Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αν έχεις όρεξη μπορούμε να δοκιμάσουμε και coop (αν τα καταφέρουμε βέβαια). Και γω είμαι NG+ SL~126 αν θυμάμαι καλά και αφού χθες σκότωσα το Μινώταυρο έχει μείνει ο τελικός και ο γιος του.
    Εγώ το έχω ρίξει λίγο σε PvP με Darkmoon και Hyper Mode.
    Originally posted by Squall Leonhart
    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
    Originally posted by 丹野
    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
    Originally posted by Ryu_gr
    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Αχχχχχχχχχχχχ πάλευα το δράκο που βρίσκεται κοντά στο Solaire και του έχωνα μια ώρα βέλη από την άκρη της γέφυρας και έρχεται ένας invader που με το backstab με ρίχνει στο γκρεμό. Τι να πει κανείς για τα κομπλεξικά άτομα.
      Η απάντηση που πήρα ήταν I was in a flinch! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τον κερατά.

Comment

• Straier και εγω level 126 ειμαι πλεον, οποτε θες ή με δεις μεσα (μονο dark souls παιζω) και εχεις ορεξη πες να δοκιμασουμε. Εχω φτασει Ariamis στην Priscilla και θα προσπαθησω για το dagger (πηρα και το μαστιγιο μιας και την προηγουμενη φορα ο Xanthus ειχε πεσει στον γκρεμο μονος του), μετα θα περασω απο τα New Londo Ruins για να ξεκλειδωσω την Darkwraith.

Μια ερωτηση για οσους το εχουν δοκιμασει, μερικα οπλα που βρισκεις στο παιχνιδι ειναι ηδη σε καποια κλαση, για παραδειγμα enchanted falcion ή lighting spear. Αν θελω το trophy για enchanted weapon πχ, μπορω να maxαρω το enchanted falcion που μου το δινει το παιχνιδι ετοιμο ή δεν πιανεται και πρεπει να ακολουθησω την κλασσικη διαδικασια απο καποιο regular weapon?

Comment

• Δε νομίζω πως υπάρχει τέτοιος περιορισμός αλλά δε σου προτείνω να το κάνεις. Τα όπλα που έχουν ήδη attribute δεν είναι και τόσο φοβερά ΙΜΟ οπότε καλύτερα να κρατήσεις τα slab για κάτι καλύτερο (άλλωστε τα Shards και Chunks είναι πολύ ευκολότερο να βρεθούν).
          Άσχετο αλλά κατάφερα να πάω στη lava των Demon Ruins με δεύτερο χαρακτήρα χωρίς να νικήσω τον Ceaseless Discharge. Πήγα και δίπλα του αλλά δεν έκανε τίποτα.

Για την Priscilla θα πρότεινα ένα καλό όπλο με κάποιο range (το Lightning Washing Pole δούλεψε καλά για μένα) και προφανώς να ξεκινήσεις με την ουρά ώστε να της καταφέρεις κάποια χτυπήματα πριν ξεκινήσει να εξαφανίζεται. Ένα καλό κόλπο είναι να πας προς το διάδρομο. είναι πολύ πιο εύκολο να τη χτυπήσεις εκεί ώστε να εμφανιστεί γιατί ξέρεις ακριβώς που βρίσκεται. Αν δεις ότι της μένει λίγη ζωή απλά κάνε quit και ξαναπροσπάθησε. Αν είμαστε μέσα μαζί μπορεί να έρθω να βοηθήσω.

Ren γιατί κομπλεξικός; Νομίζω πως αυτό που έκανε ήταν πταίσμα σε σχέση με άλλα.
          To I was in a flinch δεν το έπιασα όμως.
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Originally posted by straier View Post
            To I was in a flinch δεν το έπιασα όμως.
            Ε μωρέ πέταξε μια δικαιολογία για να μην τον πάρω με κακό μάτι. Την πρώτη φορά τον έφαγε ο δράκος πάντως και την δεύτερη βγήκε πίσω μου. Τώρα αν το flinch το θεωρεί οπισθοχώρηση με backstab τι να πω. Gaylord players υπάρχουν παντού.

Comment

• Συνεχιζοντας στο NG+ εχω αρχισει και φτανω προς το τελος και μου μενουν Tomb of Giants, Demon Ruins και Izalith. Εχω φτασει level 140 και απ'οτι βλεπω δεν χρειαζεται να ανεβω αλλο, αν και μαλλον θα προσπαθησω να αναβαθμισω λιγο ακομα το int για να ελεγχω το crystal soul spear (επιπλεον με αυτον τον τροπο το Moonlight Great Sword συνεχιζει και αναβαθμιζεται).

Βρηκα Dark Wraith Covenant, ολοκληρωσα το Logan Quest και πηρα επιτελους ολα τα spells. Τωρα εχω 9 sunlight medals και μου μενει ενα ακομα για να ξεκλειδωσω τα 2 απο τα 3 τελευταια miracles που μου απομενουν. Ειχα κανει την βλακεια στο προηγουμενο playthrough και εδινα medals-souvenir of reprisal στις αντιστοιχες covenants και στη συνεχεια εβγαινα μεσω oswald καθως πιστευα οτι το παιχνιδι δεν σβηνει την προοδο σου κατα την εξοδο... ετσι εχασα γυρω στα 3 medals και 9 souvenirs . Τεσπα τωρα που εχω πολυ καλυτερη εικονα των μηχανισμων παω για ολοκληρωση και των miracles.

Απο πανοπλια btw εχω dark knight plate +5, dark iron leggings-gaunlets +5, elite knight helm +9 και dark knight shield +5. O συνδιασμος ειναι παρα πολυ καλος και απο στατιστικα αλλα και απο εμφανιση (σιγουρα θα μπορουσα να εχω κανει καλυτερες επιλογες στις αναβαθμισεις και σε πιο heavy πανοπλιες μιας και εχω endurance 40 και με το Grain ring δεν χανω τιποτα απο ταχυτητα, αλλα καποιοι συνδιασμοι απλα δεν βλεπονται ).

Να πω οτι το NG+ ειναι παρα πολυ ωραια και χαλαρη διαδικασια, πρεπει να εχω παιξει γυρω στις 20+ ωρες και ειμαι κοντα στο τελος. Επιπλεον πολλα απο τα αντικειμενα που δυσκολευοσουν να παρεις πριν πλεον τα αποκτας πολυ πιο χαλαρα κλπ. Τελος το online λειτουργει αψογα σε NG+ levels μιας και οκ ο περισσοτερος κοσμος που εχω συναντησει κινειται πανω κατω στα δικα μου επιπεδα.

Λογικα θα παω για platinum σε τετοιους χαλαρους ρυθμους αφου οπως ειπα ειναι πολυ ωραια, χαλαρη διαδικασια και ο τιτλος παντα εχει κατι να σου δωσει...

Edit: Οι 4 kings σε NG+ ειναι παρα πολυ imba, δεν ξερω μου φανηκε οτι εχουν φαει τρελο buff σε αντιθεση με αλλα bosses.

Comment

• Παρεμπιπτόντως, μπορώ να σου δώσω ό,τι θες (από πλήρως αναβαθμισμένα όπλα, πανοπλίες μέχρι slabs, souvenirs, medals κλπ) αν καταφέρουμε να συνδεθούμε αλλά θα προτιμούσα να μην ολοκλήρωνες το Tomb of Giants αν ενδιαφέρεσαι (μια που πλέον πέρασες τα Ruins).
                Originally posted by 丹野

Comment

• Ναι προς το παρον δεν θα προχωρησω αλλο, θα κανω μια γυρα απο διαφορες περιοχες που τις εβγαλα μεσα σε κανενα 10λεπτο για να μαζεψω πραγματα που εχω αφησει και θα ασχοληθω με αναβαθμισεις στον εξοπλισμο αλλα και coop-pvp για τα αντικειμενα απο sunlight και darkmoon.

Οποτε δεν προχωραω Tomb of Giants και οποτε εχεις ορεξη μπαινουμε μαζι, ελπιζω να καταφερουμε να συνδεθουμε αυτη τη φορα!

