Πολύ δυνατό το σημερινό session, με αρκετή πρόοδο, αν και μπορώ να πω ότι αισθάνομαι ότι κάτι χάνω προχωρώντας τόσο γρήγορα. Για παράδειγμα, δεν έχω ιδέα που βρίσκεται το DLC Και τι πρέπει να κάνω για να προχωρήσω στο content του.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Dark Souls
Collapse
X
-
-
Περνάω πολύ συχνά, αλλά πάντα το primordial whatever κοιμόταν και βαριόμουν να ασχοληθώ μαζί του, θεωρώντας ότι δε θα έχει να μου πει κάτι. Ε τα πήρα λοιπόν, του έχωσα μία με το Dragon Tooth και ξύπνησα, με έφαγε και τοποθέτησα το κύπελο. Τώρα μένει να σκοτώσουμε τον Nito .
Ok λοιπόν, υπομονή και προχωράω σιγά σιγά.
Από εξοπλισμό, αυτή τη στιγμή παίζω με Dragon Tooth dual wield, Ornstein's full armour, Crest Shield + 6 στην πλάτη, Havel's ring ώστε να έχω το Medium roll και Slumbering Dragoncrest Ring. Όταν οι εχθροί απαιτούν γρηγορότερα αντανακλαστικά, αλλάζω το Dragon Tooth Με Lightning Iaito + 4 ή με κάποιο από τα νέα σπαθιά που πήρα και δεν έχω δοκιμάσει ακόμα (πχ το σπαθί που μου έδωσε ο Nito).
Comment
-
Ψόφος στον Nito. Εκπληκτική μάχη, αν και με ζάλισε λίγο μέχρι να τη βγάλω.
Στο μεταξύ, δεν ξέρω με τι όπλο να παίξω. Προσπαθώ εδώ και αρκετές ώρες (5-6) το Dragon Tooth, αλλά δε βολεύει για όλες τις περιστάσεις. Λέω να παίξω και με το Zei-κάτι, ένα great sword Που βρίσκεις στο νεκροταφείο, αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα με βολέψει ιδιαίτερα. Για κάποιο λόγο θεωρώ το Lighting Iaito +5 μακράν το καλύτερο όπλο μέχρι τώρα, αλλά θέλω να αλλάξω λίγο το Playstyle μου. Προφανώς και δεν έχω αλλάξει ασπίδα εδώ και 30 ώρες παιχνιδιού, μάλλον πρέπει να κάνω κάτι και για αυτό .
Comment
-
Στο μεταξύ, δεν ξέρω με τι όπλο να παίξω. Προσπαθώ εδώ και αρκετές ώρες (5-6) το Dragon Tooth, αλλά δε βολεύει για όλες τις περιστάσεις. Λέω να παίξω και με το Zei-κάτι, ένα great sword Που βρίσκεις στο νεκροταφείο, αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα με βολέψει ιδιαίτερα. Για κάποιο λόγο θεωρώ το Lighting Iaito +5 μακράν το καλύτερο όπλο μέχρι τώρα, αλλά θέλω να αλλάξω λίγο το Playstyle μου. Προφανώς και δεν έχω αλλάξει ασπίδα εδώ και 30 ώρες παιχνιδιού, μάλλον πρέπει να κάνω κάτι και για αυτό .
Ψόφος στον Nito. Εκπληκτική μάχη, αν και με ζάλισε λίγο μέχρι να τη βγάλω.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Originally posted by Ren_of_Heavens View PostΣοβαρά Deus κάνουν τέτοια; Ευτυχώς δεν μου έχει συμβεί τέτοια μπινιά. Το χρόνο και το κουράγιο να κάθονται σαν τις όρνιθες σε ένα σημείο 40 λεπτά που το βρίσκουν; Ποιο νόημα έχει η όλη διαδικασία αυτή του καμπερώματος; Για μερικά souls και humanities; Βρίσκεις μπόλικα σε 40 λεπτά κανονικού gameplay.
