Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι έχετε σπουδάσει;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Προπτυχιακό: Πληροφορική στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
    Μεταπτυχιακό: Human-Centred Interactive Technologies στο University of York

Τώρα αν θα ακολουθήσει τίποτε άλλο θα δείξει.

Ιστορία της τέχνης θα είναι ωραία, απλά θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για γερό ψάξιμο από εκεί και ύστερα. Κλασική συμβουλή που δίνω σε όλους τους νέους φοιτητές ή/και στους μαθητές είναι να έχουν στο μυαλό τους ένα πλάνο για το μέλλον γιατί από την ηλίθια ελληνική φοιτητική φούσκα δύσκολα γλυτώνεις και καταλήγεις να τρως μπουγάτσες αντί να διαβάζεις.

Edit:

ego den spoudasa tipota.oute doulevo
    Επιτέλους απαντήθηκε ένα ερώτημα που όλο το forum είχε, έστω και αν κανένας δεν το εξέφραζε .

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Originally posted by wesker View Post

αφελης ερωτηση:

αληθεια εσεις του φυσικου παιρνετε το πτυχιο μαζι με την συνταξη?
    (hint *δεν θα παρετε συνταξη:troll

Leave a comment:

• wesker
    replied

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Είμαι επί πτυχίο στο Φυσικό Θεσ/νίκης(ΤΟ παλούκι).Το καθυστέρησα λίγο αλλά κοντεύω να τελειώσω όπου να'ναι.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by TenshiKo View Post
    @Tanno Οι φίλοι μου τα πουλάνε σε κάτι ραπάδες της κακιάς ώρας :Ρ Και ξέρω κάτι ψιλά απο Αdobe , εγώ cartoon animation θέλω να κάνω
    Αν οι φίλοι σου τα πουλάνε σε ραπάδες της κακιάς ώρας, άσε τους ραπάδες ν' αυτοκτονήσουν με τα ναρκωτικά τους. χαχαχαχαχαχαχα

Αν θέλεις να γίνεις cartoon animator, τράβα βρες κάποια σχολή με 3D animation και πλήρωνε χρυσό!

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Ψηφιακά Συστήματα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και είμαι επίσης επί πτυχίο. Θεωρητικά τουλάχιστον. Η αλήθεια είναι οτι δεν με ενδιαφέρει και πολύ η σχολή και ασχολούμαι με διάφορα άλλα αυτή την περίοδο αλλά λέω να κάτσω κάποτε να διαβάσω να πάρω το πτυχιάκι μου έτσι για να λέω πως το χω.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    "μπηκε"

Leave a comment:

• TenshiKo
    replied
    Altair δε με νοιάζει πια τι κάνεις, μπήκε ο Aion στη ζωη μου.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Σαφώς πιο ενδιαφέρουσα η μηχανολογία από τη διακόσμηση.
    fuck to the yeah.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Όχι δεν τα έφτιαξε η μάνα μου.Ένα παλιό love interest που ρίξαμε κι ένα,μου τα έφτιαξε.αλλά ως εκεί,πλέον φιλαράκια.Αυτή έχει σχέση με έναν τύπο,εγώ έχω σχέση με τις κονσόλες μου.

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Η ηλικία για σεξουαλική συναίνεση στην Ελλάδα είναι εδώ και χρόνια τα 15.

On-topic τώρα

Φέτος παίρνω πτυχίο μηχανολογίας από το ΤΕΙ Πειραιά.
    Σαφώς πιο ενδιαφέρουσα η μηχανολογία από τη διακόσμηση.

Leave a comment:

• TenshiKo
    replied
    Επίσης,εγώ είμαι πιο πολύ ο τύπος σου,μόλις έφαγα μια κρέπα κι ένα σάντουιτς,αλλά μου τα έφτιαξε άλλη,μη ζηλέψεις.

Επίσης,πλέον στην Ελλάδα,η νόμιμη ηλικία είναι τα 16 και κάτι άκουσα ότι το κάνανε στα 13,αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
    Δεν εκπλήσσομαι καθόλου μπορώ να πω. :Ρ

@Tanno Οι φίλοι μου τα πουλάνε σε κάτι ραπάδες της κακιάς ώρας :Ρ Και ξέρω κάτι ψιλά απο Αdobe , εγώ cartoon animation θέλω να κάνω

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by TenshiKo View Post
    Εγώ είμαι ο Azra απο 'δω και πέρα; Να ξέρω δηλαδή :Ρ

Ντάξει Τάννο ήμουν 800% σίγουρη ότι εσύ αποκλείεται να είχες ασχοληθεί μόνο με ένα πράγμα !! Εχω πολλούς φίλους που έχουν τελειώσει μουσική τεχνολογία αλλά απο δουλειά τίποτα...
    Ναι, αφού αποκαλύφθηκες πριν. Σε λένε Azrael όχι Αγγέλικο Παιδί.

Δεν χρειάζεται. Το να είσαι μουσικός παραγωγός έχει και τα πλεονεκτήματα του. Αρκεί να έχεις χωθεί με τα μούτρα σου στο επάγγελμα αυτό. Όσοι παράγουν μουσικά κομμάτια, είτε γίνονται εμπορικές επιτυχίες, είτε τα παίζεις σε underground φάσεις. ;)

Κι όμως, ασχολούμαι και με τα 2.

Απλά για να βάλω το γαμημένο Adobe Master Collection CS6(όσοι είναι γραφίστες, ξέρουν) στα macintosh, πρέπει να αναβαθμίσω το Macintosh OS.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Έχω τελειώσει Τουριστικές Επιχειρήσεις.Το καλοκαίρι δούλευα σε ξενοδοχείο,ρεσεψιόν,νυχτερινή βάρδια.Φέτος,λογικά θα ξαναπάω,εκτός κι αν κάτσει κάτι άλλο που υπολογίζω και περιμένω.
    Επίσης,εγώ είμαι πιο πολύ ο τύπος σου,μόλις έφαγα μια κρέπα κι ένα σάντουιτς,αλλά μου τα έφτιαξε άλλη,μη ζηλέψεις.
    Επίσης,πλέον στην Ελλάδα,η νόμιμη ηλικία είναι τα 16 και κάτι άκουσα ότι το κάνανε στα 13,αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Leave a comment:

• Somari
    replied

Leave a comment:

Working...
X