Comment

• ΟΚ, ελπίζω να σε δω και να καταφέρουμε να συνδεθούμε. Καθημερινές συνήθως δε συμβαδίζουμε στις ώρες αλλά κάπως θα τα βολέψουμε.
                    Πες μου τι θες εδώ όμως για να τα έχω έτοιμα.
                    Originally posted by 丹野

Comment

• Κοιτα ουσιαστικα souvenir of reprisal θα ηθελα αν εχεις περισευμα (ειχα σκοπο να παιξω για μερικα σε pvp και να φαρμαρω harpies για τα υπολοιπα). Απο οπλα μου μενουν enchanted, occult, crystal και chaos αλλα λογικα θα ειμαι ok μιας και τα τελευταια slabs βρισκονται σε σεντουκια κλπ (εκτος απο το titanite slub αλλα θα το παλεψω απο το catarina quest ετσι ωστε να μην κανω farming). Απο rare weapons παροτι δεν εχω δει την πληρη λιστα, νομιζω ειμαι κομπλε απο dragon tails (περα απο Priccila για την οποια οπως σου ειπα την ξαναπαιζω σε 3ο play οποτε no prob) και λογικα δεν θα εχω προβλημα απο boss made weapons. Τα μονα που ουσιαστικα μου μενουν ειναι κατι rare drops τυπου silver knight shield, silver knight spear τα οποια μεχρι στιγμης δεν εχουν πεσει αλλα δεν το εχω προσπαθησει με +30 humanity ακομα...

Αυτα πανω κατω, θα σου πω και τις επομενες μερες που θα κοιταξω πιο αναλυτικα αλλα επι τις ουσιας τα souvenirs -αν εχεις περισευμα- θα με γλυτωσουν απο farming.

Να γραψω και τα best weapons που εχω φτιαξει (να ακουσω και αποψεις για τις επιλογες)

Magic Claymore
                      Fire Flamberge
                      Normal Man-Serpent Greatsword
                      Raw Falchion
                      Lighting Laito
                      Divine Washing Pole

To επομενο θα ειναι μαλλον Enchanted Zweihander (το παω προς τα εκει γιατι εχω strength 24, dexterity 21 αλλα λογικα θα παιρνει καλο boost απο το intelligence 40, επιπλεον ειναι και το μονο ultra greatsword που μπορω να κρατησω). Απο κει και περα δεν ξερω, ισως δοκιμασω καποιο axe ή spear που τα εχω στην ακρη μεχρι στιγμης.

Απο ολα αυτα παντως περα απο τα divine wasing pole (για catacobs) και fire flamberge που τα χρησιμοποιω σε καποιες περιπτωσεις, παιζω κυριως με το moonlight sword που μου φαινεται το καλυτερο οπλο του παιχνιδιου. Κανει 470+ damage σε intelligence 40 (μετα δεν ανεβαινει τοσο γρηγορα, +2 για καθε level) αλλα ειναι magic-only damage που συνηθως προκαλει πολυ μεγαλυτερη ζημια απο τις φυσικες επιθεσεις... Εχει και πολυ καλη special attack για pvp καταστασεις...

Comment

• Ναι το Moonlight Sword είναι από τα καλύτερα όπλα του παιχνιδιού γιατί κάνει μόνο ένα είδος ζημιάς, έχει ΠΟΛΥ καλό moveset για PvP (Greatsword, όχι πολύ αργό, πολύ καλό attack arc) και ίσως το καλύτερο special στο παιχνίδι. Στα 50 int έχει 480 ζημιά. Στο Kiln είναι το πλέον χρησιμοποιούμενο όπλο θα έλεγα στο PvP.
                        Δεδομένου ότι έχεις υψηλό int μια άλλη καλή επιλογή είναι και το Velka's Rapier, ειδικά για Knights.
                        Το Divine Washing Pole δεν είναι η καλύτερη επιλογή κατά τη γνώμη μου (περί ορέξεως βέβαια ), προτιμώ ένα πιο βαρύ όπλο με Regular attack ώστε να πέφτουν κάτω κάθε φορά που τους χτυπάς. Αν το έχεις φτιάξει και έχεις τα στατιστικά η καλύτερη επιλογή για Κατακόμβες είναι το Holy Greatsword of Artorias. Βέβαια το Washing Pole είναι από τα αγαπημένα μου όπλα οπότε έχω 1 για κάθε upgrade path (χωρίς το slab upgrade). Uchigatana δε βλέπω στη λίστα σου.
                        Η πλάκα είναι πως κι εγώ Raw Falchion έχω φτιάξει (το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει νομίζω ποτέ ).

