Announcement
Collapse
No announcement yet.
Παγκόσμιο Κύπελο Ποδοσφαίρου (Μουντιάλ) 2014
Collapse
X
-
Άλλο ένα ματς έκπληξη με τις ΗΠΑ με ανατροπή να είναι μια ανάσα πριν την πρόκριση και οι Πορτογάλοι να ισοφαρίζουν στο 94! Στο τέλος δεν πανηγύρισε κανείς.
-
Η Αργεντινή, πράγματι, είναι πολύ απογοητευτική μέχρι στιγμής. Δεν βοήθησε και το Ιράν που, a la Ελλάδα 2004, πάρκαρε το πούλμαν μπροστά απ' το τέρμα, αλλά αξιοπρεπές σύνολο η Αργεντινή, μέχρι στιγμής, δεν έχει δείξει. Δε ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει με καθαρά ατομικές ενέργειες (και με το αιώνιο αγκάθι στη θέση του τερματοφύλακα να περιμένει να κάνει τη ζημιά από το πουθενά).
Μεγάλη ματσάρα το Γκάνα – Γερμανία πάντως.
GOTY 2014 μέχρι στιγμής.
Leave a comment:
-
Αδικη ήττα για τους Ιρανούς αξίζανε τουλάχιστον τον ένα βαθμό.
Η Αργεντινή σώθηκε χάρη σε μια ενεργεια του Μέσι. Αν θέλουνε να κατακτήσουνε το τρόπαιο με τέτοια απόδοση ας το ξεχάσουνε απο τώρα
Leave a comment:
-
Οπα τα μπερδεψα, ισως επειδη στη συνειδηση μου η Κροατια κερδισε εκεινο το ματς...
Leave a comment:
-
Βασικά η Κροατία έχει χάσει ήδη από τα samba boys.Η τελευταία αγωνιστική είναι Κροατία-Μεξικό και Καμερούν-Βραζιλία οπότε πρέπει η Κροατία να νικήσει και η Βραζιλία να χάσει για να υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες γι'αυτό που λες...Πώς το κόβεις με αντίπαλο το Καμερούν???
Leave a comment:
-
Τώρα είδα οτι αμα η κροατιαρα μαμησει τα σαμπα boys και το μεχικο το Καμερούν, το Πούλο Βραζιλία
Leave a comment:
-
To καλύτερο σχόλιο για το Ελλάδα - Ιαπωνία : "Η Ελλάδα παίζει καλά με δέκα, χωρίς τον Κατσουρανη."
"Που να την δεις και με έντεκα χωρίς τον Κατσουρανη" :xp:
Κατά τα άλλα, αν δεν μπορούμε να βάλουμε γκολ στην Ιαπωνία με αυτήν την αμυντική λειτουργιά που έχει, δεν ξέρω κατά πόσο έχουμε κάποια τύχη απέναντι στην ακτή, ακόμα και το μηδέν να κρατήσουμε στην άμυνα.
Για τα υπόλοιπα ματς (Ιταλία-Κόστα Ρίκα :fsss
, ενδιαφέρων αποτελέσματα μπορώ να πω
Leave a comment:
-
Πάλι καλά που αποβλήθηκε ο άχρηστος ο Κατσουράνης, βρήκαμε δικαιολογία να παίξουμε αμυνα και είχαμε ένα βλάκα λιγότερο να ανακατεύει το παιχνίδι μας.
Καλό το Χ, μπορούσαμε να έχουμε κλέψει το ματς με λίγη τύχη, θα μπορούσαμε να το είχαμε χάσει αν οι Γιαπωνέζοι ήταν λιγότερο άμπαλοι, εν ολίγοις και με βάση αυτά που είδαμε καλά μας πήγε.
Δε μας βλέπω να κερδίζουμε την Ακτή Ελεφαντοστού με βάση αυτά που είδα κόντρα στην Κολομβία (μαύροι που τρέχουν γρήγορα και ξέρουν να σουτάρουν, την κάτσαμε), αλλά και μόνο το ότι ο Κατσουράνης δε θα είναι στο γήπεδο θα είναι κέρδος.
Leave a comment:
-
Ο Okubo της Ιαπωνίας μόνο εμένα μου θύμισε την κυρία Okubo στον Kabamaru?
Leave a comment:
-
Καταρχήν να πω ότι η μεγάλη παιχτουρα ο Σουαρες, ασχέτως των γκολ, κατάφερε και μεταμόρφωσε την Ουρουγουάη από τα μαύρα χάλια της πρεμιέρας και εμφάνισε ένα πρόσωπο πιο κοντά σε αυτό που μας έχει συνηθίσει.
Από την πλευρά της Αγγλίας τι να πω, είναι ωραία ομάδα με πολλούς και καλούς νεαρούς παίχτες, αλλά παραμένει Loser, έχασε δυο παιχνίδια που από πλευράς απόδοσης δε θα έπρεπε να χάσει. Κρύα και ανάλατη ομάδα, αν δεν αποκτήσει ψυχή και πάθος δεν πρόκειται να κάνει ποτέ τίποτα, θα είναι κρίμα γιατί αυτή η φουρνιά που έρχεται έχει πολύ ταλέντο.
Leave a comment:
-
Aπο τις πολλές μπύρες δεν παιξαν καλά.
η ομαδάρα παιζει σε μια ώρα, να εισται συντονισμένοι
Leave a comment:
-
Τέζα η Αγγλία!!!
Πραγματικά δεν το περίμενα και θεωρώ τις ήττες κάπως άδικες. Η Αγγλία έπαιξε καλή μπάλα, απλά ο Ρούνεϊ αδυνατούσε να βάλει γκολ - μάλλον δεν είχε χαρτόσημο η αίτηση. Είδα ανοιχτό ποδόσφαιρο, πείσμα, πάθος, τρέξιμο...δεν είχε σχέση με το άνευρο πράμα που είχα δει σε παλιότερα Μουντιάλ.
Ουρουγουάη από την άλλη μεγάλη μαγκιά, πειθαρχία, ωραία μπάλα και ο Σουάρες έσκασε τις μπάλες που έπρεπε. Ωραίοι.
Leave a comment:
-
Την έβλεπα πολύ τη νίκη της Χιλής και ευτυχώς ενώ δεν παίζω στοίχημα γενικά, σήμερα μου ήρθε φλασιά να δω το κουπόνι και έδινε στο διπλό 5,5 το οποίο μου φάνηκε εκτός πραγματικότητας οπότε είπα να το τιμήσω συνδυάζοντας το με νίκη της Κροατίας επί του τσίρκου του Καμερούν, συνολική απόδοση 8.25 δεν με χάλασε
Leave a comment:
Leave a comment: