Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μου αρέσει που έχεις φτάσει μέχρι τα gargoyles αλλά δεν έχεις μάθει ακόμα τίποτα.
    Παίζεις σαν να παίζεις άλλο παιχνίδι. Aggro 5 εχθρούς ενώ επιτίθεσαι όποτε να' ναι κι όποιον πάρει ο χάρος (συνήθως εσένα).
    Το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι πώς οι Balder με τη στρογγυλή ασπίδα δε σου έκαναν riposte.

Koρυφαιο σκηνικο που φυσικα ειναι τρολαρισμα του παιχνιδιου και στον παικτη αλλα περισσοτερο προς την βιομηχανια και τις παγιες νορμες του level design-safe spots που χρησιμοποιει στα παιχνιδια.
    Βέβαια και το Dark Souls όχι μόνο έχει safe spots αλλά και safe διαδρόμους.
    Originally posted by Squall Leonhart
    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
    Originally posted by 丹野
    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
    Originally posted by Ryu_gr
    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Ναι το trolling ειναι οτι οταν ολοι περασαμε την πορτα (συνεβει δηλαδη με ολους οσους εχω μιλησει), ειδαμε το boss και λογω της πρωτης επαφης μαζι του ψιλοχεστηκαμε... Η πρωτη σκεψη μετα απο αυτο ηταν ''κατσε να αραξω στο μπαλκονι και να σκεπτω τι θα κανω'', σκεψη που κατα κυριο λογο ερχεται υποσυνειδητα μιας και η εμπειρια απο ολα τα υπολοιπα games που εχεις παιξει σου λεει you are safe here... στο dark souls μετα απο λιγα δεπτερολεπτα το μετανιωνεις βεβαια Κατα τα αλλα εννοειται οτι οταν μαθεις να παιζεις αρχιζεις να βλεπεις οτι οντως
      έχει safe spots αλλά και safe διαδρόμους
      Τωρα ενταξει

Το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι πώς οι Balder με τη στρογγυλή ασπίδα δε σου έκαναν riposte.
      Θα γουσταρα πολυ καποιο riposte+αντιδραση ενω περιμενα και αντιδραση BB οταν εσκασε το δευτερο gargoyle Το πηρε ψυχραιμα ενω ειναι λιγο wtf φαση αν δεν εχεις παιξει demons Παντως ειναι παρα πολυ ωραια video γιατι εχουν πολυ γελιο και πιστευω θυμιζουν σε ολους την πρωτη τους επαφη με τη σειρα. Πολλα + απο μενα

Comment

• Το κακό είναι πως παίζει με φίλο του που του χαλάει το challenge.
        Originally posted by 丹野
        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• ΑΝ λέτε για το πρώτο αφεντικό στην αρχή του τίτλου,εγώ έκανα ντου πάντως.Κι αν ψοφήσω ψόφησα λέω,σιγά,Dark Souls είναι,αν δεν πεθάνεις δεν έχει νόημα.Πάντως ως εκεί που έχω φτάσει τον τίτλο δεν έχω πεθάνει καμία φορά.Ναι μισή ώρα έπαιξα μόνο.
          Θα το ξαναπιάσω από την αρχή όταν γυρίσω.Τα βίντεο θα τα δω τώρα ΒΒ.Το ευχαριστιέσαι τουλάχιστον;

edit:ρε νουμπά με παρέα παίζεις;αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα παίξεις μόνος σου,να αποτύχεις και να μάθεις μέσα από τις αποτυχίες σου,μόνο τότε θα έχεις αυτό το απίστευτο αίσθημα ότι κατάφερες κάτι.
          Carpe diem

Comment

• βασικά ο αδερφος μου παιζει οχι εγώ

σιγουρα θα ασχοληθω λιγο αργότερα.
            Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Το ξεκίνησα εγώ τώρα που αγόρασα επιτέλους το ηχοσύστημα (ναι, αυτή τη στιγμή περίμενα, σοβαρά ). Δε θα πω πολλά, μόνο το ότι ξέχασα τη ψυχραιμία απαιτείται να έχεις για να παίξεις αυτά τα παιχνίδια. Ξέρω ακριβώς πώς να βγάλω τον Taurus Demon ή όπως λέγεται, έχω καταφέρει σχεδόν να τον σκοτώσω, αλλά πανικοβάλομαι και πεθαίνω... 2 ώρες έπαιζα σήμερα και δεν έκανα καθόλου πρόοδο .

Άσχετο, αλλά πόσο λάθος σχεδιαστικά είναι να μη βλέπεις τι έχουν να σου προσφέρουν οι πανοπλίες που αγοράζεις έναντι αυτών που έχεις ήδη εξοπλισμένες!

ΥΓ: Πείτε ό,τι θέλετε, αλλά το παιχνίδι με τα mods φτάνει σε άλλο επίπεδο . 1080p60fps, high definition textures Και fonts, απόλαυση είναι.

Comment

• O Taurus Demon είναι optional boss αν έχεις το Master Key.
                Originally posted by 丹野

Comment

• Πολυ ωραιος evans, αντε περιπμενουμε εντυπωσεις οταν το προχωρησεις!

Πείτε ό,τι θέλετε, αλλά το παιχνίδι με τα mods φτάνει σε άλλο επίπεδο . 1080p60fps, high definition textures Και fonts, απόλαυση είναι.
                  Οσο και να φανει αστειο, ενας απο τους λογους που δεν εχω αγορασει ακομα το 2 ειναι διοτι περιμενω να ανακοινωθει σε ps4 προκειμενου να το απολαυσω και εγω περισσοτερο.

Comment

• Χτεσινό περιστατικό:

Είμαι μέσα στον Πύργο που πας για να συναντήσεις τον taurus και λέω "Δεν πάω στο υπόγειο πριν περάσω την ομίχλη". Ε, πηγαίνω κι εγώ χαλαρώ, υποψιασμένος ότι κάτι κακό θα μου την πέσει. Κατεβαίνω, κατεβαίνω, κατεβαίνω, ξαφνικά βλέπω ένα τέρας με μία βαριά να τρέχει κατά πάνω μου. Λέω στον εαυτό μου "Δε θα χαλαστείς τώρα από αυτό, run for your life". Τρέχω τρέχω τρέχω κι ακούω από τα πίσω ηχεία να με πλησιάζει (surround sound λέμε, άλλη αίσθηση ). Όσο πλησίαζε, τόσο πιο δυνατά τον άκουγα. Το τρέξιμο που έριξα και το άγχος που τράβηξα δεν περιγράφονται .

Α ρε, μου έλειψαν αυτά .

Comment

• Έχω χάσει 100 φορές στον Taurus, what's wrong with me;

Comment

• Originally posted by Evans View Post
                        ΥΓ: Πείτε ό,τι θέλετε, αλλά το παιχνίδι με τα mods φτάνει σε άλλο επίπεδο . 1080p60fps, high definition textures Και fonts, απόλαυση είναι.
                        περά απο τα 1080p μη βάζεις πολλά αλλα mods γιατι κάποιοι φάγαν ban στο account τους, έτσι τουλάχιστον με ειπε ο αδερφος μου.
                        Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Μόνο αυτό έβαλα, καθώς και τα HD textures. Άλλο παιχνίδι!

Comment

• Κατάφερα επιτέλους να σκοτώσω τον Taurus και προχώρησα μέχρι τα Undead Parish. Έχω αρχίσει να συνηθίζω λίγο το παιχνίδι και νομίζω ότι θα κολλήσω επικίνδυνα, αν δεν προσέξω λίγο το ρυθμό με τον οποίο παίζω.

Είπα να σκοτώσω και το δρακάκι με την παραδοσιακή στρατηγική του "κρύβομαι και χτυπάω με βέλη". Κάποια στιγμή κόπηκε η ουρά του κι εξαφανίστηκε! Δεν ξέρω αν έτσι έπρεπε να συμβεί, ή αν συνάντησα κάποιο bug, πάντως μάζεψα το εντυπωσιακό όπλο που είχε να μου δώσει. Μάλιστα ενθουσιάστηκα τόσο πολύ με το strong χτύπημά του, το οποίο ανακάλυψα ότι καταναλώνει πολύ από το durability του όπλου μόνο όταν σχεδόν το έσπασα .

Comment

• πάντως μάζεψα το εντυπωσιακό όπλο που είχε να μου δώσει

Ξαναεμφανίζεται το δρακάκι αλλά δεν θυμάμαι πώς γίνεται trigger, Νομίζω με το να πας στη γέφυρα. Οι ουρές είναι πολύ σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού, μερικά από τα καλύτερα όπλα τα παίρνεις έτσι.
                              Originally posted by 丹野

Comment

• Δεν είναι εντυπωσιακό;

Μόλις ανακάλυψα το πώς ακριβώς λειτουργεί το shadow play, αν καταφέρω να το χρησιμοποιώ με Xbox 360 controller θα τραβάω πολλά βίντεος από ηλίθιους θανάτους, ή επικές νίκες (σπάνιο πράγμα).

Comment

Working...
                                X