Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ναι ειναι διασκεδαστικο και εγω στο τεταρτο playthrought σταματησα ενω ειχα το 1000αρι απο το τριτο, μετα απο απειρο βρωμοξυλο σε pvp, μπαινω ακομα αραια και που να παρω την δοση μου

Comment

• To παιχνιδι θα ερθει οντως και σε PC κατα τον Αυγουστο με την προσθηκη νεων bosses.
      Η ειδηση ερχεται απο καποιο περιοδικο, περιμενουμε περισσοτερες πληροφοριες συντομα.

Comment

• Τέλεια νέα, τότε λογικά θα έχω το gaming pc μου εδώ (και μάλιστα αρκετά αναβαθμισμένο). Άντε με το καλό .

Comment

• ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ!!!

Ποιός ασχολείται με Diablo 3...
          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• ...δε θελω αηδιες, ανηθικε Τιτε...
            :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Originally posted by Titus View Post
              ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ!!!

Ποιός ασχολείται με Diablo 3...

οσοι το παιξανε στις κονσολες?

AN και...αυτο το επιπλεον bosses με ιντριγκαρει λιγο, οπως και να εχει ειναι πολυ καλη ειδηση η μεταφορα του στο pc

ελα σεμνα με το diablo 3....:boff:

Comment

• Comment

• Τίτε, πέρνα έξω. Δεν θέλω κανείς εδώ να προσβάλει το θείο το Diablo III. Αυτό το παιχνίδι ήταν, είναι και θα παραμένει το καλύτερο hack n' slash platform του είδους του. Κανένα άλλο παιχνίδι δεν μπορεί να συγκριθεί μ' αυτό.

Επίσης, παιδιά, έχω άσχημα νέα. Το συγκεκριμένο PC παιχνίδι θα το έχουν στο GFWL που σημαίνει ότι θα δούμε χιλιάδες προβλήματα.
                  sigpic

Comment

• OMG new content DAT manticore DAT black dragon!!! :jumpy::jumpy:

Comment

• Το εχω ξεκινησει και εγω απο χθες, τωρα για το πως θα παει δεν ξερω... διαβαζω τα posts στο thread (ειδικα αυτα του ren ) και φοβαμαι για το κατα ποσο θα το τελειωσω μιας και οι απαιτησεις ειναι πολλες (ειδικα απο πλευρας χρονου).

Εχω παιξει γυρω στις 5 ωρες οποτε δεν εχω να πω πολλα πραγματα. Σε πρωτη φαση ξενερωσα που εχουν περιορισει το customization του χαρακτηρα (χαρακτηριστικα προσωπου κλπ) και γενικοτερα ολες οι επιλογες μου φανηκαν γελοιες εμφανισιακα (εχουν βγαλει και το spike hair που ειχα στον χαρακτηρα μου στο Demons Souls). Απ'οτι καταλαβα ωστοσο, πρεπει να υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλια σε ενδυμασιες ενω οι περισσοτερες κλασεις εχουν μασκες-κρανοι κλπ και ετσι ευτυχως δεν φαινεται η φατσα του ηρωα . Επισης ξενερωσα που στη θεση του soul form εχει μπει το zombie form (μα zombie ?) με την εμφανιση να δεχεται το τελειωτικο χτυπημα.

Anyway, περα απο την πλακα, η κλαση που διαλεξα ειναι thief, αντικειμενο Pendant και λογω της κλασης εχω και το master key. Τα γραφικα του παιχνιδιου μου φανηκαν καπως πιο θολα απο αυτα του Demons (παιζουν επισης και framedrops), απο την αλλη βεβαια το περιβαλλον εχει ανοιξει παρα πολυ ενω απο την αρχη κιολας βλεπεις πολυ ωραια χρωματα και εξωτερικες περιοχες. Στα της δυσκολιας κλασσικα πραγματα σε παρομοιο επιπεδο με τον προκατοχο μεχρι στιγμης. Btw απο το κεντρικο hub πηγα δεξια (ειναι το πιο ευκολο μερος ουσιαστικα) και εβγαλα και το πρωτο Boss. Προφανως απο Covenant, Humanity κλπ δεν εχω καταλαβει τιποτα αλλα θα αρχισω να τσεκαρω λιγο τα οσα εχετε πει στο thread. Αυτα προς το παρον, θα ακολουθησει και συνεχεια.

Εdit: Εχω φτασει ηδη level 20, το leveling ειναι σχετικα ευκολο στην παρουσα φαση..

