Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι έχετε σπουδάσει;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    Εμείς έχουμε και πολλούς 70ρηδες πέφτουλες ρε.!

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
    Καλά δεν την παλεύουν αρκετοί καθηγητές . Εγώ θυμάμαι μια φορά πήγα να βοηθήσω έναν καθηγητή των Ηλ.Μηχ. πατρας να φτιάξει το γραφείο του και μας έβαλε να μετακινούμε ένα έπιπλο σε ένα άδειο δωμάτιο επί 40 λεπτά. Το γυρίζαμε από εδώ, το γυρίζαμε από εκεί, ένα εκατοστό δεξιά, μισό χιλιοστό αριστερά δεν του άρεσε πουθενά :kill:. Δεν παρεξηγώ όμως γιατί όσοι μπαίνουν σε τέτοιες σχολές βγαίνουν με ψυχολογικά, φαντάσου να ασχολείται ο άλλος 10-20 χρόνια με το αντικείμενο, μιλάμε για κλινικές περιπτώσεις .
    Σε ποιον;

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Καλά δεν την παλεύουν αρκετοί καθηγητές . Εγώ θυμάμαι μια φορά πήγα να βοηθήσω έναν καθηγητή των Ηλ.Μηχ. πατρας να φτιάξει το γραφείο του και μας έβαλε να μετακινούμε ένα έπιπλο σε ένα άδειο δωμάτιο επί 40 λεπτά. Το γυρίζαμε από εδώ, το γυρίζαμε από εκεί, ένα εκατοστό δεξιά, μισό χιλιοστό αριστερά δεν του άρεσε πουθενά :kill:. Δεν παρεξηγώ όμως γιατί όσοι μπαίνουν σε τέτοιες σχολές βγαίνουν με ψυχολογικά, φαντάσου να ασχολείται ο άλλος 10-20 χρόνια με το αντικείμενο, μιλάμε για κλινικές περιπτώσεις .

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    Μιας και λεμε για πανεπιστημια...
    http://freddos.sport24.gr/2013/01/29/5827/
    Ο τύπος έχει γενικότερα θέματα. Θυμάμαι γνωστός μου να μου λέει ιστορίες ότι ωρυόταν πως ο ήταν συμφοιτητής με το νανόπουλο και αυτός του έκλεβε τις ιδέες (που σαι σομαρι να κραξεις). Είναι και ίδιος με τον simpson τον αριστερά στη φώτο http://images2.fanpop.com/images/pho...6-1024-768.jpg και έτρωγε δούλεμα και για αυτό.
    Τι τους ταϊζουν τους φυσικους εκεί στην πατρα θα ήθελα να ξερα... εγώ είχα έναν ο οποίο ήταν ίδιος ο larry... όταν τον πρωτοείδα κόντεψα να σκάσω στα γέλια

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Μιας και λεμε για πανεπιστημια...

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Γινε δασκαλα η κατι τετοιο γυναικειο, τα animation και αυτα καντα Hobby imo..

Leave a comment:

• TenshiKo
    replied
    Originally posted by Hipster Luffy View Post
    Έχεις πειραματιστεί σε κάποιο πρόγραμμα τύπου photoshop?

Ναι , με πολλά αλλά δεν έχω pen tablet και με το ποντίκι είναι πολύ κουραστικό οπότε δεν ασχολούμαι πολύ, ζωγραφίζω στο χέρι.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    AEN einai kai lleitourgei opws eipe o Somari diaforetika.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Η εμποροπλοιάρχων και η μηχανικών είναι σχολές που δεν υπάγονται στο υπουργείο παιδείας και έτσι δεν λειτουργούν με τους ίδιους κανονισμούς.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Περίεργο μου ακούγεται αυτό πάντως..Τι είναι??ΤΕΙ,ΑΕΙ,ιδιωτική???

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    E den exei tourismous h diavazeis h poulas patates.
    Oxi, Ellada sthn Mhxaniona, Thessalonikh spoudasa Paixtis.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Sth dikh mou sxolh an emenes parapanw apo 1 mathima exanes to eksamhno , an exanes 2 eksamhna se petousan apo thn sxolh.
    Αν έκανες μαλακίες στην τάξη? Έβαζαν ανθρώπους της νύχτας να σου σπάσουν κάνα δάχτυλο?

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Στο εξωτερικό σπούδασες???

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Sth dikh mou sxolh an emenes parapanw apo 1 mathima exanes to eksamhno , an exanes 2 eksamhna se petousan apo thn sxolh.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Originally posted by TenshiKo View Post
    Εντάξει απο αυτό έχω, παράλληλα με τη σχολή θα δουλεύω να μαζέψω λεφτά και μετά ευελπιστώ να πάω σε μια σχολή για animation.
    Κατα πόσο θα τα καταφέρω δεν ξέρω γιατί θέλω να μείνω και μόνη μου.
    Έχεις πειραματιστεί σε κάποιο πρόγραμμα τύπου photoshop?

Leave a comment:

Working...
X