Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παγκόσμιο Κύπελο Ποδοσφαίρου (Μουντιάλ) 2014

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ο Φερνάντο Σάντος έκανε δηλώσεις στην πορτογαλική "Radio Noticias" και εξήγησε τους λόγους της ήττας της Εθνικής από την Κόστα Ρίκα.

Τον τελευταίο του αγώνα στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας έδωσε ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος κόουτς αποχωρεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και έκανε δηλώσεις στην πορτογαλική "Radio Noticias", όπου είπε πως μερικοί από τους παίκτες του ήθελαν να γίνουν πρωταγωνιστές.

Αρχικά, είπε πως "η ομάδα είχε καρδιά, αλλά λίγο μυαλό στον έξτρα χρόνο της παράτασης. Η φυσική κούραση στοίχισε στην ομάδα για να γράψει ιστορία. Νομίζω ότι δεν είχαμε την φρεσκάδα για να νικήσουμε σ' αυτό το παιχνίδι".

Μετέπειτα, τόνισε ότι "υπήρχαν δυο - τρεις ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρονταν περισσότερο στο να γίνουν οι πρωταγωνιστές και να πετύχουν ένα ιστορικό γκολ.

Τους απασχολούσε περισσότερο να πετύχουν το γκολ της Ελλάδας απ' ό,τι να κυκλοφορήσει η μπάλα και αυτό οδήγησε σε αρκετά λάθη, σε αρκετές απώλειες μπάλας".
    Ο Φερνάντο Σάντος έκανε δηλώσεις στην πορτογαλική 'Radio Noticias' και εξήγησε τους λόγους της ήττας της Εθνικής από την Κόστα Ρίκα.
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Απίστευτο. Βλέπω το Αργεντινή - Ελβετία και ο Μέσι τσαμπουκαλεύτηκε σε έναν Ελβετό

Και ήταν και προκλητικός! Του έκανε τάκλιν και την ώρα που σηκώνονταν ο Μέσι πήγε και τον έσπρωξε! Ρε κοντέ! Πρόσεχε!

Loggo δεν την βλέπω καλά την ομάδα, κάτι πρέπει να αλλάξει...
      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Μπαχαχαχα, οι Αργεντίνοι πανηγυρίζουν έξαλλα που πέρασαν την Ελβετία στους 16 με γκολ στο 115' (και ήταν απίστευτα κωλόφαρδοι στο 118').

Loggo δε μας βλέπω καθόλου καλάαααα ο κοντός παίζει μόνος του...

Πάντως έχει κλείσει πάρα πολύ η ψαλίδα ανάμεσα στις μικρές και τις μεγάλες ομάδες, ενώ έχουμε δει πολλή παράταση ακόμα και στους 16. Έχουμε δει πολύ δεμένες ομάδες σε αντίθεση με ομάδες + έναν αστέρα (Βραζιλία, Αργεντινή πχ) που δεν τραβάνε ούτε με κάρο.

Πλάκα πλάκα καλύτερα τα έχει πάει η Γαλλία με δεύτερη τη Γερμανία, που σταυρώνουν όμως στους 8.

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Ναι ρε συ Τιτε, το χθεσινο παιχνιδι επρεπε να δειτε για να καταλαβετε οτι δεν ειναι ομαδα η Αργεντινη.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΤΣΙΡΚΟ!!!

Πολυ κριμα για την Ελβετια...
          Do a barrel roll!

Comment

• Ύπνος το ματς Γερμανία - Γαλλία. Γκολ νωρίς για τους Γερμανούς και μετά πίεση στο κέντρο. Οι Γάλλοι δεν είχαν μυαλό να κάνουν τίποτα. Ό,τι φάσεις βγήκαν ήταν μισοριξιές και ο Νόιερ δε ζορίστηκε πάρα πολύ. Κλασσικό ματς που αν δεις τα στιγμιότυπα θα νομίσεις πως παίχτηκε μπαλάρα αλλά στην πραγματικότητα ήταν αχταρμάς.

Η αχώνευτη Βραζιλία κερδίζει 1 - 0 την Κολομβία, δε γίνεται να σκάσει ένα γκολάκι να τους δω να τρέχουν?

* Μόλις ακυρωσαν γκολ στην Κολομβία, ένας Κολομβιανός ήταν οφσάιντ σε μπαλιά η οποία όμως δεν τον βρήκε ποτέ, χτύπησε σε Βραζιλιάνο. Τι λε ρε μεγάλε...

Προβλέπω απόλυτα σπαστικό ματς Αργεντινή - Γερμανία που δε θα παιχτεί τίποτα και θα κριθεί στο μισό γκολ. Από την άλλη πλευρά ελπίζω η Ολλανδία να πετσώσει άσχημα τη Βραζιλία.

EDIT - Άκυρο, 2 - 0 με διαστημικό φάουλ από την άκρη του γαλαξία που πήγε στο γάμα.

Comment

• Comment

• Το μόνο που μένει για να ανακηρυχθεί και επίσημα το καλύτερο Mundial όλων των εποχών είναι τελικός Γερμανία/Βραζιλία - Αργεντινή με τον Μέσι να παίζει μπάλα μόνος του.

Comment

• Αυτός με το αλογάκι της Παναγίας τι είναι;
                  Originally posted by Squall Leonhart
                  I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                  Originally posted by 丹野
                  Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                  Originally posted by Ryu_gr
                  υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Παιχτούρα είναι. Έχει σκοράρει σε κάθε ματς της ομάδας του και είναι ο καλύτερος επιθετικός του Μουντιάλ.

Chris, μετά τον τραυματισμό του Νεϊμάρ αλλάζουν τα πράγματα. Προβλέπω το κλασσικό σύστημα Σκολάρι "όλοι πίσω και πλακώστε τους στην κλωτσιά". Θα θαυμάσουμε ποδόσφαιρο στο επόμενο παιχνίδι...

Comment

• Originally posted by Titus View Post
                      Προβλέπω απόλυτα σπαστικό ματς Αργεντινή - Γερμανία που δε θα παιχτεί τίποτα και θα κριθεί στο μισό γκολ. Από την άλλη πλευρά ελπίζω η Ολλανδία να πετσώσει άσχημα τη Βραζιλία.
                      Μάλλον τα ανάποδα θες να πεις...Βραζιλία-Γερμανία είναι ο ένας ημιτελικός.Επίσης μην έχεις σίγουρο ότι θα περάσει η Αργεντινή το Βέλγιο.Οι του Βελγίου παίζουν μπαλάρα μέχρι στιγμής σε αντίθεση με τους άλλους.
                      Nintendo I.D.: paixtis
                      3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Δεν το λες και μπαλάρα αυτό που παίζουν οι Βέλγοι, αλλά ξέρουν να παίρνουν αποτελέσματα και αυτό τους κάνει όντως πολύ επικίνδυνους. Αυτοί είναι το φαβορί με την Αργεντινή.

Comment

• Ναι, μάλλον τα έχω κάνει μαντάρα στο πώς σταυρώνουν οι αγώνες

Σαν ποδόσφαιρο, το πιο ελκυστικό το έχουν παίξει η Κολομβία, η Γερμανία και το Βέλγιο. Το τελευταίο έχει κάνει μια σειρά από πολύ καλά παιχνίδια στα οποία έδειξε και πολύ καλές τοποθετήσεις και επιθετική πρωτοβουλία, και δε στέκομαι μόνο στο (καλύτερο της διοργάνωσης) Βέλγιο - ΗΠΑ. Όντως η Αργεντινή θα έχει χοντρό πρόβλημα και το θεωρώ πολύ μεγάλο κριτήριο για το τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα, έστω και οπορτουνιστικά. Αν περάσει με μπάλα (πράγμα πάρα πολύ δύσκολο με δεδομένα αυτά που έχουμε δει) μεγάλη της μαγκιά, αν περάσει με ένα γκολ και όλοι μπροστά από το τέρμα είναι για κλάματα αλλά τουλάχιστον θα έχουν δείξει χαρακτήρα, αν περάσουν με βουτιές, πέναλτι που δεν ήταν κλπ αίσχος ντροπή και όνειδος. Το πιθανότερο είναι σούπα ματς που θα πονέσουν τα μυαλά μας - και τα μάτια μας - μέχρι να βγάλει κανένα λαγό ο Μέσι.

Επίσης θα χαρώ πάρα πολύ να παίξει καλά ο Μιραλάς

Comment

• Άσε Τίτε...μαύρα χάλια.

