Announcement
Collapse
No announcement yet.
Παγκόσμιο Κύπελο Ποδοσφαίρου (Μουντιάλ) 2014
Collapse
X
-
Και να υπήρχε, όταν χάνεις δυο τετ-α-τετ σε τελικό παγκοσμίου κυπέλλου, δε θα μπορούσε να κάνει και πολλά.
Τέλος πάντων. Συγχαρητήρια στη Γερμανία, ήταν συνολικά η καλύτερη ομάδα του τουρνουά και το άξιζε.
Leave a comment:
-
Δίκαια πρωταθλήτρια η Γερμανία για πολλούς λόγους. Eυτυχώς δεν έβαλε γκολ ο Muller, οπότε James Rodríguez πρώτος σκόρερ του Μουντιαλ .
Leave a comment:
-
Άμα δεν ασχολείστε μην μιλάτε.Υπάρχουν ματς που σου αρέσει να τα βλέπεις και άλλα που θες να κοιμηθείς επειδή είναι τέρμα βαρετά!
Leave a comment:
-
Podosfairo vlepeis, den katalavainw ti enweisΡε παιδιά μόνο εμένα παραλίγο να με πάρει ο ύπνος ? πραγματικά έκλειναν τα μάτια μου
Leave a comment:
-
θα συμφωνησω απολυτα με την πλειαδα των παλιων αργεντινων stars που αναφερθηκαν και με τον βαθμο συμπαθειας στον καθενα
, ας το παρει για παρτυ τους ο messi
btw ειχε πει καποτε ο batigoal οτι σιχαινεται το ποδοσφαιρο και οτι παιζει απλα για τα λεφτα
Leave a comment:
-
Θα συμφωνήσω με Solid, έβλεπες Ολλανδία πριν μερικά ματς και χαιρόσουν. Τώρα πήρε θέση το βάρος του ημιτελικού και η σκοπιμότητα.
Πιο πριν ο Ρόμπεν μόνο που δεν την έτρωγε την μπάλα, τώρα έκανε την 1η φάση στο 90.
Ένα παιχνίδι που εξελισσόταν στο κέντρο έβλεπα και δεν μου έβγαινε να το παρακολουθήσω με προσοχή.
Leave a comment:
-
Ρε παιδιά μόνο εμένα παραλίγο να με πάρει ο ύπνος ? πραγματικά έκλειναν τα μάτια μου
. Δεν λέω ήταν πολύ καλά στημένες οι ομάδες τακτικά και δεν υπήρχαν χώροι αλλά τα παραπηγαν καλά τα προσωπικά μαρκαρίσματα των Μεσσι-Ρομπεν. Ισορροπημένο παιχνίδι με ούτε υποψία φάσεις για γκολ, έμοιαζε ότι ακόμα και αν έπαιζαν άλλα δυο 90λεπτα, γκολ δεν θα έβαζαν. Παραδέχομαι τους Αργεντινούς πάντως γιατί έδειξαν από τις αντιδράσεις τους ότι το ήθελαν πολύ περισσότερο, από την άλλη οι Ολλανδοι πολύ χαλαροί μετά τον αποκλεισμό με χαμογελακια λες και είχαν σηκώσει 3-4 κούπες και δεν τους πολυενδιέφερε.
Γενικά απογοητευτηκα με τους δυο ημιτελικούς, ελπίζω να γίνει το μεγάλο παιχνίδι στον τελικό, αλλά δεν το βλέπω
. Νομίζω ότι μόνο αν μπει να γρήγορο γκολ θα δούμε κάτι, αλλιώς θα γίνει ματς καρμπόν με το χτεσινό και θα κοιμηθούμε όρθιοι, ελπίζω να κάνω μεγάλο λάθος και να δούμε τελικό, αντάξιο του ότι έχουμε δει από την αρχή του τουρνουά.
Leave a comment:
-
Ο Χουαν σωστά δεν είναι... Άλλωστε το είχε πει και ο προφήτης που ήταν 100 χρόνια μπροστά, δεν του έκανε...
Leave a comment:
-
Θέλω να πιστεύω ότι ο Χουάν και το λυκόσκυλο ο Σιμεόνε δεν είναι σε bold από απλή παράλειψη :pOriginally posted by Titus View Post1) Από αντικειμενικής σκοπιάς συμφωνώ σε πολύ μεγάλο βαθμό, αν και πιστεύω πως βελτιώθηκε στο τελευταίο παιχνίδι. Θέλω όμως να το σηκώσει η Αργεντινή για χάρη των αμέτρητων φουρνιών παιχταράδων που περάσανε και για διάφορους λόγους δεν το κατάφεραν - η έλλειψη ταλέντου και θέλησης δεν ήταν ένας από αυτούς, η έλλειψη σοβαρού πάγκου σίγουρα.
Μια λίστα που αντιγράφω από το contra.gr (την πιο πιστή πηγή μετάφρασης της ποδοσφαιρικής ανάλυσης του BBC) και με bold οι αγαπημένοι μου.
Φερνάντο Ρεδόνδο, Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, Ντιέγκο Σιμεόνε, Αριέλ Ορτέγκα, Ρομπέρτο Αγιάλα, Κλαούντιο Λόπες, Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, Ερνάν Κρέσπο, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, Χαβιέρ Σανέτι, Χουάν Πάμπλο Σορίν, Βάλτερ Σάμουελ, Πάμπλο Αϊμάρ, Κίλι Γκονσάλες, Ρομπέρτο Αμποντανσιέρι, Εστεμπάν Καμπιάσο, Γκάμπριελ Χάινσε, Χαβιέρ Σαβιόλα, Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, Κάρλος Τέβες, Λέο Φράνκο, Γκαμπριέλ Μιλίτο, Νικολάς Μπουρδίσο, Λούτσο Γκονσάλες, Μαρτίν Παλέρμο, Ντιέγο Μιλίτο και Χαβιέρ Παστόρε.
Ε, είναι μεγάλη η λίστα
2) Πιο αντιπαθητικός παίκτης του τουρνουά μακράν.
Leave a comment:
-
Ρε συ εχεις δίκιο ηταν κι άλλοι... Μονο τον Μαραντόνα θυμομουνOriginally posted by Vaynardπρεπει να ντρεπεστε λιγο εσεις οι argentina fans που φτανετε οπως φτανετε τελικο, εχετε χειροτερο συνολο ακομα και απο την ομαδα του 90' που ηταν ο μαραντονα και αλλοι 10
Leave a comment:
Leave a comment: