Illuminati...
ΥΓ: Ασχετο αλλα γαματη σκηνη απο τη ταινια Knowing
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ενδιαφεροντα (πασης λογης) βιντεο στο internet
Collapse
X
-
Οι ντόπιοι της Παπούας στο 2:12 είναι θεούλιδες!!
ΧΑΧΑΧΑ! Τρελό γέλιο όταν της ορμάνε οι τύποι!! :xp:College Humor delivers again
Leave a comment:
-
Ε μλκ κι αυτος γιατι πηγε Παρθενωνα και δε πηγε ας πουμε στο Συνταγμα που ειναι πλατεια...
Leave a comment:
-
LOL ρε πήγε στο "τείχος" της Κορέας αλλά τον έδιωξαν από τον Παρθενώνα.
Πολύ ωραίος ο τύπος,τέτοια βίντεο πρέπει να βγαίνουν πιο συχνά.
EDIT:
Hahaha College Humor delivers again:
Leave a comment:
-
Μιας και πιάσαμε τα πολυπολιτισμικά δείτε και αυτό το υπέροχο βιντέκι που δείχνει τοποθεσίες με τους ντόπιους από όλο τον κόσμο, συνοδευόμενο από πολύ ωραία μουσική. Μπορεί να το έχετε ήδη δει, βγήκε πριν από 2 χρόνια περίπου και είναι από τα πρώτα που υποστήριζαν 720p.
Έλα, πείτε την αλήθεια, συγκινηθήκατε!
Υ.Γ.: Εύλογα κάποιος θα αναρωτηθεί, καλά πως και δεν ήρθε στην Ελλάδα;; Το είχα ρωτήσει στα comments και μου απάντησαν ότι πήγε να χορέψει στον Παρθενώνα αλλά τον πρόγκηξε η ασφάλεια!! Pwned by Ελλαδάρα!! :S:S. Το δείχνει στο αντίστοιχο βίντεο με τις κομμένες σκήνες!
Leave a comment:
-
Δηλαδή δεν έρχονται μόνο μητέρες, αλλά και γυναίκες που θέλουν να γίνουν μητέρες;είναι σαν γκαστροπροσκύνημα
Leave a comment:
-
Υπάρχει μαιευτήριο, το οποίο για προφανείς λόγους βλέπει στον Χορτιάτη. Έρχονται μητέρες από όλο τον κόσμο για να γεννήσουν εκεί, είναι σαν γκαστροπροσκύνημα.
Leave a comment:
-
Είστε αδέρφια ή απλά γεννηθήκατε στο ίδιο σπίτι-κοινόβιο; Από ότι ξέρω, το προνόμιο της θέας στο Χορτιάτη το έχει κανείς μόνο από μια συγκεκριμένη περιοχή στο Πανόραμα αφού ο Χορτιάτης καλύπτεται από πυκνή βλάστηση (εξού και το όνομα Χορτιάτης).Μια απ' τα ίδια.
Leave a comment:
-
Μια απ' τα ίδια.Originally posted by Imrahil View PostΕγώ γεννήθηκα στο Πανόραμα και ο Χορτιάτης που αχνοφαίνοταν απέναντι στον ορίζοντα ήταν το πρώτο πράγμα που είδα. Δεν έκλαψα, δεν έχυσα ούτε δάκρυ. Η ασφάλεια που αισθάνθηκα αντικρύζοντας τον ιερό λόφο-ηφαίστειο γαλήνεψε την μωρουδίστικη καρδιά μου.
Leave a comment:
-
Εγώ γεννήθηκα στο Πανόραμα και ο Χορτιάτης που αχνοφαίνοταν απέναντι στον ορίζοντα ήταν το πρώτο πράγμα που είδα. Δεν έκλαψα, δεν έχυσα ούτε δάκρυ. Η ασφάλεια που αισθάνθηκα αντικρύζοντας τον ιερό λόφο-ηφαίστειο γαλήνεψε την μωρουδίστικη καρδιά μου.
Leave a comment:
-
Δε νομίζω πως υπάρχουν άνθρωποι με γνήσιο αίμα Χορτιάτη εδώ μέσα. Εγώ γεννήθηκα κοντά, αλλά όχι αρκετά κοντά.Originally posted by Ramparter View PostΝα διευκρινισουμε ομως οτι προφανως ο Somari δεν αναφερεται σε καποιος κωλοφαρδους που γεννηθηκαν στο Χορτιατη, εσεις οχι μονο πρεπει να νιωθετε υπερηφανοι αλλα κανετε υπερηφανο και ολο το forum

Leave a comment:

Leave a comment: