Μιας και εχω ξαναπιασει το 3 για να δω τα DLCs, βαζω ενα βιντεο απο την μαχη μου με τον Sulyvahn. Γενικα αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι εχω γινει τρομερα rusty, φαινεται στο δευτερο μισο της μαχης, αλλα διατηρω ακομα τη ψυχραιμια μου . Το βιντεο το ανεβαζω πιο πολυ επειδη σε αυτο το playthrough κανω λιγο practice τα parry mechanics, οποτε η μαχη ειναι 3 parries και λιγο magic για να σκοτωνω καθε φορα τον κλωνο στη δευτερη φαση. Πολυ ωραια μαχη, rythm battle καθαρα (αν την παιζεις με dodges και parries), το μονο που δεν ου αρεσει στο 3 ειναι οτι μου φαινεται λιγο υπερβολικο το tracking που υπαρχει μερικες φορες. Τα δυο πραγματα που εκαναν στο 3 ειναι οτι γενικα τα moves δεν ειναι τοσο telegraphed οσο στα 1,2 και το tracking που εχουν καποια heavy moves. To πρωτο ειναι βελτιωση, το δευτερο το θεωρω λιγο cheap ωρες ωρες (υπηρχε και στο 2). Anyway βαζω το video και θα γραψω εντυπωσεις απο το expansion οταν με το καλο φτασω εκει (θα τα βλαω εδω γιατι δεν εχει νοημα να ανοιξουμε topic τωρα, 2 χρονια μετα).
Btw θελω να κανω και ενα βιντεο με τη τοπογραφια του κοσμου, ειναι παρα πολυ εντυπωσιακο το να καταλαβαινεις που ακριβως εισαι σε σχεση με την αρχικη περιοχη και γενικα η ολη δομη ειναι αρκετα ευρηματικη.
Btw θελω να κανω και ενα βιντεο με τη τοπογραφια του κοσμου, ειναι παρα πολυ εντυπωσιακο το να καταλαβαινεις που ακριβως εισαι σε σχεση με την αρχικη περιοχη και γενικα η ολη δομη ειναι αρκετα ευρηματικη.
Comment