Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παγκόσμιο Κύπελο Ποδοσφαίρου (Μουντιάλ) 2014

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
    Βαράει μάλιστα και 30αρια-35αρια ζέστη (και μιλάμε για απογεύματα-βράδια, δηλαδή τι γίνεται την μέρα όταν κάνουν προπονήσεις ?) και 70-80 % υγρασία.
    Εδώ ξάπλα να είσαι και δεν την παλεύεις με τέτοιες συνθήκες, που να παίζεις και μπάλα, σε τέτοιο επίπεδο .

Μεσημέρι και απόγευμα παίζουν.
    13:00, 16:00 και 18:00 ώρα Βραζιλίας.
    I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

Συγγνώμη αλλά τι φόλα κόκκινη ήταν αυτή σε βάρος της Ιταλίας???

EDIT - τέλειωσε. Γενικά δε συμπαθώ την Ιταλία αλλά σε αυτό το τουρνουά έπαιξε καλά και άξιζε να περάσει. Το ματς ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αλητεία και δε θέλω να ακούσω χαζομάρες για σκαριά στην αποβολή.
      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Ωραίος ο σκύλος, εχμ ο Σουάρεζ ήθελα να πω. Πλάκα είχε. lol

Comment

Οντως πάρα πολύ αυστηρή κόκκινη. Από εκεί και πέρα ήταν ένα παιχνίδι όπου η Ιταλια πήγαινε για το μηδέν στην άμυνα γιατί της έκανε και το Χ και η Ουρουγουάη που ήθελε οπωσδήποτε νίκη διάλεξε να παίξει πάρα πολύ συντηρητικά για να κρατήσει και αυτή το μηδέν πίσω και να σκοράρει αν της δοθεί η ευκαιρία.
          Το θέμα είναι οτι δεν την έκοψα ικανή την Ουρουγουάη να βάλει γκολ. Αλλά σε ανύποπτη φάση αποβάλλεται ο Μαρκιζιο και αυτό έδωσε την δυνατότητα στην Ουρουγουάη να βγει πιο εύκολα μπροστά, έβαλε το γκολ, η ιταλια μετά προσπάθησε με μικρές πάσες και συνδυασμούς να βγει μπροστά αλλά τότε δεν είχε σεντερ φορ στο παιχνίδι και αν και πήγαινε ωραία να επιτεθεί δεν υπήρχε κάνεις να πατήσει περιοχή και ήταν και πλέον αργά.

Είμαι Λίβερπουλ, λατρεύω Σουαρεζ, αλλά τι έκανε εκεί ; πήγε να κάνει κουτουλιά ; δάγκωσε ; wtf τι έχει μέσα στο μυαλό του.

Χθες πάντως Μεξικό και Βραζιλία κοντραριστικαν για την πρώτη θέση με την διαφορά των γκολ .

Comment

Το σίγουρο είναι ότι ο Μαρκίζιο δεν πήγαινε για τη μπάλα.

Σηκώνει το πόδι και στοχεύει το καλάμι χτυπώντας με τη σκάρα του παπουτσιού. Τέτοιες φάσεις εύκολα δίνονται κόκκινες. Ο Μαρκίζιο έκανε μεγάλη γκάφα σε έναν αγώνα που η Ιταλία ήταν κάτω του μετρίου και κατέβηκε ξεκάθαρα με στόχο το 0-0.

Κατά τ' άλλα αυτό πρέπει να είναι το τρίτο ή τέταρτο δάγκωμα που κάνει ο Σουάρεζ. Παιχτούρα, αλλά μεγάλος κλόουν.
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Loggo μπορούσε να τη δώσει κίτρινη, δε θα του έλεγε κανείς τίποτα. Ο Μαρκίζιο όντως πήγε πολύ άγαρμπα αλλά βρίσκει πρώτα με το μπούτι και το πλευρό τον Ουρουγουανό και μετά βρίσκει το πόδι του τη γάμπα. Ήταν άτσαλο, όχι ύπουλο, και ούτε καν δυνατό σα χτύπημα στο πόδι (άλλο η σύγκρουση).

Για μένα ο διαιτητής κατάστρεψε το παιχνίδι, χώρια το καραγκιοζιλίκι με τη δαγκωνιά. Αυτό δε βλέπω πώς θα μπορούσε να έχει γίνει αντιληπτό βέβαια, αλλά όπως και να'χει είναι αδικία.

