Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Βασικά γράψε λάθος,είχα στο νου το Demon's που δεν χρειάζεται να ξανακάνεις τα Tendency events και απλά πας και σφάζεις τους Demons γαι τις ψυχές και μόνο.Κατά νου είχα το λιγότερο χρονοβόρο και το ότι είσαι ήδη σε υψηλό Level.Ξέχασα ότι το new game + των τίτλων είναι πιο ζόρικο.
    Δε μου απάντησες όμως στα άλλα που ρώτησα.
    Carpe diem

Comment

• Οι εχθροί είναι πιο δύσκολοι αλλά το παιχνίδι πιο εύκολο γιατί έχεις πολύ καλύτερο εξοπλισμό και ξέρεις τις πίστες.

Λαχαρλ σε προσκάλεσα.
      Originally posted by Squall Leonhart
      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
      Originally posted by 丹野
      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
      Originally posted by Ryu_gr
      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Ok invite accepted.Μπορούμε να παίξουμε και σε Mid Bosses όπως πχ Hydra ή Titanite Demon?

Πλέον soul level 35 σκότωσα την Hydra στο Darkroot Basin και έναν Black Knight που πέταξε πολύ τούμπανο weapon το οποίο όμως θέλει 32 Strength. Μόλις έμαθα ότι μπορώ να απαλαγώ από την κατάρα μου(έπαιζα για αρκετές ώρες με αυτήν) με μόλις 4000 Souls από τον τύπο που σε εξομολογεί

Επόμενος στόχος Blittown αν και με φοβίζει πάρα πολύ που οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να φας toxic gas το οποίο μάλιστα αντιδρά πολύ γρήγορα :/

Comment

• Για πες Moonlight Butterfly και Pinwheel τα έχεις βγάλει;
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Μπα,κανένα από τα δύο.Που βρίσκονται αυτά?

Κατά τις 8 μπορείς να προσπαθήσουμε να παίξουμε?

Comment

• 8 ώρα Ελλάδος είναι 2 το πρωί εδώ οπότε θα κοιμάμαι.
              Συνήθως 3-6πμ ώρα Ελλάδος μπορώ τις καθημερινές. Σαββατοκύριακα είναι πιο χαλαρά.
              Moonlight Butterfly είναι στο Darkroot εκεί που πολεμάς κάτι τεράστια αγάλματα (δίπλα από το φαρμινγκ σποτ).
              Το Pinwheel είναι στα Catacombs.
              Originally posted by 丹野

Comment

• Επόμενος στόχος Blittown αν και με φοβίζει πάρα πολύ που οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να φας toxic gas το οποίο μάλιστα αντιδρά πολύ γρήγορα :/
                μονο οι τυποι με τα φυσσοκαλαμα μπορουνε να σε κανουνε τοxic εκει κατω, υπαρχει ενας απο τον κανονικο δρομο , και 4-5 οταν ανεβαινεις απο τον αλλον δρομο για το shortcut μολις κατευεις στο βαλτο απο το bonefire οπως βγαινεις εξω δεξια, το καλο ειναι οτι αμα τους σκωτωσεις δεν ξαναβγαινουνε, τους χοντρους απλα ignore δεν δινουνε και τιποτα που να αξιζει ουτε ικανοποιητικη ποσοτητα souls οταν τους σκοτωσεις αναλογικα με το ρισκο που περνεις να χασεις life αντιμετωπιζοντας τους

Comment

• Κάτσε ρε συ εγώ κατέβηκα κάτω από την είσοδο στα Depths σκότωσα 3-4 χοντρούς και 1-2 ghoblin και μεά έτσι όπως περπατούσα έτρωγα άπειρο toxic,σε 3 δευτερόλεπτα έγινα toxicated!

Άσχετο αλλά ή βρήκα ωραία glitch ή είμαι άπειρα κωλόφαδρος. Έχασα την lizard στο Darkroot Basin αλλά είδα ότι δεν έκανε save οπότε λέω θα κάνω quit και αν την βρω μπροστά μου έχει καλώς. Κάνω quit μισό μέτρο δίπλα της,ξαναφορτώνω το παιχνίδι και τσουπ να τη δίπλα μου,την σφάζω με συνοπτικές διαδικασίες και τσιμπάω κανονικά το loot!

