Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ενδιαφεροντα (πασης λογης) βιντεο στο internet

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied
    Illuminati...

ΥΓ: Ασχετο αλλα γαματη σκηνη απο τη ταινια Knowing

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δείτε και σχολιάστε.

Leave a comment:

• Imrahil
    replied

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Οι ντόπιοι της Παπούας στο 2:12 είναι θεούλιδες!!

College Humor delivers again
    ΧΑΧΑΧΑ! Τρελό γέλιο όταν της ορμάνε οι τύποι!! :xp:

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ε μλκ κι αυτος γιατι πηγε Παρθενωνα και δε πηγε ας πουμε στο Συνταγμα που ειναι πλατεια...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    LOL ρε πήγε στο "τείχος" της Κορέας αλλά τον έδιωξαν από τον Παρθενώνα.
    Πολύ ωραίος ο τύπος,τέτοια βίντεο πρέπει να βγαίνουν πιο συχνά.

EDIT:

Hahaha College Humor delivers again:

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Μιας και πιάσαμε τα πολυπολιτισμικά δείτε και αυτό το υπέροχο βιντέκι που δείχνει τοποθεσίες με τους ντόπιους από όλο τον κόσμο, συνοδευόμενο από πολύ ωραία μουσική. Μπορεί να το έχετε ήδη δει, βγήκε πριν από 2 χρόνια περίπου και είναι από τα πρώτα που υποστήριζαν 720p.

Έλα, πείτε την αλήθεια, συγκινηθήκατε!

Υ.Γ.: Εύλογα κάποιος θα αναρωτηθεί, καλά πως και δεν ήρθε στην Ελλάδα;; Το είχα ρωτήσει στα comments και μου απάντησαν ότι πήγε να χορέψει στον Παρθενώνα αλλά τον πρόγκηξε η ασφάλεια!! Pwned by Ελλαδάρα!! :S:S. Το δείχνει στο αντίστοιχο βίντεο με τις κομμένες σκήνες!

Leave a comment:

• Scatman
    replied

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Όχι, αυτές πάνε για νυχτερινές προμενάδες στο Σεϊχ Σου.

Leave a comment:

• straier
    replied
    είναι σαν γκαστροπροσκύνημα
    Δηλαδή δεν έρχονται μόνο μητέρες, αλλά και γυναίκες που θέλουν να γίνουν μητέρες;

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Υπάρχει μαιευτήριο, το οποίο για προφανείς λόγους βλέπει στον Χορτιάτη. Έρχονται μητέρες από όλο τον κόσμο για να γεννήσουν εκεί, είναι σαν γκαστροπροσκύνημα.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Μια απ' τα ίδια.
    Είστε αδέρφια ή απλά γεννηθήκατε στο ίδιο σπίτι-κοινόβιο; Από ότι ξέρω, το προνόμιο της θέας στο Χορτιάτη το έχει κανείς μόνο από μια συγκεκριμένη περιοχή στο Πανόραμα αφού ο Χορτιάτης καλύπτεται από πυκνή βλάστηση (εξού και το όνομα Χορτιάτης).

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Imrahil View Post
    Εγώ γεννήθηκα στο Πανόραμα και ο Χορτιάτης που αχνοφαίνοταν απέναντι στον ορίζοντα ήταν το πρώτο πράγμα που είδα. Δεν έκλαψα, δεν έχυσα ούτε δάκρυ. Η ασφάλεια που αισθάνθηκα αντικρύζοντας τον ιερό λόφο-ηφαίστειο γαλήνεψε την μωρουδίστικη καρδιά μου.
    Μια απ' τα ίδια.

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Εγώ γεννήθηκα στο Πανόραμα και ο Χορτιάτης που αχνοφαίνοταν απέναντι στον ορίζοντα ήταν το πρώτο πράγμα που είδα. Δεν έκλαψα, δεν έχυσα ούτε δάκρυ. Η ασφάλεια που αισθάνθηκα αντικρύζοντας τον ιερό λόφο-ηφαίστειο γαλήνεψε την μωρουδίστικη καρδιά μου.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Να διευκρινισουμε ομως οτι προφανως ο Somari δεν αναφερεται σε καποιος κωλοφαρδους που γεννηθηκαν στο Χορτιατη, εσεις οχι μονο πρεπει να νιωθετε υπερηφανοι αλλα κανετε υπερηφανο και ολο το forum
    Δε νομίζω πως υπάρχουν άνθρωποι με γνήσιο αίμα Χορτιάτη εδώ μέσα. Εγώ γεννήθηκα κοντά, αλλά όχι αρκετά κοντά.

Leave a comment:

Working...
X