Μπορώ να σου δώσω ό,τι θες όπως είπα, είναι με alt χαρακτήρα μέσω του bottomless box glitch οπότε δε θα χάσω τίποτα, ask away!
                        Originally posted by 丹野

Comment

• To νέο περιεχόμενο θα διατεθεί στις κονσόλες μέσω DLC:

Good news! The PC version of hard-as-nails Dark Souls is, oh yes, Steam bound. What's more, the console versions will be getting PC exclusive content as paid DLC this winter.

Comment

• Τελεια νεα προφανως, αν και η τιμη ειναι αρκετα μεγαλη. Ευελπιστω βεβαια οτι η From θα δωσει κατι που θα αξιζει τα λεφτα του (αν κρινω απο τη δουλεια που εχει γινει στο παιχνιδι, ειμαι πολυ αισιοδοξος και σε οτι αφορα την ποιοτητα αλλα και την ποσοτητα).

Πολυ καλη κινηση που σεναριακα παιζουν με τον Artorias, ο ολος μυθος σου κινει πολυ το ενδιαφερον. Μενει να δουμε πως θα το εισαγουν τωρα μεσα, θα πρεπει να παιξεις το παιχνιδι απο την αρχη ή θα μπορεις να το ξεκλειδωσεις και σε NG+ ?

Comment

• Τον τελευταιο καιρο, μιας και τελειωσα το δευτερο playthrough, αρχισα να ψαχνω πραγματα σχετικα με το lore του τιτλου και τυχαια επεσα πανω στο καναλι του EpicNameBro στο youtube. Παρακατω παραθετω επιλεκτικα δυο απο τα καταπληκτικα βιντεο που εχει φτιαξει (και σκηνοθετησει με τη μηχανη του παιχνιδιου μεσω των googles).

Στο καναλι του υπαρχει ολοκληρο lore series σχετικα με το παιχνιδι καθως και διαφορα guides περα απο τα plot analysis videos. Προσωπικα επαθα πλακα με τη δουλεια του συγκεκριμενου παιδιου και παραλληλα καταλαβα οτι το συμπαν της From για το Dark Souls ειναι μεγαλυτερο ακομα και απο αυτο της Bioware για το πρωτο Mass Effect.

Οσοι εχετε ορεξη (και εχετε παιξει το παιχνιδι) ριχτε μια ματια στα παραπανω βιντεακια και αν σας αρεσουν ανατρεξτε στο καναλι για περισσοτερα.

Comment

• PLATINUM!

Μενουν καποια οπλα ακομα απο drops (1-2 νομιζω) αλλα επιτελους εκλεισα το παιχνιδι εχοντας φτιαξει τον χαρακτηρα μου ακριβως οπως θελω. Λογικα θα συνεχισω ετσι για το fun της υποθεσης (αναβαθμισεις σε εξοπλισμους, δοκιμες στα νεα οπλα και σε αλλα στυλ play) αλλα το trophy part τελειωσε μετα απο 150 περιπου ωρες και level 160!

Για το παιχνιδι παιδια οτι και να πω ειναι λιγο, τωρα που ερχεται και η pc εκδοση πραγματικα δοκιμαστε το οσοι δεν το εχετε κανει ακομα. Εν αναμονει πλεον του dlc!

Straier για co-op ειμαι ακομα μεσα οποτε θελησεις (τωρα σε ng++ οι περισσοτερες περιοχες ειναι ακομα ανοιχτες).

Sorry και παλι για τα πολλα συνεχομενα posts (σας εχω πρηξει το ξερω )

Comment

Working...
                                X