Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Να διευκρινισουμε ομως οτι προφανως ο Somari δεν αναφερεται σε καποιος κωλοφαρδους που γεννηθηκαν στο Χορτιατη, εσεις οχι μονο πρεπει να νιωθετε υπερηφανοι αλλα κανετε υπερηφανο και ολο το forum
Αφιερωμένο εξαιρετικά και με μεγάλη αγάπη σε όσους πιστεύουν πως επειδή έτυχε να γεννηθούν σε ένα γεωγραφικό τόπο, τους κάνει ανώτερους ή καλύτερους ανθρώπους,εν έτει 2010.Και ναι,εσεις οι 2-3 τέτοιοι που βρίσκεστε εδω μέσα,καρφάρα είναι.
Μου άρεσε πολύ...Τυπάς έχει μαζέψει...χαμόγελα από το youtube - νέων, παιδιών, γέρων, γυναικών, ανδρών, πάσης φυλής,χρώματος και εμφάνισης.Δε ξέρω,πάντως για όσο διαρκούσε με έκανε να νιώσω καλύτερα...Μου θύμισε τις ωραίες εποχές που στο δημοτικό φτιάχναμε ζωγραφιές/κολάζ/κ.α. με ωραία θέματα όπως πχ την πολυπολιτισμικότητα.
Αφιερωμένο εξαιρετικά και με μεγάλη αγάπη σε όσους πιστεύουν πως επειδή έτυχε να γεννηθούν σε ένα γεωγραφικό τόπο, τους κάνει ανώτερους ή καλύτερους ανθρώπους,εν έτει 2010.Και ναι,εσεις οι 2-3 τέτοιοι που βρίσκεστε εδω μέσα,καρφάρα είναι.
Leave a comment: