ναι ειναι διασκεδαστικο και εγω στο τεταρτο playthrought σταματησα ενω ειχα το 1000αρι απο το τριτο, μετα απο απειρο βρωμοξυλο σε pvp, μπαινω ακομα αραια και που να παρω την δοση μου
) και φοβαμαι για το κατα ποσο θα το τελειωσω μιας και οι απαιτησεις ειναι πολλες (ειδικα απο πλευρας χρονου).
(εχουν βγαλει και το spike hair που ειχα στον χαρακτηρα μου στο Demons Souls). Απ'οτι καταλαβα ωστοσο, πρεπει να υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλια σε ενδυμασιες ενω οι περισσοτερες κλασεις εχουν μασκες-κρανοι κλπ και ετσι ευτυχως δεν φαινεται η φατσα του ηρωα
. Επισης ξενερωσα που στη θεση του soul form εχει μπει το zombie form (μα zombie ?) με την εμφανιση να δεχεται το τελειωτικο χτυπημα.
. Απο τη μια βεβαια αν δεν το ξεκιναγα τωρα ισως να μην το επαιζα ποτε μιας και αυτη η περιοδος ειναι σαφως η πιο χαλαρη του τελευταιου χρονου απο την αλλη εχω καει τοσο πολυ που δεν περιγραφεται. Ειναι τοσο επιβλητικος ο κοσμος του, τοσο καθηλωτικο το gameplay, τοσο φοβερο το ολο presentation (η σκηνη με την Υδρα που την βλεπεις στο βαθος μεσα στην ομιχλη... epic is epic), τοσο πολλα τα τοσο
που θελω να ξεφυγω και δεν μπορω...
γιατι επεσα μεσα στην αρενα και τη δευτερη φορα που μπηκα πεθανα με το καλημερα) Το level design τηρουμενων των αναλογιων ακολουθει ενα σχεδιασμο παρομοιο με το human revolution υπο την εννοια οτι οι χωροι δεν ειναι τρελα ανοιχτοι αλλα εχουν πολλα μυστηκα μονοπατια που ειτε οδηγουν σε αντικειμενα ειτε δημιουργουν shortcuts (πραγματικα για σεμιναριο οπως ειχε αναφερει ο Vaynard).
. Οπως λες βεβαια ειναι πολυ πιο ευκολη (βασικα ο χωρος που παλευεις ειναι τεραστιος και δεν υπαρχει κινδυνος για τις κλασσικες πτωσεις).
.
Comment