Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων. Αριστοτέλης.
Το είδα σε μια διαφήμιση και νομίζω κολλάει με το παραπάνω ποστ!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ενδιαφεροντα (πασης λογης) βιντεο στο internet
Collapse
X
-
Δε βάζω βίντεο αλλά μια ενδιαφέρουσα εικόνα με το τίτλο "the education system in one image".
Leave a comment:
-
Τώρα είδα την απάντηση...Originally posted by Titus View Post...
Έχω περπατήσει μονοπάτια στο χείλος του γκρεμού χωρίς να είναι στρωμένα με τσιμέντο αλλά και χωρίς να είναι τόσο κατακόρυφες οι πλαγιές και χωρίς να είναι τόσο μακριά, οπότε δε μου φαίνεται τόσο εντυπωσιακό όσο σε κάποιον χωρίς ανάλογη εμπειρία. Δε συγκρίνω τίποτα βέβαια, απλά λέω πως έχω βρεθεί να αιωρούμαι κι εγώ έτσι και ξέρω την αίσθηση, ξέρω πώς το κάνουν και ξέρω και το πόσο επικίνδυνο είναι να σε ρουφήξει το κενό.
Οι φάσεις που πατάει πάνω στα σίδερα για να περάσει πάνω από το χάος όμως είναι τελείως άρρωστες, ο τύπος το περπατάει ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ και υπάρχουν και άλλοι τρελοί εκεί πάνω.
Μπρρρρρρ...
Αν εσύ ανατρίχιασες βλέποντας το βίντεο που είχες κάποια παρόμοια εμπειρία φαντάσου εγώ πως ένιωσα όντας υψοφοβικός.Η θέα τα σπάει πάντως.
Ένα ακόμη βιντεο το οποίο με συγκίνησε πραγματικά.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Oτιδήποτε πακετάρεται με το Time του Zimmer αμέσως απκτάει +100 γαμιστερότητα
Leave a comment:
-
Originally posted by Deus View PostOκ δεν υπάρχει λέμε.
Μιλάμε κρύος ιδρώτας με είχε λούσει βλέποντας το βιντεο...Ο τύπος δεν καταλαβαίνει τίποτα πάντως.
...
Έχω περπατήσει μονοπάτια στο χείλος του γκρεμού χωρίς να είναι στρωμένα με τσιμέντο αλλά και χωρίς να είναι τόσο κατακόρυφες οι πλαγιές και χωρίς να είναι τόσο μακριά, οπότε δε μου φαίνεται τόσο εντυπωσιακό όσο σε κάποιον χωρίς ανάλογη εμπειρία. Δε συγκρίνω τίποτα βέβαια, απλά λέω πως έχω βρεθεί να αιωρούμαι κι εγώ έτσι και ξέρω την αίσθηση, ξέρω πώς το κάνουν και ξέρω και το πόσο επικίνδυνο είναι να σε ρουφήξει το κενό.
Οι φάσεις που πατάει πάνω στα σίδερα για να περάσει πάνω από το χάος όμως είναι τελείως άρρωστες, ο τύπος το περπατάει ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ και υπάρχουν και άλλοι τρελοί εκεί πάνω.
Μπρρρρρρ...
Leave a comment:
-
έποςOriginally posted by sub_zero View PostΠαρε και live εκτελεση
Το απιστευτο ειναι οτι μαλλον το Live γινεται στο σχολειο του
και εμείς ως φόρουμ παρακολουθούμε την εξέλιξη του Mικρού Νικόλα χαχα
ακόμη πιο έπος είναι πως μαλώνουν στα σχόλια
τα λόγια ενός hater
"mikros nikolass.... enas kolo malakas pou nimizei pws 8a kanei kanena mpam
ante re flore kane parapera kai afise to rap kai to hip hop stous epagelmaties!! gia to xwrio sou kalos eisai alla mhn psaxneis parapera !!!!"
και ο fan
"siga re pollous mages exei iathina??respect sto mikro nikola.."
δεν μπορώ δάκρυσα σήμερα το πρωί

YΓ: lol αν προσέξατε το βίντεο έχει και επιλογή 3D
Leave a comment:
-
Oκ δεν υπάρχει λέμε.
Μιλάμε κρύος ιδρώτας με είχε λούσει βλέποντας το βιντεο...Ο τύπος δεν καταλαβαίνει τίποτα πάντως.
Leave a comment:
Leave a comment: