Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι έχετε σπουδάσει;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• TenshiKo
    replied
    Originally posted by 丹野 View Post
    Εσύ βρε, Azra, για πες μας τι σπούδασες για να δούμε.
    Εγώ είμαι ο Azra απο 'δω και πέρα; Να ξέρω δηλαδή :Ρ

Ντάξει Τάννο ήμουν 800% σίγουρη ότι εσύ αποκλείεται να είχες ασχοληθεί μόνο με ένα πράγμα !! Εχω πολλούς φίλους που έχουν τελειώσει μουσική τεχνολογία αλλά απο δουλειά τίποτα...

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by TenshiKo View Post
    Γιατί αυτό ;
    Κατά την αντίληψή μου, έτσι λειτουργούν οι άνθρωποι γενικότερα.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    μα τα πάντα θες να κάνεις ρε ταννο? ποιός είσαι; ο Παπακαλιάτης είσαι ;

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Έχω πτυχίο Μουσικής με Τεχνολογίας. Είμαι και Dj, κάτι που ξέρετε αρκετοί. Γνωρίζω επίσης από ηχοληψία, πράγμα που είναι απαραίτητο για μουσικό ή ηχολήπτη ή τεχνικό ήχου.

Τελείωσα και Γραφίστικη.

Και τα 2 στο ίδιο ΙΕΚ Δέλτα Θεσσαλονίκης.

Βασικά τον τελευταίο καιρό είχα σταματήσει για λίγο την συγγραφή των νουβέλων μου και το πολύ gaming, γιατί ήθελα να τελειώσω επιτέλους με τις σπούδες Γραφίστικης, τις οποίες επιτυχώς τελείωσα με τη μία.

Τώρα περιμένω να με πάρουν τηλ να πάω να δουλέψω ως ηχολήπτης στο Δήμο Θεσσαλονίκης(Μη νομίζετε ότι θα δουλεύω για τον τουρκόσπορο τον Μπουτάρη. Προτιμώ να δουλεύω για τον Ελληνικό Λαό).

Εσύ βρε, Azra, για πες μας τι σπούδασες για να δούμε.

Η διακόσμηση μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή, μακράν καλυτερη απο μηχανολογία ^^
    Είναι πολύ ενδιαφέρον, γιατί αφορά 2 επαγγέλματα μαζί(Πολιτικός Μηχανικός, δλδ αρχιτέκτονας, και γραφίστας). Ένας φίλος μου που πήγε στο Survivor είναι διακοσμήτης.

Θέλω να ρωτήσω λίγο κάτι γι' αυτό. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να σχεδιάζω κτίρια; Απ' όσο ξέρω το ArhiCAD είναι ένα από αυτά, αλλά μάλλον παλούκι, γιατί θα είναι και χρονοβόρο. Ρωτάω κάποιον που γνωρίζει περί Αρχιτεκτονικής και διακόσμησης.

Το ψήνω να σχεδιάσω κάποια κτίρια που έχω ακόμα στο μυαλό μου και μετά να τα περάσω σε photoshop για χρώμα.

Leave a comment:

• kakashi_gr
    replied
    εγω τελειωσα πολιτικων δομικων εργων στο τει πειραια αλλα δουλευω σαν κυπουρος.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Καλά σκέψου όμως ότι πατάω και τα 28 όπου να ναι, δε ξέρω αν θα χω την όρεξη να είμαι επιμελής, ωστόσο έχω τη δουλειά μου οπότε ότι κάνω το κάνω και σα χόμπυ.

Η μηχανολογία ήταν μια εμπειρία κι αυτή πολύ πρακτική για μένα όμως.

Leave a comment:

• TenshiKo
    replied
    Originally posted by Hipster Luffy View Post
    Το site του μαγαζιού μου : χρώματα / Χρῶσις

Είχα περάσει και μηχανολογία την οποία παράτησα ενώ σκέφτομαι να πάω διακόσμηση..

Η διακόσμηση μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή, μακράν καλυτερη απο μηχανολογία ^^

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Το site του μαγαζιού μου : χρώματα / Χρῶσις

Είχα περάσει και μηχανολογία την οποία παράτησα ενώ σκέφτομαι να πάω διακόσμηση..

Leave a comment:

• TenshiKo
    replied
    Originally posted by TheCursed View Post
    Νομίζω πως κανείς δεν έχει θέμα με την ηλικία εδώ μέσα, απλώς αν κάποιος πρόκειται να είναι προκατειλημμένος απέναντί σου θα βρει πάτημα σε κάθε περίπτωση.
    Γιατί αυτό ;

Ναι σκοπεύω .. Κλίνω προς Θεωρία και Ιστορία Τέχνης που είναι κάτι συναφές με αυτό που θέλω να ασχοληθώ και τα μόρια τα πιάνω άνετα. Μετά δεν ξέρω τι θα κάνω..

Leave a comment:

• TenshiKo
    replied
    Already in the kitchen <3

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Νομίζω πως κανείς δεν έχει θέμα με την ηλικία εδώ μέσα, απλώς αν κάποιος πρόκειται να είναι προκατειλημμένος απέναντί σου θα βρει πάτημα σε κάθε περίπτωση.

Εσύ σκοπεύεις να μπεις σε κάποια σχολή;

Leave a comment:

• Aion
    replied
    E όχι, τώρα μου την είπες. Με στεναχώρησες, και όταν στεναχωριέμαι πεινάω. Θα μου κανεις ένα sandwich? Sammich εννοώ. Μιας και είμαι ο τύπος σου κιόλας.

Leave a comment:

• TenshiKo
    replied
    Ενώ αν σου άρεσαν? :fsss: Θα μπορούσες να είχες κάποιον?
    Easily! Βέβαια εσύ που μπουκώνεσαι με τα sandwich είσαι πιο πολύ ο τύπος μου !

Μην ανησυχείς, η ηλικία αργά ή γρήγορα προδίδεται από τα γραφόμενα του καθενός.
    Καμία ανησυχία δεν έχω, όπως και ούτε θέμα με την ηλικία. :Ρ

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Μην ανησυχείς, η ηλικία αργά ή γρήγορα προδίδεται από τα γραφόμενα του καθενός.

Για την ιστορία, είμαι επί πτυχίω στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Δε μου αρέσουν οι γυμνασμένοι... *erased from list*
    Ενώ αν σου άρεσαν? :fsss: Θα μπορούσες να είχες κάποιον?

Leave a comment:

Working...
X