Υποτίθεται πάντως ότι η Αργεντινή πήγε στη διοργάνωση με ένα επιθετικό πλάνο προσαρμοσμένο στις δυνάμεις της, τύπου: "ξέρω ότι πίσω μπάζω, αλλά ας βάλουν όσα θέλουν. Στόχος μου είναι απλά να βάλω περισσότερα". Η αλήθεια είναι ότι για να ξεδιπλωθεί ένα τέτοιο πλάνο χρειάζεσαι χώρους και αντιπάλους που, αντί να κλείνονται πίσω, θα προσπαθούν να βγουν μπροστά. Κάτι το οποίο, για ευνόητους λόγους, ούτε έγινε, ούτε και υπήρχε ποτέ περίπτωση να γίνει στα περισσότερα παιχνίδια της. Φυσικά αυτό δεν αναιρεί το πόσο απογοητευτικές είναι οι εμφανίσεις της, ή ότι συγκεκριμένοι παίκτες δεν μπορούν καν να πάρουν τα πόδια τους.

Η πλάκα επίσης είναι ότι, μέχρι στιγμής, οι μοναδικοί διακριθέντες, εκτός του Μεσι, είναι αμυντικογενείς παίκτες (Μασεράνο και Ζαμπαλέτα). Μπροστά ο καθένας θέλει από μια μπάλα μόνος του κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Θέλω να δω τι θα κάνουν απέναντι στο Βέλγιο που είναι αρκετά επιθετική ομάδα. Αν είναι μια απ' τα ίδια καλύτερα να περάσει το Βέλγιο.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους, προσωπικά, κανένας απ' τους συνήθεις υπόπτους δε με έχει εντυπωσιάσει.

Από τη Βραζιλία δεν είχα ιδιαίτερες απαιτήσεις γιατί, εκ των προτέρων, γνωρίζαμε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Βραζιλία άλλων εποχών. Το γεγονός και μόνο ότι μπροστά πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε Fred και Jo τα λέει όλα. Πάντως στο χθεσινό ματς με τη Κολομβία έκανε, με διαφορά, το καλύτερο παιχνίδι της στη διοργάνωση και, παρά τα παρατράγουδα με τη διαιτησία, ήταν ανώτερη και άξιζε τη πρόκριση.

Ούτε η Γερμανία με έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της. Με εξαίρεση το φοβερό ξεκίνημα απέναντι στη Πορτογαλία, αυτό που βγάζει στο γήπεδο είναι κυρίως σοβαρότητα και σταθερότητα, όχι καμιά εντυπωσιακή μπάλα. Μετά την ισοπαλία με τη Γκάνα, ακόμη κι όταν απέναντί της είχε σχετικά αδύναμους αντιπάλους όπως οι ΗΠΑ και η Αλγερία, μόνο επαγγελματικού τύπου νίκες είδα. Τη θεωρώ φαβορί πάντως, αφενός, γιατί εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη σε σχέση με τους υπόλοιπους, αφετέρου, γιατί ο κορμός της Μπάγερν, στον οποίο και στηρίζεται, της χαρίζει περισσότερη ομοιογένεια σαν ομάδα.
                            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• ΚΑΙ Ο ΙΓΚΟΥΑΪΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!

ΠΑΜΕ ΡΕ ΟΜΑΔΑ, ΠΑΙΞΤΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ!!!!

Και ντι Μαρία σταμάτα να πηγαίνεις μόνος σου μη φας καμιά φάπα.

EDIT - Κάποιος να κάνει αλλαγή το ντι Μαρία, δεν υπάρχει το άτομο, δεν έχει ΙΔΕΑ τι γίνεται στο παιχνίδι, είναι εκτός τόπου και χρόνου και κάνει τακουνάκια, αγγελάκια, τριπλίτσες και δεν ξέρω τι άλλο. Άμα βλέπαμε κανέναν να τα κάνει αυτά στο δημοτικό του παίρναμε τη μπάλα και δεν τον αφήναμε να παίξει.

Comment

• EDIT - Κάποιος να κάνει αλλαγή το ντι Μαρία, δεν υπάρχει το άτομο, δεν έχει ΙΔΕΑ τι γίνεται στο παιχνίδι, είναι εκτός τόπου και χρόνου και κάνει τακουνάκια, αγγελάκια, τριπλίτσες και δεν ξέρω τι άλλο. Άμα βλέπαμε κανέναν να τα κάνει αυτά στο δημοτικό του παίρναμε τη μπάλα και δεν τον αφήναμε να παίξει.
                                1) είναι που δεν έχετε νεριτ εκεί στο νησί να σας μαθαίνει λίγο μπάλα...
                                2) τον έφαγες τελικά... χαααααχαχαχαχα

Comment

Working...
                                X