Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αν θυμαμαι καλα δεν πρεπει να ειναι bug αυτο. Νομιζω ΔΕΝ μπορεις να βγαλεις τον Hellkite Dragon με συμβατικα μεσα (απο μακρια με τοξο) διοτι οντως απο ενα σημειο και μετα κανει regenerate. Μπορει ισως να βγαινει με Greatbows (για να εχεις αποσταση) που κανουν πολυ μεγαλυτερη ζημεια σε δρακους (και το regen χανει το νοημα του) αλλα ο πιο αμεσος τροπος ειναι να το πας με melee Το συγκεκριμενο σημειο δεν το θυμαμαι καλα δυστυχως πλεον (προσωπικα τον εχω βγαλει με melee) αλλα ειμαι σιγουρος οτι το regen δεν ειναι bug.
    Μπορείς να τον σκοτώσεις ranged αλλά όχι κάτω από τη γέφυρα. Πρέπει να είσαι στο δωμάτιο με το συντριβάνι. Το πώς πέθανε στο πρώτο playthrough ήταν bug μάλλον.
    Originally posted by Squall Leonhart
    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
    Originally posted by 丹野
    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
    Originally posted by Ryu_gr
    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Μια χαρά τον σκότωνα κάτω από την γέφυρα στα 4 από τα 5 playthrough με plus. Στο 5ο χάλασα τόσα πολλά βέλη καθώς τον πάλευα 1 ώρα όπου βαρέθηκα και πήγα για τον Capra Demon. Μετά που γύρισα να του δόσω άλλη μια ευκαιρία, ο δράκος με είδε και τα τίναξε. Παίζει να με είδε έτσι επιβλητικό που φόραγα το Sunlight Maggot για να τρολλάρω τον Solaire. Όπως και να χει τα exp τα πήρα και ξεβρώμισε ο τόπος από την δυσωδία του βρωμιάρη δρακουλίνου.

Comment

• Εγώ δεν μπορούσα να νικήσω το healing του δράκου με τα τόξα μου. Ίσως ήταν πιο εύκολο στα αρχικά patch... Επίσης υπάρχει πολύ ευκολότερος, διασκεδαστικός, γρηγορότερος, σίγουρος τρόπος να τον σκοτώσεις. Δυστυχώς δε βρίσκω τη μέθοδό μου σε βίντεο για να σου δείξω...
        Originally posted by 丹野
        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Ξεκίνησα χθες Dark Souls με νέο χαρακτήρα Deprived και είπα να το πάω σε dexterity αυτή την φορά. Το ρόπαλο του Hercules που έχω όταν ξεκινάς το game τα κάνει όλα λιώμα. Ζόμπια, σκελετούδια, Black Knight, Taurus Demon δεν μασάει τίποτα. Δεν φοράω τίποτα και πολεμάω naked. Πολύ βολικό τώρα που βρίσκομαι στην αρχή και οι εχθροί είναι slow. Δεν ξέρω με ποιο όπλο να παίζω όταν παρατήσω το club. Με spear ή Rapier; Και τα 2 παρόμοιες επιθέσεις έχουν και κρατάς όρθια την ασπίδα όταν κάνεις light attack. Μου αρέσει που ο τίτλος δεν σε βάζει να παλεύεις με πολλούς εχθρούς ταυτόχρονα. Ελπίζω το Dark Souls 2 να μην είναι τόσο unfair και να πλακώνεσαι με 3-5 εχθρούς σε κάθε αναμέτρηση. Το Bloodborne από την άλλη τείνει προς το σύστημα του πρώτου Dark Souls.

Από τα πιο χαλαρωτικά παιχνίδια αυτής της γενιάς. Να μιλάω στο party και να φαρμάρω souls. Περνάει η ώρα ευχάριστα.

Comment

• Με spear ή Rapier;
            Katana ή curved sword.
            Originally posted by 丹野

Comment

• Originally posted by straier View Post
              Katana ή curved sword.
              Α ναι όταν φτάσω παρακάτω. Προς το παρόν δεν τα έχω αν και το scimitar που είναι curved sword έχει πολλή μικρή εμβέλεια. Θέλω να το παίξω Chackan οπότε θα πάω με 2 katanes. Το άλλο όπλο που κρατάει ο τυπάς που προστατεύει την γάτα ένας από Eastern γενέτειρα. Curved Sword είναι αλλά ξεχνάω το όνομά του. Το έχω με τον ΄βασικό μου χαρακτήρα. Θα το τσεκάρω. Το έχω chaos based και κόβει καλά invaders.

