Είμαι κάτω στους υπονόμους με τα βατράχια που κάνουν curse.Την πατήσαμε δεύτερη φορά τώρα.Τι είναι το sl???
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Dark Souls
Collapse
X
-
Έβγαλα και gargoyle.Πριν λίγο έσφαξα και δράκο,havel και ένα dark knight(τον δεύτερο).Είμαι πολύ πίσω?Απ'ότι ξέρω blingtown είναι μετά από το boss εδώ που είμαι και άκουσα ότι είναι μέγιστη τρολοπεριοχή.Ισχύει?Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
Τα Souls εννοείται πως είναι δύσκολα.Είναι δύσκολα σε σχέση με οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στο mass market.Αλλά ως εκεί.Πιο πολύ unforgiving θα τα έλεγα βέβαια.Αλλά όπως έχει πει παλιότερα και ο Ground Zero,οτιδήποτε έχει leveling δεν είναι δύσκολο.Carpe diem
Comment
-
Τα gargoyles ειναι το πρωτο κανονικο boss..Εχεις ακομα δρομο, το blightown δεν εχει δυσκολους εχθρους ειδικα για 40 level απλα ειναι ενοχλητικο να προχωρησεις σαν μερος. Θελει πολυ προσοχη μην πεσεις, εμενα τα περισσοτερα deaths εκει ηταν επειδη πχ προσπαθουσα να κανω lock in σε enemy Και επεφτα κατα λαθος.
Originally posted by Altair View PostΑλλά όπως έχει πει παλιότερα και ο Ground Zero,οτιδήποτε έχει leveling δεν είναι δύσκολο.
Comment
-
Πόσες ώρες παίζεις την ημέρα ρε συ IHNE;Εμένα 2 μήνες μου πήρε να το τερματίσω στις 95 ώρες (παίζω αργά γενικά και αφιέρωσα πολλές ώρες σε εξερεύνηση, παρατήρηση και διαφορετικά Play styles και γύρω στις 5-10 ώρες ήταν στο νέο playthrough).
Πάντως συμφωνώ στα περί δυσκολίας. Έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο τρόπο παιξίματος που όταν τον συνηθίσεις, μπορείς να βγάλεις περιοχές με ελάχιστες προσπάθειες. Εγώ τα περισσότερα bosses τα έβγαλα μμε 3-5 προσπάθειες.
Comment
-
Ειχα κανει progress στο 1 πριν το παρατήσω δεν ηταν απο το 0, εριξα 2-3 10ωρα sessions το ΣΚ/γιορτες σιγουρα. Το πρωτο playthrough ειναι παντα πολυ αργο, στο 2 πρεπει να μου πηρε 70 ωρες+ για το πρωτο.
Τα souls γενικα δεν νομιζω οτι ειναι παιχνιδια που λες να κατσω να παιξω 1-2 ωρες.
Τωρα επεστρεψα στο 2 να παω SL300 να ολοκληρωσω το build που θελω, κατι που ηθελα να πω επισης ειναι οτι το 1 ειναι πολυ ευκολοτερο το tank build. Στο 2 εχω full havel και παλι 1-2 hits απο boss και παει το stamina με 50 endurance, στο 1 με 30 νομιζω tankara τα παντα με greatshield of artorias μονο. Ακομα και manus/artorias/gwyn δεν μου περασαν hit στην κυριολεξια. Και το armor επισης δεν φαινεται να κανει τιποτα στο 2, οτι και να βαλω σχεδον ιδιο dmg τρωω.
Comment
-
Οχι ρε γιατι σκοτωσες τον Sun BroHumanities γενικα μπορεις να κανεις farm στο Tomb of Giants (προς το τελος του game υποθετω αν ακολουθεις συμβατικη πορεια στις περιοχες). Γενικα εδω ειναι περισσοτερο item για το online παντως.
Ornstein και Smough ειναι πραγματικα πολυ πονος σολο και απο τα πιο chalenging σημειο imo. Αν θυμαμαι καλα πρεπει πει ειναι weak σε fire attacks, εγω τους ειχα βγαλει με το furysword +5 που ειναι απο τα πολυ καλα οπλα του παιχνιδιου. Απο κει και περα θελει εξασκηση στο να μαθεις καπως το pattern των επιθεσεων τους και να εχεις καλο positioning. Συμφωνω με ihne, προσπαθησε να βγαλεις πρωτα τον Smough και ασε για μετα τον Ornstein, παιρνεις μια καλη overall πανοπλια (του Smough ειναι πολυ καλυτερη σε stats αλλα ειναι ασηκωτη) και το οπλο του που ειναι πολυ καλο spear γενικα και εχει το πιο μεγαλο range σε ολο το παιχνιδι + το special lighting attack.
Comment
Comment