Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Είμαι κάτω στους υπονόμους με τα βατράχια που κάνουν curse.Την πατήσαμε δεύτερη φορά τώρα.Τι είναι το sl???
    Nintendo I.D.: paixtis
    3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Soul level, το level σου δηλαδη.. Δεν μπορει να εισαι εκει ακομα στις 40 ωρες εκτος αν πηρες αλλο δρομο η καποιο shortcut.. Εχεις παει blightown/quelaag??

Comment

• Έβγαλα και gargoyle.Πριν λίγο έσφαξα και δράκο,havel και ένα dark knight(τον δεύτερο).Είμαι πολύ πίσω?Απ'ότι ξέρω blingtown είναι μετά από το boss εδώ που είμαι και άκουσα ότι είναι μέγιστη τρολοπεριοχή.Ισχύει?

Comment

• Τα Souls εννοείται πως είναι δύσκολα.Είναι δύσκολα σε σχέση με οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στο mass market.Αλλά ως εκεί.Πιο πολύ unforgiving θα τα έλεγα βέβαια.Αλλά όπως έχει πει παλιότερα και ο Ground Zero,οτιδήποτε έχει leveling δεν είναι δύσκολο.
          Carpe diem

Comment

• Τα gargoyles ειναι το πρωτο κανονικο boss.. Εχεις ακομα δρομο, το blightown δεν εχει δυσκολους εχθρους ειδικα για 40 level απλα ειναι ενοχλητικο να προχωρησεις σαν μερος. Θελει πολυ προσοχη μην πεσεις, εμενα τα περισσοτερα deaths εκει ηταν επειδη πχ προσπαθουσα να κανω lock in σε enemy Και επεφτα κατα λαθος.

Originally posted by Altair View Post
            Αλλά όπως έχει πει παλιότερα και ο Ground Zero,οτιδήποτε έχει leveling δεν είναι δύσκολο.
            Παιχνιδια που δεν κανουν scale με το level σου οπως το souls ναι..

Comment

• Πάει και η περιοχή με τα βατράχια.Πάμε για blightown τώρα!

Comment

• Πόσες ώρες παίζεις την ημέρα ρε συ IHNE; Εμένα 2 μήνες μου πήρε να το τερματίσω στις 95 ώρες (παίζω αργά γενικά και αφιέρωσα πολλές ώρες σε εξερεύνηση, παρατήρηση και διαφορετικά Play styles και γύρω στις 5-10 ώρες ήταν στο νέο playthrough).

Πάντως συμφωνώ στα περί δυσκολίας. Έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο τρόπο παιξίματος που όταν τον συνηθίσεις, μπορείς να βγάλεις περιοχές με ελάχιστες προσπάθειες. Εγώ τα περισσότερα bosses τα έβγαλα μμε 3-5 προσπάθειες.

Comment

• Ειχα κανει progress στο 1 πριν το παρατήσω δεν ηταν απο το 0, εριξα 2-3 10ωρα sessions το ΣΚ/γιορτες σιγουρα. Το πρωτο playthrough ειναι παντα πολυ αργο, στο 2 πρεπει να μου πηρε 70 ωρες+ για το πρωτο.

Τα souls γενικα δεν νομιζω οτι ειναι παιχνιδια που λες να κατσω να παιξω 1-2 ωρες.

Τωρα επεστρεψα στο 2 να παω SL300 να ολοκληρωσω το build που θελω, κατι που ηθελα να πω επισης ειναι οτι το 1 ειναι πολυ ευκολοτερο το tank build. Στο 2 εχω full havel και παλι 1-2 hits απο boss και παει το stamina με 50 endurance, στο 1 με 30 νομιζω tankara τα παντα με greatshield of artorias μονο. Ακομα και manus/artorias/gwyn δεν μου περασαν hit στην κυριολεξια. Και το armor επισης δεν φαινεται να κανει τιποτα στο 2, οτι και να βαλω σχεδον ιδιο dmg τρωω.

Comment

• Αντιθέτως, ειναι το ιδανικό παιχνιδι για μικρά, έως και πολυ μικρά, sessions. Εγω πανω απο 2 ωρες την ημέρα δεν επαιξα ποτε :Ρ .

Comment

• Καλά σοβαρά τώρα?!?!Δύο bosses ταυτόχρονα στο Anor Londo??!!?Πώς στο καλό θα βγει αυτό?Βαράνε και οι δυο μαζί!

Comment

• Κανε summon τον solaire να απασχολει τον 1 η κανα human αν βρεις, αν θες ενα καλουτσικο armor ασε τον ornstein για τελευταίο φαε πρωτα τον χοντρο. Παντα τα 2 boss μαζι με δυσκολευαν και εμενα και στο 2 που εχει καποια αντιστοιχα ηταν τα χειροτερα μου.

Comment

• Ωχ κατάλαβα!Τον solaire τον είχα σκοτώσει κατά λάθος όταν δεν ήξερα ότι κάνει autosave με το παραμικρό!Έσωσα και λέω κάτσε να δω τι γίνεται αν τον φάω!Πού να'ξερα!

Comment

• Ελα ρε ο solaire ειναι απο τους καλυτερους NPC και τον εχεις και σε αλλες μαχες παρακατω καθως και στο final boss αν ακολουθησεις το story του και παρεις ενα shortcut. Τωρα solo δες κανα video τι κανουν, εγω με τον solaire τους εβγαλα.

Comment

• Δεν έχω χρησιμοποιήσει npcs μέχρι τώρα.Βασικά τσιγκουνεύομαι τα humanities.

Comment

• Οχι ρε γιατι σκοτωσες τον Sun Bro Humanities γενικα μπορεις να κανεις farm στο Tomb of Giants (προς το τελος του game υποθετω αν ακολουθεις συμβατικη πορεια στις περιοχες). Γενικα εδω ειναι περισσοτερο item για το online παντως.

Ornstein και Smough ειναι πραγματικα πολυ πονος σολο και απο τα πιο chalenging σημειο imo. Αν θυμαμαι καλα πρεπει πει ειναι weak σε fire attacks, εγω τους ειχα βγαλει με το furysword +5 που ειναι απο τα πολυ καλα οπλα του παιχνιδιου. Απο κει και περα θελει εξασκηση στο να μαθεις καπως το pattern των επιθεσεων τους και να εχεις καλο positioning. Συμφωνω με ihne, προσπαθησε να βγαλεις πρωτα τον Smough και ασε για μετα τον Ornstein, παιρνεις μια καλη overall πανοπλια (του Smough ειναι πολυ καλυτερη σε stats αλλα ειναι ασηκωτη) και το οπλο του που ειναι πολυ καλο spear γενικα και εχει το πιο μεγαλο range σε ολο το παιχνιδι + το special lighting attack.

Comment

Working...
                                X