Comment

• Πόσα κιλά δύσκολο παιχνίδι είναι μου λέτε?Έπαιξα χθες κανά δεκάωρο και πραγματικά μου έφυγε η μαγκιά...Πόσα gameover πια!Έβγαλα τα δύο πρώτα bosses του παιχνιδιού με την καθοδήγηση μέσω steam του αδερφού του bigboss!Πολλά retries όμως!Και σαν να μην έφτανε αυτό το παιχνίδι συνεχίζει στον ίδιο κόσμο!Έβγαλα και το αγριογούρουνο(πήρα το helmet του) και το σταμάτησα.Πέρα από αυτό πάντως δεν δοκίμασα κάτι πιο δύσκολο στα κρυφά μονοπάτια καθώς όσες φορές έκανα το λάθος να με δουν έχασα μετά από λίγο στο μπαμ μπαμ!!Απίστευτοι τύποι!
                Nintendo I.D.: paixtis
                3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Do not crack and go hollow young undead...
                  Θέλω να το παίξω Chackan οπότε θα πάω με 2 katanes. Το άλλο όπλο που κρατάει ο τυπάς που προστατεύει την γάτα ένας από Eastern γενέτειρα. Curved Sword είναι αλλά ξεχνάω το όνομά του.
                  Το Murakumo λες. Τσακάν τι είναι;
                  Originally posted by 丹野

Comment

• Carpe diem

Comment

• Originally posted by paixtis View Post
                      Πόσα κιλά δύσκολο παιχνίδι είναι μου λέτε?Έπαιξα χθες κανά δεκάωρο και πραγματικά μου έφυγε η μαγκιά...Πόσα gameover πια!Έβγαλα τα δύο πρώτα bosses του παιχνιδιού με την καθοδήγηση μέσω steam του αδερφού του bigboss!Πολλά retries όμως!Και σαν να μην έφτανε αυτό το παιχνίδι συνεχίζει στον ίδιο κόσμο!Έβγαλα και το αγριογούρουνο(πήρα το helmet του) και το σταμάτησα.Πέρα από αυτό πάντως δεν δοκίμασα κάτι πιο δύσκολο στα κρυφά μονοπάτια καθώς όσες φορές έκανα το λάθος να με δουν έχασα μετά από λίγο στο μπαμ μπαμ!!Απίστευτοι τύποι!
                      Βασικά έχοντας τερματίσει Demon's και Dark Souls, το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι είναι δύσκολα. OK, αντιμετοπίζοντάς τα ως παραδοσιακά action RPGs είναι παλουκάρες από τις λίγες, αλλά το να χάνεις είναι κομμάτι του παιχνιδιού, δεν αποτελεί αποτυχία από τη μεριά του παίχτη.

Comment

• Είναι αποτυχία όταν θες να φαρμάρεις και αποτυγχάνεις επειδή ήσουν σίγουρος για κάτι και πήγες χωρίς ασπίδα και την πάτησες χωρίς να το περιμένεις και χάνεις όλα τα souls ή επειδή πήγες να δεις τι έχει κάπου και χάνεις με τη μία και δεν μπορείς να πας να τα πάρεις γιατί ξες ότι θα τα ξαναχάσεις!
                        Nintendo I.D.: paixtis
                        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Σταμάτα να είσαι απρόσεκτος, απλό...
                          Η απερισκεψία και το να κάνεις το Ράμπο είναι τα μόνα που τιμωρεί αυτό το παιχνίδι.
                          Originally posted by 丹野

Comment

• Είναι τίτλος που απαιτεί caution και καθαρό μυαλό. Αν είσαι κουρασμένος και βιαστικός την πατάς. Ο μέσος gamer έχει συνηθίσει στο να σφάζει και να δέρνει αλλά δεν είναι έτσι. Το καλό με το Dark Souls είναι ότι προχωράει αργάααααα και σε γενικές γραμμές είναι αργό game. Πιο πολύ εξεπλάγην από τις απανωτές ήττες που έτρωγα από τους Ninja στο Ninja Gaiden του Xbox μέχρι να το μάθω παρά από το Dark Souls.
                            Μωρή Mizayaki ξέσκισέ μας με το Bloodborne.

Comment

Είναι αποτυχία όταν θες να φαρμάρεις και αποτυγχάνεις επειδή ήσουν σίγουρος για κάτι και πήγες χωρίς ασπίδα και την πάτησες χωρίς να το περιμένεις και χάνεις όλα τα souls ή επειδή πήγες να δεις τι έχει κάπου και χάνεις με τη μία και δεν μπορείς να πας να τα πάρεις γιατί ξες ότι θα τα ξαναχάσεις!
                              Δικιά σου αποτυχία είναι, όχι του παιχνιδιού XD .

Comment

Είναι αποτυχία όταν θες να φαρμάρεις και αποτυγχάνεις επειδή ήσουν σίγουρος για κάτι και πήγες χωρίς ασπίδα και την πάτησες χωρίς να το περιμένεις και χάνεις όλα τα souls ή επειδή πήγες να δεις τι έχει κάπου και χάνεις με τη μία και δεν μπορείς να πας να τα πάρεις γιατί ξες ότι θα τα ξαναχάσεις!

Στα όσα πολύ σωστά σου είπαν τα άλλα παιδιά θα προσθέσω μόνο το ότι στο παιχνίδι δεν χάνεις τίποτα με τον θάνατο. Ακόμα και ένα κάρo souls να χάσεις μπορείς να τα ξανακερδίσεις εύκολα, υπάρχουν πολλά καλά farming spots στο παιχνίδι.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                                In Matsuno we trust.

Comment

Working...
                                X