-Υ-Ν-Ε κανείς δεν πήρε πτυχίο χωρίς να έχει κουραστεί εκτός απο τα κομματόσκυλα ίσως.

Originally posted by Vaynard View Post
    αληθεια εσεις του φυσικου παιρνετε το πτυχιο μαζι με την συνταξη?
    (hint *δεν θα παρετε συνταξη:troll

πάλια κάποιοι έπαιρναν πτυχίο όταν έβγαινε η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ ανάλογα με την παράταξη, τώρα ισχύουν αυτά;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Κλασική δικαιολογία.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Εμείς του Φυσικού συνήθως έχουμε μεγάλους μέσους όρους αποφοίτησης.Στο Θεσ/νίκης το νούμερο αγγίζει τα 8 χρόνια....

Leave a comment:

Working...
X