Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ποσο αγνος (και καλα) ειστε.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ΛΟΛ το παραδέχομαι,

ΕΧΩ ΧΟΡΕΨΕΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!
    Είμαι κατάπτυστος....

(27% btw)
    (17% στη δεύτερη βόλτα, όντως βγάζει διαφορετικές ερωτήσεις κάθε φορά. δεν ξέρω τί μπορεί να σημαίνει αυτό για την εγκυρότητα του τεστ...)

Comment

Χε χε χε χε 26% με την πρώτη και δυστυχώς, μία ερώτηση, την απήντησα λάθος (αντικαφρέ μάλιστα) από κεκτημένη ταχύτητα...

14% στην δεύτερη, όπου έβγαλε και περισσότερες ερωτήσεις που να αφορούν ανήλικα... Καταραμένο παρελθόν, δεν θα ξεφύγω ποτέ από τα λάθη μου... Ο παππούς ήταν... Κατάρα! Κατάρα!

Πάντως, ξέρω άτομο που θα έπαιρνε χαλαρά τεράστιο 0, ο τύπος δεν έχει προηγούμενο.

Επίσης, θριαμβευτικό σκηνικό, φίλος μου, έχει πάει με την γκομενίτσα στην κρεββατοκάμαρα των γονιών του για άνεση και την ώρα που τελειώνει, έχει ανάψει τόσο πολύ, που δεν βλέπει τι κάνει και αντί να της τα πετάξει στην μάπα, σηκώνεται ελαφρώς και τελειώνει πάνω στην εικόνα της παναγίας που ήταν στο προσκέφαλο του κρεββατιού! Απλά, θεός.. Θ Ε Ο Σ ! ! ! ! (Παρθένος Μαρία και τρίχες κατσαρές...)

EDIT by TheCursed: Αφαιρέθηκε link που οδηγεί σε video πορνό.
      OniBocho Η Θέα μέσα από ένα Ζωντανό Κουτί

Σ.Π.Ι.Χ. Productions Όραμα, Ιδέες, Αγάπη

Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar

Comment

Πρεπει να κανουμε ενα κλαμπ των κυριων κατω του 30%.....
        :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

EDIT by TheCursed: Αφαιρέθηκε link που οδηγεί σε video πορνό.[/b]
          Έλα αφού και εσένα σ'άρεσε καταβάθος...

Comment

Δεν το κατάλαβα τώρα αυτό... Πραγματικά. Ποιο είναι το πρόβλημα με το πορνό ή έστω για ποιον λόγο να σβηστεί κομμάτι από το ποστ μου, την στιγμή που δεν είναι παράνομο υλικό, δεν συκοφαντεί ή βάλλει εναντίον κάποιου που είναι δημόσιο πρόσωπο.

Ορισμένες φορές, δεν μπορώ να καταλάβω τον πουριτανισμό και τον καθωσπρεπισμό ορισμένων ανθρώπων. Ή την ηθηκολογία, γιατί εν προκειμένω, καμία ηθική δεν θίχθηκε.

Δεν έχω να γράψω τίποτα άλλο, πριν απαντήσει ο υπαίτιος για την αφαίρεση του λινκ, πέραν του ότι εγώ τουλάχιστον, προτιμώ χίλιες φορές να πουλήσω μια τσόντα σε πιτσιρίκια, από ένα πακέτο τσιγάρα. Και ο νοών, νοείτο.

(Είσαι τυχερός που δεν έχει κανένα αντίστοιχο point system σαν αυτό του KARMA TheCursed. Το είχες τσιμπήσει το δεκάρι για πλάκα με αυτή την -κατ' εμέ- ανούσια παρέμβαση στο ποστ μου)

Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar

Comment

Δεν το κατάλαβα τώρα αυτό... Πραγματικά. Ποιο είναι το πρόβλημα με το πορνό ή έστω για ποιον λόγο να σβηστεί κομμάτι από το ποστ μου, την στιγμή που δεν είναι παράνομο υλικό, δεν συκοφαντεί ή βάλλει εναντίον κάποιου που είναι δημόσιο πρόσωπο.

Ορισμένες φορές, δεν μπορώ να καταλάβω τον πουριτανισμό και τον καθωσπρεπισμό ορισμένων ανθρώπων. Ή την ηθηκολογία, γιατί εν προκειμένω, καμία ηθική δεν θίχθηκε.

Δεν έχω να γράψω τίποτα άλλο, πριν απαντήσει ο υπαίτιος για την αφαίρεση του λινκ, πέραν του ότι εγώ τουλάχιστον, προτιμώ χίλιες φορές να πουλήσω μια τσόντα σε πιτσιρίκια, από ένα πακέτο τσιγάρα. Και ο νοών, νοείτο.

(Είσαι τυχερός που δεν έχει κανένα αντίστοιχο point system σαν αυτό του KARMA TheCursed. Το είχες τσιμπήσει το δεκάρι για πλάκα με αυτή την -κατ' εμέ- ανούσια παρέμβαση στο ποστ μου)
              [/b]

μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και ανήλικα μέλη στο φόρουμ.θα μου πεις τώρα ότι έχουν ξαναδεί αυτό είναι το μόνο σίγουρο αλλά καλό θα είναι να κρατάμε κάποιους τύπους.πάντα imho.
              Carpe diem

Comment

Δεν έχω να γράψω τίποτα άλλο, πριν απαντήσει ο υπαίτιος για την αφαίρεση του λινκ, πέραν του ότι εγώ τουλάχιστον, προτιμώ χίλιες φορές να πουλήσω μια τσόντα σε πιτσιρίκια, από ένα πακέτο τσιγάρα. Και ο νοών, νοείτο.[/b]
                Δεν είναι θέμα ηθικολογίας ούτε πουριτανισμού. Είμαστε ένα gaming forum και πιθανώς να διαβάζουν και παιδιά 12-13 χρονών. Προφανώς και είναι καλύτερα να πουλήσεις μία τσόντα σε ένα πιτσιρίκι παρά τσιγάρα αν και ο τρόπος που βλέπουν τσόντες τα πιτσιρίκια σήμερα είναι συζητήσιμος αλλά ανοίγουμε μεγάλο θέμα τώρα. Όπως και να έχει αν το πιτσιρίκι θέλει να ψαχτεί με τέτοια θέματα θα το κάνει από μόνο του, δεν είναι ανάγκη να τα δει από εδώ. Άμα μιλούσαμε για καθωσπρεπισμό θα είχαμε σβήσει πολύ πράγμα από το συγκεκριμένο τόπικ αλλά δεν το κάνουμε γιατί πολύ απλά δεν τείθεται τέτοιο θέμα.

Επίσης, θριαμβευτικό σκηνικό, φίλος μου, έχει πάει με την γκομενίτσα στην κρεββατοκάμαρα των γονιών του για άνεση και την ώρα που τελειώνει, έχει ανάψει τόσο πολύ, που δεν βλέπει τι κάνει και αντί να της τα πετάξει στην μάπα, σηκώνεται ελαφρώς και τελειώνει πάνω στην εικόνα της παναγίας που ήταν στο προσκέφαλο του κρεββατιού! Απλά, θεός.. Θ Ε Ο Σ ! ! ! ! (Παρθένος Μαρία και τρίχες κατσαρές...)[/b]
                Θα σε παρακαλούσα να το αφαιρέσεις μόνος σου το συγκεκριμένο. Πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι είναι προσβλητικό προς κάποια θρησκεία. Εσύ μπορεί να τις γράφεις στα @@ σου τις θρησκείες για άλλους όμως είναι κάτι σημαντικό. Αν βγει λοιπόν και σου απαντήσει κάποιος θα γίνει χαμός. Είναι 1000% αποδεδειγμένο ότι όταν θίγονται θρησκευτικά θέματα η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου οπότε κόψτε τα. Δεν θα κάνω εντιτ το ποστ σου, ελπίζω να καταλάβεις και να το κάνεις μόνος σου.

Comment

Απλά, θεός.. Θ Ε Ο Σ ! ! ! ! (Παρθένος Μαρία και τρίχες κατσαρές...)
                  [/b]
                  Κοιτα χαιρεται ο βλακας χαχαχα.. τετοιο IQ αμοιβαδας που εχεις πως να μη σου φαινετε αστειο... Ειναι πολυ cool να κοροιδευεις ετσι..? αντε με τον καθε ηλιθιο που λεει τις βλακειες του στα φορουμ.. Μην πιστευεις μεγαλε δικαιωμα σου μην κοροιδευεις ομως κατι που πιστευουν οι αλλοι.. Αυτο που λες ειναι προσβλητικο οχι μονο για τους Χριστιανους αλλα και για οσους εχουν απλα ενα τοσο δα σεβασμο στο οτιδηποτε...

