kai to xeirotero einai oti i germanoi den xabariazoune to konter tha sinexisei
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Παγκόσμιο Κύπελο Ποδοσφαίρου (Μουντιάλ) 2014
Collapse
X
-
Originally posted by Vaynard View Postkai to xeirotero einai oti i germanoi den xabariazoune to konter tha sinexisei
Comment
-
Και με την Εθνική Ανταρκτικής να έπαιζε η Βραζιλία με τέτοια άμυνα πάλι 7 γκολ θα έτρωγε.
Εύχομαι όποια από τις Αργεντινή, Ολλανδία περάσει να δαλύσει την Γερμανία. Πιο αχώνευτη ομάδα στην ιστορία του αθλητισμού.
Και φτάνει με το γλύψιμο ρε Σπυρόπουλε. Χρυσή Αυγή ψηφίζεις;
Comment
-
mia vrazilia xwris prwsopikothta htan se auto to mundial kai paixtes opws o kaka kai o ronaldinho akoma kai me to pws einai shmera eixan thesh....alla otan pas kai perneis stin apostolh paixtes san ton Jo kai ton Fred....
toulaxiston o telikos tha exei ena istoriko tzertzelo eite paei i ollandia eite i argentinh
Comment
-
Καλα καναν και το τερματισαν το κοντερ οι Γερμανοι, καποιος επρεπε να εκθεσει αυτη την απατη που καπως εφτασε τοσο μακρια. Το χειροτερο ειναι πως ξαφνικα ολα τα αθλητικα websites λεγαν για το παθος και το σκληρο παιχνιδι που θα καναν οι Βραζιλιανοι για να μη βρεθουν με την πλατη στον τοιχο και πως η ομαδα θα συσπειρωθει ελεω απουσιας Neymar / Silva.
Πλεον μετα απο αυτη τη σφαλιαρα ολα μπηκαν στη θεση τους ευτυχως.
Η Ολλανδια αυριο αν και οχι τοσο ευκολα θα περασει.. Θα θελα να το παρουν αλλα αυτη η Γερμανια δε γινεται να χασει ετσι ευκολα και σιγουρα δεν επαναλαμβανει τα λαθη του 2010.
Comment
-
Ποιοί είναι οι τρεις που ψηφίσανε Βραζιλία?
Σα ματς δεν έλεγε και πολλά. Ένα 10λεπτο που η Βραζιλία πίεσε από νωρίς, πάλι γρήγορο γκολ από Γερμανία, οι Βραζιλιάνοι ανέβηκαν πανικόβλητοι και καταιγισμός πραγματικός από Γερμανία που έβαλε 4 μπάλες και 3 φορές το ίδιο γκολ. Μετά έδειξαν γαϊδουριά και συνέχιζαν να παίζουν κανονικά βάζοντας άλλα 2.
Εντάξει, αηδία από ένα σημείο και μετά, αλλά Ο,ΤΙ βαράγανε πήγαινε μέσα. Ούτε το ελάχιστο τσαγανό από Βραζιλία? ΠΛΗΡΩΣ ανύπαρκτοι. Η ήττα είναι περισσότερο ψυχολογική παρά οτιδήποτε άλλο, δεν είχαν δράμι μυαλό.
Εμπρός καλή μου Αργεντινή λοιπόν...Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Originally posted by Titus View PostΠοιοί είναι οι τρεις που ψηφίσανε Βραζιλία?
Σα ματς δεν έλεγε και πολλά. Ένα 10λεπτο που η Βραζιλία πίεσε από νωρίς, πάλι γρήγορο γκολ από Γερμανία, οι Βραζιλιάνοι ανέβηκαν πανικόβλητοι και καταιγισμός πραγματικός από Γερμανία που έβαλε 4 μπάλες και 3 φορές το ίδιο γκολ. Μετά έδειξαν γαϊδουριά και συνέχιζαν να παίζουν κανονικά βάζοντας άλλα 2.
Εντάξει, αηδία από ένα σημείο και μετά, αλλά Ο,ΤΙ βαράγανε πήγαινε μέσα. Ούτε το ελάχιστο τσαγανό από Βραζιλία? ΠΛΗΡΩΣ ανύπαρκτοι. Η ήττα είναι περισσότερο ψυχολογική παρά οτιδήποτε άλλο, δεν είχαν δράμι μυαλό.
Εμπρός καλή μου Αργεντινή λοιπόν...Δεν το εχω καταλαβει αυτο που λενε περι σεβασμου, ισα ισα οπως ειπε και ο εκφωνητής με το να παιξεις κανονικα δειχνεις σεβασμο.
Και οταν ειχε η Βραζιλια ομαδα και εβαζε 5αρες ηταν καλα δηλαδη? Ας δουν και αυτοι λιγο πως ειναι..
Εγω ψήφισα Ελλαδα για πλακα αλλα υποστηρίζω Ολλανδία, παντα μου αρεσε σαν ομαδα.
Comment
-
Kai egw me Ollandia eimai sto teliko Germania - Ollandia, alla den katalavainw poio to provlhma sas me thn germania kai milate gia axwnefth omada, egw mia xara tous eida gamata paiksane.
Thelw Evrwpaikes omades ston teliko kai se afto to match eimoun me thn Germania proswpika apo thn arxh.
Makari oles oi axwneftes omades na paizoun etsi."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Τώρα όλοι θα θέλουνε να περάσει η μικρή Ολλανδία και να νικήσει τους Γερμανούς παιρνοντας το για πρώτη φορά.
Comment
-
Why not?"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Δεν ειναι μικρη η Ολλανδια μπροστα στη Γερμανια. Αν δεν ειχαμε δει το χθεσινο 7-1 κανεις δε θα το λεγε αυτο.
Comment
-
Originally posted by Ground_zero View PostKai egw me Ollandia eimai sto teliko Germania - Ollandia, alla den katalavainw poio to provlhma sas me thn germania kai milate gia axwnefth omada, egw mia xara tous eida gamata paiksane.
Thelw Evrwpaikes omades ston teliko kai se afto to match eimoun me thn Germania proswpika apo thn arxh.
Makari oles oi axwneftes omades na paizoun etsi.
Comment
Comment