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Ναι, θα μπορούσε να δώσει και κίτρινη (και, κατά τη γνώμη μου, αυτό θα έπρεπε να κάνει με βάση τη κρισιμότητα του ματς). Νομίζω ότι περισσότερο τιμωρεί τη πρόθεση, η οποία για μένα υπάρχει ξεκάθαρα.

Όπως και να χει, για μένα η Ιταλία δεν άξιζε να περάσει με βάση το πώς έπαιξε σήμερα. Κάτω του μετρίου απόδοση, χάλια νοοτροπία και τρομερό πρόβλημα στην επίθεση.

There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:

Comment

Πρώτον, είναι απίστευτο αλλά παίζουμε κάτι σα μπάλα. Εκπληκτικό! Βέβαια ακόμα δεν έχουμε μάθει να δίνουμε πάσες και πρέπει να κάνουμε 3 - 4 βήματα ή να πάμε τη μπάλα βόλτα, αλλά τουλάχιστον το παλεύουμε.

Δεύτερον, σουτάρα του Χολέμπας που έπρεπε να μπει και πολύ ωραία αντεπίθεση για το γκολ.

Τρίτον, άμυνα παιδική χαρά με ολίγη από "πέστε στη φωτιά παληκάρια μου" αλλά τουλάχιστον δεν την έχουμε πατήσει. Αν τα δούμε σκούρα ο Καραγκούνης θα αρχίσει τις καταδύσεις πάλι οπότε το παιχνίδι θα τελειώσει αύριοτο πρωί.

Τέταρτον, παρακολουθώ streaming του BBC με παρουσιαστή το Λίνεκερ - την παιχτούρα που κάνει τους άγγλους επιθετικούς τα τελευταία 15 χρόνια να φαίνονται άμπαλοι - με καλεσμένο τον Άλαν Σίρερ και έχουν βαρεθεί τη ζωή τους Αν και αναγνωρίζουν πως η Εθνική είναι δίκαια μπροστά στο σκορ.

Πέμπτον, για να δούμε ρε ομάδα...

Comment

Nikhsame

First
                    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                    Kindred, this blade and I.
                    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                    Greek Gaming Videos
                    Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Ισπανία σπίτι, Ιταλία σπίτι, Αγγλία σπίτι, Πορτογαλία μπορεί να περάσει αν... ΣΠΙΤΙ!

Μικρή Ελλαδίτσα... επόμενη φάση!!

Επιβεβαιώθηκε, ο θεός είναι Έλληνας!!!
                      The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Μόλις ψήφισα Ελλάδα.
                        Carpe diem

Comment

• To καλύτερο μουντιάλ εβερ λέμε ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

Περάσαμε στο τελευταίο λεπτό και το αξίζαμε, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ

Comment

• Παραδίδω πνεύμα, έληξε.

ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ, ΓΙΑΤΙ?

Γιατί έπρεπε να κάνουμε ένα κάρο φάσεις μόνο μετά την ισοφάριση?

Γιατί έβαλε μέσα το Γκέκα που ανάθεμα κι αν ακούμπησε τη μπάλα?

Γιατί ο Τοροσίδης παραλίγο να το πάρει μόνος του και ο Παπασταθόπουλος με τον Καραγκούνη να είναι τόσο γκαντέμηδες?

Γιατί να πάρουμε πέναλτι που μόνο η Βραζιλία θα έπαιρνε (αλλά ήταν)?

Απλά το λήξαμε. Δεν ξέρω τι να πω. Εκτός από προπονητή θέλουμε και ψυχίατρο, ΟΛΕΣ οι υποτιθέμενες ατυχίες μας βγήκαν σε καλό, επιτέλους παίξαμε μπάλα - από ένα σημείο και μετά και καλή μπάλα μάλιστα, κάναμε και πάσες - και...ντάξει, περάσαμε.

Comment

• Αρχιδάτη εμφάνιση.

Το πιο απίστευτο είναι ότι παίξαμε και μπάλα.

Comment

• Παίξαμε για το καλό του Ευρωπαικού ποδοσφαίρου.

Comment

Working...
                                X