Παιδιά είμαι στο ng++ αλλά δεν κατάφερω ακόμα να κόψω την ουρά του seath the scaless για να πάρω το σχετικό όπλο. Την έκοψε κανένας; Αν ναι πως το κάνατε;
Παραθέτω εδώ ένα βιντεακι με ένα καλό κόλπο για την ουρά της priscilla.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Εγώ την έκοβα σε κάθε NG. Κατ'αρχήν πρέπει να κόψεις τη μεσαία ουρά. Κατά δεύτερον πρέπει να βαράς την άκρη της ουράς και όχι τη βάση οπότε είναι πολύ σημαντικό το positioning του Seath ώστε να μην κρύβεται η ουρά στους τοίχους. Με coop λογικά είναι ευκολότερο. Δυστυχώς δε νομίζω πως υπάρχει κανείς που ξέρει ακριβώς τα mechanics του tail cutting. Ο αριθμός τον χτυπημάτων και ο τύπος του όπλου φαίνεται να είναι πιο σημαντικά από τη ζημιά που κάνεις όπως επίσης σημαντικό είναι και το σημείο που βαράς. Νομίζω two-handed Ultra Greatswords είναι καλή επιλογή όπλου. Εννοείται δεν είσαι locked-on όταν το κάνεις.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Originally posted by straierΔε σε υποχρεώνει κανείς να έχεις μόνο ένα όπλο, άλλωστε έχεις 2 slots σε κάθε χέρι. Μπορείς να αλλάζεις ανάλογα με τον εχθρό ή την περιοχή. Το Zweihander αν θυμάμαι καλά ήταν αγαπημένο όπλο του Ρεν. Και τα 2 βέβαια είναι full strength όπλα οπότε είναι αργά, δε μου κάνει εντύπωση που σου αρέσει πιο πολύ το Iaito (αν και προτιμώ Uchigatana και Washing Pole). Άλλο ωραίο όπλο είναι και το Quelaag's Furysword (και το Chaos Blade αλλά αυτό πάλι κατάνα είναι).
Γιατί;
Προχώρησα λίγο στο Duke's Archives Και η περιοχή είναι φοβερή, αν και έφτασα μέχρι το σημείο με το mimic. Έπρεπε να το κλείσω για να πάω για burgers .
Τώρα στην ερώτησή σου... Τι γιατί; Επειδή ήταν δύσκολος. Αν έμενες μακριά του σε χτυπούσε με εκείνη το σπαθί που βγαίνει από το έδαφος, από κοντά τα χτυπήματά του σου προκαλούσαν μεγάλη ζημιά (αν και τα αποφεύγεις εύκολα), η μαγική του επίθεση απαιτεί να κρατάς μεγάλη απόσταση από τον ίδιο και οι σκελετοί σαν support γίνονται ενοχλητικοί, αν και όχι ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Εν τέλει τον έβγαλα την 4η φορά, αλλά σίγουρα δεν ήταν από τις ευκολότερες μάχες.
Δεν έχω divine οπλο btw .
Zweihander dual wield + heavy attack = awesomeness
Comment
-
Originally posted by straier View PostΕγώ την έκοβα σε κάθε NG. Κατ'αρχήν πρέπει να κόψεις τη μεσαία ουρά. Κατά δεύτερον πρέπει να βαράς την άκρη της ουράς και όχι τη βάση οπότε είναι πολύ σημαντικό το positioning του Seath ώστε να μην κρύβεται η ουρά στους τοίχους. Με coop λογικά είναι ευκολότερο. Δυστυχώς δε νομίζω πως υπάρχει κανείς που ξέρει ακριβώς τα mechanics του tail cutting. Ο αριθμός τον χτυπημάτων και ο τύπος του όπλου φαίνεται να είναι πιο σημαντικά από τη ζημιά που κάνεις όπως επίσης σημαντικό είναι και το σημείο που βαράς. Νομίζω two-handed Ultra Greatswords είναι καλή επιλογή όπλου. Εννοείται δεν είσαι locked-on όταν το κάνεις.
Tidy!
In Matsuno we trust.
Comment
-
Deus το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να το παιξεις σε co-op. Ο ένας απο εσας θα ειναι μπροστα του για να του τραβαει την προσοχη (και να δινει χωρο στον αλλον ωστε να μπορει να βρεθει στο πισω μερος) και ο αλλος απο πισω και θα χτυπαει την ουρα.
Γενικα ειναι δυσκολο (οχι τοσο δυσκολο οσο της priscilla βεβαια) αλλα ειναι doable και μονος σου αν το προσπαθησεις (εγω την ειχα κοψει solo στο NG) και εισαι ψυχραιμος. Επιπλεον το συγκεκριμενο οπλο που παιρνεις ειναι ισως το αγαπημενο μου και ενα απο τα δυνατοτερα του παιχνιδιου (αν εχεις mage build).
Comment
-
Originally posted by Ren_of_Heavens View PostΝάτος νάτος ο ήρωας, ο μασίστας μαχητής, το στρατηγικό δαιμόνιο, ο σφάκτης-γδάρτης όλων των τσαμπουκάδων. Κάτσε να πας την σπάθα στο +15 για να κόβει ευκολότερα.
Να πάρει, πέφτω να κοιμηθώ και σκέφτομαι Dark Souls, ξυπνάω το πρωί και σκέφτομαι Dark Souls όσο τρώω πρωινό, δουλεύω και σκέφτομαι το build μου στο Dark Souls... Το gaming δεν είναι παραγωγικό χόμπι, τέλος .
