Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ποσο αγνος (και καλα) ειστε.

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #91
    Ρε αδέρφια οτι έγινε έγινε τι καθόμαστε και το υπεραναλύουμε τώρα το θέμα? καταντάει κουραστικό και χάνετε όλη η καφρίλα που με τόσο κόπο ο azrael έχτισε!!

    Εν το μεταξύ ξαναέκανα το τεστ και με πάει απο το κακό στο χειρότερο!! 27%
    Αμφισβητώ την εγκυρότητα του τεστ για δύο (2) λόγους!!!!!
    1ον Είμαι αγνός και αθώος σαν άγγελος!
    2ον Αποκλείεται ο Αζραελ να είναι 97% αγνός! Γελάν και οι τοίχοι του γραφείου μου

    Υ.Γ Είμαι σαφέστατα υπέρ της πρότασης να γίνει ban στον αζραελ! Ουστ!!
    Υ.Γ2 Φέρτε πίσω τον dantesparda!!!
    I attack sharks
    when i smell them bleed
    I dont go swimming
    water just wants to be around me.

    Comment


    • #92
      Παιδιά το βίντεο πράγματι είχε πολύ πλάκα. Onibocho αν θες δώσε μου το link σε pm για να το κάνω 3gp να το κυκλοφορήσω..

      Όσων αφορά τη θρησκεία, δηλώνω πως ενώ πιστεύω στον Θεό δεν με πείραξε έστω και στο ελάχιστο το αστείο του Onibocho ούτε και αυτά που είχε ποστάρει επίτηδες στο παλιό φόρουμ σε ένα δείγμα αξεπέραστης ανωριμότητας. Γέλασα μάλιστα!
      Όχι οτι τον έχω και σε πολύ εκτίμηση για να πάρω σοβαρά τα λόγια του έτσι και αλλιώς.

      Comment


      • #93
        Παιδιά το βίντεο πράγματι είχε πολύ πλάκα. Onibocho αν θες δώσε μου το link σε pm για να το κάνω 3gp να το κυκλοφορήσω..[/b]
        Δεν θέλω. Ζήτα το από το φιλαράκι σου τον TheCursed.

        Όσων αφορά τη θρησκεία, δηλώνω πως ενώ πιστεύω στον Θεό δεν με πείραξε έστω και στο ελάχιστο το αστείο του Onibocho ούτε και αυτά που είχε ποστάρει επίτηδες στο παλιό φόρουμ σε ένα δείγμα αξεπέραστης ανωριμότητας. Γέλασα μάλιστα![/b]
        Προφανώς δεν γνωρίζεις τους λόγους για εκείνο το νήμα, οπότε απλώς αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου περί ανωριμότητας. Το ότι γέλασες, είναι ίσως το μόνο θετικό στην όλη ιστορία. Χαρίζει μακροζωία, καθώς λένε...

        Όχι οτι τον έχω και σε πολύ εκτίμηση για να πάρω σοβαρά τα λόγια του έτσι και αλλιώς.
        [/b]
        Γνώμες. Όπως -και πάλι- λέει ο σοφός λαός, "είναι σαν τις κωλοτρυπίδες." Τώρα, το πόσο μεγάλη την έχει ο καθένας, είναι εντελώς προσωπικό ζήτημα... Άλλωστε, τα περί εκτίμησης, είναι θέσεις που αλλάζουν. Το να μπορείς να είσαι συμπαθής σε όλους -ή ακόμη και σε πολλούς- είναι ταλέντο.
        OniBocho Η Θέα μέσα από ένα Ζωντανό Κουτί

        Σ.Π.Ι.Χ. Productions Όραμα, Ιδέες, Αγάπη

        Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar

        Comment


        • #94
          Νομιζω οτι ειναι καιρος να αρχισουμε να σκεφτομαστε σοβαρα το εαν και κατα ποσο μιλαμε σαν πολιτισμενοι ανθρωποι για καποια θεματα. Ειναι εντελως διαφορετικο να κανει καποιος την πλακα του σε ηρεμα και θεμιτα πλαισια, και ειναι εντελως διαφορετικο το να προσβαλει πραγματα τα οποια σημαινουν πολλα για πολλους ανα την υφηλιο ανθρωπους. Κανενας δεν ειπε οτι η αληθεια ειναι αυτη που μας παρουσιαζουν σε θεματα θρησκειας, αλλα αυτο δεν παει να πει οτι δεν υπαρχουν και ορια.

          Ειναι αλλο πραγμα η "καφριλα" οπως την θελουμε εδωμεσα και αλλο πραγμα η "καφριλα" οπως υπαρχει στον εξω κοσμο.

          Και για να υπενθυμισω και κατι που πιθανον περναει στο ντουκου: ενα φορουμ δεν ειναι χαυρα εβραιων. Ειναι τοπος συναντησης και κουβεντας. Η συντριπτικη πλειοψηφια των χρηστων δειχνει οτι το εχει καταλαβει. Ελπιζω και ευχομαι να το καταλαβουν ολοι, και οι νεοι και οι παλιοι στον χωρο. Και ας μην ξεχναμε οτι εδω δεν υπαρχει καμια εταιρια πανω απο τα κεφαλια μας, παρα μονο μια παρεα παιδιων με πολυ καλες προθεσεις για την κοινοτητα του gaming στην ελλαδα και για τον χωρο γενικοτερα. Οποτε δεν μπορει κανεις να τους πει οτι ειναι Χουντα (τυχαιο παραδειγμα) εαν αποφασισουν πως ο οποιοσδηποτε χρηστης κανει κακο στο συνολο του φορουμ και τον πεταξουν εξω με τις κλοτσιες. Αυτα προς σκεψη και συμμορφωση, χωρις καμια μα καμια υπονια για τον οποιονδηποτε.
          :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

          Comment


          • #95
            Νομίζω πως το κουράσαμε το θέμα. Έχουν ακουστεί και οι δυο όψεις του νομίσματος και προσωπικά κινούμαι κάπου ενδιάμεσα. Δεν απάντησα, γιατί με κάλυψαν ο sub_zero και ο Titus. Δεν αισθάνομαι πως πρέπει να απολογηθώ για κάτι, χωρίς αυτό να σημαίνει αυτόματα ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο χειρισμός μου να ήταν λάθος. Ίσως έπρεπε να σβήσω εντελώς το post, ίσως να μην το αγγίξω καθόλου. Η μέση λύση αποδείχτηκε μη-δημοφιλής, αλλά τουλάχιστον συμβαδίζει με την γενική φιλοσοφία του forum: πιο "χαλαρό" απ' τα άλλα, αλλά όχι ξέφραγο αμπέλι.

            Επιπλέον, ο OniBocho με κάλεσε να δηλώσω και δημοσίως ότι δεν είδα παρά μισό δευτερόλεπτο από το video και αποφάσισα ότι το μισό αυτό δευτερόλεπτο ήταν αρκετό για να το χαρακτηρίσω ως "πορνό". Φαντάζομαι πως περιείχε κάτι το αστείο στην πορεία, ωστόσο δεν παύει να προβάλει ένα κοινωνικό "ταμπού", κάτι το (καλώς ή κακώς) άμεσα συνυφασμένο με την ανηθικότητα και όλα τα συναφή. Πέρα από το αν συμφωνώ ή όχι με την στάση αυτή της κοινωνίας απέναντι σε τέτοια θέματα, υπενθυμίζω πως τους κανόνες του forum τους κάνει η ίδια του η κοινότητα, οπότε αν η πλειοψηφία πιστεύει πως τέτοια video δεν πρέπει να επιτρέπονται, δεν θα επιτρέπονται. Από εκεί και πέρα, το αν ο χαρακτηρισμός ήταν λάθος ή όχι το αφήνω στην κρίση του καθενός. Ας παραδεχτούμε, όμως, ότι είναι το τελευταίο που έχει σημασία, καθώς και κάθε "funny nude video" ή όπως αλλιώς θέλετε, μάλλον δεν είναι αποδεκτό επίσης. Άλλωστε, πολύ ισχυρά επιχειρήματα υπέρ της απαγόρευσης τέτοιων video δεν υπάρχουν από πλευράς μου. Το μόνο που επικαλούμαι προσωπικά είναι η σιγουριά ότι η πλειοψηφία δεν τα θέλει.