Comment

• Συνεχιζω στο Undead Burg και πηρα το Drake Sword (υπηρχε ενα μυνημα που ελεγε βαρα την ουρα του δρακου). Προς το παρον δεν μπορω να το χρησιμοποιησω (εχω strength 12) αλλα μαλλον θα παω προς τα εκει το leveling. Βρηκα και εναν γελοιο τροπο για τσαμπα souls (λογικα θα εχει αναφερθει), στο κεντρικο bonfire του Undead Burg υπαρχει μια σκαλα (την οποια δεν την ειχα προσεξει) και η οποια οδηγει κατευθειαν στον δρακο και στη μεση της γεφυρας. Τα υπολοιπα ειναι προφανη, βγαινεις για λιγο, ο δρακος σκοτωνει ολους τους εχθρους, παιρνεις 555 souls, κατεβαινεις τη σκαλα, κανεις rest στη bonfire, οι εχθροι κανουν respawn κ.ο.κ.

Εβγαλα και τον Dark Knight που φυλαγε ενα δαχτυλιδι (τον ανεβασα μεχρι εκει που τα zombie πετανε τις βομβες, ανεβηκα στη σκαλα και τον ειχα με το τοξο... το backstab δεν του τρωει παρα πολυ δυστυχως).

Θα δοκιμασω λιγο και τον δρακο με βελη σε πρωτη φαση να δω λιγο το damage. Η επομενη σταση ειναι ενα Boss που μοιαζει με ταυρο (που αχνοφαινεται στον πυργο) αλλα προς το παρον φοβαμαι να παω μιας και σε κατι trailer που ειχα δει εμοιαζε απαλευτος...

Btw οταν ειδα το πρωτο Boss στο Undead Burg χεστηκα πανω μου (δεν το περιμενα) αλλα οι designers ευτυχως σχεδιασαν την μαχη ωστε να ειναι ευκολη (λογω της σκαλας που υπαρχει στον πυργο).

Αυτα μεχρι στιγμης... Με covenant δεν εχω ασχοληθει και μαλλον θα μπω λιγο ign να δω τι παιζει, εχω βρει δυο τυπους που μου προτεινουν να μπω στην ομαδα τους (εναν στο κεντρικο hub και εναν στην περιοχη του δρακου) αλλα μου βγαζει στο μυνημα οτι πρεπει να αφησω το covenant που ειμαι αυτη τη στιγμη και ετσι δεν εκανα τιποτα γιατι το φοβηθηκα. Anyway, συνεχιζουμε.

Comment

• Θα δοκιμασω λιγο και τον δρακο με βελη σε πρωτη φαση να δω λιγο το damage. Η επομενη σταση ειναι ενα Boss που μοιαζει με ταυρο (που αχνοφαινεται στον πυργο) αλλα προς το παρον φοβαμαι να παω μιας και σε κατι trailer που ειχα δει εμοιαζε απαλευτος...
                          Χμμμ ποιον λες; Το Μινώταυρο τον έχεις ήδη βγάλει, δεν έχει άλλον ταυροαρχηγό... Και σε ποιον πύργο λες;
                          Originally posted by Squall Leonhart
                          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                          Originally posted by 丹野
                          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                          Originally posted by Ryu_gr
                          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Ναι δεν ηταν Boss αυτο τελικα, λεω για εναν εχθρο που ηταν σαν αγριογουρουνο αλλα αρματομενο με ασημενια πανοπλια. Τον Capra Demon ναι τον εβγαλα, μου βγηκε η πιστη βεβαια... Δεν ειναι τοσο δυσκολη μαχη αλλα ειναι πολυ μικρος ο χωρος και συνηθως πεθαινα με το καλημερα σας (με το που εμπαινα).

Τωρα ειμαι στα Depths οπου εφαγα φολα απο το boss + curse απο τους βασιλισκους (εχω χτυπησει επισης την πρωτη καμπανα)... Εχω παρει τα πρωτα μαγικα + το talisman+ το γαντι για pyromancy και εχω μπει στην Way of the light Covenant (ή καπως ετσι), 37 level btw.

Το παιχνιδι ειναι τρομερα ανοιχτο και χανομαι σχετικα ευκολα, επιπλεον υπαρχουν τοσα πολλα πραγματα για να ξοδεψεις souls (pyromancy, magic, miracles κλπ) που καπου χανομαι και δεν ξερω τι να πρωτοκανω πλεον. Γουσταρω παντως γιατι σου δινει πολλες επιλογες σχετικα νωρις για να επιλεξεις πραγματικα διαφορετικες προσεγγισεις...

Απο Covenants τωρα εχω αρχισει και μπαινω λιγο στο νοημα, αρχισα να αισθανομαι πιο ελευθερος από την ωρα που ειδα τι σου προσφερει ο Οσβαλτ.