Comment
-
Originally posted by nooto View PostDeus το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να το παιξεις σε co-op. Ο ένας απο εσας θα ειναι μπροστα του για να του τραβαει την προσοχη (και να δινει χωρο στον αλλον ωστε να μπορει να βρεθει στο πισω μερος) και ο αλλος απο πισω και θα χτυπαει την ουρα.
Γενικα ειναι δυσκολο (οχι τοσο δυσκολο οσο της priscilla βεβαια) αλλα ειναι doable και μονος σου αν το προσπαθησεις (εγω την ειχα κοψει solo στο NG) και εισαι ψυχραιμος. Επιπλεον το συγκεκριμενο οπλο που παιρνεις ειναι ισως το αγαπημενο μου και ενα απο τα δυνατοτερα του παιχνιδιου (αν εχεις mage build).
Το build μου είναι dexterity based και ταυτόχρονα χρησιμοποιώ pyromancy, αλλά έχω αρχίσει να το κάνω πιο σύνθετο ελέω μεγάλου soul level. Ανεβάζω strength κατά κύριο λόγο τώρα. Ενώ αρχικά χρησιμοποιούσα γρήγορα, dex based όπλα, τώρα έβαλα το artorias greatsword και μου αρέσει πάρα πολύ. Σκέφτομαι να αρχίσω να ανεβάζω faith και intelligence για να δω τι λέει το true artorias greatsword.Λένε ότι μπορεί να κάνει πάρα πολύ μεγάλο damage με τα κατάλληλα στατιστικά, το χρησιμοποιήσε κανεις; Το κακό είναι ότι θέλει πολύ υψηλό λεβελ...
Tidy!
In Matsuno we trust.
Comment
-
Έχω σκεφτεί το coop, αλλά έχω τόσο μεγάλο level που είναι δύσκολο να βρω κάποιον για να τον καλέσω. 175 level, μέχρι να το φτάσω εκεί ε θα πάει κοντά στο 200, έχεις κάποιον χαρακτήρα που να είναι περίπου στο δικό μου εύρος για να σε καλέσω; Κανένας άλλος;
Το build μου είναι dexterity based και ταυτόχρονα χρησιμοποιώ pyromancy, αλλά έχω αρχίσει να το κάνω πιο σύνθετο ελέω μεγάλου soul level. Ανεβάζω strength κατά κύριο λόγο τώρα. Ενώ αρχικά χρησιμοποιούσα γρήγορα, dex based όπλα, τώρα έβαλα το artorias greatsword και μου αρέσει πάρα πολύ. Σκέφτομαι να αρχίσω να ανεβάζω faith και intelligence για να δω τι λέει το true artorias greatsword.Λένε ότι μπορεί να κάνει πάρα πολύ μεγάλο damage με τα κατάλληλα στατιστικά, το χρησιμοποιήσε κανεις; Το κακό είναι ότι θέλει πολύ υψηλό λεβελ...
Το True Artorias ειναι αυτο που εχει τα πολλα scallings και εχει both physical n magical damage? Αν ναι, τοτε ειναι οντως αρκετα καλο οπλο αν και γενικα δεν το χρησιμοποιουσα παρα πολυ, με το cursed εχω ασχοληθει πολυ περισσοτερο λογω του οτι εχει pure output σε physical damage και δεν την σπαει. Αυτος ειναι ο λογος που θεωρω οτι το moonlight great sword ειναι απο τα καλυτερα οπλα οπως ειπα πριν μιας και εχει pure magic output και ειναι τρομερα δυνατο αν ο παικτης εχει υψηλο int. Γενικα ετσι οπως υπολογιζει το παιχνιδι το damage προσωπικα με εκανε να προτιμω τα pure οπλα απο αυτα που σπανε το damage σε 2 ειδη (υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια οπως το fury sword).
Προχώρησα αρκετά στα Dukes Archives, in fact εφτασα πριν το Crystal Cave, τι ΤΕΛΕΙΑ περιοχή! Πωρώθηκα σήμερα, το έλιωσα βασικά, αφήστε που έμαθα να πετσοκόβω με το Zweihander + 10.
Για τα Archives στο ειπα οτι θα γουσταρεις λογικα τωρα θα εχεις παρει και το αντικειμενο που ανοιγει τα DLC areas. Τωρα πρεπει να σου μενει η Izalith και τα Ruins οποτε μετα βουρ για τη Ουλασιλ στο DLC, πιστευω θα σου αρεσουν παρα πολυ τα bosses εκει.
Comment
Comment