Comment

• ναι οι τυποι με το toxic δεν φαινονται ειναι κρυμμενοι και σε κανουνε toxic απο μακρια και εγω στην αρχη εμενα wtf πως γινομαι toxic αφου οι χοντροι μονο poison δινουν, ειναι σαν τους goblin like εχθρους μονο που δεν ξαναβγαινουνε αν τους σκοτωσεις, αν παρατηρησεις γυρω γυρω θα τους δεις αν κατεβηκες απο τα sewers οπως βρισκεις τους πρωτους 2-3 χοντρους πρωτου ανεβεις σε ενα ξυλο που κουνιεται αριστερα δεξια στα δεξια σου ειναι ενας υπουλος

αυτο με τα lizards δεν ειναι bug απλα ετσι λειτουργει αμα κανεις quit και ξαναμπεις ειναι εκει για να τους σκοτωσεις ο καθε lizard βγαινει μια φορα ανα playthrought , δεν ειναι και τοσο σημαντικοι οπως στο προηγουμενο παντως last area in the game farmareis κατι ιπποτες οσο θελεις για shards

Comment

• Τα lizards ευτυχώς πλέον εμφανίζονται άπειρες φορές μέχρι να τα σκοτώσεις. Πήγαινε εκεί που εμφανίζονται κάνε quit-reload και είσαι έτοιμος.
                      Originally posted by 丹野

Comment

• Αυτά τα ρημάδια τα twinkling shards που χρειάζομαι για να αναβαθμίσω τα Greatsword & shield, ξέρετε εκείνα που κουβαλάνε οι μεγάλοι πράσινοι ιππότες στo darkwood και αφήνουν σαν loot σπάνια που στο καλό τα βρίσκω πέρα από τις σαύρες?
                        Έφτασα Anor Londo. Να πάω πρώτα στην πόλη της Izalith ή ου?

Comment

• συνεχισε anor londo μεχρι το boss, επισης πηγαινε πισω στην αρχη του παιχνιδιου να βρεις την peculiar doll και με αυτη θα βρεις στο anor londo εναν extra κοσμο (optional)

twinlking shards μπορεις να βρεις με διαφορους τροπους πχ αν ανταλαξεις καποια αντικειμενα με το crow η αν τα κανεις loot αν θες farming νομιζω οτι οι εχθροι που ειναι σαν στρειδια (giant clams) τα πετανε ως rare drop

Comment

• Από τις πιο εύκολες πέτρες οι twinkling titanite.
                            Πήγαινε πίσω στο Άσυλο και αντάλλαξε moss με το κοράκι.
                            Originally posted by 丹野

Comment

• Το έκανα μία φορά αλλά δεν τα ξαναδέχεται. Είμαι level 99 και μόλις έφτασα έξω από την κίτρινη πόρτα στα Demon Ruins. Μάλλον θα θέλει να περάσω μια βόλτα από το Anor Londo. Κάτι demon great machete και κάτι Demon great axe τι τεράστια που είναι. Παραδόξως, το τσεκούρι που κουβαλάνε τα Μινωταυράκια κάνει μικρότερη ζημιά από τα κοψίδια των τράγων.Πολύ όμορφη τοποθεσία και μου θυμίζει έντονα Balrog, Gandalf και Khazad- Dum. Περίεργα πράγματα έκανε η From Software με το frame rate. Σε μια τέτοια τεράστια τοποθεσία πάνε όλα ρολόι και στο βόυρκο της Blightown τα me frame drops πάνε εκδρομή.

Κάνω βόλτες από δω κι εκεί για σκότωμα και οι κακόμοιροι NPC της Avina πέφτουν σαν τα θύματα του Jason στο Friday 13.

Comment

• ξερεις πως να ανοιξεις τις κιτρινες πορτες ετσι? παντως εχουνε πει απο την From sotfware οτι θα το φτιαξουνε το framerate με τα επομενα patches γιατι σε μερικα σημεια (πχ blighttown) γινεται slide show ωρες ωρες

που να περασεις και την πορτα κατω στα demon ruins να βγεις lost izalith να σου φυγει και σενα το κλαπετο

lost izalith και cave of giants οι αγαπημενες μου τοποθεσιες μακραν, τελεια μερη και για uber pvp

Comment

Working...
                                X