θα σου αρεσε να κοροιδευουν ολοι τις Ιαπωνοβλακιες σου τα onibocho και onipocho..??

Και στο βουδα να πιστευεις δικαιωμα σου δε θα το κοροιδευα ποτε..

PS: Προς Admins αν δε σβησετε τη βλακια του εγω δεν ξαναγραφω εδω μεσα.. σβηστε και το δικο μου αν θελετε και μπαναρετε με αλλα τετοια δε μπορω να βλεπω...

Comment

Συμφωνω απολυτα με οτι ειπε ο sub-zero και ο Altair και ο xxunfeeling.

Ειναι καποιος "Θεος" επειδη τελειωσε σε μια εικονα που για καποιους αποτελει θρησκευτικο συμβολο;
                    ---Regret for the things we did can be tempered by time; it is regret for the things we did not do that is inconsolable. ---

Comment

Altair και Sub_zero, το συγκεκριμένο θέμα, ή μάλλον το "τεστ" περιείχε ερωτήσεις που δεν ήταν "κατάλληλες" για ανηλίκους. Αυτό όμως, δεν θα τους εμπόδιζε να το δουν ή να το απαντήσουν.

Από την άλλη, το σεξ, αλλά και κάθε τι που έχει να κάνει με το ερωτικό στοιχείο, είναι προσωπική υπόθεσή του καθενός. Ακόμα και τα βίτσια ή τα φετίχ που αυτός έχει στο συγκεκριμένο θέμα. Και μην ξεχνάτε, ότι πάνω από όλα, κανείς δεν έχει δικαίωμα να κριτικάρει ή να επεμβαίνει στην διαστροφή του άλλου, όταν αυτή έχει να κάνει με το σεξ. Αφορά μόνο αυτόν και τους συντρόφους του.

Όσο για το ότι είμαστε μια gaming κοινότητα, τότε ίσως από την αρχή να μην είχε θέση το θέμα εδώ μέσα. Νομίζω όμως ότι αυτό τον σκοπό έχουν τα "Περί Ανέμων και Υδάτων" νήματα.

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι το πορνό, ως είδος, έχει μεγαλύτερο κοινό -είτε αγοραστές, είτε πειρατές, είτε απλούς θεατές, από ότι το gaming αλλά και εν γένει ο κινηματογράφος. Και η απόδειξη είναι ο κάθε ένας από εσάς (και όχι ο ψυχοαναγκαστικός TheCursed, με τον οποίο πολλές συζητήσεις έχουμε κάνει επί του θέματος).

Άνιωθε, πραγματικά δεν θα με ενοχλούσε ότι και να έλεγες για οποιονδήποτε. Εγώ παρέθεσα ένα περιστατικό και από κάτω την προσωπική μου κρίση. Ακριβώς αυτό του είπα και όταν μου το διηγήθηκε. Δεν κοροϊδεύω, ούτε έχω σκοπό να θίξω κανενός τα πιστεύω, παραθέτωντας ένα γεγονός. Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί περισσότερο θιγμένος να είναι ο ίδιος ο φίλος μου, που δίχως την άδειά του, γνωστοποίησα το -κατά τα άλλα αρκετά κωμικό- γεγονός που του συναίβει, σε ένα φόρουμ που μάλλον δεν υπάρχει αρκετή αυτογνωσία των μελών του, ώστε να το δεχθούν απλώς όπως είναι. Ως ένα κωμικό γεγονός.

Αλήθεια, όλοι εσείς οι δήθεν θιγμένοι, τι γνώμη μπορεί να έχετε για την σάτιρα των Monty Pythons? Απλή περιέργεια, ρητορική όμως ερώτηση κατά τα άλλα.

ΥΓ. Δεν το αφαιρώ Sub_Zero, συγγνώμη. Σε εκτιμώ βαθειά, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν σβήνω κάτι από αυτά που έγραψα, όπως δεν θα το έσβηνα, ούτε καν θα ζητούσα να το σβήσει ο ίδιος, αν ήταν κάποιου άλλου και είχα την δύναμη να το κάνω.