            Τέλος, ζητώ η συζήτηση να λήξει ή να συνεχιστεί αλλού.
            "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

            Comment


            • #96
              οκ καντε το delete τωρα!!!

              :imagesmario: :imagesmario: :imagesmario: :imagesmario:


              για να μη γραφει ο καθενας τα δικα του και να λαβει ενα τελος το θεμα αυτο.

              Comment


              • #97
                Πιστεύω ένα lock αρκεί.Το delete είναι υπερβολικό.Το θέμα αποτελεί κλασικό παράδειγμα ενός topic το οποίο έτσι όπως κατέληξε αξίζει να μπει στο Hall of Shame για να αποτελεί υπόδειγμα του τι πρέπει να αποφεύγουμε.Άποψη μου πάντα ;)
                Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

                Comment


                • #98
                  δεν είναι ανάγκη να κλειδωθεί ή να διαγραφεί.
                  αφήστε το να απλά να θαφτεί.
                  ...and the story ends
                  Carpe diem

                  Comment


                  • #99
                    Λοιπόν εντάξει φτάνει... Ένα ωραίο λουκετάκι και τελειώνει η υπόθεση. Δεν πειράζονται τα ποστς και να ζητήσω συγγνώμη για αυτό από όσους θίχτηκαν από τα λεγόμενα του Οnibocho και από τον Οnibocho για όσα γράφτηκαν για αυτόν. Άλλη φορά θα πηγαίνει αλλιώς το πράγμα.

                    Comment


                    • Και δυο πραγματάκια από εμένα. Το ότι δε μιλάμε για κάποια πράγματα δε σημαίνει ότι δεν τα συζητάμε ή δεν τα παρατηρούμε. Το να υπάρχει ένα τέτοιο ποστ αμέσως μετά από μια έντονη συζήτηση, και αφού οι moderators, ο admin και όσοι συμμετείχαν έχουν θεωρήσει το θέμα λήξαν, είναι τουλάχιστον πρόκληση. Έμεινε όχι επειδή συμφωνούσαμε με το περιεχόμενό του, αλλά επειδή ελπίζαμε (αφελώς στην περίπτωσή μου) πως δε θα δινόταν συνέχεια.

                      Λουκέτο λοιπόν. Η συμπεριφορά του Mr Night σε αυτό το θέμα είναι τουλάχιστον απαράδεκτη, για να μην πω κακόβουλη, και μας οδηγεί αναπόφευκτα σε λουκέτο για να μην εκτραχυνθεί περισσότερο η κατάσταση. Πρόκειται για ευθεία επίθεση σε χρήστη και ξεκάθαρο flaming. Μη θεωρείτε την ανοχή μας ως αδυναμία ή έλλειψη βούλησης - έχουμε προσπαθήσει να αποφύγουμε το post editing, το post delete και το λουκέτο όπως ο διάολος το λιβάνι (εκτός από περιπτώσεις παραβίασης των κανόνων για τυπικούς λόγους), αλλά αν εμφανιστούν και πάλι τέτοια φαινόμενα θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε όχι μόνο το να σκληρύνουμε τη στάση μας, αλλά και πιο καθολικά μέτρα. Έχουμε προσπαθήσει πολύ να προσαρμοστούμε στο ρόλο μας και να μη βρισκόμαστε απέναντί σας σε μια σειρά από θέματα - μη μας κάνετε να φερόμαστε όπως δε θέλουμε.

                      Τέλος πάντων. Όπως διαφωνήσαμε ως ομάδα με τον Ονιμπόκο για το θέμα του link του, έτσι τώρα του ζητούμε συγγνώμη για αυτή την επίθεση. Το τι έγινε εδώ είναι παράδειγμα προς αποφυγήν, και η στάση μας δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με τα πρόσωπα. Θα κάναμε το ίδιο με οποιουσδήποτε χρήστες.
                      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

                      Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

                      Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

                      Comment

                      Working...
                      X