Κι εμένα 8 χρόνια μου πήρε η σχολή.Στα 4μισι τελείωσα με τα μαθήματα και την πρακτική,εκ των οποίων τα 2 εξάμηνα ήταν απεργίες καθηγητών οπότε θέλοντας και μη δεν γινόταν να περάσω μαθήματα,άρα 3μισι χρόνια κανονικά.Μετά τα υπόλοιπα χρόνια τα ξόδεψα είτε δουλεύοντας (2 φορές το μήνα),είτε στρατό (9 μήνες),είτε gaming και παράλληλα με όλα αυτά ετοίμαζα και την πτυχιακή.Ναι η αλήθεια είναι ότι και εύκολη σχολή είχα και βαριόμουν απίστευτα,γι'αυτό άργησα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τι έχετε σπουδάσει;
Collapse
X
-
Originally posted by Evans View PostΙστορία της τέχνης θα είναι ωραία, απλά θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για γερό ψάξιμο από εκεί και ύστερα. Κλασική συμβουλή που δίνω σε όλους τους νέους φοιτητές ή/και στους μαθητές είναι να έχουν στο μυαλό τους ένα πλάνο για το μέλλον γιατί από την ηλίθια ελληνική φοιτητική φούσκα δύσκολα γλυτώνεις και καταλήγεις να τρως μπουγάτσες αντί να διαβάζεις.
Κατα πόσο θα τα καταφέρω δεν ξέρω γιατί θέλω να μείνω και μόνη μου.
Comment
-
Originally posted by TenshiKo View PostΕντάξει απο αυτό έχω, παράλληλα με τη σχολή θα δουλεύω να μαζέψω λεφτά και μετά ευελπιστώ να πάω σε μια σχολή για animation Κατα πόσο θα τα καταφέρω δεν ξέρω γιατί θέλω να μείνω και μόνη μου.
gl hf
Comment
-
Αυτό το θέμα το είχαμε συζητήσει και πρόπερσυ...
Τα βασικά προβλήματα που διακατέχουν στα πανεπιστήμια είναι: α) Η νεανική πολιτική, δηλαδή κάτι βλάκες να θέλουν ν' ανοίξουν δικά τους κόμματα, όπως ΔΑΠ, ΝΔΦΚ(ή κάτι τέτοιο), κ.α., με αποτέλεσμα ν' απασχολούν πολύ κόσμο από την εκπαίδευση, β) Η ανοργανωσία στο πρόγραμμα και στις υλές των μαθημάτων, είναι κάτι που έχουμε βιώσει λίγο πολύ όλοι μας, γ) Η συμπεριφορά ορισμένων καθηγητών και φοιτητών που δεν αφήνουν ορισμένα παιδιά να σπουδάσουν με την ησυχία τους, και δ) Η έλλειψη πόρου χρηματοδότησης στην εκπαίδευση με αποτέλεσμα να γίνονται κάθε 3 και λίγο απεργίες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να εκπαιδευτεί ή να ξεχρεώσει κάποια μαθήματα. Το χειρότερο απ' όλα είναι το Υπουργείο Παιδείας που τα έχει κάνει όλα πουτάνα από εποχής Αρσένη(πάντα τον σιχάθηκα) και μετά(πιο πριν δεν ξέρω τι έγινε).
Το να κάνουν κάτι άλλο και να μην ασχολούνται με την σχολή είναι όλα δικαιολογίες. Απλά δεν αντέχουν πολλοί αυτό το τσούρμπο προβλημάτων.
ΙΜΟ, ο βαθμός δυσκολίας στα πανεπιστήμια που λέτε πολλοί πάνω δεν έχει καμία σχέση με αυτά που γίνονται εδώ.
Και το θέμα που είναι και απωθητικό είναι εξαιτίας του ότι όλοι θα πληρώνουν, αν σπουδάσουν εκεί, και ακόμα χειρότερα, έχουμε τους βρωμόμπατσους(Όλοι ξέρουμε την περίπτωση του Κυπριού Αυγερινού Δημήτρη που τον ξυλοκόπησαν χωρίς λόγο και τώρα παίρνει ψυχοφάρμακα, κι έχει δηλώσει ο ίδιος ότι δε θέλει να ξαναέρθει στην Ελλάδα και παροτρύνει κι άλλους να πάνε να σπουδάσουν κάπου αλλού εκτός Ελλάδας). Ούτε με την ησυχία σου δεν μπορείς να σπουδάσεις.sigpic
Comment
-
Originally posted by TenshiKo View PostΕντάξει απο αυτό έχω, παράλληλα με τη σχολή θα δουλεύω να μαζέψω λεφτά και μετά ευελπιστώ να πάω σε μια σχολή για animation.
Κατα πόσο θα τα καταφέρω δεν ξέρω γιατί θέλω να μείνω και μόνη μου.
Comment
-
Sth dikh mou sxolh an emenes parapanw apo 1 mathima exanes to eksamhno , an exanes 2 eksamhna se petousan apo thn sxolh."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
-
E den exei tourismous h diavazeis h poulas patates.
Oxi, Ellada sthn Mhxaniona, Thessalonikh spoudasa Paixtis."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
Comment