Αυτα μεχρι στιγμης ;).

Comment

• Πάντως αν δεν έχεις πάρει επίπεδα στα covenants δεν πειράζει αν αφήσεις το ένα και πάρεις το άλλο. Για τις ψυχές πρέπει να σκεφτείς τι σε ενδιαφέρει να κάνεις. Pyromancy πάει με όλα αλλά μαγεία και θαύματα δεν πάνε μαζί στην αρχή. Πάντως μην ανησυχείς από ψυχές άλλο τίποτα. Υπάρχει και σημείο για grinding στο Darkroot Garden πανεύκολο.

Τον χάρτη με τον καιρό θα τον μάθεις και θα τον παίζεις στα δάχτυλά σου.

Η μάχη με τα Gargoyles δε σε έκανε να σκεφτείς τους Maneaters (τελικά βέβαια πολύ πιο εύκολη);
                              Originally posted by Squall Leonhart
                              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                              Originally posted by 丹野
                              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                              Originally posted by Ryu_gr
                              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Τελικα δεν επρεπε να ξεκινησω το παιχνιδι . Απο τη μια βεβαια αν δεν το ξεκιναγα τωρα ισως να μην το επαιζα ποτε μιας και αυτη η περιοδος ειναι σαφως η πιο χαλαρη του τελευταιου χρονου απο την αλλη εχω καει τοσο πολυ που δεν περιγραφεται. Ειναι τοσο επιβλητικος ο κοσμος του, τοσο καθηλωτικο το gameplay, τοσο φοβερο το ολο presentation (η σκηνη με την Υδρα που την βλεπεις στο βαθος μεσα στην ομιχλη... epic is epic), τοσο πολλα τα τοσο που θελω να ξεφυγω και δεν μπορω...

Εχω παιξει πλεον γυρω στις 20+ ωρες και ειμαι level 50. Η αναπτυξη πηγαινει κυριως στο endurance προκειμενου ο χαρακτηρας να ειναι φτεροποδαρος (στο demons το build που ειχα κανει ηταν αρκετα αργο). Εβγαλα τα depths, το darkroot garden (το πρωτο μερος δηλαδη) και dark root basin. Επισης νικησα και το δρακο στο valley of the drakes. Γυρισα και στο Undead Asylum αλλα εφαγα τρελη ηττα απο τον stray demon (εχασα και 30.000 souls γιατι επεσα μεσα στην αρενα και τη δευτερη φορα που μπηκα πεθανα με το καλημερα) Το level design τηρουμενων των αναλογιων ακολουθει ενα σχεδιασμο παρομοιο με το human revolution υπο την εννοια οτι οι χωροι δεν ειναι τρελα ανοιχτοι αλλα εχουν πολλα μυστηκα μονοπατια που ειτε οδηγουν σε αντικειμενα ειτε δημιουργουν shortcuts (πραγματικα για σεμιναριο οπως ειχε αναφερει ο Vaynard).

Υπάρχει και σημείο για grinding στο Darkroot Garden πανεύκολο.
                                Ναι το ανοιξα και ακολουθησα το βιντεακι που εχετε ποσταρει. Βασικα εκει βγηκαν τα σπασμενα (30.000 souls στο αψε σβησε) αλλα προς το παρον δεν θα το χρησιμοποιησω αλλο και θα προσωρησω. Εχεις δικιο Straier, λογω του σημειου αυτου μου εφυγε καπως το αγχος, παντως τα souls εχω τη εντυπωση οτι βγαινουν πολυ πιο ευκολα απ'οτι στο demons (απο την αλλη βεβαια υπαρχουν πολλαπλασια πραγματα για να τις ξοδεψεις).

Η μάχη με τα Gargoyles δε σε έκανε να σκεφτείς τους Maneaters (τελικά βέβαια πολύ πιο εύκολη);
                                Ναι, οταν εσκασε και το δευτερο αυτο ακριβως σκεφτηκα . Οπως λες βεβαια ειναι πολυ πιο ευκολη (βασικα ο χωρος που παλευεις ειναι τεραστιος και δεν υπαρχει κινδυνος για τις κλασσικες πτωσεις).

Pyromancy πάει με όλα αλλά μαγεία και θαύματα δεν πάνε μαζί στην αρχή
                                Ναι απο μαγεια κυριως με pyromancy ασχολουμαι, ειναι πολυ βολικο γιατι δεν εχει απαιτησεις σε int κλπ και το πας οπως θες.

Συνεχιζουμε, αν και θελω να πιστευω οτι απο δευτερα θα μειωσω τις στροφες γιατι δεν παει αλλο .

Comment

Working...
                                X