Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παγκόσμιο Κύπελο Ποδοσφαίρου (Μουντιάλ) 2014

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ο Χουαν σωστά δεν είναι... Άλλωστε το είχε πει και ο προφήτης που ήταν 100 χρόνια μπροστά, δεν του έκανε...

Comment

• Ρε παιδιά μόνο εμένα παραλίγο να με πάρει ο ύπνος ? πραγματικά έκλειναν τα μάτια μου . Δεν λέω ήταν πολύ καλά στημένες οι ομάδες τακτικά και δεν υπήρχαν χώροι αλλά τα παραπηγαν καλά τα προσωπικά μαρκαρίσματα των Μεσσι-Ρομπεν. Ισορροπημένο παιχνίδι με ούτε υποψία φάσεις για γκολ, έμοιαζε ότι ακόμα και αν έπαιζαν άλλα δυο 90λεπτα, γκολ δεν θα έβαζαν. Παραδέχομαι τους Αργεντινούς πάντως γιατί έδειξαν από τις αντιδράσεις τους ότι το ήθελαν πολύ περισσότερο, από την άλλη οι Ολλανδοι πολύ χαλαροί μετά τον αποκλεισμό με χαμογελακια λες και είχαν σηκώσει 3-4 κούπες και δεν τους πολυενδιέφερε.

Γενικά απογοητευτηκα με τους δυο ημιτελικούς, ελπίζω να γίνει το μεγάλο παιχνίδι στον τελικό, αλλά δεν το βλέπω . Νομίζω ότι μόνο αν μπει να γρήγορο γκολ θα δούμε κάτι, αλλιώς θα γίνει ματς καρμπόν με το χτεσινό και θα κοιμηθούμε όρθιοι, ελπίζω να κάνω μεγάλο λάθος και να δούμε τελικό, αντάξιο του ότι έχουμε δει από την αρχή του τουρνουά.

Comment

• Θα συμφωνήσω με Solid, έβλεπες Ολλανδία πριν μερικά ματς και χαιρόσουν. Τώρα πήρε θέση το βάρος του ημιτελικού και η σκοπιμότητα.

Πιο πριν ο Ρόμπεν μόνο που δεν την έτρωγε την μπάλα, τώρα έκανε την 1η φάση στο 90.
        Ένα παιχνίδι που εξελισσόταν στο κέντρο έβλεπα και δεν μου έβγαινε να το παρακολουθήσω με προσοχή.
        The illusion of free will is an illusion.

Comment

• θα συμφωνησω απολυτα με την πλειαδα των παλιων αργεντινων stars που αναφερθηκαν και με τον βαθμο συμπαθειας στον καθενα, ας το παρει για παρτυ τους ο messi

btw ειχε πει καποτε ο batigoal οτι σιχαινεται το ποδοσφαιρο και οτι παιζει απλα για τα λεφτα

Comment

• Ρε παιδιά μόνο εμένα παραλίγο να με πάρει ο ύπνος ? πραγματικά έκλειναν τα μάτια μου
            Podosfairo vlepeis, den katalavainw ti enweis
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Έλα ντε.
              Carpe diem

Comment

• Άμα δεν ασχολείστε μην μιλάτε.Υπάρχουν ματς που σου αρέσει να τα βλέπεις και άλλα που θες να κοιμηθείς επειδή είναι τέρμα βαρετά!
                Nintendo I.D.: paixtis
                3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Δεν υπάρχει Θεός τελικά...

Comment

• Δίκαια πρωταθλήτρια η Γερμανία για πολλούς λόγους. Eυτυχώς δεν έβαλε γκολ ο Muller, οπότε James Rodríguez πρώτος σκόρερ του Μουντιαλ .

Comment

• Και να υπήρχε, όταν χάνεις δυο τετ-α-τετ σε τελικό παγκοσμίου κυπέλλου, δε θα μπορούσε να κάνει και πολλά.

Τέλος πάντων. Συγχαρητήρια στη Γερμανία, ήταν συνολικά η καλύτερη ομάδα του τουρνουά και το άξιζε.
                      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Μικρή σημασία έχει αν το άξιζε. Απαγορεύεται αυτή η ομάδα να παίρνει τίτλους.

Comment

• Originally posted by Loggo View Post
                          Και να υπήρχε, όταν χάνεις δυο τετ-α-τετ σε τελικό παγκοσμίου κυπέλλου, δε θα μπορούσε να κάνει και πολλά.

Τέλος πάντων. Συγχαρητήρια στη Γερμανία, ήταν συνολικά η καλύτερη ομάδα του τουρνουά και το άξιζε.
                          Αυτή η φουρνιά γερμανών παικτών άξιζε να έχει ένα Μουντιάλ ή ένα Euro. Συμφωνώ με το παραπάνω.

Αλλά και αυτή η Αργεντινή, με τη βελτίωση που έδειξε μέσα στο τουρνουά και την εμφάνισή της στον τελικό, άξιζε να το πάρει. Κρίμα στο Μέσι, που θα έχει άλλη μια ευκαιρία να δείξει πως μπορεί να είναι και ηγέτης εκτός από κορυφαίος παίκτης (γιατί ακόμα και τώρα πραγματικός ηγέτης ήταν ο Μασεράνο).

Δεν ήταν η καλύτερη Αργεντινή ούτε η καλύτερη ομάδα(ούτε ο καλύτερος Μέσι, αν και ήταν ο καλύτερος στο τουρνουά) αλλά μικρή σημασία έχει, μπορούσε να κέρδιζε - ή να έχανε - 2-0. Πολύ ωραίος τελικός, τακτικό μα με φάσεις παιχνίδι, ένταση, κίνηση, είχε όσα έπρεπε.

Όπως καταλαβαίνετε, είμαι ξενερωμένος ΚΑΡΓΑ.

Αλλά δεν πειράζει ρε Αργεντινάρα, είμαστε μαζί σου.

(το ξέρω πως είμαι μίζερος, αλλά κόκκινη ο Νόιερ...? λέω εγώ τώρα...)
                          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Ποιά κόκκινη;...
                            sigpic

Comment

• Πραγματικά μόλις έδειξε ότι ανακηρύχθηκε κορυφαίος παίκτης του Μουντιαλ ο Μεσσι, παρά λίγο να πέσουν τα μαλλιά από όλη την παρέα που βλέπαμε το ματς.

Comment

• εχει γινει χαμος στο internet με αυτο.... μεχρι και ο ιδιος νομιζε οτι τον δουλευανε...

Comment

Working...
                                X