ΥΓ2. -Unfeeling μπλα μπλα μπλα- ελπίζω να μην θεωρείς ανδραγάθημα τους χαρακτηρισμούς που γράφεις σε ένα φόρουμ για κάποιον που δεν γνωρίζεις. Αν το κάνεις, τότε δεν είναι το δικό μου IQ που στερείται μεγέθους και επιπέδου.

Comment

Ωπα ρε μεγάλε John Cleese εσύ!!!
                        Εγώ το ξέρετε,δηλώνω άθεος,αλλά λίγος σεβασμός στα πιστεύω του άλλου δεν βλάπτει.
                        Originally posted by Raf
                        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Τώρα που το σκέφτομαι, περισσότερο θιγμένος να είναι ο ίδιος ο φίλος μου, που δίχως την άδειά του, γνωστοποίησα το -κατά τα άλλα αρκετά κωμικό- γεγονός που του συναίβει, σε ένα φόρουμ που μάλλον δεν υπάρχει αρκετή αυτογνωσία των μελών του, ώστε να το δεχθούν απλώς όπως είναι. Ως ένα κωμικό γεγονός.
                          [/b]
                          Θιγμενος γιατι ;;Δεν ξερουμε καν ποιος ειναι .Ενας φιλος καποιου που εχει σε ενα φορουμ το nickname Onibocho.Πολυ συγκεκριμενες πληροφοριες.

Κατι που δεν καταλαβα.
                          Η αυτογνωσια πως ακριβως θα με βοηθησει να δω ενα θεμα οπως το βλεπεις εσυ;;
                          Σε παρειστικο κλιμα αν καποιος μου ειχε διηγηθει μια παρομοια ιστορια ναι ενδεχομενως θα γελουσα και θα το αντιμετωπιζα ως κατι κωμικο λεγοντας στον φιλο μου ποσο μεγαλος μαλα%^ας ηταν στην συγκεκριμενη περιπτωση.Αλλα ο τροπος που παρουσιαζεις εσυ το γεγονος

Παρθενος Μαρια και τριχες κατσαρες[/b]
                          ειναι που ενδεχομενως ενοχλησε και οχι τοσο η περιγραφη του περιστατικου...

Τωρα για το link το οποιο δεν προλαβα και να δω εμενα προσωπικα δεν θα με ενοχλουσε αλλα προφανως στο φορουμ ισχυουν καποιοι κανονες και υποθετω πως οσοι ειναι moderators υπαρχουν για να τους τηρουν.
                          ---Regret for the things we did can be tempered by time; it is regret for the things we did not do that is inconsolable. ---

Comment

Φιλαρακο δε σε ξερω και δε με ξερεις το μονο που ξερω ειναι οτι και στο forum του gamepro τα ιδια εκανες, δεν εχανες ευκαιρια να κοροιδεψεις με τα ανεκδοτακια σου etc.. ωραια γελασαμε με την παναγια και τους Αγιους αλλα εσυ το παρατραβηξες παααρα πολυ τωρα και αυτο το βλεπουν ολοι..

Σβησε τη βλακια σου και δεν υπαρχουν χαρακτηρισμοι απο εμενα...

Comment

+1.
                              Που να ημουν και θρησκος...

Κανεις που κανεις την υπερβαση, μη κανεις και το comeback γυρευοντας και τα ρεστα.

Comment

Οnibocho τα πράγματα είναι απλά.

Το ποστ σου ενόχλησε αρκετούς χρήστες επειδή προσβάλλει τις πεποιθήσεις τους και για αυτόν ακριβώς τον λόγο έχεις υποχρέωση να το σβήσεις.Αν δεν το πράξεις τότε θα μας δείξεις ότι μας έχεις γραμμένους.Απλά.Τώρα τα περί αυτογνωσίας δεν τα σχολιάζω.Όσον αφορά την σάτιρα των monty pythons,αδυνατώ να καταλάβω τι σχέση έχει η σάτιρά τους με το ποστ σου.Άλλο η σάτιρα και άλλο ο χλευασμός.

Αυτά από εμένα.Ας αναλάβουν οι moderators από δω και μπρος γιατί δεν πρόκειται να βγει άκρη...

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                                In Matsuno we trust.

Comment

Working...
                                X